Razgovarajte iz USA
putem bonova
Visoka Svećenica - Tarot otvaranje

Visoka Svećenica - Tarot otvaranje

Odabrali ste tarot kartu: VISOKE SVEĆENICE

 

tarot-2

Vaše otvaranje:

Karta VISOKE SVEĆENICE simbolizira "žensku" psihu, mudrost i intuiciju. Svećenica simbolizira vaše vještine i talente koji nisu iskorišteni i mogli bi propasti ukoliko ih ne počnete koristiti. Jeste li možda razmišljali o promjeni radnog mjesta? Radnog mjesta u kojem ćete iskoristiti svoj puni potencijal... Ili pak razmišljate o pokretanju vlastitog posla ili početak bavljenja nekim hobijem? Osoba kao što ste Vi, ne voli stajati na mjestu! Javite se kako bi zajedno uz naše vrhunske astrologe u ASTRO CENTRU krenuli na svoj put, PUT USPJEHA!

 

Što je tarot?

Špil tarot karata se sastoji od sedamdeset i osam karata podjeljenih u tri kategorije. Prva od tri kategorije tarot karata su dvorske karte, pa velika i mala arkana. Velika arkana se sastoji od 22 karte, počevši od karte lude(0), te završavajući kartom svijeta(21). Svakom od tih brojeva nalazi se simbolika koji naši vrsni tarot majstori mogu tumačiti ovisno o vašem pitanju ili interesu. Naši stručnaci u Astro Centru bave se tarot čitanjem već duže od 20 godina i najbolji su na svojim područjima. Ukoliko obavljate neki od rituala kao što su skidanje magije ili provjere uroka kod naših savjetnika, možete također zatražiti da vam otvore besplatni tarot i to sve u jednom pozivu!

besplatni-tarot

Ukoliko se javite nekom od naših astrologa, on će povezati "vaše" karte s vašim datumom rođenja i događajima u vašem životu ili određenim iskustvima koje ste proživjeli. Besplatni tarot također može predvidjeti buduće događaje u životu osobe za koju se otvara, te dati suvisli odgovor na životna pitanja ili nedoumice koje su snašle osobu koja zatraži da joj se otvori besplatni tarot. Mala arkana sastoji se od deset karata u četiri boje: štap, zlatik, mač i pehar, odnosno ukupno 40 karata. Svaka od ovih grupa predstavlja po jedan element: vodu, vatru, zemlju i zrak. Također u malu arkanu su pridodane karte kralja, kraljice, viteza i paža. Većina tarot majstora koristi samo karte velike arkane dok naši tarot stručnjaci izvrsno barataju kartama velike i male arkane.

Naši savjetnici pomažu velikom broju ljudi diljem svijeta isključivo putem telefonskog poziva. Djelujemo već duže od deset godina te jamčimo točne, iskrene i brze odgovre na vaša pitanja. Ukoliko se odlučite kontaktirati našeg savjetnika za neki od rituala kao što su ljubavna magija, financijska magija, skidanje uroka, nagaza i slično... Zatražite otvaranje besplatnog tarota i saznajte odgovore na pitanja koja su vam ostala neodgovorena.

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za travanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama
Čakre: Sve što trebate znati o čakrama

Više
Select your currency
EUR Euro