Razgovarajte iz USA
putem bonova
Tri Karte Sudbine

Tri Karte Sudbine

Imate pravo na izbor jedne od tri karte. Stoga da su prve dvije karte otvorene, dok je treća zatvorena. Treća karta predstavlja sudbinu, dok ove dvije karte predstavljaju vaš izbor. Ukoliko ste odabrali svoju kartu pročitajte dolje njeno značenje!

horoskop-lipanj-mjesecni

Tarot je drevna tehnika proricanja sudbine kojoj povijest seže još u doba kada su Egipćani gradili piramide. Otvaranjem triju tarot karata osoba odabire jednu oko koje se otvara daljnje veliko ili malo tarot otvaranje. Ovisno o tome želi li osoba saznati detaljnu situaciju ili samo treba brzu informaciju. Vi ste odabrali svoju kartu. Ako je vaša karta:

Karta pod rednim brojem 2:

Karta obješenog čovjeka - Odabrali ste jednu od mističnijih karata tarot špila. Ova karta predstavlja mistiku, čekanje, neizvjesnost, strpljenje i neodlučnost. Sigurno se pitate kako se može reći neodlučnost, a odabrali ste kartu iz prve? Nastavite čitati... Osobe koje su odabrale kartu obješenog čovjeka...

natalna-karta

...često posjeduju istančan ukus za umjetnost, glazbu, ali i pokazuju slabu toleranciju na neodgovornost i neiskrenost iako vole pružiti drugu šansu. Neodlučni su u pogledu sebe. Kad nešto treba učiniti za sebe tad vole razmišljati jel im to potrebno ili nije te kako je nekome drugome ipak potrebnije nego njima... Ukoliko želite detaljnije tarot otvaranje s centralnom kartom Obješenog čovjeka javite se u naš tarot centar!

tarot-majstori

 

 

Karta pod rednim brojem 3:

Karta Kotač Sreće - ukoliko ste izabrali kartu Kotač Sreće nastoji vam životna primjena ili se ona nedavno već dogodila. Također ova karta upozorava birača ove karte kako se život sastoji od uspona i padova. Savjet koji pruža ova karta je razumijevanje i pozitivne misli u svakoj životnoj situaciji. Ova karta ukazuje na promjene koje djeluju dramatično po osobi kojoj se nastoje, ali objašnjava...

prorocanstva-za-2022

...da nije svaka promjena loša, već da su promjene sastavni dio života i kao takve ih treba prihvatiti. Kotač Sreće je simbolika prolaznosti problema. Kao što sve prolazi proći će i loš životni period i pojavit će se ono dobro. Ali treba imati na umu da je kotač okrugao, pa samim time prolaznost ne zaobilazi i dobre trenutke koji se katkada moraju nositi s lošim periodima. Ukoliko želite znati izlaz iz loše situacije ili pa dočekati spremni neki loš period javite se našim savjetnicima u tarot centru i dočekajte spremni životne promjene!

tarot-majstori

 

 

Karta pod rednim brojem 1:

Odabrali ste zatvorenu tarot kartu - prepustili ste sudbini da vas vodi i želite iskusiti čari života upravo onakvog kakav on je. Avanturistična ste osoba i obožavate adrenalin, dok ne volite dugo boraviti na jednom mjestu. Stoga da se mjesto ne mora odnositi na fizičku lokaciju već može i predstavljati neku osobu. Osobe koje su odabrale zatvorenu kartu vuku neku od jakih životnih škola, ljubav, posao, obitelj, financije. Ove osobe su proživjele događaj koji ih je formirao upravo onakvima kakvi jesu. Ne nasjedaju na prozivke drugih i čvrsto vjeruju u svoj stav iako su i sami svjesni da je ponekad pogrešan. Osoba koja odabire zatvorenu kartu spremna se susresti s svim životnim izazovima, iako sama spremnost ne jamči i pozitivan ishod. Kako bi spremni dočekali sve životne izazove javite se našim savjetnicima u tarot centru kako bi vam otvorili upravo ovu zatvorenu tarot kartu i otvorili detaljno tarot otvaranje oko nje!

tarot-majstori

 

 

Najpopularnije:

Besplatni Tarot 3 Karte

 

Ovi horoskopski parovi imaju najskladniji brak!

 

4 horoskopska znaka kojima se NE želite zamjeriti!

 

24Astrolozi otkrivaju osobnost prema numerologiji!

 

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

 

Besplatno tarot predviđanje za ljubav

 

Besplatni Magijski Kodovi

 

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro