Razgovarajte iz USA
putem bonova
Djevice i seks

Djevice i seks

 

Kakve su Djevice?

 

Djevice i seks. Počnimo rješavajući čest nesporazum. Djevice se seksaju upravo toliko koliko i bilo tko drugi i nema više nevinih među onima rođenima pod tim zvjezdanim znakom nego među drugim znakovima Zodijaka. Čistoća pripisana Djevici jednostavno se odnosi na bezgrešne standarde tih ljudi: kad traže dugoročnog seksualnog partnera, oni su počesto sitničavi oko toga tko odgovara njihovim mjerilima, a tko ne. 

 

Ono što trebate znati je da su Djevice u seksu prilično senzualan znak. Kao i svi zemaljski znakovi, imaju izražen afinitet s fizičkim aspektom seksa. Štoviše, naglasak koji stavljaju na detalje i njihova fascinacija tehnikama učenja daje njihovom vođenju ljubavi neobičnu finoću. Mantra "praksom do savršenstva" nešto je što rado marljivo i primjenjuju isto na svoj seksualni život.

 

Čemu, onda, Djevice duguju svoju čednu reputaciju? Pa, analitička priroda tog zvjezdanog znaka znači da se nastoji prikazati donekle cool i neromantičan.

 

vezivanje-partnera

 

 

Vidite, Djevice su ljudi koji se jako brinu oko toga kako mogu ispraviti stvari - pogotovo kad je seks u pitanju. Kad vode ljubav, veća je vjerojatnost da će razmišljati o tome kako mogu poboljšati svoje seksualne performanse, a ne da izražavaju svoje osjećaje.

 

Muškarac Djevica i seks

 

Prvo, postojanje za jednu noć je malo vjerojatno. Muškarac Djevica bit će izvanredno teško biti prisan s nekim koga ne poznaje, s nekim s kime mu nije sasvim ugodno. Za muškarca Djevicu intimnost je jedna od posljednjih faza u evoluciji odnosa. On je u velikoj mjeri tip 'tijela, uma i duše'. Mora osjetiti da Vas poznaje intelektualno, emocionalno i duhovno prije nego što može odnos prenijeti na fizički nivo. Ovo je gotovo suprotno od onoga što biste očekivali od većine muškaraca, zar ne? 


Dakle, ovisno o vlastitim principima (a da ne spominjemo vaš libido), muškarac Djevica je ili divan dašak svježeg zraka, tip koji ste čekali da upoznate cijeli život ili najfrustriraniji muškarac za kojeg ste ikad vjerovali da ćete stresti.

 

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

S obzirom na to da ćete morati znatno uložiti vrijeme, energiju i emocije prije nego što prijeđete u fazu veze, ne želite odjednom otkriti da je sva ta obaveza potrošena na mušakrca koji ispada razočaranje na odjelu spavaće sobe.

 
Žena Djevica i seks

 

Od 12 horoskopskih znakova, žena Djevica jedna je od najboljih ljubavnica. Kao takva, vjerojatnije je da će zadržati svog muškarca nego bilo koja druga žena. Pa, ona ima svojih mana - baš kao i svaka druga djevojka. Razlika je u tome što ona neprestano radi na svojim nedostacima.


Vodi je potreba za postizanjem savršenstva za stvaranje divnih seksualnih iskustava. Djevica posjeduje jedinstvenu čistoću. Iako možda to nećete moći dokazati, možete reći da ona odiše određenim aspektom čistoće. Vjerojatno će privući muškarca koji joj se protivi. Pruža mu raznolikost koja mu je potrebna u životu. To znači da vjerojatno neće doživjeti dosadne trenutke između plahti.

 

djevice-i-seks

 

 

Ima ljubazno srce i slatko će se ophoditi sa svojim muškarcem sve dok je ozbiljan u vezi s njom. Uvijek će biti uz njega.


Ako u Vašem životu postoji muškarac ili žena Djevica, a ne znate kako im pristupiti ili pokvariti upoznavanje, obratite se našim savjetnicima za pomoć. Zatražite analizu kako biste doznali koliko ste zapravo kompatibilni, prije nego se odlučite na dugotrajan odnos! 

 

DJEVICE I SEKS?


Vaš izabranik je rođen u znaku Djevice? Želite ga osvojiti i znati kako pobuditi seksualni interes? Ako je odgovor potvrdan, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite savjet najboljih stručnjaka!

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA: 

Što misli muškarac u znaku Djevice, a što čini?!

Vidovnjaci - Sposobnost proricanje sudbine

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro