Nedostupno
Plaćanje karticom
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Što pokazuju tarot karte za mjesec svibanj?

Što pokazuju tarot karte za mjesec svibanj?

Prema predviđanju tarota za svibanj, došao je mjesec odluka. Trebate znati primijetiti kada se jedna vrata zatvaraju, a otvore jedna ili više njih. Trebate znati pustiti one osobe koje žele otići, a one koje žele ući u Vaš život trebate znati prihvatiti. Prema poruci tarota, trebate otjerati olujne oblake da biste jasnije vidjeli situaciju.

Klikom OVDJE doznajte tri metode karmičkog opterećenja!  

Istaknuta karta mjeseca je: Zvijezda.

Ne zaboravite, tarot predviđanje kaže da će Vam energije ljubavi pomoći u svemu. Morate to imati na umu tijekom ovog mjeseca kada želite nešto započeti. Ako to ne zaboravite, možete donijeti vrlo dobre odluke.

Tarot karte su sada pored Vas, podržavaju Vas i vjeruju u Vas. Predviđanje tarota Vas također upozorava da ne dopustite da Vam oduzmu energiju ljubavi. Ne možete pustiti nekoga tko je negativan, pesimističan i nevjeran u svoju blizinu i blizinu obitelji.

 

Dočekajte ljeto sretni i zaljubljeni, detaljnije OVDJE

Sigurno ste već mnogo puta čuli o kreativnoj snazi misli, a također znate da je bolje dati nego primiti.

Sada, početkom svibnja, karta Zvijezde Vas moli da razmislite o tome, isplanirate mjesec velikih odluka, velikih preokreta. Ove dvije stvari, kao i energija ljubavi, bit će najvažnije odluke.

Proročanstvo je doista šokantno, koliko dobro prikazuje Vašu situaciju i Vaše tarot proricanje.Sada ste podložniji gatanjima i duhovnom svijetu.

Visak će Vam dati odgovore na sva Vaša pitanja, kliknite OVDJE za sve detalje! 

Voljeli bismo da postavite konkretna pitanja kartama. Možete nas nazvati u bilo koje doba dana ili noći. Karte skreću pozornost na mnoge stvari koje ne smijete ignorirati, jer možete imati veće dobitke! Ako želite odgovore, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997 i savjetnicu Stoju na kodu 520, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam rado pomoći!  

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

   
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro