Razgovarajte iz USA
putem bonova
Astrološka Piramida - Koraci ka boljitku

Astrološka Piramida - Koraci ka boljitku

Astrološka piramida predstavlja proces osobe koja se odluči posvetiti duhovnom boljitku i krene raditi na sebi. Naši savjetnici u Astro Tarot Centru stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno ili točnije - upravo u onom trenutku kad vi odlučite da ste spremni na životne promjene!

 

astro-piramida-zivota

 

Astrološka piramida prikazuje ukratko korake koje individua poduzima kada je spremna prihvatiti životne promjene, a i sam život kao takav.

Sudbina je zapisana, ali nije nepromjenjiva!

 

Boljim razumijevanjem sudbine, karme i ostalih životnih izazova koji nam predstoje na našem životnom putovanju,  prepoznavanje ili detekcija problematike je prvi korak koji pojedinac mora napraviti kako bi krenuo na put promjene. Nemamo svi identične probleme, čak i kad naizgled razgovarate s nekim o istom problemu. Dimenzije problema su različite. Pokušali smo vam najbolje prikazati problem, kako problem izgleda u energetskom smislu i nakon bezbroj sati razmišljanja, naši vrhunski savjetnici u Astro Centru , predstavljaju vam vizual problema na energetskoj razini. Pa pogledajte:

Astrološka piramida - Energetski prikaz problema:

astroloska-piramida

Astro Savjetnici su savršeno prikazali energetski prikaz problema pojedinca. Kao što se vidi na slici, ovo je isti objekt pogledan iz više kuteva. Kao što prividno svi mi imamo iste probleme, tako svaka osoba pristupa "istim" problemima na drugačiji način, koji opet drugačije utječe na sam problem kao i na rješenje istog.

ASTROLOŠKA PIRAMIDA

horoskop-rujan-mjesecni

Ova "skica" problema, ukoliko se to može nazvati skica savršeno prikazuje sve spektre problema s kojima se susreće osoba koja se nalazi na samom dnu astrološke piramide. Neki od naših pozivatelja su nam čak rekli da kad bi se dublje zagledali u ovaj energetski prikaz problema vidjeli bi ili dodatne geometrijske oblike, ili samu sliku problema koji njih muči. Najzanimljivije je bilo kada je osoba koja nikad nije čula za pojam astrološka piramida, odlučila nazvati savjetnicu Viktoriju na kodu 921. Reče joj gospođa da u ovoj četvrtoj slici vidi sve ono što nju muči. Da je sve kako je pozivateljica rekla "sabrano u 4  zida". Osjećala se zarobljenom. Stoga je pozivateljica, koju ćemo držat anonimnom, napravila prvi korak, detekciju! I sljedeći korak koji je kontakt s stručnjakom.

ASTROLOŠKA PIRAMIDA

 

izaberi-savjetnika

 

24Astro Dobro je Znati:

 

Naš Astro Tarot Centar Dostupan je 7 dana u tjednu 24h dnevno!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

DOSTUPNI SMO IZ ČAK 10 ZEMALJA!

 

Najčitanije danas:

Satnica - Magija ljubavnog sata

 

Horoskop - Podznak - Bik

 

Priče naših Baka i Prabaka!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro