Razgovarajte iz USA
putem bonova
SAZNAJTE: Koje je Vaše anđeosko ime?

SAZNAJTE: Koje je Vaše anđeosko ime?

Anđeosko ime bi Vas i te kako trebalo zanimati? Napokon možete saznati! Sve što trebate učiniti je pronaći Vaš horoskopski znak sa ove liste!  

Ovan

Vaše anđeosko ime je Chaorum, a to je anđeo tišine. Isti je kao i Vi, ne volite se isticati i smeta Vam buka. Najradije u tišini promatrate Vašu oklinu i događanja oko Vas.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Bik

Anđeosko ime osoba u znaku bika je Dina, anđeo učenja. Ovo nije slučajnost jer je Vaša želja za znanjem stalna. Stalno radite na tome da naučite nove stvari.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

Blizanci

Vaše anđeosko ime je Rehael, a to je anđeo poštovanja. Prvobitno je ovo vaše anđeosko ime jer u svakodnevnom životu svima dajete poštovanje koje im pripada, bez obzira zaslužuju li to ili ne.

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

Anđeosko ime

Rak

Vaše anđeosko ime je Perpetiel, a to je anđeo uspjeha. Sigurno ste i Vi primijetili da sve štp započnete, završite s puno uspjeha i to je zagarantirano. Ako to nije slučaj kod Vas, onda obavezno zatražite od naših stručnjaka uklanjanje blokada sa uspjeha jer ste Vi rođeni pod sretnom zvijezdom.

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE. 

saznaj-buducnost

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Lav

Nisroc je Vaše anđeosko ime, a to je anđeo slobode. Ovo je Vaše ime jer ne volite ograničenja i zatvorenost. Treba Vam veliki prostor i ne volite kada Vam drugi govore što trebate raditi i gdje trebate ići.

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

Djevica

Osobama u znaku Djevice je anđeosko ime Muriel, anđeo osjećanja. Svaku životnu situaciju i događaj empatično proživljavate. Trebate ovo ime koristiti i u svakodnevnom životu. Napišite ga na jedan papir i nosite ga svuda sa sobom.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Osjećate da Vam anđeo čuvar želi nešto poručiti? Ili Vas želi na nešto upozoriti, možda na neku opasnost koja prijeti? Nazovite naše savjetnike koji će Vam prenijeti ovu važnu poruku. Nazovite broj slobodni savjetnici još danas i saznajte sve detalje!

Vaga

Vaše anđeosko ime je Hadraniel, a to je anđeo ljubavi. U Vašem životu je jako važna ljubav. Ne volite samo dobiti, već i dati. Ne možete zamisliti Vaš život bez Vaše obitelji i njihove ljubavi.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

SAZNAJTE: Koje je Vaše anđeosko ime?

Škorpion

Osobama rođenim u znaku škorpiona je anđeosko ime Isda, anđeo ishrane. To nije slučajno jer u Vašem životu ishrana ima jako važnu ulogu. Ne samo količina, već i kvaliteta je jako važan za Vas, pravi ste gurman.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Ime Vašeg anđela

Strijelac

Što bi moglo biti Vaše anđeo ime no Izrail, anđeo zdravlja. Jako obraćate pozornost na Vaše zdravlje i ne samo da konzumirate puno voća i povrća, već pazite na porcije, ali i na kvalitetu hrane.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

Jarac

Osobama rođenim u znaku jarca anđeosko ime je Israfel, anđeo pjesme. Ne možete zamisliti Vaše dane bez slušanja glazbe. Bilo gdje išli, u ušima imate slušalice i slušate Vašu omiljenu muziku. Muzika Vas inspirira i donosi Vam sreću jer Vaše najbolje ideje imate upravo dok slušate glazbu.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

Vodenjak

Vaše anđeosko ime je Cathetel, anđeo vrta. Za Vas je jako važan vrt Vaše kuće ili par u blizini Vašeg doma. Volite raditi u vrtu, zalijevati i saditi novo cvijeće i drveće. Ako želite sretan život, onda se svakako preselite u kuću s vrtom kako biste bili u neposrednom kontaktu s prirodom.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

Ribe

Mihr je anđeo prijateljstva i Vaše anđeosko ime. Vama je jako važno prijateljstvo. Volite ga održavati i njegovati. Sve ćete učiniti za prijatelje, čak ste spremni tražiti oprost i onda kada osjećate da niste Vi krivi.    

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

Želite doznati što Vam poručuje Vaš anđeo čuvar? Želite znati kako Vam anđeo želi pomoći? Obratite se savjetnici Evi na kodu 431, 064 501 510 slobodni savjetnici , i zamolite je da Vam prenese poruku!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitajte još:

Postoje i ljekovite anđeoske poruke, detaljnije OVDJE!

OVDJE doznajte kako možete uspostaviti anđeosku ljubavnu poruku!  

Saznajte tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro