Razgovarajte iz USA
putem bonova
Žena Vaga – (s)lijepa privlačnost ravnoteže

Žena Vaga – (s)lijepa privlačnost ravnoteže

Žena Vaga. Da je kralj Salomon bio kraljica, bio bi žena Vaga. Žena Vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu. Predstavljena je vagom, idealno odmjerenom, besprijekornom i kompletnom. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju.

Žena Vaga

Ona je karizmatična i zadivljujuća, privlači ljude k sebi prirodno i lako.


Sama oličenje yina i janga, žene Vaga su fascinantna mješavina racionalne logike i nestalnih emocija, rupe u vašim pogrešnim mišljenjima, a zatim nadoknađuju pobjedu u raspravi svojim šarmom. Međutim, ona je uvijek otvorena za razum i zdrav razum i dobrodušno će priznati svoje pogreške ako je možete logično nagovoriti na svoju stranu.

Žena Vaga

 

ljubavni-sat

 

 


Žena Vaga – Opće karakteristike

 

Vage su predstavljene vagama pravde i njima vlada Venera. To je zato što žele da sve bude pošteno. Ne mogu podnijeti nepravdu ili okrutnost bilo koje vrste. Vage traže mir i sklad. Ako vide nekoga u nevolji, učinit će sve što mogu da pomognu. Neće stajati po strani i dopustiti da netko bude povrijeđen. Vage su mirotvorci. One će djelovati kao posrednici u tučnjavi. Uložit će napore u rješavanje bilo kojeg problema koji vide.

Žena Vaga

Žena Vaga u svima vide najbolje. Ona je topla i ohrabrujuća jer vjeruje da svatko ima potencijal za promjenu. Vaga vas neće osuđivati jer živite drugačije od nje. Ona je otvorenog uma i razumijevanja. Vage imaju širok izbor prijatelja jer ih nije briga odakle netko dolazi. Sve što ih zanima je ima li ta osoba dobro srce.

Žena Vaga

Žene Vage su šarmantne i romantične. One mogu učiniti da se svatko osjeća posebnim bez puno rada. To je zato što žena Vaga zna s riječima. Uvijek dobije ono što želi jer zna točno što reći u pravo vrijeme. Međutim, ako nije oprezna, može postati manipulativna. Žena Vaga treba koristiti svoje moći za 

Žena Vaga

Negativne osobe žene Vage

Žene Vage su neodlučne. Nisu sigurne što žele, pa ispituju svaku dostupnu opciju. Potrebna im je vječnost da dođu i do najjednostavnijih odluka. Zbog toga obično igraju na terenu. Neće htjeti napraviti pogrešan izbor i skrasiti se s pogrešnom osobom. Radije bi istražile svoje mogućnosti. Vage imaju visoke standarde, pa se ne žele zadovoljiti s manje nego što zaslužuju.

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

Sex&veze

 

Vaga je znak kojim vlada Venera, a žena Vaga traži harmonizirajuća partnerstva. U ljubavi, Vage traže ravnotežu, savršenog ljubavnika koji će je obasipati papirnatim srcima i svježim cvijećem. Ona uživa u tome što je voljena, i bit će potpuno odana svom odabraniku. Iako Vage mogu djelovati cool, smirene i sabrane, mogu biti vrlo zaigrane i romantične kada se opuste. Žene Vaga ne igraju igrice kada se zaljube. One su skrupulozno nepristrane i ponekad bolno iskrene. Bez umnih igara, molim vas, jednostavno nije fer.

Žena Vaga

Žena Vaga i njezin svevideći, sveobuhvatni pogledi uspostavlja čvrste odnose sa svojim ljubavnicima jer će u svađama uvijek pokušati vidjeti gledište druge strane. Njezina racionalnost i hladna logika često znače da se ljuti argumenti pretvaraju u tihe razgovore i krotko povlačenje. Ona oscilira između neovisne i podređene, ovisno o tome što se u tom trenutku smatra ispravnim. Vage žele partnera koji im može pružiti savjete i podršku te traže usklađen odnos koji je skladan i postojan. Njezini najkompatibilniji partneri su znakovi Vodenjak i Blizanci.

Žena Vaga

Intelektualka poput svojih ostalih sestara iz horoskopa, žena Vaga tretira seks kao mentalnu vježbu. Njezin pristup u spavaćoj sobi je da razmotri koje su njezine vlastite potrebe, kao i potrebe svog ljubavnika, a zatim se posveti pružanju. To se pretvara u želju za udovoljavanjem, a Vage vole zavođenje i predigru, s puno seksi razgovora na jastuku koji vodi do glavnog događaja. Nadarena i privlačna partnerica u spavaćoj sobi, žena Vaga cijeni isti tretman koji i ona pruža, te će raditi na postizanju fizičkog savršenstva u spavaćoj sobi sa svojim sretnim ljubavnikom.

Žena Vaga

Žena Vaga kao prijateljica

 

Žene Vage su društveni leptiri. Stječu prijatelje gdje god stignu jer su izvrsni komunikatori. Mogu voditi temu o bilo kojem razgovoru. Prilagodljive su i mogu se uklopiti bilo gdje. Također su odlični slušatelji. Uostalom, vole učiti - i vole tračeve. Žele znati što više o svojim prijateljima i obitelji. Mogu razgovarati satima, a da im ne bude dosadno.

Sposobnost odmjeravanja opcija i mogućnosti često može uzrokovati neodlučnost kod žena Vaga. Vaša prijateljica Vaga može vas ostaviti frustriranim kada ne može birati između filmova koje će gledati, ali ima srca; njezino kolebanje je u tvoje ime.

Vage su izvrsne prijateljice i uzet će u obzir vaš ukus, sklonosti, potrebe i želje kao da su njezine vlastite. To je onaj famozni osjećaj poštenja koji se ponovno pojavljuje. Vage vole društvo, te će se okružiti prijateljima i obitelji. Obično se druže s Lavom i Strijelcem.

 

astro-bonovi

 

Stil žene Vage


Gracioznost i šarm su prvorođeno pravo žene Vage. Ovim znakom vlada ljupka Venera, a njene kćeri Vage personificiraju sve što je ženstveno. Žena Vaga ima urođeni instinkt da zna kako se odjenuti za svaku priliku i kako se prikazati u najboljem izdanju bez obzira gdje se nalazi.

Žena Vaga nastoji pronaći vlastiti stil, umjesto da ropski slijedi modu. Nije da ne voli modu, ona voli za nju umrijeti, ali zna što joj pristaje i, ako je potrebno, prilagodit će najnovije stilove kako bi bila laskava. Ona zna da moda ne bi trebala nadjačati ili uništiti osobu. Tako će uvijek imati nešto jedinstveno na sebi, čak i ako nosi istu odjeću kao i svi ostali.


Žena Vaga nije toliko zabrinuta za bezvremensku kvalitetu kao neki drugi znakovi. Želi nešto zbog čega izgleda dobro sada, za priliku ili posao kojim se bavi, nešto što odgovara njenom načinu života i raspoloženju. To mogu biti ležerne traperice i halter top, ili može biti balska haljina. Žena Vaga nikad ne izgleda neumjesno.


Uživa u kupovini, posebno s prijateljima. Šoping je društvena prigoda koja uključuje zaustavljanje u omiljenim kafićima i upoznavanje s asistentima u njezinim omiljenim trgovinama. Oni za ženu Vagu nisu samo bezlični ljudi. Ona uživa u upoznavanju ljudi i pronalaženju zajedničkih interesa. Iako se mnoge njezine veze mogu činiti trivijalnim ili prolaznim, sve su joj važne, dio njezina traga.

Žena Vaga 

Kao i svaka žena, voli jeftino, ali neće imati ništa protiv ako to ne pronađe, sve dok pronađe ono što želi. Žena Vaga voli dobro pripijene traperice i lijepe majice, a vrijedno kupuje odgovarajuću odjeću za posao i igru. Ne vjeruje u pretjerano dodavanje dodataka, ali sjajna torba ili par cipela stavit će je na vrh svijeta. Izgleda jednako zapanjujuće ležerno odjevena kao i dotjerana za noć u gradu.

Za osobu koja ima ciljeve koje treba upoznati i mjesta na koja treba otići, žena Vaga je savršen partner. Čuvat će lijep dom, nikada neće omalovažavati svog partnera u javnosti i uvijek će izgledati najbolje što može. Ali ponekad je sve ovo savršenstvo teško pratiti – tada joj treba netko tko će je odvesti na ludi vikend i nasmijavati i voljeti dok je ne zaboli bokovi.

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO: 

 

Jeste li jedan od 5 najsretnijih znakova u vrijeme vladavine Škorpiona?

Investicijsko zlato i mjesečeve mjene

Mjesečni horoskop - Rujan

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

Kalendar pozitivnih promjena - 2022.

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak

Vage i seks: od avanture do punog zadovoljstva

Horoskopski znakovi koji znaju kako se servira osveta

 

facebook

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro