Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Tri najbolje mame na osnovu horoskopa!

Puno toga već znate o Vašem horoskopskom znaku, a sada ćete konačno saznati i kakva ćete biti majka ili kakva ste majka sada prema horoskopskom znaku.

Nemojte se razočarati ako Vaš znak ne pripada u tri najbolje majke. One mogu biti općenito, bazirano prema kvalitetama horoskopskih znakova najbolje majke, ali svaki horoskopski znak nosi nešto posebno u sebi, zbog čega će postati zaista dobra majka.

Za Vaše dijete ste Vi najbolja majka, pošto sve pokušavate napraviti kako bi njemu bilo najbolje.

Ako želite saznati s čime još možete poboljšati fizički i psihički razvoj Vašeg djeteta, zatražite pomoć od naših savjetnika.

 

Vaš anđeo čuvar je uvijek pored Vas i pomaže Vam da budete što bolja majka Vašem djetetu. Saznajte OVDJE tko je Vaš anđeo čuvar!

 

Rak
Prema horoskopskom znaku Vi ste jedna od najboljih mama, premda Vaše dijeteete ne osjeća to uvijek. U tom slučaju imate potpunu harmoniju između Vas i Vašeg djeteta ako je on rođen pod horoskopskim znakom Jarca, Raka, Lava, Djevice ili Vage. U tom slučaju ste na istim valnim dužinama, a Vaše dijete će cijeniti sve što mu pružate. Puno kreativnih zanatskih zadataka obavljate, čak i njegovu sobu zajedno ukrašavate. S Vama o bilo čemu može pričati, zato niti u tinejdžerskoj dobi neće se udaljavati od Vas.

Bik
Vi ste majka koja sa obje noge čvrsto stoji na zemlji, međutim u duši može dotaknuti nevjerojatne visine koje ne ograničavaju ni Vašu ni djetetovu maštu, ali uvijek znate kada se trebate vratiti u realnost. Vi ste takav tip bio-majke koja ne pretjeruje sa takozvanom „zdravom“ ishranom, međutim, ako poslužujete za ručak neku salatu pobrinete se o prirodnom porijeklu, čak i jaja volite kupiti od seoskih dobavljača. Vaš odnos s djetetom i kada odraste može biti odličan.

Vodenjak
Vi ste jedna liberalna majka koja nameće vrlo malo ograničenja svojem djetetu, ali one strogo provodi u djelo. S time nema nikakvih problema, pošto dijete u mnogim pogledima uživa u slobodi, zato mu nije teško da Vam u tim nekim određenim stvarima izlazi u susret. Štoviše, dijete osjeća da sa pridržavanjem tih pravila Vama čini lijepo, a ne misli da je to neka vojna komanda koju mora izvršiti. Pošto mu i Vi često udovoljavate, zbog toga i on rado učini sve što ga zamolite. Zajedničke igre i zajedno provedeno vrijeme kasnije će roditi svoje plodove. Vjerojatno Vaše kreativno, nezavisno i bezanksiozno dijete, kao odrasla osoba će postići puno uspjeha.

 

Još niste uspjeli ostati u drugom stanju premda imate jaku želju? Okružite se predmetima koji Vam mogu donijeti sreću i da Vam se tako želja što prije ostvari! Saznajte OVDJE koji su ti predmeti.

 

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

 

Ni pripadnici ostalih horoskopskih znakova nisu loše majke. Ako niste našli Vaš horoskopski znak među tri najbolje majke, onda čitajte dalje kako biste saznali što radite dobro i što biste mogli poboljšati kako biste imali još harmoničniji odnos s djetetom.

Jarac
Ponekad ste previše strogi čak i prema sebi. Opustite se i ne gledajte na odgajanje djeteta kao na neki zadatak, nego kao na neku igru. Igrajte se tate i mame kao kad ste bili dijete i rješavajte Vaše strahove jer to dijete osjeti i ne pomaže njegovom duhovnom svijetu niti u kontaktu s ljudima.

Ribe
Imajte u vidu činjenicu da Vaše dijete nije od stakla. Nema potrebe da ga stalno čuvate i ako bude bio malo na vjetru, od toga se neće odmah razboljeti. Ako ga previše čuvate to će kasnije ići na njegovu štetu. Budite uvijek pored njega, ali imajte u vidu da on niste Vi, Vaše dijete je drugi čovjek. Ako je Vama hladno to ne mora značiti da je i njemu hladno. Nemojte ga dodatno oblačiti samo zato što je Vama potreban kaput, isključivo ga dodatno oblačite kada on to zatraži.

 

Želite saznati kakva ćete biti majka prema horoskopskom znaku i u kojem smijeru trebate usmjeriti Vaše dijete?! Odgovore na ova pitanja možete dobiti od savjetnika na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

 

Ovan
Vi ste prijatelj Vašem djetetu, zato Vas smatra prijateljem za igranje. Nemate autoritet nad njim, zato otprilike radi što god želi. Ponekad je i to potrebno, ali ako je uvijek tako, onda morate nastojati da stvorite pravila i provedete ih. Ne zaboravljaljte, Vi ste majka, a on beba, čak i u tom slučaju kada u nekim njegovim igrama ova uloga se pretvara u obratnu situaciju. Odvojite “vrijeme igranja” od “vremena majčinstva”. Kada je vrijeme majčinstva, onda vladaju druga pravila.

Blizanci
Dijete postavlja puno pitanja, pogotovo tijekom prvih šest godina života, ali od Vas ne očekuje gotova rješenja. Ponekad je dovoljno ako ga samo potaknete, a on će već sam dokučiti stvari. Pustite ga da razmišlja sam, a Vi mu u tome pomozite. Tako ga potičete da samostalno razmišlja i razvija logično razmišljanje koje će mu u budućnosti biti od koristi.

 

Ponekad s poteškoćama rješavate probleme, posebno one koji se odnose na obrazovanje djece? OVDJE možete saznati kako se možete opustiti!

 

Ava, Ava 447, 24astro , savjet, upitajte, astro, zapisano u zvjezdama

 

 

Lav

Dijete zna da ste Višef, ne trebate mu to stalno stavljati na znanje. Ponekad trebate sjesti pored njega na tepih i pustiti ga da prevladava, bila to neka borbena igra ili društvena. Vi posjedujete veliko znanje o životu i imate dobre psihološke vještine, koristite to dok pričate ili se igrate s njim.

Djevica
Ako poslije napornog dana smatrate da niste u mogućnosti baviti se djecom i najradije bi samo ležali, onda otiđite u dječju sobu i lezite na pod, samo budite prisutni. Dijete osjeća koliko daleko može otići, osjeća kada ste bolesni ili umorni. Njemu puno znači Vaše prisustvo, čak i ako Vi mislite da izledate kao zombi i neće imati nikakve koristi od Vas.

Vaga
Teško pronalazite ravnotežu između prijatelja, suigrača i odnosa roditelj-dijete. Vi ste na prvom mjestu majka, osim toga mu možete biti i prijatelj. Ako ste za nešto rekli da ne može, nemojte se predomisliti kasnije, nego pokušajte što manje govoriti ne. Dijete ne može razumjete polovično ne, ne zna razlikovati NE, ali na kraju će postati DA. Radije recite sada ne, možda drugi puta da.

Škorpion
Vaše dijete može puno naučiti od Vas, ali ne pokušavajte ga naučiti. Jednostavno mu budite samo dobar primjer, pokažite mu samo kako to Vi radite. Dijete ući najviše iz onoga što vidi od Vas, a ne od onoga na što ga naučite. Promijenite didaktičke metode i možete postati najbolja mama na svijetu.

Strijelac
Moguće je da se Vaše dijete razlikuje od Vas, ne voli žurbu i putovanja kao Vi. Obratite pažnju na njegove potrebe i podesite Vaš ritam života s njegovim. Ako Vi žurite, nemojte i njega požurivati jer on ne razumije zašto trebate žuriti, a kšnjenje čak i ako se tako čini, vjerojatno nije njegova krivica. Bolje ga budite ranije i obucite ga na vrijeme, nego da mu stresno govorite “ požuri, zakasniti ćemo” rečenicama jer se to u budućnosti može razviti u tjeskobu.

Želite znati kakva majka ćete postati prema astrološkom znaku ili u kojem pravcu trebate usmjeriti Vaše dijete? Odgovore na Vaša pitanja će dati naši savjetnici.

 

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!

 

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520