Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za siječanj 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. Nebesko zviježđe siječnja 2022. raspolaže intenzivnom radom i provedbom planova koji su dugo zahtijevali pozornost. Venera i Merkur istodobno će biti retrogradni. Planet ljubavi i ljepote ne obećava brz napredak u osobnom životu, ali govori o potrebi da preispitate svoje stavove o prethodnim vezama. Horoskop za siječanj 2022. za sve znakove zodijaka preporučuje dovođenje stvari u red u svakodnevnom životu i bacanje nepotrebnih stvari. Merkur će zahtijevati i da budete sposobni slušati sami sebe i da pronalazite međusobno razumijevanje s drugima. Korisno je preispitati svoj društveni krug i riješiti se nepotrebnih veza. Općenito, mjesec otvara izglede za uspjeh, važno je samo ispravno odrediti strategiju.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Korisno je višak energije s mladog mjeseca u zviježđu Jarca koji se poklopio s početkom godine usmjeriti na planiranje i vizualizaciju želja. Uspjeh čeka one koji će moći ispravno koristiti solarni aspekt, koji pojačava odlučnost, asertivnost i marljivost. Prema horoskopu, uspješna će biti mala putovanja izvan grada ili duge šetnje. Izvrsne prilike za samoostvarenje obećava konjunkcija Venere sa Suncem (9. siječnja). Usudite se pokazati svoje talente i time osvojiti priznanje drugih! Posebno sretni u tome bit će zemaljski i vodeni znakovi. Za predstavnike vatrenih i zračnih elemenata, horoskop za mjesec dana preporučuje praćenje tranzita Marsa uspjeh u promicanju ideja ovisit će o sposobnosti širokog, otvorenog i velikodušnog djelovanja.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sredinom mjeseca dolazi do porasta ambicija i želje za usavršavanjem. No, nakon 16. nije preporučljivo započinjati važne projekte jer će se Merkur kretati unatrag, stvarajući razne poteškoće. Istodobno, korisno je osloboditi se sputavajućih mentalnih stavova, poraditi na govoru i stilu komunikacije. Pun mjesec 18. siječnja u Raku karakterizira pretjerana emocionalnost, što dovodi do preopterećenja. Horoskop za siječanj za sve znakove savjetuje suzdržanost i taktičnost, ali bez stvaranja hladnoće u odnosima i zanemarivanja sebe ili drugih. Korisno je povećati samodisciplinu i odvajati bitno od nebitnoga. Nije isključena žudnja za dalekim putovanjima i želja za prenošenjem znanja.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Treće desetodnevlje otvara se ulaskom Sunca u znak Vodenjaka. Puhat će vjetar promjena: možda ćete poželjeti promijeniti imidž, okruženje, preći na drugi posao, sklopiti nova poznanstva. Međutim, horoskop za siječanj 2022. preporučuje suzdržavanje od ovih drastičnih radnji. Razvijte svoju sposobnost razmišljanja izvan okvira i strateški. Bolje je dogovoriti druženje s prijateljima ili rodbinom 23. siječnja, kada se događa konjunkcija Sunca i Merkura. Krajem mjeseca, ♂ Mars prelazi u znak Jarca, povećavajući našu sposobnost koncentracije. Mogle bi Vam se ponoviti situacije iz prvih deset dana siječnja i povratak neriješenim stvarima. Horoskop za sve znakove zodijaka pokazuje kako postoji šansa da ih uspješno završite.

 

 

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

 

tarot-majstori

 

 

 

 

horoskop-24-sata

 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.


Dragi Ovnovi, horoskop za siječanj 2022. otvara dobre prilike za dovođenje stvari u red u Vašem osobnom životu i financijama. Međutim, početak mjeseca nije pogodan za započinjanje novih romantičnih veza i promicanje u poslovnoj sferi. Gotovo cijelo razdoblje (do 29. siječnja) Venera je u retrogradnoj fazi, što će stvoriti presedane za ponavljajuće situacije, povratak iskustvima. Mogući su i susreti s partnerima iz prošlosti. Mjesec dana može se posvetiti jačanju postojećih odnosa. Moguće je povećanje odgovornosti i dužnosti. Naporan rad i predanost, tjelesna aktivnost i profesionalne obaveze pomoći će Vam da se osjećate u dobroj formi.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Pun Mjesec 18. siječnja održat će se u znaku Raka, što će stvoriti napetost za vatreni znak. Horoskop savjetuje da ne slijedite vodstvo vlastitog raspoloženja, a također da ne preuzimate mišljenje drugih na svoj račun. Sunce prelazi u Vodenjaka 20. siječnja 2022., stvarajući prilike za vaš znak za produktivnost i vodstvo, što će pružiti podršku drugih, posebno nadređenih. No, s obzirom na to da od 25. siječnja Mars stvara napeti aspekt Vašem Suncu, horoskop Vam preporučuje da pokažete suzdržanost u svojim ambicijama.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Merkur, krećući se retrogradno od 14. siječnja, ponovno će ući u znak Jarca 27. siječnja. Ovo je izvrsna prilika za ispravljanje pogrešaka i dovršavanje slučajeva. Na kraju mjeseca bolje je dogovoriti vikend za sebe - osim toga, opadajući mjesec je idealan za odmor i analizu prošlog razdoblja.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje ljubavi i jačanje karijere u 2022. godini!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ


Horoskop za siječanj 2022. vas poziva da prestanete pridavati pretjeranu važnost reakcijama drugih, Lavovi. Bolje se usredotočiti na obavljanje stvari bez gubljenja vremena na nerealne planove. Ne biste trebali ulaziti u sukob: razlozi mogu biti beznačajni, a posljedice dalekosežne. Preporučljivo je ublažiti svoju tvrdoglavost i sklonost samodivljenju. Velike kupnje i potpisivanje važnih ugovora bolje je odgoditi do proljeća. Ovo nije najbolje vrijeme za izgradnju novih odnosa, ali povoljno za jačanje postojećih. Horoskop pokazuje da je mjesec povoljan za naporan rad i uravnoteženu tjelesnu aktivnost, što će pridonijeti izvrsnom blagostanju.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Aspekti sredine mjeseca uvelike ponavljaju prvi dio mjeseca. Merkur je u suprotnosti sa znakom Lava: razmišljanje voljenih i kolega može biti u sukobu s vašom osobnošću. Najbolje je biti strpljiv i praviti kompromise. Napeta situacija retrogradne Venere podsjeća na skromnost u ispoljavanju osjećaja i sposobnost da se bude zadovoljan s malim. Horoskop savjetuje da se usredotočite na izvršavanje tekućih zadataka, posebice onih vezanih uz tjelesnu aktivnost. 18. siječnja nastupit će pun Mjesec u znaku Raka, što će povoljno utjecati na mogućnost samospoznaje i osjećaj unutarnjeg sklada.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sunce ulazi u znak Vodenjaka 20. siječnja. Karakteriziraju ga manifestacije vodstva i asertivnosti, kao i pojačan sukob. Stoga vam horoskop za siječanj 2022. preporučuje suzdržanost. Merkur, još u retro fazi, od 26. siječnja ponovno posjećuje vrijedne Jarce, što stvara povoljan period za povratak neriješenim stvarima. Venera nastavlja djelovati napeto, stoga treba imati na umu potrebu štednje novca i umjerenost u izražavanju romantičnih osjećaja. Mars prelazi u Jarca 25. siječnja, tvoreći napetu konstelaciju vašem znaku. Horoskop vam preporučuje održavanje ravnoteže između težnji drugih ljudi i osobnih ambicija.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Obratite se savjetnici Anđeli na kodu 355, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje za karijeru!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

horoskop-prednosti-nedostaci

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Siječanj 2022. bit će obilježen pojavom novih ideja i puno prilika za njihovu provedbu, dragi Strijelci. Vaš energetski potencijal predstavnika vatrenog znaka i podrška drugih stvorit će čvrst temelj za provedbu planova. Povećana marljivost i odlučnost dovest će do visoke produktivnosti rada. Komunikacijske vještine i aktivna predanost urodit će plodom u vašoj karijeri. Ali bolje je odgoditi sklapanje novih poznanstava. Ne trebate zaboraviti da se snage moraju mudro trošiti, izbjegavajući dijeljenje svojih ideja s previše ljudi. Horoskop također upozorava: ovog mjeseca ne biste se trebali baviti nekoliko stvari odjednom. Preporučuje se voditi brigu o svom financijskom blagostanju suzdržavajući se od impulzivnih kupnji.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sredina siječnja pokrenut će niz raznih događaja. Horoskop savjetuje posvetiti vrijeme raznim vrstama umjetnosti. Mnogi slučajevi koji čekaju izvršenje će vas zaokupiti i bit će učinkovito riješeni. Do sredine mjeseca može se javiti želja za povlačenjem. No, to se preporučuje odgoditi do 16. siječnja, kada će Merkur promijeniti svoj položaj. Prekomjerna energija može dovesti do prekomjernog rada. Bolje je čuvati svoje resurse, osobito 18. siječnja, kada nastupa pun Mjesec u znaku Raka.

 

 

tarot-majstori

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

 

 

Krajem mjeseca može se pojaviti još veći kreativni impuls, htjet ćete stvarati i voditi. Iskoristite ovaj trenutak za izgradnju odnosa s obitelji i poslovnim partnerima. Od 26. djelovanje Merkura će se očitovati u sposobnosti hvatanja podsvjesnih impulsa i misli drugih. Razumijevanje unutarnjeg značenja riječi i prikupljanja informacija u hodu može vas dovesti na vodeću poziciju. Venera će vam također pomoći da steknete popularnost među drugima. Od 25. siječnja tranzit Marsa, iako će osigurati naboj vitalnosti, upozorava na neprimjereno trošenje. Horoskop za siječanj 2022. preporučuje prilagodbu svim okolnostima i kompromise.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno predviđanje za područje ljubavi i karijere!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

24-horoskop

 

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ

 

Tijekom cijelog siječnja 2022. Venera je u Jarcu, što će vam, dragi Bikovi, donijeti povoljne prilike za jačanje postojećih veza, kao i za analizu nagomilanih materijalnih vrijednosti. Mjesec je pogodan za javni nastup/govor, traženje podrške među šefovima, dovođenje stvari u red u svakodnevnom životu i osobnom životu. No, zbog činjenice da je cijelo razdoblje planeta ljubavi i ljepote u retro fazi, horoskop savjetuje da se ne upuštate u pretjerana zadovoljstva i ne prepuštate se hirovima. Nebesko sazviježđe siječnja 2022. potaknut će na uporan i usredotočen rad, s tim da pažnju ne usmjeravate na nebitne stvari, već trošite energiju umjereno i u pravo vrijeme. Povećana fizička snaga pomoći će vam u rješavanju problema ovog mjeseca!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Početkom siječnja Merkur ulazi u znak Vodenjaka, što se za vas može manifestirati kao nezadovoljstvo u komunikaciji i sklonost pretjerivanju. Horoskop preporučuje da se pridržavate takta i umjerenosti. Mnogi aspekti ostaju relevantni u drugoj polovini mjeseca. Bolje je pokazati suzdržanost i skromnost u komunikaciji. Povećano samopouzdanje pridonijet će harmoniji u ljubavi, kreativnosti i društvenim aktivnostima. Nalet vitalnosti napunit će vas optimizmom i osigurati dobro zdravlje.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sunce prelazi u Vodenjaka 20. siječnja 2022., tvoreći napeti aspekt za vas, Bikovi. Ponos i sebičnost treba ublažiti, ne biste trebali preuzimati sve poslove zaredom. 25. siječnja Mars prelazi u Jarca, što će stvoriti povoljan poticaj u promicanju osobnih inicijativa. Pravo je vrijeme za ostvarenje ambicija i izgradnju samopouzdanja. Osim toga, Merkur, koji je u retro fazi, od 27. siječnja ponovno ulazi u znak Jarca, pružajući vam dobru izvedbu, uz povratak na stare neriješene stvari. Krajem siječnja horoskop preporučuje dovođenje stvari u red u osobnim kontaktima i ne započinjanje važnih stvari, već zbrajanje rezultata proteklog mjeseca.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Stoga već danas nazovite savjetnika Luku na kodu 202, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite detaljno tarot proricanje za siječanj 2022.!

 


Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160
Pošalji

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Drage Djevice, horoskop za siječanj 2022. preporučuje pronalaženje optimalne ravnoteže između impulzivnosti i opreza. Mjesec karakterizira izvrsno zdravlje, emocionalnu stabilnost i povoljne prilike za promicanje vlastitih interesa. Međutim, Djevice karakterizira pretjerani perfekcionizam, arogancija i neka odvojenost od stvarnosti. Trebate trezveno procijeniti izvedivost svojih ciljeva, a u kretanju prema njima birajte samo poštene, etičke metode, bez padanja u osudu i nervozu. U siječnju 2022., vrući temperament i agresivnost su kontraindicirani. Dok djelujete odlučno i neovisno, isplati se ostati taktičan i diskretan. Korisne su tehnike opuštanja i sport, ali bolje je odgoditi velike kupnje.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sunce će vam dati val vitalnosti, podršku drugih i sposobnost izražavanja. Horoskop upozorava: Merkur, zauzimajući napetu poziciju, postaje retrogradan od sredine mjeseca. U ovom trenutku je velika vjerojatnost pogrešaka, stoga je važno da pažljivo provjerite dokumente i ne žurite s važnim odlukama. Unatoč aspektu Venere koji pridonosi rastu kreativnosti, horoskop preporučuje umjerenost u zadovoljstvima i troškovima. Na poslu je najbolje izbjegavati sukobe i nepromišljenost. Pun Mjesec 18. siječnja povoljno je vrijeme za odmjerenu samoću i jačanje obiteljskih odnosa.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sunce prelazi u Vodenjaka 20. siječnja. Spontanost i nepredvidljivost razdoblja stvara dobre prilike za vaše kreativne projekte. Međutim, horoskop savjetuje izbjegavati ekscentričnost i ne zamjeriti sitnicama. Merkur će, krećući se retrogradno, od 26. siječnja ponovno ući u Jarca, stvarajući povoljnu mentalnu pozadinu za vaš znak, olakšavajući analizu neriješenih stvari i dovodeći stvari u red u komunikaciji. Od 25. siječnja Mars je u Jarcu, što će se pozitivno odraziti na dobrobit i vaše raspoloženje, jer će povećano samopouzdanje pomoći Djevicama u provedbi trenutnih zadataka.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite Vaš osobni horoskop za siječanj 2022.!

 


Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Horoskop za siječanj 2022. vam poručuje da ne budete škrti u davanju povećane pozitive drugima, dragi Jarci. Takav stav velikodušnosti omogućit će vam da se osjećate najbolje. Međutim, nemojte se zadržavati na egu, pokazujući snishodljivost prema vlastitim slabostima i lijenosti. Ovog mjeseca snažna tjelesna aktivnost i naporan rad postat će vaš izvor nadopune unutarnjih resursa. Razdoblje je dobro za duhovni rast i pronalaženje sklada. Raditi ono što volite doprinijet će vašoj dobrobiti.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Također je korisno obratiti pozornost na djecu i romantične stvari. Siječanj 2022. povoljan je za ambiciozne planove, koji će se uz predanost zasigurno moći ostvariti. U drugom mjesecu korisno je što više pokazati kreativnost: svladati zanat ili se baviti umjetnošću. Djelovanje Merkura će se očitovati u mentalnoj fleksibilnosti i sofisticiranosti u komunikaciji. Sposobnost učinkovitog komuniciranja misli s drugima omogućit će vam rješavanje mnogih trenutnih problema. No, od 16. siječnja horoskop ne obećava ranu provedbu ideja. Međutim, Venera je pogodna za utjecaj na javnost i stjecanje prestiža.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Kraj mjeseca će pojačati vašu intuiciju i delikatnost. Utjecaj Merkura će povećati protok informacija, olakšati pronalaženje potrebnih informacija, što će zauzvrat doprinijeti mentalnom radu. Horoskop ipak savjetuje da pažljivo provjeravate pristigle činjenice i pratite vlastiti govor. Djelovanje Venere povećat će privlačnost i, vjerojatno, potaknuti promjenu imidža. Međutim, bolje je to ostaviti za budućnost. Od 25. siječnja preporučljivo je djelovati hrabro i neovisno, izbjegavajući sukobe i pritisak na vašeg partnera. Horoskop za siječanj 2022. savjetuje suzdržanost i takt.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati koje su Vaše mogućnosti i kako možete biti sretni!

 

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

mjesecni-horoskop

 

 

 

horoskop-24-sata

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ

 

Tijekom siječnja 2022. horoskop preporuča fokusiranje na ispunjavanje trenutnih obaveza, Blizanci, usmjeravanje energije na ono što je stvarno važno. Povećana jasnoća u izražavanju misli pridonijet će profesionalnom razvoju. Mala putovanja i pravne stvari najbolje je rješavati u prvoj polovici mjeseca. Drugi je korisniji posvetiti se teškom radu i dovođenju stvari u red kako u svakodnevnom životu tako i u osobnim odnosima. Pritom je važno biti pametan u vezi s financijama, jer je cijeli siječanj Venera u retro fazi. Za vas, dragi Blizanci, otvorit će se novi osobni izgledi, a razdoblje samoobrazovanja donijet će pozitivne rezultate.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Horoskop preporučuje održavanje ravnoteže između mentalnog i fizičkog, a također, s obzirom na retrogradnu prirodu planeta ljubavi i ljepote, ne sklapati nova poznanstva, već jačati postojeće odnose. Sunce prelazi u Vodenjaka 20. siječnja: za znak Blizanaca otvara se povoljan period profesionalnog razvoja.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Uspjeh u kreativnosti i skladna komunikacija s djecom važne su komponente ovog tranzita. Od 25. siječnja Mars će biti u Jarcu. Inicijativa drugih može se činiti pretjeranom, a tuđa volja da potisnu osobne ambicije. Horoskop preporučuje da ne padnete u aktivnu opoziciju, već da promatrate diplomaciju i uljudnost. Krajem mjeseca Merkur je ponovno u znaku Jarca, što će donijeti impuls za dovršavanje neriješenih stvari. Vježbe samorefleksije pomoći će u promicanju duševnog mira tijekom tog vremena.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Stoga nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

tarot-majstori

 

 

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Horoskop za siječanj 2022. pokazuje da će glavni trendovi mjeseca biti porast ambicija, hrabrosti i neovisnosti, uz pretjeranu zahtjevnost i opsesivnost, drage Vage. Preporučuje se ne bježati od odgovornosti, već izbjegavati manifestacije ekstravagancije. Ovo vrijeme može biti dobro na profesionalnom području, pod uvjetom da budete pažljivi prema drugima i da se pronađe razuman kompromis. Otpornost na iskušenja, sposobnost zaobilaženja oštrih kutova bez pritiska na partnera – bit će vrlo korisni u razdoblju retrogradne Venere. Horoskop poziva na mir i ravnotežu u osobnoj i materijalnoj sferi. Tijekom siječnja, Merkur će olakšati plodnu interakciju, ali vas potiče na maksimalnu taktičnost u komunikaciji.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Zahvaćajući mnogo stvari u isto vrijeme i dajući obećanja, budite oprezni - tranzit Sunca upozorava na takvu nepromišljenost. Horoskop savjetuje da pravilno izračunate svoju snagu i više se odmarate. Prethodno akumulirani stari slučajevi koji zahtijevaju pažnju trebali bi biti dovršeni odmah. Tome će pridonijeti Merkur od sredine mjeseca. Neumjerenost i lijenost mogu ometati provedbu vaših planova. Horoskop vam stoga sugerira održavanje samokontrole i držanje obećanja. Pun Mjesec 18. siječnja pojačat će emocionalnost – ne škodi organizirati slobodan dan.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Razdoblje od 20. siječnja bit će povoljno za kreativno djelovanje i uspješnu realizaciju talenata. To će olakšati ulazak Sunca u znak Vodenjaka. Povećano osobno vodstvo, entuzijazam i velikodušnost naći će podršku i odobrenje od onih oko vas. No, bliže kraju siječnja moguća su izbijanja razdražljivosti i nemogućnosti koncentracije – upravo će retrogradni Merkur biti zaslužan za to. Horoskop za siječanj 2022. savjetuje da budete korektni u komunikaciji i da ne podliježete raspoloženjima, već da se koncentrirate na aktualne stvari. Krajem mjeseca Mars stvorit će intenzivnu konstelaciju za znak Vage: nije isključeno precjenjivanje mogućnosti, impulzivnost i nepromišljenost. Horoskop preporučuje da budete pristojni i disciplinirani, da pažljivo razmotrite svoje riječi i djela.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 


Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

24-sata-horoskop

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Horoskop za siječanj 2022. obećava sretno razdoblje za razvoj vaših talenata, stjecanje potrebnih vještina i javnu aktivnost, dragi Vodenjaci. No, horoskop ne preporučuje upuštanje u romantične avanture, kao ni financijska ulaganja. Siječanj je pogodan za intelektualni rad i plodnu poslovnu komunikaciju. Horoskop pokazuje da želja da se posvuda stigne na vrijeme i da se svima ugodi može dovesti do opterećenja i stresa. Prosperitet će se promicati osjećajem svrhe i sposobnošću održavanja ravnoteže između kolektivnog i osobnog.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Izvrsno zdravlje i pozitivan stav oduševit će vas u prvom dijelu mjeseca. Tranzit Sunca također će dobro utjecati na vašu vitalnost. Planetarna povezanost dat će vam potrebno samopouzdanje u komunikaciji. Stoga horoskop upozorava na lagano davanje obećanja, osobito od sredine siječnja. No, aktivnosti ne treba izbjegavati. Pun mjesec 18. siječnja može biti emocionalno stresan dan. Horoskop vam stoga ne preporučuje preuzimanje pretjeranih odgovornosti i izbjegavanje provokacija.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Kraj mjeseca će vam pružiti nalet energije i naboj optimizma. Razdoblje je pogodno za pokazivanje individualnosti i promicanje hrabrih ideja. Izoštrit će se vaša intuicija i osjetljivost na informacije – moguća su otkrića, tajne i razumijevanje skrivenih namjera. Venera može donijeti zadovoljstvo u društvenim događanjima. Horoskop za siječanj 2022. savjetuje da iskoristite povećani šarm kako biste stekli popularnost. Ali bolje je provoditi svoje planove u tajnosti od drugih.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Ovo je izvrsno razdoblje kada magija uspjeha djeluje, stoga nazovite savjetnicu Lucu na kodu 545, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će to za Vas odraditi! 

 


Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.


Siječanj 2022. za vas je prije svega razdoblje mukotrpnog rada na sebi, dragi Rakovi. Vrijeme entuzijazma, uzavrele energije, povećanog broja težnji i želja, ali i pojačanog sukoba i razdražljivosti. Tranziti Venere i Merkura upozoravaju na velike kupnje, duga putovanja i potpisivanje važnih papira. Horoskop preporučuje oprez u poslovnoj aktivnosti i pažnju u osobnom životu. Ekstravaganciju i popustljivost bolje je zamijeniti skromnošću i koncentriranim radom. Horoskop savjetuje ne samo da izbjegavate utjecaj drugih, već i da ograničite manifestacije svog "ja". Potkraj mjeseca poželjno je pažljivo procijeniti situaciju prije nego što nešto poduzmete. Važno je iskoristiti povećanu energiju i usmjeriti je u konstruktivnom smjeru.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Niska učinkovitost napora s velikim opterećenjem može dovesti do prekomjernog rada u drugom dijelu mjeseca. Horoskop savjetuje razvrstavanje prioriteta, postavljanje ciljeva i njihovu dosljednu provedbu. Od sredine mjeseca Merkur ulazi u retro fazu: bolje je odgoditi velike kupnje i potpisivanje važnih ugovora.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Od 20. siječnja Sunce ulazi u znak Vodenjaka. To za vas znači moguće ponavljanje situacija iz prošlosti koje doprinose dubokoj introspekciji. Tranzit će dati priliku za stjecanje unutarnjeg sklada i samospoznaje. Planet kontakata i trgovine, koji je u retro fazi, od 26. siječnja ponovno će ući u Jarca. Racionalizam drugih suprotstavljen je vašem "ja", što može dovesti do mnogih nesuglasica. Najbolje je raditi povučeno. Tranzit Venere još uvijek izaziva poriv za prepuštanje užicima. Horoskop savjetuje da ne slijedite vodstvo želja umjesto obaveza. 25. siječnja Mars prelazi u Jarca, stvarajući snažan impuls za djelovanje (međutim, ovaj naboj je kaotičan i loše osmišljen). Stoga se preporuča strukturirati svoje radnje, izbjegavajući žurbe.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Pod hitno nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi!

 


Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

sudbina

 

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ

 

Zahvaljujući konstruktivnim aspektima Marsa tijekom cijelog mjeseca, siječanj 2022. izvrsno je vrijeme za utjelovljenje originalnih ideja i strateških planova, dragi Škorpioni. Inicijativa i hrabrost omogućit će vam postizanje uspjeha na profesionalnom polju. Istodobno, horoskop savjetuje da se ponašate pošteno, izbjegavajući lukavstvo i dvostruke standarde. Za učinkovito korištenje kreativne energije bit će vam potrebna izuzetna samodisciplina i sposobnost koncentracije. No, krećući se na ljestvici karijere ili razvijajući posao, ne biste trebali zaboraviti na obitelj i osobni život. Uostalom, uspjeh u poslu uvelike ovisi o međusobnom razumijevanju s voljenima. Pronalaženje zajedničkog jezika s okolinom i ispravna komunikacija svojih misli može biti zastrašujući zadatak ovog mjeseca. Horoskop preporučuje da budete pristojni i taktični u komunikaciji.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sredinom mjeseca bit ćete uspješni u javnom govoru. Dobar je trenutak ne samo za dobivanje podrške influencera, već i za pokroviteljstvo drugih. Međutim, položaj Merkura upozorava na precjenjivanje nečijih sposobnosti. Nakon 16. siječnja ne biste trebali žuriti uroniti u nove stvari – bolje je dobro razmisliti kako dovršiti stare. Za pun Mjesec 18. siječnja, iako ga karakterizira pretjerana sentimentalnost, aspekt Mjeseca dat će emocionalnu stabilnost i dobro raspoloženje. Drugi dio mjeseca pogodan je za razvoj postojećih romantičnih veza. Međutim, treba izbjegavati iskušenje da se upustite u ljubavnu avanturu. Zahvaljujući Marsu možete djelovati hrabro i neovisno, no horoskop za siječanj 2022. savjetuje izbjegavanje velikih planova i nagle odluke.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Posljednjih deset dana u mjesecu karakterizira smanjenje ukupnog dojma. Osobne će se ambicije, međutim, povećati i trebate ih usmjeriti u konstruktivnom smjeru. Istodobno, horoskop tvrdi da je korisno osvrnuti se i upitati: ima li tu neriješenih stvari i neopaženih prilika. Planet ljubavi i ljepote Venera donijet će milost u život Škorpiona, a Mars će vam dati priliku da postanete vođa. Pokazavši volju, asertivnost i hrabrost, moći ćete prenijeti svoje ideje drugima i dobiti njihovu podršku.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Stoga, nazovite savjetnika Nenada na kodu 178, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam reći sve važne detalje za siječanj 2022.!

 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2022.

 

Drage Ribe, horoskop za siječanj 2022. vam obećava razdoblje puno ideja i mnogo prilika za njihovu provedbu. Aktivna interakcija s kolegama i poslovnim partnerima dovest će vas do isplativih poslova ili promocija. Pažljiv odnos prema vlastitim i tuđim idejama može dovesti do novih zanimljivih projekata. Siječanj 2022. vam obećava potporu drugih, što će se postići zahvaljujući vašim osobinama kao što su vaša dobra priroda, marljivost i odgovornost. Venera u fazi retrogradnog kretanja, iako ne obećava vrtoglav uspjeh u osobnom životu, pogoduje razvoju odnosa. Trebate samo poslušati preporuke horoskopa, pokazujući pristojnost i osjetljivost u komunikaciji s voljenima, Ribe. Planetarni tranziti također upozoravaju na žurbe i težak temperament.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Sredina mjeseca bit će plodna za vašu karijeru. Možda se pojave nove odgovornosti, čije ispunjenje obećava promaknuće, bonuse ili drugu nagradu. Horoskop vas također upozorava da se ne odvajate od stvarnosti. Pun mjesec u znaku Raka 18. siječnja može biti dan aktivne rekreacije i raznih kontakata. Zahvaljujući utjecaju Venere, interakcija s drugima bit će toliko učinkovita da ćete čak i protivnike privući na svoju stranu. Međutim, horoskop vas upozorava da budete pažljivi u takvim situacijama!

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

U trećem tjednu, prijelaz Sunca u znak Vodenjaka pružit će vam mir i duševni mir. Ali već 25. siječnja se trebate pokrenuti jer ćete imati prikladnu osnovu za provedbu vaših planova. Sada će vaša inicijativa, pa čak i natjecanje pridonijeti uspjehu. Položaj planeta ljubavi i ljepote, Venera, ne isključuje sretne događaje u ljubavi i financijama. Ipak, horoskop za siječanj 2022. preporučuje da izbjegavate pretjeranu potrošnju.

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Najbolje rješenje je mantra uspjeha, stoga nazovite savjetnicu Mariju na kodu 390, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam je predati!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

UPRAVO SE ČITA:

 

JEZIVO PROROČANSTVO BABE VANGE

 

Kineski horoskop za 2022. godinu - Godina vodenog Tigra

 

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

 

facebook

Mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro