Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što muškarac u znaku Raka misli (a što čini)

Što muškarac u znaku Raka misli (a što čini)

Muškarac Rak - prije nego što se u potpunosti zaljubite u Rak muškarca, pogledajte OVDJE koliko se slažete i kakvu budućnost će imati Vaša veza prema horoskopu! O Rakovima svi misle da su domaćinski tipovi! Oni sve obavljaju umjesto svojeg partnera: kuhaju, peru, peglaju, čiste itd. pa čak i dijete odgajaju. Važno je znati da Rak muškarac stvarno bez ikakvih poteškoća pomaže u kućnim poslovima, ali ne voli ništa sam obavljati. Vrlo je zahvalan kad mu partner uradi veće kućne poslove, a njemu ostanu samo podzadaci. Naravno, za razliku od Lav muškarca, on nikada neće otjerati svojeg partnera u kuhinju da mu nešto skuha! Ako Vi ne kuhate, on će napraviti ručak.

ljubavna_magija

Ako planirate dugoročnu vezu s Rak muškarcem, uvijek mu kuhajte nešto lijepo, a ako Vam predloži svoju pomoć u kuhinji, to prihvatite s ljubavlju. Saznajte kakve slatkiše voli i koji slatkiš mu je u djetinstvu bio omiljeni. Rak muškarac će Vam reći da će bilo što rado pojesti što mu Vi pripremite! Zato što je Rak jedan od najdiplomatičnijih horoskopskih znakova, ali ako mu ispečete omiljeni kolač iz djetinjstva, postati ćete mu žena iz snova pa ga možete vrtjeti oko malog prsta koliko god želite.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

Muškarac Rak - kako ga osvojiti?!

Rak muškarac se ne voli buditi rano, ali ako ga probudit,e neće biti mrzovoljan niti će Vam zamjeriti, tako će se učiniti kao da je tip ranoranioca. Neće reći, ali mu smeta ako ste glasni u jutro, pustite ga da spava i biti će Vam zahvalan cijeli dan. Ako ste se zaljubili u Rak muškarca, nemojte ismijavati njegove sitne rituale koje svakodnevno obavlja. Svaki Rak ima neku čudnu naviku, netko isključivo tako može zaspati ako mu sobne papuče stoje paralelno sa ivicom kreveta, nekome isključivo tada godi doručak ako uz to može piti mlaku toplu čokoladu.

muškarac-rak

Ako ispoštujete te njegove male, sitne, ujedno i čudne navike, postati ćete mu doživotna ljubav. Nikada Vam neće reći da se presvučete, ali zaista cijeni besprijekoran izgled. Ne voli kada se netko pojavljuje u njegovom društvu u vidno ne ispeglanoj ili iznošenoj garderobi. Nosite uvijek svježe ispeglane i mirišljave stvari i ako možete, obratite pažnju na to i kod kuće. S time ćete potpuno pomutiti mozak jednom Rak muškarcu.

Bacili ste pogled na jednog Rak muškarca, ali ne znate kako mu se približiti? Mi ćemo Vam sada otkriti! Nazovite naše savjetnike na broj telefona slobodni savjetnici i živite sretan partnerski život uz našu pomoć!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

Pročitajte još: Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Pročitajte još: Tko od horoskopskih znakova najduže živi? Koja je tajna njihove dugovječnosti?

Pročitajte još: Kako osvojiti muškarca Raka?

Pročitajte još: Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste kad Vas naljute!

facebook

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro