Razgovarajte iz USA
putem bonova
Obješeni čovjek - Tarot otvaranje

Obješeni čovjek - Tarot otvaranje

Odabrali ste tarot kartu: OBJEŠENI ČOVJEK

 

tarot-karta-3

Vaše otvaranje:

Karta OBJEŠENI ČOVJEK signalizira potrebu žrtvovanja kojom bi ostvarili određeni cilj. Morali biste ponovo procjeniti trenutnu situaciju u kojoj se nalazite i povući pametne i najbolje poteze po Vas! Nalazite se u nedoumici i pred zidom, stoga jednim pozivom promijenite svoju sudbinu! Nazovite naše vrhunske tarot majtore u ASTRO CENTRU!

 

Što je tarot?

Špil tarot karata se sastoji od sedamdeset i osam karata podjeljenih u tri kategorije. Prva od tri kategorije tarot karata su dvorske karte, pa velika i mala arkana. Velika arkana se sastoji od 22 karte, počevši od karte lude(0), te završavajući kartom svijeta(21). Svakom od tih brojeva nalazi se simbolika koji naši vrsni tarot majstori mogu tumačiti ovisno o vašem pitanju ili interesu. Naši stručnaci u Astro Centru bave se tarot čitanjem već duže od 20 godina i najbolji su na svojim područjima. Ukoliko obavljate neki od rituala kao što su skidanje magije ili provjere uroka kod naših savjetnika, možete također zatražiti da vam otvore besplatni tarot i to sve u jednom pozivu!

besplatni-tarot

Ukoliko se javite nekom od naših astrologa on će povezati "vaše" karte s vašim datumom rođenja i događajima u vašem životu ili određenim iskustvima koje ste proživjeli. Besplatni tarot također može predvidjeti buduće događaje u životu osobe za koju se otvara, te dati suvisli odgovor na životna pitanja ili nedoumice koje su snašle osobu koja zatraži da joj se otvori besplatni tarot. Mala arkana sastoji se od deset karata u četiri boje: štap, zlatik, mač i pehar, odnosno ukupno 40 karata. Svaka od ovih grupa predstavlja po jedan element: vodu, vatru, zemlju i zrak. Također u malu arkanu su pridodane karte kralja, kraljice, viteza i paža. Većina tarot majstora koristi samo karte velike arkane dok naši tarot stručnjaci izvrsno barataju kartama velike i male arkane.

Naši savjetnici pomažu velikom broju ljudi diljem svijeta isključivo putem telefonskog poziva. Djelujemo već duže od deset godina te jamčimo točne, iskrene i brze odgovre na vaša pitanja. Ukoliko se odlučite kontaktirati našeg savjetnika za neki od rituala kao što su ljubavna magija, financijska magija, skidanje uroka, nagaza i slično... Zatražite otvaranje besplatnog tarota i saznajte odgovore na pitanja koja su vam ostala neodgovorena.

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro