Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Uzroci psihičkih poremećaja – slijedećih pet bolesti

Otkrivanje psihičkih uzroka bolesti može pomoći osobi da samostalno krene na put ozdravljenja, čak i bez lijekova. Sređivanje duše nije mali zadatak, ali je neophodan da nam i tijelo bude dobro. Sada opet otkrivamo psihičke uzroke pet bolesti i sigurni smo da puno čitatelja pati od nekih ovdje navedenih ili imaju poznanika, članove obitelji, prijatelje, kojima možemo pomoći na osnovu savjeta koji su navedeni u ovome tekstu.

O drevnim tehnikama liječenja, možete saznati OVDJE!

 

Osteoporoza
Najčešće se javlja kod osoba starijih od 50 godina. Pojavljivanje bolesti se može pripisati psihičkim uzrocima, ako osoba nema konkretne ciljeve za budućnost i najvjerojatnije misli da je nevažna ili bezvrijedna osoba. Većina ljudi misli ako su svoju djecu odgojili, da su time ispunili svoj životni zadatak i osjećaju da u tom uzrastu nije bitno ispuniti svoje nove snove ili tražiti nove stvari koje ih čine sretnima. Mnogi ne cijene više svoj život, oslabiti će im držanje i kosti postati slabije.
Puno toga možete učiniti za poboljšanje ove situacije, ako se ne bojite živjeti prema svojim snovima i želite iskoristiti sve mogućnosti, te se pomiriti sami sa sobom. Ako patite od ove bolesti, onda je Vaša savjetnica Zija na kodu 523.

Epilepsija
Glavni uzrok je psihički poremećaj jer osoba osjeća da ne dobija dovoljno pažnje, ali isto tako je važno kako je majka reagirala kada je otrkila da je trudna. U većini slučajeva, majka može računati samo na sebe, naročito ako su samohrane majke i same moraju brinuti o djetetu i može se dogoditi da im je psihički jako teško, stoga požele da nikada nisu ostale u drugom stanju.
Ako želite rješenje za ovaj problem, morate naučiti osloboditi se napetosti, razgovarati o problemima i okružiti se onim osbama koje će Vas prihvatiti takvim kakvi jeste i onima koji stvarno brinu o Vama. Specijaliziranu pomoć samo za Vas nudi savjetnica Slavica Ela na kodu 712.

 

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

 

Krvarenje iz nosa
Najčešće se javlja u pubertetu i to kod dječaka. Psihički uzrok nije previše kompliciran. Može se javiti i kod odraslih osoba, a najčešći uzrok simptoma je kada osoba ne smije priznati svoje osjećaje, samog sebe ne želi prihvatiti ili se boji neuspjeha. U pubertetu čak i potiskivanje seksualnih želja ili strah od odbacivanja suprotnog pola može to izazvati.
Rješenje je ako prihvatimo sami sebe, imamo samopouzdanje, prihvatimo neuspjehe i krenemo dalje. Ako ovaj problem ne želi nestati i i stalno je prisutan, onda je Vaš savjetnik Gordana na kodu 311.

Ako se želite izliječiti pomoću slikarskih dijela, kliknite OVDJE!

 

Srčani udar
Između ostalog označava emocionalno stanje u kojem svaćamo kako više ne volimo tu osobu ili kada saznamo da nas ne voli taj netko koga mi volimo. Čak ne volimo niti sami sebe, a trebali bismo. Ne osjećate da ste bitni onima koji su nama važni. Kad imamo srčani udar, ondah nesvjesno privlačimo pažnju i onih koji do sada nisu obraćali pažnju na nas bez obzira šta smo sve pokušali.
Pričajte o Vašim emocijama, pratite što Vaše srce diktira. Dajte bezuvjetnu ljubav onima koji to zaslužuju i prekinite svaki kontakt sa osobama koje ne zaslužuju Vašu pažnju. Pronađite Vaš unutarnji mir, pustite bijes i bol u duši. Ako Vam to ne ide samostalno, onda će vam pomoći Tonka na kodu 126.

 

Zorica, Aurora Zorica, Savjet, Voditelj, zapisano u Zvjezdama, Astro, Astro centar

 

Anemija ili slabokrvnost
Psihički uzroci ove bolesti su ”loš” stav prema životu, malo životne snage, poteškoće u prliagođavanju. Osoba nije u mogućnosti obavljati svoje zadatke, skoro da nema snage za bilo što ili baš suprotno, previše toga preuzima na sebe nego što može podnijeti i zato je uvijek umorna i neraspoložena. Svijet je bezbojan, ne vidi radost koja je oko njega. Ne pokazuje zainteresiranost za dobre i nove stvari i skoro niti jednu priliku ne iskoristi.
Stanje Vam se može ublažiti ako Vaš opći pesimizam pretvorite u realnost, ako već ne možete biti optimistični. Morate promijeniti pogled na svijet i izaći iz Vaših granica. Ako bez poteškoća želite to učiniti i teško Vam je započeti ovaj period koji služi za psihičko i tjelesno iscjeljenje, nazovite Ognjenu na kod 411.

 

Zatražite energije izliječenja od naših najboljih savjetnika uz čiju se pomoć možete osloboditi čak i onih bolesti koje su prisutne već dugo u Vašem životu. Savjetnici su već mnogima pomogli otkriti uzroke psihičkih poremećaja i na taj način su im pomogli da krenu putem izliječenja. Njih možete dobiti na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!

 

 

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Posao

    kod 311