Razgovarajte iz USA
putem bonova
Saznajte tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku!

Saznajte tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku!

Anđeo čuvar po horoskopu - svaki horoskopski znak ima svojeg anđela čuvara. Svaki čovjek koji ima drugačiji temperament ili istomišljenici, imaju svojeg anđela koji ga pomaže. Sada možete saznati tko vodi brigu o Vama.

OVAN

Anđeo čuvar Ovnova je Machidiel. Budući da su ovnovi temperamentni i osjetljive prirode, anđeo čuvar im pomaže da pronađu mir i pri odlučivanju. Od anđela čuvara možete tražiti pomoć kada imate problema pri izboru partnera kako bi Vam ukazao na odgovarajućeg partnera punog ljubavi. Ako osjećate da ste počeli gubiti strpljenje ili morate donijeti neke važne odluke, pitajte Machidiela za pomoć.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

 

anđeo-čuvar

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 BIK

Anđeo čuvar Bikova je Asmodel. Baš ovaj horoskopski znak zna najlakše stupiti u kontakt sa svojim anđelom. Pitajte ga za pomoć u postizanju Vaših ciljeva, te za pozitivne energije za postizanje novih ciljeva. S obzirom da su karakteristike Vašeg znaka tvrdoglavost i svojeglavost kada ste u sukobu, pitajte za pomoć Vašeg anđela.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

 

Vaš anđeo čuvar po horoskopu

BLIZANCI

Anđeo čuvar po horoskopu blizanaca je Ambriel. On je vladar prijestolja, koji, i ako ga ne pitate za pomoć, zle snage i sile drži podalje od Vas. Ipak postoji i onda mogućnost da dođe do napada, koji možete izbjeći ako ga posebice zamolite za pomoć. Važno je na vrijeme prepoznati negativne energije, na taj način možete izbjeći ozbiljnije posljedice.

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

RAK

Anđeo čuvar Rakova je Muriel. Ovaj znak posjeduje odličnu intuiciju i nakon rođenja održava intenzivan kontakt sa svojim anđelom čuvarom. U starijoj dobi ova sposobnost je u drugom planu, a njegovo mjesto zauzima racionalnost. I onda lako možete stupiti u kontakt s anđelom jer pored što ste računalni, vrlo ste sentimentalna osoba. Ako pitate za pomoć, rješenje stiže brzinom svjetlosti.

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE.

LAV

Anđeo čuvar Lava je Verchiel. Budući da su povezani s inteligencijom Sunca, tako lako mogu kontrolirati jaki ego lavova. Jaka dominacija samosvijesti može pomoći u karijeri, ali u osobnom životu može doći do brojnih sukoba. U tom slučaju trebate pitati za pomoć anđela kako biste bili u mogućnosti uspostaviti skladan odnos sa partnerom.

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

DJEVICA

Anđeo čuvar po horoskopu Djevice je Hamaliel. Ovaj horoskopski znak često povezuju s nebeskim pomagačima, pošto posjeduju jake ženske energije. Često ostajete u pozadini i čekate pravo vrijeme. Bojite se odbijanja zbog čega ponekad niste dovoljno uporni. Anđeo čuvar Vam može pomoći povećati Vaše samopouzdanje i da što manje razmišljate. Povežite se s Vašim pomagačem, možete postići divne stvari zajedno.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Anđeo koji Vas čuva

VAGA

Anđeo čuvar Vagi je Zuriel. Važan zadatak ovog znaka je da pronađu svoj unutarnji sklad jer na taj način znaju provoditi svoje kreativne i jedinstvene ideje. Često zapnu na detaljima i tu dolazi do uloge nebeski pomagač. Zuriel Vam pomaže da stvorite ravnotežu u Vašem životu. Često ne morate ni pitati jer u snu dobivate energetsku pomoć anđela.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

ŠKORPION

Anđeo čuvar po horoskopu Škorpiona je Barbiel. Rođeni u znaku Škorpiona pokazuju snažnu vezu s duhovnim svijetom, zbog čega lakše stupaju u kontakt sa svojim anđelom čuvarom. Također trebate zatražiti pomoć u razvijanju Vaše vidovitosti kako bi stečeno znanje znali iskoristiti u svakodnevnome životu. Bolje razumijevanje Vašeg anđela čuvara Vam može donijeti veliku duhovnu prednost.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

STRIJELAC

Anđeo čuvar Strijelčeva je Adnachiel. Ovaj znak posjeduje jak karakter i nepokolebljivu vjeru. Zasigurno ste već imali duhovna iskustva pomoću kojih ste stupili u kontakt s Vašim nebeskim pomagačem. Adnachiel je jedan od vladajućih anđela koji, zahvaljujući magičnim moćima, ispunjava sve Vaše želje. Živite s mogućnostima i stupite u kontakt s njime. Svatko dobiva poruku od anđela.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

JARAC

Anđeo čuvar Jarčeva je Hanael. Značenje imena “ onaj koji vidi Boga “. Štiti Vas od vidljivih i nevidljivih zlih sila i pomaže Vam da pronađete ravnotežu u Vašoj duši. Racionalni i pragmatični ste, zbog čega postoji mala vjerojatnost da stupite u kontakt s anđelom bez pomoći. Međutim, svi posjedujemo ezoterične vještine koje možemo razvijati i na taj način znamo primati nebesku pomoć. Ako ne uspijevate sami, pitajte za magiju anđela.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

Anđeoska poruka za danas

 

VODENJAK

Anđeo čuvar Vodenjaka je Kambiel. Skeptični ste prema anđelima pošto je Vaše razmišljanje vrlo znanstveno i analitičko. Međutim, kada shvatite da postoji puno više toga oko Vas nego što golim okom vidite, onda lako stupate u kontakt s anđelima. Anđeo Vam pomaže da razvijete razmišljanje i u obavljaju životnih dužnosti.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

RIBE

Anđeo čuvar Riba je Barakiel. Značenje imena je “ Božja munja “. On Vam pruža veliku snagu kada ste u poziciji gdje morate preuzeti velike rizike. Ovaj horoskopski znak je najtajanstveniji. Oni žive jednom nogom na zemlji, a drugom nogom u duhovnom svijetu. Posjeduju snažnu intuiciju i empatiju i lako mogu vidjeti anđeoska ukazanja. Trebate više pažnje posvetiti Vašim sposobnostima. Kratkim tečajem lako možete naučiti koristiti anđeoske karte.

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

 

sanjarica

 

Saznajte tko je anđeo koji je tu s Vama i nevidljivo štiti svaki Vaš korak. Može Vam pomoći samo ako mu dopustite! Savjetnica Evita, kod 604 na broju telefona slobodni savjetnici zna stupiti u kontakt s njima, te će Vam reći što vam poručuje!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Pročitajte još:

SAZNAJTE: Koje je Vaše anđeosko ime?

Uz pomoć anđela saznajte što Vam poručuju preminule voljene osobe!

PRVI SAZNAJEMO : Anđeoska poruka za ljubav!

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro