Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što muškarac u znaku Blizanca misli (a što čini)!

Što muškarac u znaku Blizanca misli (a što čini)!

Muškarac Blizanac je najinteligentniji od svih astroloških znakova. On je majstor komunikacije, njegov apetit za znanjem je ogroman i najbolji izbor za muškarca blizanca je partner koji će ga pratiti u stopu u njegovim istraživanjima. Ako Vas je muškarac Blizanac odbio, nemojte odustati od osvajanja.

Što muškarac u znaku Blizanca misli

Većina muškaraca Blizanaca je stidljivo i povučeno i nikada ne razgovaraju o svojim osjećajima, barem ne u početku odnosa. Umjesto toga traže izgovore zašto ne, imaju čudna objašnjenja, ali to ne znači da oni nemaju osjećaje i da ne žele tu vezu. Jednostavno im treba više vremena kako bi preuzeli svoje osjećaje. Međutim, budite oprezni i na lijep način pokažite muškarcu Blizancu da Vam se sviđa i da Vam je potreban. Bez obzira koliko je sramežljiv, on uživa kada netko žudi za njim.

muškarac-blizanac

Muškarac blizanac osobine

Muškarac u znaku Blizanca voli rješavati probleme i borbu s riječima. Dajte mu zagonetke neka mu radi mozak i onda će se njegove misli vrtjeti oko Vas. Dugim raspravama, argumentima i svađama možete privući njegovu pažnju, ali pazite jer morate biti uporni do kraja. U svakom slučaju zato kako bi vidio da ste odlučni i uporni jer po njemu samo takav horoskopski znak mu odgovara. Muškarac Blizanac je jedan od najraznolikijih horoskopskih znakova. Obožava sport, umjetnost, politiku, prirodu, ne postoji takva tema za koju on ne bi imao odgovor. Ako ga želite osvojiti i Vi također trebate biti aktivna i otvorena osoba. Nikada Vam neće reći što misli, samo će se udaljiti ako osjeti da mu ne odgovarate.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

Što muškarac u znaku Blizanca čini

Ako ste već u vezi s muškarcem Blizancem, pokušajte mu dati što više prostora i slobode. Vas voli najviše, ali mu je isto tako važno da on bude dio društva, potreban mu je susret sa prijateljima na dnevnoj bazi, nemojte ga nikada monopolizirati. Neće Vam to nikada reći, ali duboko u sebi će patiti što ne može živjeti svoj društveni život.

saznaj-buducnost

Što muškarac u znaku blizanaca čini - ljubavne i seksualne želje su uvijek nove i s manjim signalima upućuje partnera na to. Važna mu je stalna obnova, ali ne inzistira na tome. Vi morate voditi računa o tome ako želite zadržati muškarca Blizanca. Muškarci Blizanci su vrlo komplicirane osobnosti! Ako je jedan ovakav muškarac Vas izabranik, morate biti spremni na to!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

Nazovite našu savjetnicu Bijelu Damu kod 795 na broj telefona slobodni savjetnici, koja će Vam pomoći da oborite s nogu muškarca kojega ste odabrali.

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitajte još: 

Blizanci i seks: dvostruki znak s dvostrukim potencijalom

Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Kako se međusobno slažu horoskopski znakovi!

Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro