Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ljubav na prvi pogled - Horoskopski znakovi koji kliknu na prvu

Ljubav na prvi pogled - Horoskopski znakovi koji kliknu na prvu

Jeste li ikad upoznali nekog i osjetili iskru, povezanost i magnetično privlačenje koje djeluje poput neke magije? Ukoliko jeste tad ste doživjeli ljubav na prvi pogled. Opet kako biste mogli osjetiti ljubav prema nekome koga zapravo ne znate? Je li to uistinu ljubav? Ljubav na prvi pogled ili samo seksualna privlačnost prema toj osobi? Postoji mnogo parova koji tvrde da su se upravo tako osjećali kod prvog susreta. Neobjašnjiva iskra, nekontrolirani nalet adrenalina, ubrzani otkucaji srca... Mnoge velike ljubavne priče počele su upravo tako. Prvim pogledom, dodirom, slučajnim susretom...

Ljubav je jedna velika magija! Ali koja je to sila koja odlučuje kada će se dvije osobe zaljubiti? Astrološkom analizom izdvojili smo horoskopske znakove koji se upravo tako privlače, karmička energija im se poklapa poput najjačeg ljudskog magneta i privlači ih jedne ka' drugima.

ljubav-na-prvi-pogled

Ljubav na prvi pogled - horoskopski znakovi koji se neizmjerno privlače

Muškarac LAV i žena VODENJAK - odluka je na vama!

Iako su ova dva znaka neovisni samotnjaci kroz život njihov susret nikad ne završi bez barem jedne ljubavne iskre. Postoji nešto u ženi u znaku vodenjaka na što ni jedan lav ne može ostat imun. Možda se na prvu čini kako ova dva znaka nikako ne idu zajedno, no nemojte se zavaravati. Snažna astrološka povezanost krasi ovaj horoskopski par koji kada se povežu ne ispuštaju jedan drugog iz vida, ali ne radi ljubomore već radi karmičke povezanosti. Stoga žene vodenjaci, ukoliko upoznate nekog lava ovog ljeta, dajte mu priliku i nećete požaliti. Možda će to biti baš vaša priča o ljubavi na prvi pogled!

LJUBAV NA PRVI POGLED - HOROSKOPSKI PAROVI

Žena RAK i Muškarac RIBA - odvažite se!

Dva znaka pripadnika istog elementa vode kliknu na prvu. Često se desi da stidljiva narav ovih znakova stane na put ljubavi i upravo ova dva znaka imaju najviše neprežaljenih ljubavi. Bilo da li je to ljetna ljubav ili pa ona/onaj šarmantni kolega na poslu, ova dva plivača vole igrati na sigurno i iz tog razloga ostanu slomljena srca. U ovom sudbonosnom susretu Račice i Ribe skoro uvijek se crvene obrazi i znoje dlanovi. Ljubav na prvi pogled je neosporna, ali valja malo pokazati hrabrosti kako bi se žar rasplamsao.

ljubav-na-prvi-pogled

Muškarac VAGA i žena OVAN - suprotnosti se privlače

Vjerujte, da smo svijećom tražili jednu stvar koja je ovom horoskopskom paru zajednička, ne bih je našli. Horoskopski par vage i ovnice nema ni jednu zajedničku točku, ali upravo zbog toga se i privlače. Vrlo često se desi da ovaj par ne doživi ljubav na prvi pogled kao pravu ljubav, već zapravo kao priliku za dobrom raspravom i razmjenom stavova. Dešavalo se da bi ovo dvoje tek kasnije saznalo da ih nije privuklo prijateljstvo i "nesuglasice", već ljubav. Ovaj par je živi dokaz one fraze da se suprotnosti privlače.

LJUBAV NA PRVI POGLED - HOROSKOPSKI PAROVI

Žena LAV i muškarac ŠKORPION - tvrdoglavi romantici

Borbena lavica i neobuzdani škorpion. Ova dva znaka su najčešći akteri romanse za samo jednu noć. Teško se vežu za osobe, pa stoga prije ulaska u bilo kakve veze i romanse vole dobro razmisliti o svemu. Tvrdoglavost i slobodni duh lava i škorpiona često im staje na put ka ljubavnoj sreći. Ukoliko ovaj par klikne i zaljubi se na prvu, ostaju predani svojoj vezi do kraja i ništa ih ne može razdvojiti.

HOROSKOP DOSTUPAN 24h DNEVNO!

ljubavni-parovi

Žena BLIZANCI i muškarac STRIJELAC - brzopotezni revolveraši

Kada se ovo dvoje upozna iskre frcaju na sve strane. Ni jedan ni drugi se ne libe pokazati što osjećaju stoga, odmah se prepuštaju osjećajima. Nije im bitno koliko ih ljudi gleda ni je li vrijeme i mjesto za zaljubljivanje, već odmah daju do znanja jedan drugome da se privlače. Vode se uzrečicom kako je život kratak i nema se vremena čekati... Blizanci i Strijelac odgovaraju svojim osjećajima i ne treba im stati na put kako ne bi bili otpuhani zanosom ljubavi.

Najbolje kombinacije u ljubavi prema horoskopu - PROČITAJ

LJUBAV NA PRVI POGLED - HOROSKOPSKI PAROVI

Muškarac DJEVICA i žena JARAC - ljubav i posao ne idu zajedno?

Žene u znaku jarca su fokusirane na karijeru pa im romantika pada u drugi plan. Ali nekad i radišne jarčice moraju uzet pauzu od posla i provesti godišnji u opuštanju. E tu na scenu stupaju muške djevice. Predanost poslu kod oba znaka znači da će lako pronaći zajednički jezik i pritom partneru neće zasmetati povremeno osvrtanje ili komentiranje tema o poslu za vrijeme odmora. Zajednički interesi i prioriteti u životu ovom horoskopskom paru daju savršenu formulu za ostvarivanje ljubavi na prvi pogled.

kineski-ljubavni-horoskop

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Pročitajte još i ovo:

Veliki i detaljni mjesečni HOROSKOP

Muškarac BIK - Što misli, a što čini

Muškarac LAV - Što misli, a što čini

Muškarac VAGA - Kako zavodi

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro