Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
KOTAČ SREĆE - TAROT OTVARANJE

KOTAČ SREĆE - TAROT OTVARANJE

Odabrali ste tarot kartu: KOTAČ SREĆE

Dobili ste BESPLATNO dodatno otvaranje tarot KARTE!

tarot-kotac-srece

Vaše otvaranje:

Kolo sreće je simbol promjene sudbine i potrebe da se poduzme akcija kako bi se osigurala vaša sudbina. Kod otvaranja tarota, kolo sreće se gleda zajedno s kartama koje ga okružuju. Dobili ste BONUS tarot kartu stoga, otvaranjem sljedeće karte otorila se karta KULE! Karta kule simbolizira neočekivanu, a ponekad i kataklizničnu promjenu! Možete očekivati veće promjene u vašem životu! Promjena na ljubavnom, poslovnom, financijskom, obiteljskom planu... Stoji li raskid ljubavne veze ili pa se nazire nova ljubav na horizontu? Hoćete li dobiti dugo očekivanu povišicu ili promijeniti radni status? Saznajte otvaranjem CIJELOG tarota u našem ASTRO CENTRU od strane naših vrhunskih tarot majstora.

 

Što je tarot?

Špil tarot karata se sastoji od sedamdeset i osam karata podjeljenih u tri kategorije. Prva od tri kategorije tarot karata su dvorske karte, pa velika i mala arkana. Velika arkana se sastoji od 22 karte, počevši od karte lude(0), te završavajući kartom svijeta(21). Svakom od tih brojeva nalazi se simbolika koji naši vrsni tarot majstori  mogu tumačiti ovisno o vašem pitanju ili interesu. Naši stručnaci u Astro Centru bave se tarot čitanjem već duže od 20 godina i najbolji su na svojim područjima. Ukoliko obavljate neki od rituala kao što su skidanje magije ili provjere uroka kod naših savjetnika, možete također zatražiti da vam otvore besplatni tarot i to sve u jednom pozivu!

besplatni-tarot

Ukoliko se javite nekom od naših astrologa on će povezati "vaše" karte s vašim datumom rođenja i događajima u vašem životu ili određenim iskustvima koje ste proživjeli. Besplatni tarot također može predvidjeti buduće događaje u životu osobe za koju se otvara, te dati suvisli odgovor na životna pitanja ili nedoumice koje su snašle osobu koja zatraži da joj se otvori besplatni tarot. Mala arkana sastoji se od deset karata u četiri boje: štap, zlatik, mač i pehar, odnosno ukupno 40 karata. Svaka od ovih grupa predstavlja po jedan element: vodu, vatru, zemlju i zrak. Također u malu arkanu su pridodane karte kralja, kraljice, viteza i paža. Većina tarot majstora koristi samo karte velike arkane dok naši tarot stručnjaci izvrsno barataju kartama velike i male arkane.

Naši savjetnici pomažu velikom broju ljudi diljem svijeta isključivo putem telefonskog poziva. Djelujemo već duže od deset godina te jamčimo točne, iskrene i brze odgovre na vaša pitanja. Ukoliko se odlučite kontaktirati našeg savjetnika za neki od rituala kao što su ljubavna magija, financijska magija, skidanje uroka, nagaza i slično... Zatražite otvaranje besplatnog tarota i saznajte odgovore na pitanja koja su vam ostala neodgovorena.

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro