Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku

Koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku

Razne trikove o privlačenju sreće ste već mogli čitati, ali možda još niste čuli o tome da Vam i jedna biljka može donijeti sreću. Saznajte koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku i koja Vam najviše odgovara. Možda već i imate tu biljku u Vašem domu, ali ako ne, onda još stignete nabaviti nekoliko komada u Vaš dom kako bi Vam privukla sreću.

Ovan

Nemate previše biljaka u Vašem domu, više ih volite držati u dvorištu. Ako imate Vaš mali vrt, zasadite u nju tulipane i narcise jer ove dvije biljke Vam donose sreću. Najefikasnije je ako povremeno uberete koji cvijet i unesete u Vaš dom.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Bik

Volite sve vrste biljaka, zato Vam možda i ne pada na pamet da Vam tuja i kaktus donose najveću sreću. Saznajte od naših savjetnika kako koristiti ove dvije biljke radi privlačenja sreće.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

Blizanci

Upravo sada cvjeta zlatna kiša. Iskoristite ju i slijedeće godine, zasadite je u Vaš vrt jer je cvijet od zlatne kiše najpogodniji za privlačenje sreće kod Vas. Saznajte još koja Vam biljka može donijeti sreću, naši savjetnici će Vam reći.

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

najbolja sanjarica

Rak

Gladiola i karanfil će Vam donijeti sreću, usprkos tome što karanfil ne prirada Vašim omiljenim biljkama, ali ipak ponekad iznenadite sebe s jednim buketom karanfila. Naši savjetnici će Vam reći detaljno na što možete računati nakon što ste nabavili biljke koje Vam donose sreću.

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE. 

Lav

Orhideja i borovo drvo će Vam donijeti sreću. Ako nemate svoj vrt, onda svakako nabavite u saksiji jedno manje borovo drvo ili makar jednu grančicu. Efekat neće izostati. Naši savjetnici će Vam reći kada ćete imati sreće u toku ove godine i koji Vam još predmeti mogu donijeti sreću.

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

Djevica

Jorgovan i ambrozija će Vam privlačiti sreću. Mnogi su alergični na amborziju, ali vi zasigurno niste. Međutim, ako jeste, onda zatražite pomoć od naših savjetnika jer na biljku koja Vam donosi sreću, isključivo tada možete biti alergični ako imate neko prokletstvo na sebi.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku

Vaga

Volite ruže, a ova prelijepa biljka Vam može privlačiti veliku sreću. Sasvim je dovoljno ako držite u Vašoj sobi osušene latice ruže, ali svježe cvijeće označava još veću sreću. Naši savjetnici će Vam reći koji ritual trebate napraviti s ružom kako biste imali veliku sreću.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

Škorpion

Tratinčica i bršljan će Vam privlačiti i donijeti sreću. Ako ste u mogućnosti, pustite da Vam zid od kuće zaraste bršljanom jer Vam to neće osigurati samo sreću nego i zaštitu od negativnih energija. Od naših savjetnika možete saznati koju vrstu bršljana izabrati ako želite biti sretni.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Strijelac

Krizantema nije samo ukras na grobljima. U Vašem slučaju je to biljka koja donosi sreću, koju trebat držati u vazi ili ju čuvati u Vašem domu kao osušenu biljku. Naši savjetnici će Vam reći koja vrsta krizanteme će Vam privlačiti sreću i koju vrstu rituala napraviti uz pomoć te biljke kako bi Vam u financijama krenulo na bolje.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

Jarac

Jedna jednostavna, ali vrlo lijepa biljka Vam može donijeti sreću u Vaš život. Vjerojatno Vam se sviđa margarita jer ste instinktivno predosjetili da Vam ova biljka ne može naškoditi. Napravite vijenac od ove biljke ili pak stavite u kosu cvijet od ove biljke, očekivani efekat neće zaostati.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

Vodenjak

Vama bilo koja plava ili ljubičasta biljka može donijeti i privlačiti sreću. Ljubičica i noćna dama sadrže takve vibracije koje ojačavaju Vašu sreću. Ako nam otkrijete Vaš točan datum rođenja, naši savjetnici će Vam točno reći koji ritual trebate napraviti kako biste imali sreću.

iše o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

Ribe

Ljiljani i lopoči će Vam pokrenuti sreću. Već je i to dovoljno ako objesite na zid jednu sliku o ribnjaku punog lopoča. Važno je da biljka bude u Vašem okruženju. Naši savjetnici će Vam točno reći zašto je to važno i kada možete računati na veliku sreću.

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

Ako baš precizno i osobno želite znati koja biljka Vam donosi sreću, a koju trebate izbjegavati, onda pitajte naše savjetnike na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), oni će Vam reći sve detalje.

Pročitajte još: 

Što trebate imati u novčaniku kako biste imali novca!

Koje su to drevne tehnike liječenja.

web_astro

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro