Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Podznak Vodenjak - Fiksni zračni znak

Podznak Vodenjak - Fiksni zračni znak

Podznak Vodenjak. S Mjesecom u Vodenjaku vjerojatno ste jedinstvena i pomalo progresivna osoba. Možda postoji nešto u Vama što Vas na neki način "odvaja" od svih ostalih.


Vodenjak je zračni znak, pa se odnosi na ideje, koncepte i komunikaciju. Također se odnosi na društvenu stranu života u smislu međusobne interakcije.

 

Podznak Ribe - Promjenjivi vodeni znak pročitajte OVDJE!

 

Podznak Vodenjak – Fiksni zračni znak

 

Vodenjak je također fiksni znak koji daje kvalitetu usredotočenosti, ustrajnosti i izdržljivosti. Kad pojedinac ima jasnu ideju, malo je vjerojatno da će se lako promijeniti. Ova kombinacija sugerira da će Vam koncept i odnos biti važne teme.

Podznak Vodenjak 

Budući da na emocionalne kvalitete kojima upravlja Mjesec utječe zračni znak, ponekad možete biti odvojeni ili skloni objektivnosti u svojim emocionalnim odgovorima. Ovaj je znak možda najmanje "emotivan" u Zodijaku, pa će Vam stoga vjerojatno biti ugodnije s riječima i idejama nego sa sentimentalnijim ili strastvenijim dimenzijama života.

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160

Pošalji

 

Vjerojatno ćete se osjećati lagodnije s činjenicama i konceptom, a ponekad ćete se možda i boriti da razumijete druge koji su više vođeni strašću ili instinktom. To ne znači da niste emotivni. Daleko od toga. To samo implicira da ćete prirodno tražiti objektivnost i razum kad je u pitanju bilo koji emocionalni teren.

Podznak Vodenjak

U skladu s tim, možda ćete radije ulagati trud i podržavati druge "s udaljenosti", nudeći hladnu, jasnu i objektivnu analizu onima oko sebe, umjesto da se duboko upuštate u to. Emocionalne zamršenosti Vam nisu jača strana i vjerojatno ćete se osjećati najbolje kad budete mogli ponuditi smjernice putem logičke podrške.


Vaša velika vještina je Vaša sposobnost da se izdignete iznad emocionalnog sukoba i sagledate cijelu priču o čemu se radi. Možda ćete biti cijenjeni među brojnim prijateljima zbog svojih društvenih vještina i virtuoznosti. Možda ćete čak osjetiti prezir kad vidite da se drugi predaju prilagođenim ili dramatičnim prikazima.


Kolektivno usmjerenje

 

Možda ćete radije ponuditi svoje vrijeme i suosjećanje u grupne ili humanitarne svrhe. Ovo je znak prijatelja i mreža, a možda ćete otkriti i da veći dio svog emocionalnog života proživljavate u povezivanju s drugima. To ponekad može biti na štetu odnosa s onima koji su Vam također bliski, jer možete posvetiti više energije interesima ili idealima zajednice, nego li osobnim brigama.

Podznak Vodenjak

S druge strane, u mogućnosti ste uspostaviti odnos s ljudima iz svih sfera života, reagirati na svakog pojedinca pod vlastitim uvjetima, a da pritom ne zaglavite previše.

 

prorocanstva-za-2022

 


Zbog te tendencije možete otkriti da Vas privlači prijateljstvo s ljudima iz različitih sfera života. Vaša aktivnost na društvenim mrežama je široka i vjerojatno ćete imati koristi od ljudi koje poznajete. Po prirodi ravnopravni, obično ćete vjerovati u ista prava za sve. Osim toga, Vodenjak je vrlo profinjen i civiliziran znak, pa vjerojatno imate dobro razvijene međuljudske vještine, plus interese koji mogu biti vrlo široki, pa čak mogu ući u avangardu.

Podznak Vodenjak


Podznak Vodenjak - Vanjsko gledište

 

S Mjesecom ovdje možete se ponašati i kao autsajder ili vuk samotnjak. Mjesec ovdje često stvara instinktivni osjećaj da je nekako "drugačiji", a to onda može pojačati svaku tendenciju povlačenja.


Često se oni koji su ovdje rođeni s Mjesecom osjećaju drugačije od sredine u kojoj odrastaju. Doživljaj autsajdera osjeća se u vrlo ranoj dobi. U skladu s tim, možda ste toliko svjesni svojih jedinstvenih kvaliteta da ste skloni instinktivno držati se odvojeni od drugih.

Podznak Vodenjak


Ili možete imate takav urođeni osjećaj nelagode zbog toga što ste "različiti", pa odbijate druge, osjećajući prezir prema onome što vidite kao njihovu "uobičajenost", i tako ostati “isključivo” izvan istinskog emocionalnog kontakta. Na najdubljoj nesvjesnoj razini, Vaš vlastiti strah od bliskosti ili odbijanja može Vas spriječiti od istinske bliskosti s drugim ljudima.

Podznak Vodenjak

Ovo je izvrstan položaj za ljude koji rade u humanitarnim i izvanrednim situacijama, jer vam pomaže da se usredotočite na potrebe grupe i trenutka, a ne na osobni utjecaj onoga što se događa. Svoj ćete prirodni dom pronaći u grupnim situacijama, a vaša sposobnost da budete objektivni znači da se možete usredotočiti na rješenja, a ne na njihov emocionalni utjecaj. Vaša vizija i mašta više su kolektivne nego osobne i možda ste instinktivno usklađeni s budućnošću, sposobni osjetiti ono što je na pomolu.

 

 

Briljantni i inovativni

 

Ako imate kreativne interese, položaj Mjeseca može dati vrlo neobičan način gledanja na svijet. Vodenjak je također znak povezan s radikalnim promjenama i možda ćete otkriti da se trebate pobuniti ili se odvojiti od situacija za koje smatrate da ne pružaju nikakve rezultate.

Podznak Vodenjak

Vaša potreba za slobodom može se očitovati na mnogo načina, i vjerojatno ćete biti najbolji u odnosu s drugima koji razumiju potrebu da Vam daju prostora. Budući da Mjesec može opisati i Vaš doživljaj doma, možda ćete se često kretati. Ovaj položaj može ukazivati na osobu koja treba iskusiti stalne promjene u redovitim okolnostima svog života.

 

podznak vodenjak

 


Vjerojatno imate urođenu potrebu za stvaranjem prostora i jednakosti u svom i tuđem životu. Vaš osjećaj objektivnosti Vaš je najbolji adut, a Vaša sposobnost povezivanja s drugima temelji se uglavnom na Vašoj sposobnosti da jednostavno vidite druge kakvi jesu. Kao civilizirano biće, uspijevate u situacijama koje uključuju komunikaciju s drugima. Iako se ponekad možete osjećati autsajderom, život će Vam uvijek ići najbolje kada pronađete vlastitu grupu istomišljenika. Imate smisao za neovisnu analizu i razmišljanje izvan okvira.

Podznak Vodenjak

Vjerojatno ćete preferirati lagana i prozračna mjesta koja Vam pružaju cjelokupan pogled. Gradski stan ili kuća visoko na brdu može Vam dati perspektivu koju tražite. Mjesto za život koje zadovoljava Vaše potrebe za idejama i kulturom bit će dobar balans za vremena kada trebate biti sami.


Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

 

Aura - Što je Aura i što znači

 

Posljednji intervju Vangeliye Pandeve Gushterove - Babe Vange

 

facebook

Podznak Vodenjak

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro