Razgovarajte iz USA
putem bonova
Tarot majstori: Umijeće predviđanja sa tarot kartama

Tarot majstori: Umijeće predviđanja sa tarot kartama

Tko su Tarot Majstori?

Tarot majstori su osobe koje se bave proučavanjem i interpretacijom tarot karata. Oni su vidovnjaci ili proroci koji koriste tarot karte kao alat za predviđanje budućnosti i razumijevanje prošlosti i sadašnjosti.

Tarot majstori koriste tarot karte kao sredstvo za komunikaciju sa duhovnim svijetom i za dobivanje odgovora na pitanja o ljudskom životu, kao što su ljubav, posao, zdravlje i financije.

Bez obzira na razlog, tarot majstori su stručni u svom poslu i pružaju detaljne i precizne interpretacije tarot karata. Ako ste zainteresirani za korištenje usluge tarot majstora, potražite vrsne stručnjake u našem Astro Centru.

 

 

poruka-univerzuma

TAROT MAJSTORI - DOSTUPNOST 24/7

Naši Tarot Majstori raspolažu velikim rasponom tehnika tarot otvaranja i spremni su vam objasniti kako tarot karte predstavljaju jedan od najstarijih i najopširnijih astroloških životnih sistema. Citirajući kabala vjerovanje, svaka karta je odraz energije svemira i kozmičkog poravnanja. Najpoznatije tehnike TAROTA: Tarot Keltski Križ, Ciganski Tarot, Karmički Tarot, Da-Ne Tarot, Egipatski Tarot, Sudbinski Tarot, Tarot Tri Karte, Ljubavni tarot, Astro Tarot, Anđeoski Tarot, Ezo tarot.

 

Princip rada Tarot Majstora

Tarot majstori koriste različite metode za interpretaciju tarot karata. Neki koriste standardne interpretacije karata, dok drugi koriste intuiciju i osjećaje kako bi dobili informacije iz karata. Proces rada sa tarot majstorom obično počinje sa postavljanjem pitanja. Tarot majstor će zatim izvući određen broj karata iz tarot špila i interpretirati ih u odnosu na pitanje. Oni će dati klijentu detaljne interpretacije svake karte i kako se one odnose na pitanje.

TAROT MAJSTORI - DOSTUPNOST 24/7

Jamčimo diskreciju i profesionalnost naših stručnjaka! Javite im se s povjerenjem!

Tarot Majstori mogu otključati suptilnu energiju tarota koja skriva, ili bolje rečeno otkriva vaš karmički put prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

 

 

tarot-majstori

 

 

24Astro najbolji Tarot Majstori, ZATO ŠTO naš Tarot Centar jamči:

  • Diskreciju
  • Najpovoljnije cijene - Najjeftiniji Tarot Centar
  • Savjetnike s bogatim iskustvom
  • Najbolje rituale koji pomažu
  • Vrhunske stručnjake na svim životnim područjima
  • Dostupnost 24/7
  • Iskrene i brze odgovore na sva vaša pitanja

 

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Tarot Majstori su dostupni 24h dnevno 7 dana u tjednu iz čak 10 država! Čujemo se!

 

Naši Tarot Majstori su vrhunski stručnjaci s nekoliko desetljeća iskustva i širokim spektrom tarot tehnika. Neke od njih su: Tarot Keltski Križ, Ciganski Tarot, Karmički Tarot, Da-Ne Tarot, Egipatski Tarot, Sudbinski Tarot, Tarot Tri Karte, Ljubavni tarot, Astro Tarot, Anđeoski Tarot, Ezo tarot... Otvaranjem tarota Tarot Majstor otključava vašu energiju života i daje odgovore na vaša pitanja i savjetuje kako, kada, gdje...

 

TAROT MAJSTORI - DOSTUPNOST 24/7

Tehnike u Tarot Centru

Svaka od ovih tehnika može uvidjeti odgovore na pitanja pozivatelja, osobe kojoj se gleda u tarot kako bi razriješio trenutnu, buduću ili se pomirio sa događajem iz prošlosti i okrenuo novu stranicu života. Simboli tarot karata pokazuju ključne događaje našeg života koje vješti tarot majstori iščitavaju iz tarot simbola. Ovisno da li se radi o trenutnim astralnim spektrima sadašnjosti, intenziteta duhovnog i karmičkog utjecaja prošlosti ili kozmički plan realne budućnosti. Tarot daje jasne i precizne odgovore na životna pitanja i daje odlične smjernice kod donošenja važnih životnih odluka. Bilo da je vaše pitanje "Hoću li se pomiriti sa bivšim partnerom?" ili pak "Hoću li promijeniti posao?" tarot daje precizne odgovore!

 

Zapamtite da NE postoje "glupa" pitanja!

 

Naši stručnjaci rade isključivo putem telefonskog poziva i SMS poruka. Javite im se bez oklijevanja i riješite svoje nedoumice!

 

TAROT MAJSTORI PUTEM SMS PORUKE

 

tarot-majstori

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Tarot Centar je dostupan 24h dnevno 7 dana u tjednu!

Naši Tarot Majstori spremno čekaju vaš poziv! Čujemo se!

 

Pročitajte još i ovo:

 

Besplatni tarot 3 karte

 

Ljubavni sat - Značenje sati i minuta

 

Najtočniji Horoskop!

 

Ovi horoskposki znakovi imaju najskladniji brak!

 

Vidovnjaci - Sposobnost proricanja sudbine

 

Kihalica - Popularna magija sata

 

Značenje noćnih mora ili košmara!

 

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro