Razgovarajte iz USA
putem bonova
Strijelac i seks: na meti su avantura i romantika

Strijelac i seks: na meti su avantura i romantika

Strijelac i seks. Strijelci su na glasu kao seksualni avanturisti - ali tada je avantura uvijek tipični Strijelčev život. Ljubav je igra na sreću, Strijelac rado riskira: ako stvari postanu preteške za ovaj slobodni i otmjeni zvjezdasti znak, uvijek je spreman krenuti dalje.

Činjenica je da seks bez malo zabave i zaigranosti ne privlači Strijelce. Šale i smijeh čine bitan dio njihove seksualne predigre i uživaju u eksperimentiranju seksualnim igračkama. Ali postoji i ozbiljnija strana Strijelca. Postkoitalne teme razgovora često se usredotočuju na filozofiju i smisao života.


Ono što morate shvatiti jest da ovim znakom vlada Jupiter, planet mudrosti. Romantične veze Strijelca moraju se temeljiti ne samo na fizičkoj privlačnosti, već i na zajedničkim vrijednostima. Najvažnije je da ljubavnik mora dijeliti svoje uvjerenje u važnost uzajamne slobode i neovisnosti. Strijelci nikada ne mogu biti istinski sretni sa seksualnim partnerom koji ih pokušava vezati.


Dakle, možda je to znak koji će Vas najvjerojatnije voljeti i napustiti, ali rijetko je da to čini na podmetan ili otrcan način. Budući da se Strijelac ponosi svojim moralom, zauzima principijelan pristup ljubavi i seksu i općenito je potpuno istinit - u nekim slučajevima i brutalno.

 

saznaj-buducnost

 


Zanima li Vas seksualnost muškarca Strijelca? Ovaj vodič je pravi za Vas!

 

Čim upoznate čovjeka Strijelca, osjećat ćete se još življe. Veseo je, šarmantan, duhovit i odaje dojam da ste najzanimljivija žena koju je ikad upoznao. Nemojte se zavaravati. Ako dobro pogledate, možete vidjeti kako njegove oči odlutaju prema drugoj ženi u sobi. Istina je da ih on sve želi! Ako u sobu uđe lijepa žena, on će lebdjeti oko nje, obasipajući je pažnjom i poduzeti sve kako bi je šarmirao. Pokušava stupiti u kontakt s njom, a mail poštu će joj bombardirati porukama, a telefon pozivima, možda šaljući čokolade, cvijeće i druge lijepe sitnice.

 

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160

Pošalji

 

Muškarac Strijelac u krevetu

 

On je romantični idealist. Koji vjeruje da će sljedeća žena biti jedina. Bez obzira koliko je puta bio razočaran, njegov optimizam ostaje. Svaki novi dan vidi kao novu priliku. I najobičnije dane u tjednu zna učiniti uzbudljivima.


Muškarac Strijelac ima moć učiniti da se svaka djevojka koju voli osjeća živom. Njegova dobra volja, duhovitost i šarm su zarazni. Jednom kad ga upoznate, stječete dojam da ste mu najvažniji životu. Međutim, istina je da ga privlači većina djevojaka koje mu se nađu na putu


Samo pratite njegov pogled kad je s Vama. Primijetit ćete da mu se čini da mu oči lutaju kad god ljepotica prolazi. Svejedno, to ne znači da je ovaj tip igrač. Naglašava činjenicu da muškarac Strijelac cijeni ljepotu kad je vidi.

 

Znate li da Vaši snovi mogu biti proricateljski? Posjetite našu stranicu - Sanjaricu! Saznajte što znači sanjati aerodrom. 

 

Da biste ga zadržali, oslobodite svu svoju draž i pažnju prema njemu. Primijetit će to i posvetit će Vam više pozornosti. Stupite u kontakt s njim na sve načine na koje se možete sjetiti. Nazovite ga, pošaljite mu poruku i kontaktirajte na društvenim mrežama. Budite sugestivni. Muškarac Strijelac cijeni ovu vrstu pažnje.

 


Žena Strijelac i seks 

 

Žena Strijelac i seks - Ona je zabavna i odlična, a uživa u seksualnom izražavanju. Ako je planirate zavesti, trebali biste je pitati na spoju na otvorenom. Strijelac žudi za avanturom, a također uživa u vrlo dugim razgovorima. Voli davati savjete, zato svakako potaknite temu koja će joj omogućiti da podijeli svoj uvid.


Žene Strijelci su vrlo strasne i erotične. Zahtijeva trenutno zadovoljstvo od svog ljubavnika i obično ga dobije. Puna je rizika, nepredvidljiva, prevrtljiva i može biti vrlo nevjerna! Ova žena obično ima mnogo erotskih iskustava ili ih želi imati puno u mladosti.


U praksi, ona je jednostavna i senzualna. Obično voli predigru i maženje, uvijek uživajući u seksualnosti svog partnera. Često je hiperaktivna, stoga akciju, strast, prijelaze, brzinu i puno mašte!


Mrzi rutinu i ponavljanje istih stvari. Ljubavnik ove žene mora imati mašte da bi je mogao zadovoljiti. U suprotnom, suočit će se sa sarkazmom, ironijom i napadima.

 

astro-centar-viktorija

 

Žena Strijelac u krevetu


Osim toga, to će podijeliti sa svima! Te žene nisu specifične u krevetu, osim nekih koje su povezane s homoseksualnošću. Općenito, voli raznolikost i učenje. Ne ustručava se eksperimentirati. Ona nema skrupula i tabua na takve teme.

Kao što vidite; ljubavni odnos sa ženom Strijelcem nije za one slaba srca. To je za hrabre i maštovite.


Ako muškarac može pokazati svoju jedinstvenu razinu hrabrosti, vjerojatno će mu biti lakše s ovom djevojkom. Poštuje hrabrost kad je vidi. Također, privlači je muškarac koji je voljan naučiti je stvar-dvije. Nije nesklona eksperimentiranju. Ako im oboje pričinja zadovoljstvo, ona će se upuštati u tabu fantazije.

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!


Vaš partner je Strijelac? Ili ste jednostavno bacili oko na jednog? Osjećate li možda da stvari ne idu onako kako ste planirali? Bez ustručavanja se obratite našim stručnjacima koji će odraditi detaljnu analizu i pomoći Vam protumačiti osjećaje Vašeg odabranika u znaku Strijelca!

Detaljnu analizu slobodno zatražite i za druge znakove, bit će Vam od koristi. Naši stručnjaci Vas očekuju na slobodni savjetnici, a klikom OVDJE možete sami odabrati svog savjetnika.

 

                                        Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA: 
 

Kako osvojiti muškarca Strijelca!

 
 
 
 
 
facebook
 
 
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro