Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Što pokazuju tarot karte za mjesec svibanj?

Što pokazuju tarot karte za mjesec svibanj?

Tarot - prema predviđanju tarota za svibanj, došao je mjesec odluka. Trebate znati primijetiti kada se jedna vrata zatvaraju, a otvore jedna ili više njih. Trebate znati pustiti one osobe koje žele otići, a one koje žele ući u Vaš život trebate znati prihvatiti. Prema poruci tarota, trebate otjerati olujne oblake da biste jasnije vidjeli situaciju.

Istaknuta karta mjeseca je: Zvijezda.

Ne zaboravite, tarot predviđanje kaže da će Vam energije ljubavi pomoći u svemu. Morate to imati na umu tijekom ovog mjeseca kada želite nešto započeti. Ako to ne zaboravite, možete donijeti vrlo dobre odluke.

Tarot karte su sada pored Vas, podržavaju Vas i vjeruju u Vas. Predviđanje tarota Vas također upozorava da ne dopustite da Vam oduzmu energiju ljubavi. Ne možete pustiti nekoga tko je negativan, pesimističan i nevjeran u svoju blizinu i blizinu obitelji.

Astro savjetnica Stella - kod 341

 

 

Sigurno ste već mnogo puta čuli o kreativnoj snazi misli, a također znate da je bolje dati nego primiti.

Sada, početkom svibnja, karta Zvijezde Vas moli da razmislite o tome, isplanirate mjesec velikih odluka, velikih preokreta. Ove dvije stvari, kao i energija ljubavi, bit će najvažnije odluke.

Proročanstvo je doista šokantno, koliko dobro prikazuje Vašu situaciju i Vaše tarot proricanje.Sada ste podložniji gatanjima i duhovnom svijetu.

 

Voljeli bismo da postavite konkretna pitanja kartama. Možete nas nazvati u bilo koje doba dana ili noći. Karte skreću pozornost na mnoge stvari koje ne smijete ignorirati, jer možete imati veće dobitke! Ako želite odgovore, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997 i savjetnicu Stoju na kodu 520, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam rado pomoći!  

 

Pročitajte:

Klikom OVDJE doznajte tri metode karmičkog opterećenja!  

Visak će Vam dati odgovore na sva Vaša pitanja, kliknite OVDJE za sve detalje! 

Dočekajte ljeto sretni i zaljubljeni, detaljnije OVDJE! 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju  

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju 

 

 

Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro