Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Što znače anđeoski brojevi?

Jeste li znali da su anđeoski brojevi i znakovi uvijek tu oko Vas? Jel se i vama dogodilo da ste pogledali na sat i vidjeli ste četiri ista broja na digitalnom zaslonu sata? Prema praznovjerju, u tome trenutku trebate poželjete nešto i to će se ostvariti.
Moguće je da ovo još niste čuli, da Vam nisu potrebna četiri jednaka broja jer se čudo može dogoditi i poslije tri jednaka broja. Svaki trostruki broj je anđeoski broj i tu je skrivena anđeoska poruka za Vas. Pratite brojeve, a poruku uzmite za ozbiljno.
Razmotrimo koji niz brojeva koju poruku nosi jer nije svejedno jesu li to tri jedinice ili tri devetke. Svaki niz brojeva ima različito značenje.
111 – Anđeoski brojevi stvaranja:
Oni Vas tu upozravaju i privlače vašu pažnju na moći stvaranja. Ako se vrlo jako koncentrirate na nešto kada ugledate brojeve, to se može i ostvariti. Ovi brojevi također ukazuju na novi početak. Ono što ste pomislili u to vrijeme kada ste ugledali tri jedinice je dobra ideja i počnite ju što prije ostvarivati.
222 – Anđeoski brojevi za promjenu načina života:
Ako ugledate tri dvojke, jednu pored druge, onda anđeli žele skrenuti Vašu pozornost na promjenu načina života. Ako se ne krećete dovoljno i ne konzumirate zdravu hranu, trebate to promijeniti. Ako se kod Vas promjena odnosi na drugo područje, ali ne možete shvatiti koje područje je u pitanju, nazovite naše savjetnike i pitajte za pomoć.
333 – Anđeoski brojevi koji Vas upozoravaju na opasnost:
Upozoravaju Vas na neku vrstu hitne situacije, mogućnost nesreće. Ako ste pažljivi, možete izbjeći probleme, a ako točno želite znati na što trebate obratiti pozornost, nazovite naše savjetnike i oni će Vam proslijediti poruku upozorenja Vašeg anđela čuvara.
444 – Anđeoski brojevi za mobilnost:
Previše se vežete za jednu lokaciju, životnu situaciju ili osobu. Budite mobilniji, nemojte se vezati za materijalni svijet jer to blokira energije razvoja i usporava razvoj duše, čak što više, može se i zaustaviti.

Chat, savjet, pitajte, astro, nasjbolji savjetnici u regiji, astro centar
555- Anđeoski brojevi za promjenu:
Nešto hitno trebate promijeniti u Vašem životu. Razmislite o tome što bi to moglo biti, na što Vas anđeli upozoravaju, ali ako ne možete shvatiti, pitajte naše savjetnike za pomoć. Oni će Vam prenijeti poruku anđela i reći Vam što trebate promijeniti kako biste živjeli uravnoteženim životom.
666 – Anđeoski brojevi ljubavi:
Ako vidite ovaj broj, nalazite se u blizini velike ljubavi ili dual partnera. Pogledajte oko sebe, pronađjite ga jer je možda ovo jedina prilika da se sretnete. Kako se ne biste mimoišli, nazovite još danas naše savjetnike i pitajte ih za pomoć.
777 – Anđeoski brojevi velike sreće:
Ako vidite tri sedmice, anđeli Vam žele ukazati na veliku sreću, da je sada tu oko Vas, samo ju trebate primijetiti. Pogledajte oko sebe i budite sretni. Ako se ne snalazite sami, pitajte za pomoć naše savjetnike, oni će Vam točno reći kada, gdje i kako ćete imati sreće.
888 – Anđeoski brojevi velikog novca:
Ovi brojevi ukazuju na dolazak velikog novca. Ako ih vidite, budite spremni na velike materijalne promjene. Saznajte Vašu točnu poruku anđela i kada ćete imati puno novca. Naši savjetnici koji komuniciraju sa anđelima Vam stoje na raspolaganju.
999 – Anđeoski brojevi tajni:
Ako jedno pored drugog vidite tri devetke, u bliskoj budućnosti će se otkriti istina o nekoj velikoj tajni. Budite oprezni jer ako niste dovoljno oprezni, nećete saznati za veliku tajnu koja može promijeniti tijek Vašeg života. Ako nikako ne možete saznati o čemu je riječ, pitajte savjetnike za pomoć. Oni će Vam otkriti tajnu poruku anđela.

Ako Vas zanima što Vam poručuju anđeli za ovu godinu, kliknite OVDJE i saznajte!

Želite li saznati tko je Vaš anđeo čuvar ili kojem anđelu se trebate obratiti za pomoć? Ako je tako, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), čekaju na Vaš poziv!

Više o svemu na našoj facebook stranici ispod!