Razgovarajte iz USA
putem bonova
Vage i seks: od avanture do punog zadovoljstva

Vage i seks: od avanture do punog zadovoljstva

 

 

Vage i seks: kakve su Vage?

 

Vage i seks. Interes Vage za seksom obično počinje rano. Budući da su veze tako važne za one koji su rođeni pod ovim znakom, mnoge Vage već u ranoj dobi nađu dečka ili djevojku. Od tada nadalje, nikad nisu bez 'značajnijeg drugog' dulje od pet minuta. Jedna Vaga rijetko se osjeća cjelovitom: uvijek traže svoju drugu polovicu kako bi ih uravnotežili.


Ipak, nije nužno fizički aspekt seksa ono što najviše privlači te ljude. Kao Zračni znak, snažna mentalna veza i dobra komunikacija u romantičnoj vezi jednako su - ako ne i važniji, od seksualne želje za Vage. Ono što Vaga traži nije samo ljubavnik, već netko tko će im biti i najbliži prijatelj.

Ono što morate shvatiti je da je aspekt davanja i uzimanja temelj Vaga. Spolno im je cilj pružiti puno zadovoljstvo i isto će očekivati zauzvrat. Sretni su u seksu, bilo da ga daju ili primaju - bitno je samo da stvari budu poštene i jednake. Grubost i agresivnost ipak su veliki korak: Vaga nije znak koji voli igrati grubo.

 

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160

Pošalji

 

Vage i seks 

 

Muškarac Vaga i seks


Vage i seks. Budite spremni da Vas obori s nogu. Ako ste se našli u krevetu s muškarcem Vagom, znat ćete da je jednako šarmantan kao i kad ste ga upoznali. Možda nije fizički najatraktivniji, ali nešto zbog toga kako uvijek govori prave stvari u pravo vrijeme čini da imate leptiriće u trbuhu. Možda obično niste tip koji juri za frajerom, ali ovaj muškarac Vas čini toliko romantično znatiželjnim da osjećate potrebu za akcijom. 


Muškarac Vaga u krevetu je zabavan, romantičan i strastven. Seks s njim uvijek će se činiti laganom vezom; to je upravo ono što trebate da uravnotežite svu ozbiljnost života. Zračni element vlada Vagom, a lakoća se može osjetiti u načinu na koji vode ljubav.


Kao znak kojim vlada Venera, muškarci Vage cijene ljepotu, ravnotežu i romantiku u svojoj vezi i seksualnom životu. Budući da Venera vlada ženama, momci Vage možda neće biti previše "muževni" u svojoj energiji, preuzimajući pokorniju ulogu. Hrabre radnje možda nisu njihov preferirani način izražavanja svoje naklonosti jednako kao „slatko ništa“, a suptilne geste jesu.

 

vezivanje-partnera

 


Žena Vaga i seks

 

Romantična u srcu, tjelesna senzacija u krevetu. Kad je u krevetu, žena Vaga čini da se partner osjeća kao da je najbolji na svijetu. Ali to znači da joj treba netko tko je eksperimentirao u umijeću vođenja ljubavi. Zapravo, ona voli snalažljive muškarce. Ovo je žena kojoj treba jak partner. Voli imati kontrolu nad vođenjem ljubavi i ima skladan stil.


Nije joj lako prići, ali čim ste to učinili, ništa Vas neće spriječiti da uživate u svom životu. Žena Vaga ima visoke standarde kada je u pitanju njezin partner u krevetu, pogotovo ako je veza ozbiljna. Seks gleda na nešto ne samo fizičko, već i mentalno. Voli biti zaljubljena i očekuje određene stvari u krevetu. Znajući kako kontrolirati svoje tijelo, osjećat ćete se kao da letite kad vodite ljubav s ovom damom.


Zavest će Vas njezina ljepota i odlazit ćete na mjesta na kojima nitko nikad prije nije bio. Uz prirodni šarm, žene Vage spadaju u najljepše dame u zodijaku. Okreću glavu kamo god krenule i ne trebaju činiti nikakve napore kako bi privukle muškarce.

 

Kako izluditi Vagu u krevetu?

 

Uložite puno truda u taj kontakt oči u oči. Što se tiče upotrebe prljavih razgovora ili zločestih razgovora, u redu je to raditi s ovom osobom sve dok unesete malo romantike. Kako stvari počinju napredovati, pobrinite se da vide kako njegujete sve što se događa između vas dvoje. 

VAGE I SEKS

Ako se Vaš seksualni život našao na zvjezdanoj Vagi, dobro je da unaprijed znate kakvi se utezi od Vas očekuju. Nazovite zato naše savjetnike u Astro centru na broj telefona, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite detaljnu analizu i doznajte kako se dobro povezati s Vagom! Klikom ovdje možete sami odabrati svog savjetnika

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

UPRAVO SE ČITA:

Kako osvojiti muškarca Vagu!

Veliki horoskop za seks: Djevica, Vaga i Škorpion!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Četiri neugodna pitanja o seksu i odgovori!

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro