Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku

Razne trikove o privlačenju sreće ste već mogli čitati, ali možda još niste čuli o tome da Vam i jedna biljka može donijeti sreću. Saznajte koja biljka Vam donosi sreću prema astrološkom znaku i koja Vam najviše odgovara. Možda već i imate tu biljku u Vašem domu, ali ako ne, onda još stignete nabaviti nekoliko komada u Vaš dom kako bi Vam privukla sreću.

Ovan
Nemate previše biljaka u Vašem domu, više ih volite držati u dvorištu. Ako imate Vaš mali vrt, zasadite u nju tulipane i narcise jer ove dvije biljke Vam donose sreću. Najefikasnije je ako povremeno uberete koji cvijet i unesete u Vaš dom.
Bik
Volite sve vrste biljaka, zato Vam možda i ne pada na pamet da Vam tuja i kaktus donose najveću sreću. Saznajte od naših savjetnika kako koristiti ove dvije biljke radi privlačenja sreće.
Blizanci
Upravo sada cvjeta zlatna kiša. Iskoristite ju i slijedeće godine, zasadite je u Vaš vrt jer je cvijet od zlatne kiše najpogodniji za privlačenje sreće kod Vas. Saznajte još koja Vam biljka može donijeti sreću, naši savjetnici će Vam reći.
Rak
Gladiola i karanfil će Vam donijeti sreću, usprkos tome što karanfil ne prirada Vašim omiljenim biljkama, ali ipak ponekad iznenadite sebe s jednim buketom karanfila. Naši savjetnici će Vam reći detaljno na što možete računati nakon što ste nabavili biljke koje Vam donose sreću.

OVDJE možete saznati koje su to drevne tehnike liječenja.

Lav
Orhideja i borovo drvo će Vam donijeti sreću. Ako nemate svoj vrt, onda svakako nabavite u saksiji jedno manje borovo drvo ili makar jednu grančicu. Efekat neće izostati. Naši savjetnici će Vam reći kada ćete imati sreće u toku ove godine i koji Vam još predmeti mogu donijeti sreću.
Djevica
Jorgovan i ambrozija će Vam privlačiti sreću. Mnogi su alergični na amborziju, ali vi zasigurno niste. Međutim, ako jeste, onda zatražite pomoć od naših savjetnika jer na biljku koja Vam donosi sreću, isključivo tada možete biti alergični ako imate neko prokletstvo na sebi.

Chat, savjet, pitajte, astro, nasjbolji savjetnici u regiji, astro centar
Vaga
Volite ruže, a ova prelijepa biljka Vam može privlačiti veliku sreću. Sasvim je dovoljno ako držite u Vašoj sobi osušene latice ruže, ali svježe cvijeće označava još veću sreću. Naši savjetnici će Vam reći koji ritual trebate napraviti s ružom kako biste imali veliku sreću.
Škorpion
Tratinčica i bršljan će Vam privlačiti i donijeti sreću. Ako ste u mogućnosti, pustite da Vam zid od kuće zaraste bršljanom jer Vam to neće osigurati samo sreću nego i zaštitu od negativnih energija. Od naših savjetnika možete saznati koju vrstu bršljana izabrati ako želite biti sretni.
Strijelac
Krizantema nije samo ukras na grobljima. U Vašem slučaju je to biljka koja donosi sreću, koju trebat držati u vazi ili ju čuvati u Vašem domu kao osušenu biljku. Naši savjetnici će Vam reći koja vrsta krizanteme će Vam privlačiti sreću i koju vrstu rituala napraviti uz pomoć te biljke kako bi Vam u financijama krenulo na bolje.
Jarac
Jedna jednostavna, ali vrlo lijepa biljka Vam može donijeti sreću u Vaš život. Vjerojatno Vam se sviđa margarita jer ste instinktivno predosjetili da Vam ova biljka ne može naškoditi. Napravite vijenac od ove biljke ili pak stavite u kosu cvijet od ove biljke, očekivani efekat neće zaostati.

Kliknite OVDJE i saznajte što trebate imati u novčaniku kako biste imali novca!

Vodenjak
Vama bilo koja plava ili ljubičasta biljka može donijeti i privlačiti sreću. Ljubičica i noćna dama sadrže takve vibracije koje ojačavaju Vašu sreću. Ako nam otkrijete Vaš točan datum rođenja, naši savjetnici će Vam točno reći koji ritual trebate napraviti kako biste imali sreću.
Ribe
Ljiljani i lopoči će Vam pokrenuti sreću. Već je i to dovoljno ako objesite na zid jednu sliku o ribnjaku punog lopoča. Važno je da biljka bude u Vašem okruženju. Naši savjetnici će Vam točno reći zašto je to važno i kada možete računati na veliku sreću.

Ako baš precizno i osobno želite znati koja biljka Vam donosi sreću, a koju trebate izbjegavati, onda pitajte naše savjetnike na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), oni će Vam reći sve detalje.

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520