Razgovarajte iz USA
putem bonova
Koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku

Koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku

Biljke za sreću - razne trikove o privlačenju sreće ste već mogli čitati, ali možda još niste čuli o tome da Vam i jedna biljka može donijeti sreću. Saznajte koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku i koja Vam najviše odgovara. Možda već i imate tu biljku u Vašem domu, ali ako ne, onda još stignete nabaviti nekoliko komada u Vaš dom kako bi Vam privukla sreću.

Ovan

Nemate previše biljaka u Vašem domu, više ih volite držati u dvorištu. Ako imate Vaš mali vrt, zasadite u nju tulipane i narcise jer ove dvije biljke Vam donose sreću. Najefikasnije je ako povremeno uberete koji cvijet i unesete u Vaš dom.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

 

Bik

Biljke za sreću - Volite sve vrste biljaka, zato Vam možda i ne pada na pamet da Vam tuja i kaktus donose najveću sreću. Saznajte od naših savjetnika kako koristiti ove dvije biljke radi privlačenja sreće.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

 

Biljke za sreću

 

Blizanci

Biljke za sreću - Upravo sada cvjeta zlatna kiša. Iskoristite ju i slijedeće godine, zasadite je u Vaš vrt jer je cvijet od zlatne kiše najpogodniji za privlačenje sreće kod Vas. Saznajte još koja Vam biljka može donijeti sreću, naši savjetnici će Vam reći.

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

 

najbolja sanjarica

Rak

Biljke za sreću - Gladiola i karanfil će Vam donijeti sreću, usprkos tome što karanfil ne prirada Vašim omiljenim biljkama, ali ipak ponekad iznenadite sebe s jednim buketom karanfila.

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE. 

 

Lav

Orhideja i borovo drvo će Vam donijeti sreću. Ako nemate svoj vrt, onda svakako nabavite u saksiji jedno manje borovo drvo ili makar jednu grančicu. Efekat neće izostati. 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

 

Djevica

Jorgovan i ambrozija će Vam privlačiti sreću. Mnogi su alergični na amborziju, ali vi zasigurno niste. Međutim, ako jeste, onda zatražite pomoć od naših savjetnika jer na biljku koja Vam donosi sreću, isključivo tada možete biti alergični ako imate neko prokletstvo na sebi.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

 

 

Vaga

Biljke za sreću - Volite ruže, a ova prelijepa biljka Vam može privlačiti veliku sreću. Sasvim je dovoljno ako držite u Vašoj sobi osušene latice ruže, ali svježe cvijeće označava još veću sreću.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

 

Škorpion

Tratinčica i bršljan će Vam privlačiti i donijeti sreću. Ako ste u mogućnosti, pustite da Vam zid od kuće zaraste bršljanom jer Vam to neće osigurati samo sreću nego i zaštitu od negativnih energija.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

 

Biljke za svaki horoskopski znak

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Strijelac

Biljke za sreću - Krizantema nije samo ukras na grobljima. U Vašem slučaju je to biljka koja donosi sreću, koju trebat držati u vazi ili ju čuvati u Vašem domu kao osušenu biljku. Naši savjetnici će Vam reći koja vrsta krizanteme će Vam privlačiti sreću i koju vrstu rituala napraviti uz pomoć te biljke kako bi Vam u financijama krenulo na bolje.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

 

Jarac

Jedna jednostavna, ali vrlo lijepa biljka Vam može donijeti sreću u Vaš život. Vjerojatno Vam se sviđa margarita jer ste instinktivno predosjetili da Vam ova biljka ne može naškoditi. Napravite vijenac od ove biljke ili pak stavite u kosu cvijet od ove biljke, očekivani efekat neće zaostati.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

Vodenjak

Biljke za sreću - Vama bilo koja plava ili ljubičasta biljka može donijeti i privlačiti sreću. Ljubičica i noćna dama sadrže takve vibracije koje ojačavaju Vašu sreću.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

 

Ribe

Ljiljani i lopoči će Vam pokrenuti sreću. Već je i to dovoljno ako objesite na zid jednu sliku o ribnjaku punog lopoča. Važno je da biljke za sreću  budu u Vašem okruženju.

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

 

Biljke za sreću - Ako baš precizno i osobno želite znati koja biljka Vam donosi sreću, a koju trebate izbjegavati, onda pitajte naše savjetnike na broju telefona slobodni savjetnici, oni će Vam reći sve detalje.

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Pročitajte još: 

Što trebate imati u novčaniku kako biste imali novca!

Koje su to drevne tehnike liječenja.

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro