Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kineski horoskop za 2022. godinu - Godina vodenog Tigra

Kineski horoskop za 2022. godinu - Godina vodenog Tigra

Kineski horoskop za 2022. godinu - Nova godina 2022., prema kineskoj astrologiji, je godina vodenog Tigra. Ove godine, kineska lunarna nova godina 2022. počinje 1. veljače. U kineskom zodijaku, Tigar je na broju 3. Redoslijed 12 kineskih zodijaka je sljedeći:

 

tarot-majstori

 

 

 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Štakor


Godina rođenja: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

 


Ljubav

 

Štakorov romantični horoskop za 2022. vrišti: "Polako!" Iako je ovo dobro vrijeme za upoznavanje nekoga novog, to nije nužno najbolja godina za ozbiljnu obvezu. Dakle, ne žurite ni s čim. Uzmite potpuno nove (pa čak i isprobane i istinite) odnose s rezervom. Ovo je mješovita godina za planiranje prosidbi, vjenčanja, trudnoće ili drugih ozbiljnih "sljedećih koraka" u romantičnoj vezi.

Kineski horoskop za 2022. godinu

 

Posao i financije


Najveće promjene u životu Štakora u 2022. godini bit će na području Vaše karijere. U 2022., ćete se morati prilagoditi zapošljavanju novih zaposlenika i uvođenju nove tehnologije. Morate se brzo prilagoditi ako želite držati korak i izdvajati se od svojih kolega.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Najbolji način da to učinite je da budete otvoreni za ove promjene, a ne da se pridržavate starog načina rada. Srećom, Štakori su vrlo snalažljivi ljudi. Ove ćete godine morati koristiti ove vještine više nego inače. Sve u svemu, što se Štakor brže prilagođava ovim novim promjenama, to će imati više sreće u svojoj karijeri ove godine prema predviđanju kineske nove 2022. godine.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Predviđanja za Godinu Štakora za 2022. sugeriraju da morate biti oprezni sa svojim financijama u 2022. Iako će biti mnogo promjena Vašoj karijeri, Vaš se tok prihoda neće puno promijeniti od onoga kakav je bio 2021. Iz tog razloga, je u najboljem interesu da ne vršite velike kupnje, ne investirate ili uzimate velike zajmove. Ako možete, izbjegavajte posuđivati novac i prijateljima. Ako možete sve ove stvari, onda bi Vaše financije trebale biti u dobrom stanju.

Kineski horoskop za 2022. godinu

 

Zdravlje

 

Nema znakova lošeg zdravlja, prema kineskoj astrologiji. Naravno, još uvijek je važno držati se zdrave prehrane i vježbati ako želite ostati u formi. Uglavnom, nećete morati pretjerano brinuti o svom fizičkom zdravlju.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Međutim, Štakori ove godine moraju posvetiti vrijeme radu na svom mentalnom zdravlju. Posao i financije ove će godine biti stresni, pa morate pronaći način da se opustite izvan posla. Razmislite o isprobavanju meditacije ili joge kao načina da opustite svoj um i tijelo. Isprobavanje novih aktivnosti za zabavu također može pomoći.

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Bivol


Godina rođenja: 1913, 1925, 1937,1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

 


Ljubav

 

Kineski horoskop za 2022. predviđa da ćete doživjeti neke promjene u svojim romantičnim odnosima 2022. Te promjene mogu biti dobre ili loše. Sve ovisi o tome kako ih uzimate. Volovi obično ne podnose bilo kakvu promjenu. To ih može učiniti razdražljivima i teško im je biti u blizini. Zbog svoje romantične veze, ne usmjeravajte stres prema partneru. Umjesto toga, radite na svojim komunikacijskim vještinama kako biste poboljšali vaš odnos. Ako imate dobre komunikacijske vještine, Vaša će veza ove godine teći glatko. Ako ne možete naučiti kako razgovarati o svojim problemima, onda bi oni mogli dovesti do kraja Vaše romantične veze.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Posao i financije

 

Doći će do nekih promjena na radnom mjestu 2022. Bivoli obično ne vole promjene, što ih čini nervoznijim na poslu. Srećom, većina ovih novih promjena omogućit će Vam da naučite vještine koje će Vam pomoći u budućim godinama. Volovi moraju naučiti ove nove vještine, inače će zaostati u poslu. Morate pronaći način da prevladate stres.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Kad god ste u nedoumici, trebali biste zamoliti svoje kolege za pomoć. Mlađi suradnici će vjerojatno biti korisniji. Stariji Volovi neće se osjećati sjajno kada traže pomoć, ali moraju to naučiti. Ako to ne učine, samo će zaraditi ljutnju svojih kolega. To će samo otežati rad kako godina odmiče.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Budite oprezan sa svojim financijama ove godine, Volovi. Uštedite što više novca u ranim dijelovima godine. Imat ćete veliku i neočekivanu ispriku da si priuštite neke stvari kasnije tijekom godine. Ako nemate ušteđenog novca za rješavanje ovog problema, to bi Vas moglo dovesti u dug ili zahtijevati da podignete zajam. Također, uštedite ako planirate obaviti velike kupnje iz istog razloga.

 

Zdravlje

 

Zdravlje u 2022. ponajviše će ovisiti o tome kakvo je Vaše zdravlje bilo 2021. Ako ste bili dobrog tjelesnog zdravlja, onda ćete ostati dobrog zdravlja. Ako je Vaše zdravlje bilo manje nego dobro, vjerojatno će tako ostati i ove godine. Ono na što se najviše trebate usredotočiti u 2022. je Vaše mentalno zdravlje. Posao će ove godine biti posebno stresan. Pokušajte se opustiti, isprobajte meditaciju ili jogu, inače Vaše fizičko zdravlje može narušiti Vaše mentalno zdravlje.

Kineski horoskop za 2022. godinu

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS Astrolog

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160
Pošalji

Kineski horoskop za 2022. godinu: Tigar


Godina rođenja: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

 


Ljubav

 

Tigar će imati prekrasan društveni život u kineskoj godini vodenog tigra 2022. Imat ćete mnogo prilika za upoznavanje novih ljudi. To može donijeti sreću u ljubavi samcima, ali dovesti u iskušenje tigrove koji su u vezi. Ako ste sami, Vaš šarm i samopouzdanje pomoći će Vam da privučete potencijalne partnere. Ipak, budite oprezni, jer se ne može reći hoće li te veze biti dugotrajne ili samo avantura. Ako ste u vezi, dajte sve od sebe da nova poznanstva ostanu samo poznanstva, osim ako ne tražite probleme sa svojim trenutnim partnerom.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Posao i financije

 

Predviđanja za Godinu tigra pokazuju da je ovo savršena godina da Tigrovi napreduju u karijeri. Ako se ukaže prilika u kojoj možete pokazati svoje vještine, svakako je iskoristite! Iskoristivši ove dodatne prilike privući ćete pažnju svog poslodavca. Ako imate nove ideje o tome kako posao u kojem radite kao cjelina može napredovati, svakako ih iznesite. To Vam također može stvoriti nove radne prilike.

Tigrovi će imati sreće u bogatstvu 2022. Ove godine vjerojatno će dobiti dodatni novac. Ovo je sjajna godina za ulaganja kako biste zaradili još više novca. Međutim, nije pametno trošiti dodatni novac ako još uvijek pokušavate otplatiti dugove. Tigrovi bi dobro iskoristili što god mogu da smanje svoje dugove u 2022. godini kako bi njihova financijska situacija bila još bolja u godinama koje dolaze.

 

Zdravlje


Najbolja stvar koju osoba Tigar može učiniti za svoje zdravlje u 2022. je ostati aktivan. Ustajanje, izlazak vani i aktivnost mogu poboljšati Tigrovo mentalno i fizičko zdravlje. Kako biste poboljšali svoje šanse da uspijete više vježbati, pokušajte formirati grupu. Imajući podršku drugih, Tigru je mnogo lakše uspjeti u bilo čemu. Radeći ove stvari sigurno će imati pozitivan utjecaj na Vaše zdravlje, poručuje Vam kineska astrologija za 2022. godinu.

Kineski horoskop za 2022. godinu

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Zec


Godina rođenja: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

 


Ljubav

 

Kineski horoskop za 2022. godinu predviđa ćete upoznati mnogih novih ljudi, ako ste rođeni u znaku Zeca. Ovo je sjajno ako ste sami i želite pronaći ljubav u godini Tigra. Najvjerojatnije ćete pronaći novog romantičnog partnera ako proširite svoje vidike. Iskušavanje novih stvari i odlazak na nova mjesta omogućit će Vam upoznavanje novih ljudi. Iako možda nisu uobičajeni "tip" osobe za koju biste se odlučili, pokušajte. Možda ćete otkriti da Vas zanima potpuno novi tip osobe.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Sreća Vas prati, čak i ako ste u vezi. Vaša će veza s partnerom ove godine vjerojatno postati dublja – sve dok ste vjerni. S upoznavanjem novih ljudi dolaze i nova iskušenja. Ako uspijete izbjeći iskušenje, Vaša će veza postati jača. To može čak dovesti Vaš odnos na sljedeću razinu.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Posao i financije

 

Godina tigra učinit će da se sve u karijeri kreće mnogo brže nego inače. Ako uživate u svojoj trenutnoj karijeri, vjerojatno ćete vidjeti napredak na ovaj ili onaj način. To može biti kroz unapređenje ili povišicu. Međutim, to će se dogoditi samo ako se dodatno potrudite na poslu. Kao i u svakom drugom dijelu života ove godine, svakako iskoristite svaku priliku koja Vam se pruži. Iskoristite ih brzo! One će se pojaviti samo na trenutak.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Zečevi koji žele novi posao vjerojatno će imati i sreću. Odgodite prijave dok ste još uvijek na svom trenutnom poslu. Opet, svakako iskoristite prilike koje Vam se brzo ukažu. Budite razumni kada su u pitanju nove ponude za posao. Ako Vam se nešto čini kako treba, odmah prihvatite posao. Ako oklijevate, ponuda za posao bi Vas mogla proći.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Zečevi su poznati po tome što se dobro snalaze s novcem… obično. Godina Tigra čini da vrijeme brzo prolazi. To može učiniti praćenje Vaših financija malo težim nego inače. Da biste se borili protiv toga, provjerite svoje financije barem jednom mjesečno. Nemojte trošiti svoj novac. Umjesto toga, ako dobijete dodatni novac (što je vjerojatno), potrošite ga na otplatu dugova. To će Vam olakšati financijski život u godini koja je pred Vama, sugerira Vam kineski horoskop za 2022. godinu

 

Zdravlje

 

Možete ćete zatrebati pomoć kada je u pitanju poboljšanje Vašeg zdravlja u 2022. Ovo je idealno za traženje treninga, pogotovo ako prije niste imali stručnu obuku. Ovaj trening može biti za vježbanje, dijetu ili oboje. To će Vam pomoći da poboljšate svoje zdravlje. Netraženje treninga neće naštetiti Vašem zdravlju, samo po sebi. Međutim, nećete dobiti onoliko koristi koliko biste inače mogli ako ste krenuli na obuku.

Kineski horoskop za 2022. godinu

 

tarot-majstori

 


 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Zmaj


Godina rođenja: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

 

Ljubav


Zmajevi koji žele da njihov ljubavni život procvjeta u kineskoj 2022. godini, moraju posvetiti posebnu pažnju svom partneru. Ovaj savjet djeluje bez obzira na to s kojim je znakom Zmaj u vezi. Što više pažnje Zmaj posvećuje svom partneru, vjerojatno će njihov odnos biti bolji. Ako se više bavite drugim osobama umjesto s partnerom, to može izazvati napetost u romantičnom odnosu.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Samci Zmajevi koji žele pronaći ljubav mogu to učiniti tako da se prijave za više grupnih događaja. Godina tigra također donosi mnoge prilike za upoznavanje novih ljudi. Iskušavanje novih stvari jedan je od najboljih načina da povećate sreću na ovom području. Jednom kada Zmaj upozna novog romantičnog partnera, ista pravila vrijede i za Zmajeve koji su već u vezama. Zadržite svu romantičnu pažnju na jednoj osobi kako bi veza napredovala. Raširite svoju naklonost kako biste vidjeli kako vaše romanse napreduju, sugerira kineski horoskop za 2022.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Posao i financije

 

Izgledi za karijeru Zmaja u 2022. u potpunosti će ovisiti o njihovoj razini fokusa. Godina Tigra može biti vrlo ometajuća za većinu zmajeva. Što ste rastreseniji na poslu, to će Vam se nadređeni manje smiješiti. Radite na strategijama da ostanete usredotočeni.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Dobro se slagati sa svojim kolegama još je jedan ključ uspjeha, prema horoskopu Zmaja za 2022. Timski rad bit će neophodan. Međutim, morate se pobrinuti da se uskladite sa suradnicima koji će Vam pomoći da ostanete na zadatku. To može značiti da nećete stalno raditi sa svojim prijateljima. S vremenom ćete možda sklopiti nova prijateljstva sa suradnicima s kojima odluče raditi.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Kao i u svojoj karijeri, morate ostati usredotočeni na svoje financije u 2022. Iskušenja će Vam sigurno doći. To ne znači da ove godine ne možete potrošiti nikakav novac. Umjesto toga, morate pažljivo planirati prije nego što potrošite svoj teško zarađeni novac. Bilo bi dobro da prije kupnje provjerite sve dostupne ponude kako biste bili sigurni da dobivaju najbolju ponudu. Ovo će uvelike osigurati da Vam ostane novca za potrošnju i uštedu u 2023. godini.

 

Zdravlje


Stres će biti Vaš glavni protivnik u 2022. Iz tog razloga, najbolje je da pronađete neke zdrave aktivnosti koje će Vam pomoći da smanjite razinu stresa. Vježbanje i natjecateljski sportovi sjajni su izvori za rješavanje stresa. Kao bonus, ove aktivnosti mogu pružiti nove ciljeve. Vi volite biti na vrhu, pa činiti ove stvari da budete najbolji mogu djelovati kao snažan motivator.

Kineski horoskop za 2022. godinu

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Zmija


Godina rođenja: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

 


Ljubav

 

Prema kineskom horoskopu u 2022. godini, Zmije koje su već u predanoj vezi imat će puno bolju godinu od onih koje to nisu. U 2022. godini bit će mnogo situacija u kojima ćete se morati osloniti na partnera. Iz tog razloga ključna je iskrena i povjerljiva veza s partnerom. Obično se bračni parovi Zmija dobro snalaze u godini Tigra. Parovi koji žive zajedno imat će sličnu sreću.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Ako niste u braku ili ste tek od nedavno u novoj romantičnoj vezi, imat ćete muke. Horoskop 2022. predviđa mnoge neugodne susrete. Iz tog razloga, važno je da uvijek razmislite prije nego što govorite ili djelujete. Srećom, ovo je vještina u kojoj prosječno briljirate. Ako ste samouvjereni, ova bi godina mogla donijeti nove romanse. Ako Vam nedostaje samopoštovanja, ovo možda nije najbolje vrijeme da pokušate procvjetati novu romansu.

 


Posao i financije

 

Godina tigra ima brz utjecaj na Vaše radno mjesto. Obično se tijekom ovih godina mijenjaju tehnologija ili načini poslovanja. Ovo može biti izuzetno stresno za Vas. Kada se to dogodi, morate znati tražiti pomoć. Iako biste radije sami izdržali to razdoblje, posao će proći mnogo lakše ako zatražite pomoć kada Vam je potrebna!

Kineski horoskop za 2022. godinu

Tipično, godina Tigra nije dobro vrijeme za Zmije da traže novi posao. Najbolje je ne napustiti trenutni posao prije nego što pronađete novi. Vjerojatno će trebati mjeseci da se pronađe novi posao. Ako dobijete novi posao, budite spremni na ozbiljne promjene na radnom mjestu. To će uzrokovati stres, ali će na kraju biti razlog za slavlje.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Godina Tigra šapće Zmiji na uho: "Potroši, troši, troši!" Morate dati sve od sebe da se oduprete ovom porivu. Kineski horoskop za 2022. predviđa mnoge uobičajeno neočekivane troškove. Iz tog razloga, najbolje je uštedjeti novac kako biste bili spremni za to. Nemojte trošiti novac na sitnice koje nisu potrebne. Međutim, odlazak na godišnji odmor ili nešto slično jednom ili dvaput ove godine ne bi trebao dovesti do financijskog kraha.

Kineski horoskop za 2022. godinu

 

horoskop-rujan-mjesecni

 

Zdravlje

 

Ako izuzmemo neku vrstu nezgode, fizičko zdravlje trebalo bi biti dobro u 2022. Ako želite postati aktivniji ove godine, bilo da smršavite ili ostanete u formi, timski sportovi su izvrsna opcija. Zmije obično ne idu na takve stvari, ali grupe je puno lakše formirati tijekom godine Tigra. To također može pomoći da vježbanje ostane motivirajuće i zabavno.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Glavna stvar o kojoj trebate biti zabrinuti je Vaše mentalno zdravlje. Previše stresa može uništiti Zmiju. Zmije moraju znati kada treba tražiti pomoć. Zmije koje se nose s previše stresa možda će htjeti potražiti pomoć profesionalnog savjetnika ili terapeuta. Odlična odluka!

 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Konj


Godina rođenja: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

 


Ljubav

 

Prognoza kineskog horoskopa za 2022. poziva Vas da budete spremni primiti ljubav u svoj život. Ako ste slobodni, ove godine ćete privući potencijalne ljubavnike na svoj način. Trebali biste biti otvoreni za primanje istog. Nemojte se suzdržavati zbog svojih prošlih iskustava. 2022. godina je godina promjena i pozitivnih promjena u Vašem životu.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Otvorite svoje srce i um za primanje ljubavi, i ista će Vam doći na put. Kineski horoskop za 2022. predviđa da ćete ove godine imati sve pod kontrolom. Ništa neće poremetiti Vaš rast i napredak.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Za Konje u vezama, ova godina će biti dobra godina da se riješite svih problema koje imate sa svojim partnerom. Počnite često komunicirati i uživat ćete u mirnoj i skladnoj godini.

 

Posao i financije

 

Kineski horoskop za 2002. godinu pokazuje da imate sve što Vam je potrebno da svoj život učinite boljim. Došlo je vrijeme da preuzmete odgovornost za svoju karijeru. Idite za stvarima u životu za koje ste strastveni. Radite stvari koje u Vama izvlače ono najbolje. Ove godine ćete moći početi raditi na stvarima koje Vas čine sretnima.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Unaprijedite svoju karijeru svim mogućim sredstvima i osigurajte da svaki dan radite stvari koje Vas tjeraju da se probudite. Predviđanja horoskopa za 2022. otkrivaju da ćete konačno dobiti onu promociju koju već neko vrijeme čekate. Vaša će karijera ove godine krenuti pozitivno.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Financijska astrologija za 2022. želi da ove godine budete zainteresirani za svoje financije. Najbolje bi bilo da naučite kako štedjeti i koristiti svoje financije kako biste mogli štedjeti za kišne dane. Iskoristite novac koji imate za financiranje značajnih projekata kako biste osigurali financijsku stabilnost i financijsku sigurnost.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Na Vama je da uštedite za kišne dane. Za razliku od 2021. godine, u 2022. dobit ćete sredstva iz svih svojih projekata i ulaganja. Prognoze za 2022. otkrivaju da morate pronaći financijskog savjetnika koji će Vas uputiti na najbolji način da iskoristite svoje financije.

 

Zdravlje

 

Kineski horoskop zdravlja za 2022. otkriva da ove godine ne trebate strepiti za svoje zdravlje. Veći dio godine bit ćete u dobroj formi. Sve što trebate učiniti je nastaviti vježbati kako biste održali svoje tijelo u formi. Vježbanje će također poboljšati broj otkucaja srca.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Iako Vaše zdravlje neće biti definirano ozbiljnim komplikacijama ili bolestima, morate se pobrinuti da se brinete o manjim bolestima kao što je gripa jer stvari izmiču kontroli. Priuštite si uravnoteženu prehranu, zahvaljujući čemu ćete uživati u dobrom zdravlju tijekom cijele godine.

 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Koza


Godina rođenja: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

 


Ljubav


Koze će imati dobre odnose sa svojim partnerima, predviđa kineski horoskop za 2022. godinu. Prošlo je neko vrijeme otkako ste uživali u miru u svojoj vezi. Kineski horoskop za 2022. otkriva da su zvijezde usklađene u Vašu korist kad je u pitanju ljubav. Vi i Vaš partner moći ćete pronaći rješenja za probleme koji su vas godinama kočili.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Ove godine također ćemo vidjeti da osobe u braku podižu stvari na sljedeću razinu. Učinite sve što možete kako biste osigurali ljubav koja već postoji u Vašem životu. Horoskop za 2022. otkriva da ćete pronaći radost u malim stvarima koje Vaš partner čini za Vas jer Vam one puno znače.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Cijenite jedni druge i moći ćete imati mirnu i skladnu godinu. Nikada nemojte činiti ništa što bi Vašeg partnera povrijedilo.

 

Posao i financije

 

Ove godine Vaša će karijera krenuti na bolje jer ćete se upustiti u nešto što Vas zanima. Ne bavite se poslom sjedeći za stolom do kraja života. Kineski horoskop za 2022. otkriva da ćete svoje talente i vještine moći dobro iskoristiti.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Slušajte svoje instinkte i uvijek slijedite svoje srce. Radite stvari koje Vam donose radost i sreću. Koze uvijek traže uspjeh što je dobra stvar. Nemojte se suzdržavati zbog drugih koji žele dugo ostati na istom mjestu.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Ove 2022. godine ćete dobro iskoristiti svoju ušteđevinu. Godinama ste štedjeli, a sada je došlo vrijeme da uložite u prilike koje Vam osiguravaju profit i rast. Nemojte dopustiti da Vam novac leži u banci kada ga možete koristiti za napredovanje u karijeri. Financijska astrologija za 2022. predviđa da će Vam mudro korištenje Vaših financija donijeti uspjeh koji tako želite.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Koza je spremna suočiti se sa svim izazovima koji se njezinom u njegovom životu. Ne dopustite da Vas financijske nevolje iznevjere. Uvijek razmišljajte o načinima na koje možete napredovati u životu i postati bolji. Financijska stabilnost pružit će Vam sve što trebate da dosegnete svoj najveći potencijal i učinite sve što je dobro za Vas.

 

24-sata-horoskop

 

Zdravlje

 

Sveukupno zdravlje Koza ove će godine biti dobro. Međutim, morate se pobrinuti za svoju opću dobrobit. Vodite računa o svom duhovnom, mentalnom, fizičkom i emocionalnom zdravlju ako želite živjeti zdravim životom.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Kineski horoskop za 2022. želi da osigurate da živite svojim najboljim životom, a da u isto vrijeme promičete zdrav način života. Ovu godinu nećete preživjeti bezbrižnim životom. Ove godine promijenit ćete prehranu i započeti fitness rutinu koja će Vam na kraju koristiti.

 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Majmun


Godina rođenja: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

 

Ljubav

 

Godina vodenog Tigra uskoro će imati izazove u ljubavnom životu Majmuna. Vaš brak je na rubu raspada jer Vaša partnerica ne može zatrudnjeti? To Vas ne bi trebalo puno zabrinjavati jer će doći vrijeme kada će trudnoća Vašem partneru ići lako. Sve što trebate učiniti je posjetiti liječnika i utvrditi gdje je problem kako biste mogli pronaći rješenje za svoj problem.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Kineski horoskop za 2022. za predviđa da će Vaša veza sredinom godine krenuti nabolje. Morate postići romantiku i spokoj u svom ljubavnom životu. Osigurajte da radite na produktivnom i avanturističkom seksualnom životu.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Uvijek pokažite svom partneru koliko ga volite. Male romantične geste tu i tamo će vas približiti jedno drugome.

 

Posao i financije

 

Predviđanje za 2022. godinu pokazuju da ćete se susresti s nekim izazovima u karijeri, ali to Vas ne smije natjerati da odustanete od svojih ciljeva i težnji. Da biste postali bolji u životu, morate proći kroz izazove koji će Vas učiniti jačim i mudrijim sve dok ne dopustite da Vas progutaju.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Usredotočite se na stvari oko kojih ste strastveni. Kineski horoskop za 2022. godinu otkriva da će Vam se prilike pojaviti, a na Vama je da ih dobro iskoristite kako biste ostvarili sve želje Vašeg srca. Nemojte prestati željeti imati najbolje u životu. Vaš fokus uvijek treba biti na postizanju uspjeha.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Novac Vam može teško doći u 2022., ali to ne znači da ćete biti siromašni. To samo znači da će dohodak u Vašem životu biti na niskom nivou. Morate smisliti načine kako osigurati da financije teku u Vašem životu. Budite mudri i uložite u projekte koji će Vam osigurati veliku zaradu na kraju određenog vremenskog razdoblja.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Na mjesečnoj bazi, morate osigurati da uštedite nešto novca za kišne dane. Iako Vam dolazi malo prihoda, nemojte ga zloupotrijebiti i zaboraviti štedjeti. Također, kineski horoskop za 2022. otkriva da trebate potrošiti više svojih financija na potrebe, a ne na želje.

 

Zdravlje


Prema kineskom horoskopu za 2022. godinu, ove ćete godine imati izazov sa svojim zdravljem, za razliku od 2021., gdje ste uživali u dobrom zdravlju. Ove godine ćete se tu i tamo susresti s lakšim bolestima koje će i dalje ometati Vaš normalan način života. Osigurajte da posjetite liječnika dovoljno rano prije nego što stvari izmaknu kontroli.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Međutim, pred kraj godine određene stvari će mučiti starije osobe u znaku Majmuna. Kineska astrologija za 2022. predviđa da morate voditi brigu o svojoj općoj dobrobiti. Radite stvari koje Vam donose radost kako biste imali odlično mentalno zdravlje. Također, jedite zdrave obroke i održavajte formu kako bi se Vaše tjelesno zdravlje poboljšalo.

Kineski horoskop za 2022. godinu

 

sudbina

 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Pijetao


Godina rođenja: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

 

 

Ljubav

 

Kineski horoskop za znak Pijetao u 2022. godini otkriva da ćete pronaći radost u malim romantičnim gestama koje Vam partner upućuje. Cijenite ljubav koju imate prema svom partneru i koliko cijenite njegovu prisutnost u svom životu. Ove godine pobrinite se da se prema svom partneru odnosite kao prema važnoj osobi u Vašem životu.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Uvijek se volite božanskom ljubavlju. Ne dopustite da problemi iz prošlosti stanu između vas. Pronađite načine za rješavanje problema koje imate prije nego što vam stvari izmaknu kontroli. Kineski horoskop za 2022. poručuje da uvijek želite najbolje od sebe i svojih najmilijih. Budite tu za ljude koji Vam znače svijet i oni će uvijek biti tu za Vas.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Posao i financije

 

Kineska Vas godina poziva da najbolje iskoristite resurse koje imate na raspolaganju. Napravite sve promjene koje trebate učiniti kako bi Vaša karijera napredovala do onoga što želite da postane. Slijedite i svoje strasti i neka najbolje prilike ne prođu mimo Vas.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Kineske prognoze za Pijetla za 2022. otkrivaju da ste ono što mislite o sebi. Neka stvari idu u Vašu korist i Vaša će se karijera okrenuti na bolje. Ove godine ćete dobiti onu promociju koju ste oduvijek čekali.

Kineski horoskop za 2022. godinu

Prošle godine ste imali problema s financijama. Ove godine morate promijeniti način na koji rukujete novcem. Financijska astrologija 2022. predviđa da ćete uz stalni protok prihoda ostvariti ulaganja koja ćete na kraju cijeniti. Iskoristite svoje financije u smislenim poslovima koji će Vam osigurati financijsku stabilnost.

 

Nemojte se baviti aktivnostima koje Vam ne donose korist. Uvijek se usredotočite na to da postanete najbolji u svemu što radite. Novčana pitanja ne bi Vas trebala mnogo brinuti ako imate dobar odnos s novcem. Zaradite novac, prijatelji, i tretirajte ga s toliko poštovanja do te mjere da na kraju ne budete zloupotrijebili isti.

 

Zdravlje


Kineski horoskop za 2022. želi da se dobro brinete o svom tijelu. Nemojte zanemariti svoje tijelo jer ako to učinite, Vaše tijelo će također zanemariti Vas. Da biste postali produktivni, morate imati dobro zdravlje. Dobro zdravlje će Vam omogućiti da živite punim životom. Morate znati da je zdravlje jedna od najvažnijih stvari na koju se trebate usredotočiti u 2022. godini.

 

Imajte uravnotežen plan prehrane i vježbajte kako biste poboljšali broj otkucaja srca. Također, pobrinite se da uzimate puno vode kako biste ostali hidrirani. Ne želite ponavljanje lakših bolesti koje ste preboljeli 2021.

 

tarot-majstori

 

 

 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Pas


Godina rođenja: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

 


Ljubav

 

Horoskop za Pse za 2022. otkriva da je došlo vrijeme da pronađete ljubav. Zaboravite na svoje prošle veze i otvorite svoje srce i um za primanje ljubavi. Ljubav je prekrasan dar koji trebate nastojati imati u svom životu. Pobrinite se da ste dobro opremljeni da se nosite sa svojim osjećajima dok se vraćate u svijet dejtanja kada Vas osobe za koje ste zainteresirani odbiju.

 

Vaš seksualni život bit će važan 2022. Ako ste u vezi, ne dopustite da dosadite jedno drugome. Budite avanturistički i istražite nove načine da začinite svoj seksualni život. Nikad nije kasno za neke promjene jer se Vi i Vaš partner volite. Pobrinite se da ispunjavate jedno drugome želje u stvarima koje radite.


Ako ste u braku, kineski horoskop za 2022. godinu predviđa da ćete se morati boriti za svoj odnos. Nemojte dopustiti da se sve raspadne jer se Vi i Vaš partner oko nekih stvari ne možete složiti. Uvijek možete komunicirati i sabrati se oko nekih stvari tako da možete biti na istoj stranici.

 


Posao i financije

 

Kineska predviđanja za 2022. godinu otkrivaju da će Vaša karijera ove godine krenuti nabolje. Stvari će početi dolaziti na svoje mjesto kako ste oduvijek željeli. Usredotočite se na unapređenje vještina koje posjedujete učenjem novih vještina od ljudi oko Vas. Također, pobrinite se da naporno radite kako biste dobili promaknuće koje ste oduvijek željeli.

 

Ako želite postići više u životu, morate se poboljšati. Radite stvari koje će Vam omogućiti da unaprijedite svoje talente i vještine. Nemojte se osjećati ugodno s onim što ste sada postigli. Horoskop za karijeru 2022. otkriva da Vam je potrebno mnogo više da biste postigli uspjeh koji toliko želite.


Problemi s novcem bit će za Vas prošlost u 2022. Vaše će financije biti u redu ove godine. Morate održavati dotok prihoda koji dolazi u Vaš život jer ćete postići financijsku stabilnost.


Uvijek sačuvajte za kišne dane. Novac je dobar, ali samo kada se koristi na pravi način. Nemojte trošiti svoje financije jer znate da ćete ih na kraju odnekud dobiti. Nemojte se baviti time da trošite više na svoje financije na želje, a ne potrebe.

 

Zdravlje

 

Tu i tamo ćete imati problema sa zdravljem, ali to će biti nešto što ne traje dugo. Čuvajte se i obavljajte redovite preglede kod svog liječnika. Horoskop za zdravlje za 2022. predviđa da ćete morati napraviti neke promjene u načinu života kako biste uživali u ispunjenom i sretnom životu.


Biti zdrav trebao bi biti Vaš prioritet broj jedan. Nikad ne činite stvari koje će naštetiti Vašem tijelu. Vaše tijelo je najbogatiji posjed koji imate. Ako se ne brinete o tome, onda nema potrebe živjeti.

 

prorocanstva-za-2022

 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu: Svinja


Godina rođenja: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

 


Ljubav

 

Svinje će se ove godine lako zaljubiti. U životu ćete čeznuti da se zaljubite. Nemojte se bojati dopustiti nekome u svoj život. Uvijek otvorite svoje srce za primanje ljubavi. Trebali biste, međutim, paziti da ne padnete na nekoga tko će Vam slomiti srce.


Predviđanja kineskog horoskopa za 2022. pokazuju da trebate odvojiti vrijeme da bolje upoznate sebe i vrstu osobe koju želite pustiti u svoj život. Prije nego što odlučite voljeti nekoga, odlučite želite li tu osobu u svom životu.


Horoskop za svinje za 2022. otkriva da ćete ove godine puno putovati sa svojim partnerom. Zajedničko provođenje vremena će ojačati vezu koju dijelite. Uvijek budite sigurni da ćete usrećiti svog partnera.

 

Posao i financije


Još jedna godina za Vas je da i dalje budete uzorni u svojoj karijeri. Napravili ste velike korake, a ove godine ćete postići još više uspjeha. Nemojte prestati raditi ono što radite. Prognoza karijere za 2022. poziva Vas da se trudite i dobro koristite resurse koje imate na raspolaganju. Dobro iskoristite sve prilike koje Vam se pružaju u životu.

 

Također, budite spremni pomoći ljudima oko sebe na radnom mjestu. Kako ste napredovali u svojoj karijeri, pomozite drugima da postanu bolji. Nemojte biti sebični sa svojim vještinama i talentima. Pomaganje drugima također će Vam omogućiti da od njih naučite velike stvari.


Tijek financija u Vašem životu poboljšat će se u 2022. godini. Moći ćete ostvariti prihod od svih svojih ulaganja. Nastavite ulagati u tvrtke koje će Vas učiniti boljim i dovesti do financijske stabilnosti. Trebate se obratiti financijskom savjetniku koji će Vam pomoći da najbolje iskoristite svoje financije. Morate imati nekoga u svom životu tko će Vam pomoći da uštedite za kišne dane.

 

Zdravlje

 

Vaše duhovno zdravlje Vam je važno u 2022. Opadali ste na svom duhovnom putu, a sada je došlo vrijeme da ispravite stvari. Tražite duhovno prosvjetljenje u svom životu i moći ćete primiti svjetlo u svoj život. Nemojte se previše usredotočiti na svoje fizičko i mentalno zdravlje da zaboravite na svoju duhovnost.


Horoskop zdravlja predviđa da trebate postići mir. Ništa dobro neće izaći iz Vašeg života ako nastavite biti pod stresom zbog stvari nad kojima nemate kontrolu. Imajte kontrolu i živite sretan i ispunjen život bez mentalnog sloma.

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO:

 

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

 

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

 

JEZIVO PROROČANSTVO BABE VANGE

 

Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću

 

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak!

 

facebook

Najnoviji članci
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 1. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 1. DIO

Više
Mjesečni horoskop za lipanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za lipanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro