Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za zdravlje u lipnju!

Mjesečni horoskop za zdravlje u lipnju!

Pročitajte Vaš mjesečni horoskop za zdravlje kako biste saznali na kakve signale trebate obratiti pažnju kako biste sačuvali Vaše zdravlje u lipnju! 

Ovan

Prema horoskopu, lipanj će biti ugodan mjesec. Upravo zato trebate više paziti na sebe, da budete što jači! Konzumirajte više povrća, a manje mesa i mliječnih proizvoda, jer se Vaš organizam tijekom ovog razdoblje doista može pročistiti. Nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite magiju pročišćenja, kako biste se i duhovno znali pročistiti!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Bik

Ne biste smjeli preuzeti previše tereta na sebe. Kad god možete, iskoristite priliku da se opustite. Ako planirate ići na more, trebate se dobro odmoriti prije puta, jer u protivnom na moru nećete imati prilike da se opustite. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali kojim bolestima ste skloni, prema Vašem horoskopskom znaku!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

 

Blizanci

Ne smijete žuriti, trebate biti pažljivi. Prema horoskopu za zdravlje, imate veće šanse za manje nezgode, stoga uvijek trebate biti na oprezu! To će biti malo teže, jer ćete tijekom ovog mjeseca biti puni energije. Već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali da li ste pod kletvom!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

Rak

S vremena na vrijeme shvaćate da su Vam i drugi potrebni. Sada ne smijete biti usamljeni. Tražite društvo ljudi oko sebe. Izađite iz zidova Vašeg doma i izaberite sunčano ljeto. U kom smjeru će se Vaše zdravlje razvijati, to ovisi samo o Vama! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali kakvo iznenađenje Vam sada priređuje ljubav!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE.

Astro savjetnica Viktorija - kod 921 

Pet bolesti koje uzrokuju psihički poremećaji, detaljnije OVDJE! 

Lav

Prema mjesečnom horoskopu, ne smijete pretjerivati ni u jednom životnom području. Najviše opreza obratite na krive večeri, jer možete imati duge dane u prometu. Ovaj mjesec za Vas će biti mjesec čistoće! Stoga nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati da li Vam je potrebno temeljito čišćenje!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

Djevica

Mjesečni horoskop za zdravlje - početkom mjeseca može Vas mučiti blaga migrena, ali ona kako dolazi, tako i odlazi. Međutim, Vaši zglobovi mogu biti osjetljiviji nego inače. Trebate se više odmarati i nadoknaditi manjak minerala. Također biste trebali obratiti pozornost na to da unosite dovoljno tekućine u Vaš organizam! Nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će putem karata doznati, skriva li se neka opasna bolest za koju trebate znati!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Osjećate kao da Vas je prevladala duševna bolest, depresija? Ne možete pronaći izlaz iz tame? Postoji izlaz, mi Vam možemo pomoći! Zatražite pomoć naših energo-terapeuta! Nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523 na 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Vaga

Stres sada loše utječe na Vas. Lakše se na Vas lijepe nevolje i problemi. Upravo iz tog razloga se trebate više baviti duhovnim stvarima. Meditacija može biti vrlo korisna! Budite oprezni s konzumiranjem alkohola, jer Vam može poremetiti kvalitetu spavanja! Nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas upoznati s vrstom meditacije koja ublažava stres!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

Škorpion

Horoskop za zdravlje pokazuje kako najviše problema mogu uzrokovati bolesti s nedostatkom. Ali uz odgovarajuću prehranu i brigu to se može izbjeći! Sada ćete se morati brinuti za sebe više nego inače, jer Vaš organizam troši mnogo više energije. Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali, da li ste imali kontakt sa zlim duhovima!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Astro savjetnica bijela dama - kod 795 

Strijelac

Mjesečni horoskop za zdravlje - sada u svemu trebate biti umjereni. Jednostavno, ako previše jedete, kilogrami se lijepe na Vas kao od šale. Trebate konzumirati puno više voća i povrća, posebice tijekom sezone. Izbjegavajte duge noćne zabave, i uživajte u dugim, lijepim danima! Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste doznali imate li nekakav urok!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

Priželjkujete pravu ljubav? Ovo je pravi članak za Vas, stoga kliknite OVDJE! 

Jarac

Trebate se što više kretati, to je za Vaše dobro! Provodite što više vremena na svježem zraku. Vožnja biciklom ili trčanje može Vam najviše biti od koristi. Ako se ne krećete dovoljno, možete imati osjećaj da Vam nešto nedostaje, a Vaš organizam može biti podložniji raznim bolestima! Obratite se savjetnici Etiku na kodu 333, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će provjeriti da li ste pod nekom blokadom!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

Vodenjak

Vi čak ni ne primjećujete koliko drugi crpe Vašu energiju! Više pažnje posvetite samo sebi, jer ćete se u protivnom iscrpiti. Često primjećujete da pomažete drugima umjesto da odmarate. Vi ste dobar čovjek, ali vrijeme je da postavite granice! Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će napraviti provjeru energetskog stanja Vašeg organizma, kako biste saznali koliko energije trošite na druge!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

Ribe

Zdravlje se ne odnosi samo na zdravu prehranu, nego i na vježbanje, ali su i međuljudski odnosi vrlo važni! Stoga okruženje vrijedi držati na distanci, jer ne utječe sve pozitivno na Vas. Ukleti predmet posebice može biti opasan! Stoga nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će provjeriti postoji li ukleti predmet u Vašem okruženju!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

 Besplatno preuzmite Android aplikaciju .

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju .

 Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro