Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

SAZNAJTE: Koje je Vaše anđeosko ime?

Zanima Vas koje je Vaše anđeosko ime? Napokon možete saznati! Sve što trebate učiniti je pronaći Vaš horoskopski znak sa ove liste!

 

Ovan
Vaše anđeosko ime je Chaorum, a to je anđeo tišine. Isti je kao i Vi, ne volite se isticati i smeta Vam buka. Najradije u tišini promatrate Vašu oklinu i događanja oko Vas.

Bik
Anđeosko ime osoba u znaku bika je Dina, anđeo učenja. Ovo nije slučajnost jer je Vaša želja za znanjem stalna. Stalno radite na tome da naučite nove stvari.

Blizanci
Vaše anđeosko ime je Rehael, a to je anđeo poštovanja. Prvobitno je ovo vaše anđeosko ime jer u svakodnevnom životu svima dajete poštovanje koje im pripada, bez obzira zaslužuju li to ili ne.

OVDJE saznajte tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku!

 

Rak
Vaše anđeosko ime je Perpetiel, a to je anđeo uspjeha. Sigurno ste i Vi primijetili da sve štp započnete, završite s puno uspjeha i to je zagarantirano. Ako to nije slučaj kod Vas, onda obavezno zatražite od naših stručnjaka uklanjanje blokada sa uspjeha jer ste Vi rođeni pod sretnom zvijezdom.

Lav
Nisroc je Vaše anđeosko ime, a to je anđeo slobode. Ovo je Vaše ime jer ne volite ograničenja i zatvorenost. Treba Vam veliki prostor i ne volite kada Vam drugi govore što trebate raditi i gdje trebate ići.

Djevica
Osobama u znaku Djevice je anđeosko ime Muriel, anđeo osjećanja. Svaku životnu situaciju i događaj empatično proživljavate. Trebate ovo ime koristiti i u svakodnevnom životu. Napišite ga na jedan papir i nosite ga svuda sa sobom.

Osjećate da Vam anđeo čuvar želi nešto poručiti? Ili Vas želi na nešto upozoriti, možda na neku opasnost koja prijeti? Nazovite naše savjetnike koji će Vam prenijeti ovu važnu poruku. Nazovite broj 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) još danas i saznajte sve detalje!

 

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

 

 

Vaga
Vaše anđeosko ime je Hadraniel, a to je anđeo ljubavi. U Vašem životu je jako važna ljubav. Ne volite samo dobiti, već i dati. Ne možete zamisliti Vaš život bez Vaše obitelji i njihove ljubavi.

Škorpion
Osobama rođenim u znaku škorpiona je anđeosko ime Isda, anđeo ishrane. To nije slučajno jer u Vašem životu ishrana ima jako važnu ulogu. Ne samo količina, već i kvaliteta je jako važan za Vas, pravi ste gurman.

OVDJE možete saznati više o magiji anđela za ljubav!

 

Strijelac
Što bi moglo biti Vaše anđeosko ime no Izrail, anđeo zdravlja. Jako obraćate pozornost na Vaše zdravlje i ne samo da konzumirate puno voća i povrća, već pazite na porcije, ali i na kvalitetu hrane.

Jarac
Osobama rođenim u znaku jarca anđeosko ime je Israfel, anđeo pjesme. Ne možete zamisliti Vaše dane bez slušanja glazbe. Bilo gdje išli, u ušima imate slušalice i slušate Vašu omiljenu muziku. Muzika Vas inspirira i donosi Vam sreću jer Vaše najbolje ideje imate upravo dok slušate glazbu.

Vodenjak
Vaše anđeosko ime je Cathetel, anđeo vrta. Za Vas je jako važan vrt Vaše kuće ili par u blizini Vašeg doma. Volite raditi u vrtu, zalijevati i saditi novo cvijeće i drveće. Ako želite sretan život, onda se svakako preselite u kuću s vrtom kako biste bili u neposrednom kontaktu s prirodom.

Ribe
Mihr je anđeo prijateljstva i Vaše anđeosko ime. Vama je jako važno prijateljstvo. Volite ga održavati i njegovati. Sve ćete učiniti za prijatelje, čak ste spremni tražiti oprost i onda kada osjećate da niste Vi krivi.

 

 

Pratite nas i na facebooku i budite uvijek u toku!