Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Veliki ljetni horoskop za zdravlje!

Veliki ljetni horoskop za zdravlje!

Horoskop za zdravlje - Veliki horoskop za zdravlje ovog ljeta će Vam puno stvari otkriti! Saznajte čega se morate čuvati!

Ovan Ovan

Horoskop za zdravlje Vam skreće pažnju na vježbanje i na lagan način prehrane. Nemojte pretjerivati u jelu, jer se kilogrami sada vrlo lako lijepe na Vas. U posljednjim tjednima ljeta, budite oprezni, odijevajte se slojevito, jer se lako možete prehladiti! Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite analizu energetskog stanja Vašeg organizma!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Bik Bik

Vašim mišićima je često potrebna dodatna energija, ali pripazite i na to da unosite dovoljno tekućine u Vaš organizam. Zbog problema u odnosu, učinci stresa se mogu povećati, u skladu s horoskopom za 2019.! Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite ljubavno predviđanje od najboljeg stručnjaka!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

Klikom OVDJE možete doznati što uzrokuje povratne zdravstvene probleme!

Blizanci Blizanci

Bez obzira na to što se borite s financijskim problemima, Vi spadate među horoskopske znakove koji imaju težak zadatak. Imate potrebu za životnim prostorom, u kojem se možete oporaviti makar malo. Duhovna ravnoteža i zdravlje kod Vas su u bliskom kontaktu! Stoga nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min),  kako biste saznali postoje li oko Vas stvari zbog kojih trebate biti zabrinuti!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

Rak Rak

Uglavnom slatkiši uzrokuju probleme kod Vas, pored promjenjivog i vrućeg vremena. Zato, horoskop za zdravlje Vam savjetuje da se pridržavate mjere tijekom ljetnih mjeseci. Trebate znati primijetiti što je korisno za Vas, a što nije! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Danijela na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali koje namirnice su najkorisnije za Vas, prema horoskopskom znaku!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE.

Kako poze spavanja utječu na Vaše zdravlje? Klikom OVDJE doznajte sve detalje!  

Veliki ljetni horoskop za zdravlje!

Lav Lav

U duhu obnove, željeli biste isprobati mnogo novih stvari, ali horoskop za zdravlje Vas upozorava da postoji veća vjerojatnost nesreća u ljetnim mjesecima nego inače. Zato uvijek trebate biti vrlo oprezni. Važno je ne ignorirati savjete horoskopa za zdravlje! Stoga nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali kojim bolestima ste skloni, prema Vašem horoskopskom znaku!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

Djevica Djevica

Trebali biste se više usredotočiti na savjete drugih, posebice Vašeg liječnika. Ponekad ste skloni ne poslušati druge, posebno ako imate problem koji ni Vi sami ne želite priznati. Od svih horoskopskih znakova, Vaš je možda najtvrdoglaviji! Nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali što Vam donosi budućnost!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

 

Postoje li ponavljajući ili trajni problemi kod Vašeg zdravlja? Pitajte naše stručnjake koji komuniciraju s anđelima, koji kamen, kristali ili minerali mogu poboljšati situaciju! Također možete zatražiti i predviđanje za zdravlje! Već danas nazovite savjetnicu Nives na kodu 226 i savjetnicu Etiku na kodu 333, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

Astro savjetnica Stoja - kod 520

 

Vaga Vaga

Postoje neki sportovi koje svakako trebate primjenjivati tijekom ljetnih mjeseci. Trebate što više voziti bicikl, jer je to vrlo koristan oblik vježbanja. Nažalost, bez sporta možete nakupiti nekoliko kilograma viška kojih ćete se vrlo teško znati riješiti tijekom jeseni! Stoga nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste doznali jeste li skloni debljanju, prema horoskopskom znaku!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

Veliki ljetni horoskop za zdravlje!

Škorpion Škorpion

Emocionalno ćete biti osjetljiviji u ljetnim mjesecima, što će također utjecati i na Vaše zdravlje. Izbjegavajte stvari koje uzrokuju pretjeranu iscrpljenost. Zabave dugo u noć su definitivno takve. Prema horoskopu, pravu ljubav svakako nećete pronaći na takvom mjestu! Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali koliko je Vaša veza stabilna!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Strijelac Strijelac

Budite i duhovno ispunjeni, jer samo onda možete biti zdravi! Horoskop za zdravlje Vas upozorava na činjenicu da je ponekad dobro znati granice. Uvijek dajete sve od sebe, ali kasnije uvijek postoji nešto što ne možete odraditi. Obratite se savjetnici Zari na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati koji Vam sport najviše odgovara, prema horoskopskom znaku!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

Alzheimer, psihički poremećaji, sve detalje možete doznati klikom OVDJE! 

Jarac Jarac

Naučite na bolji način raspodijeliti Vašu snagu! Zbog Vaše osjetljive kože, više preferirate skijanje od plaže, ali ponekad i u ljetu trebate uživati. Vrijedi uzeti u obzir savjete horoskopa za zdravlje ako želite ispunjeno ljeto! Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja je vrsni astrolog i koja će pogledati što najviše može naškoditi Vašem zdravlju!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

Vodenjak Vodenjak

Mnogo dobrih stvari Vam se može dogoditi tijekom ljeta, vrlo posebni planetarni efekti utječu na Vas! Ipak, bilo bi pogodno dobro raspodijeliti energije, jer se vrlo lako možete iscrpiti. Dolazak jeseni će biti osvježenje za Vas, jer Vam ljetne vrućine vrlo teško padaju. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali, gdje biste trebali živjeti da biste bili zdravi, prema karmi!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

Ribe Ribe

Horoskop za zdravlje Vam predviđa lagano i energično ljeto. Zato sada trebate iskoristiti svaku danu mogućnost i ne propustiti niti jedan dobar program. Ali s alkoholom trebate biti oprezni! Ljeto može biti posebno pogodno kako biste se odviknuli loših navika, kao što je pušenje! Nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali da li ste, prema astrologiji, skloni nekim lošim navikama!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

Facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro