Razgovarajte iz USA
putem bonova
Jarac - Detaljna analiza horoskopskog znaka

Jarac - Detaljna analiza horoskopskog znaka

Jarac je deseti znak horoskopa (zodijaka). Jarac je zemljani znak zodijaka koji označava početak zime, a vladajući planet je Saturn. Osobe u ovom znaku krasi čvrst i stabilan karakter. Utjecaj Saturna, njihovog vladajućeg planeta, jarčevima naglašava disciplinu koja se često pogrešno poistovjeti s hladnoćom karaktera.

 

horoskop-listopad-mjesecni

 

Saturn u Jarcu potiče dobru fizičku kondiciju, ali ih vuče da se zatvore u sebe i ne pokazuju emocije prema van. Pouzdani su prijatelji i uvijek su spremni podmetnuti svoja leđa za osobe koje smatraju prijateljima.

Jarac - Fizičke predispozicije

Jarčevi se prepoznaju po prodornim očima koje prati hladan pogled. Muškarac Jarac ima izražene kosti lica, dok Žena Jarac ima izražene kosti čeljusti. Osobe u znaku jarca u mladosti izgledaju dosta starije i zrelije od svojih vršnjaka, dok ih kasnije u životu krasi vitalnost i mladolik izgled. Izgledaju kao da su vječno mladi.

 

jarac-zodijak

 

Često se osobe rođene u znaku jarca smatra hladnima, dosadnima i vrlo proračunatim osobama, ali to nije ništa više nego obična zabluda. Jarčevi su izuzetno samopouzdan znak zodijaka koji uz samopouzdanje i disciplinu ne puštaju pogrešne osobe blizu svoje energije. Jarac je horoskopski znak koji odiše drevnom mudrošću koja ga čini vrlo zanimljivim sugovornikom, ali i stvara strahopoštovanje. Za pripadnike ovog znaka horoskopa s punim pravom se može reći da su: veliki radoholičari, ozbiljni, disciplinirani, razboriti, pouzdani, odlučni i misaoni tipovi horoskopa. Pesimizam im je jedna od najvećih mana koja dolazi ruku pod ruku s istaknutim osjećajem za realnost.

 

natalna-karta

 

Kako Jarac vlada desetom kućom zodijaka, raspolaže afirmacijama za autoritetom, razboritošću, karijerom, dobrim statusom u društvu, ponosom, aristokratstvom... Glavni pokretač im je materijalni dobitak. Vrlo često su uspješni u poslovnoj karijeri, ali nikad na svoj put uspjeha ne krenu olako. Moraju se dosta potruditi kako bi stekli financijski boljitak i viši društveni status i zbog toga tek kasnije u životu ostvare svoj puni potencijal. Ali kada jednom steknu materijalno i društveni status tada svi oko njih svate da su tom društvu uvijek pripadali.

PROČITAJTE SVOJ HOROSKOP ZA ZNAK JARAC
TJEDNI --- MJESEČNI --- GODIŠNJI

 

Najčitanije danas:

 

Vladavina Škorpiona ovim će znakovima donijeti veliku sreću!

Crni Mjesec

Investicijsko zlato i mjesečeve mijene

Mantra za mjesec listopad!

10 razloga zašto voljeti jesen

Ovim se horoskopskim znakovima ne smijete zamjeriti

Žene kojima ne možete lagati

Najskladniji horoskopski parovi

.

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro