Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za lipanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za lipanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za lipanj 2023. Ovo je mjesec kada u naše živote dolazi sve "novo". Budite spremni na velike promjene, počevši od smjene godišnjeg doba, pa do nekih novih ljubavi ili poslova u vašem životu. Nove avanture, za nekoga samo ljetne i krate. Potražite vaš horoskopski znak i saznajte što vas očekuje ovaj mjesec.

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Ne zaostajete u napretku kada govorimo o Vašem umu. Ovo je definitivno vrijeme u kojem možete sigurno emitirati svoje stavove i mišljenja i utjecati na druge da poduzmu potrebne korake kako bi ispravili neku nepravdu ili se suočili s neprimjerenim ponašanjem koje treba iskorijeniti. 

Vaša fizička i emocionalna energija dobiva čudesan poticaj koji Vam se pojavljuje samo jednom u dvije i pol godine!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Iskoristite sva svoja osjetila za druženje i zabavu s ljudima koje poznajete i volite - a neki od njih koji su Vam manje bliski uključit će se u opće uživanje. Novi kontakti uspostavit će se iz inozemstva nakon 12. lipnja. Sve će to oduzeti puno energije, bit ćete iscrpljeni, ali zadovoljni. Možda čuvate tajnu - svoju ili tuđu?

Samo Vi znate, naravno; ali nakon 28. lipnja sve će se otkriti - s puno uzbuđenja, čestitanja ili čuđenja? Samo ćete Vi znati sve detalje!

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Iskre će frcati između Vas i Vašeg partnera. Iskre koje će zapaliti zapanjujući vatromet oduzimajući dah, što će biti poprilično intenzivno iskustvo. Zvuči kao prilično dobar seks? Mogli biste tako pomisliti, ali to nećemo komentirati.

Pomirenje će biti dobra stvar. Bljesak neočekivanih događaja dodat će još više boje Vašem zajedničkom postojanju kako mjesec završava.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

S partnerom ćete podijeliti puno Vaših emocija i nježnosti i doživjeti blažene trenutke i prilike za pamćenje. Ovo je vrijeme za koncentriranje na dobre tehnike, a ne za eksperimente. 

U dobrom ste položaju da zaradite dodatni novac - ne možete izgubiti. Mjesec završava s primanjem neke vrste komunikacije koju ste vjerojatno čekali stoljećima.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Razmislite o budućnosti. Uspostavite svoje nove težnje, ambicije i izazove. Trenutno postoje izvrsne prilike da krenete naprijed, tako da u pravom stilu trebate napraviti pažljiv i detaljan plan djelovanja. 

Budite hrabri u spoznaji da će ljudi koji su važni primijetiti ono što imate na umu. Ne gubite vrijeme. 'Sila je uz Vas'!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Ne zanemarujte manje bolove - posebno ako Vas boli koljeno. Nastavite se kretati, ali uzmite pauzu od teretane nekoliko tjedana i izbjegavajte previše zahtjevan novi raspored vježbanja ili dodavanje dodatnog tereta kada su u pitanju utezi. 

Svi nedavni ili tekući problemi s Vašim komunikacijskim sustavima rješavat će se lakše i brže nego što očekujete, a bit ćete i ugodno iznenađeni novim prednostima koje će rezultirati nadogradnjom.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Do kraja lipnja trebali biste ozbiljno shvatiti sve dobre prilike koje Vam se pruže.

Postojat će element rizika ako prihvatite ponuđene izazove, ali sve dok svjesno pazite na sve probleme, bit ćete oduševljeni ishodom.

Ovog mjeseca ćete možda biti ograničeni pritiscima rutinskog rada. Međutim, rutina će biti stalno progresivna i pokazat će se mnogo korisnijom nego što možete zamisliti.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Pazite! Nemojte reći: "Ne da mi se gnjaviti" ili (poput Scarlet O'Hara) "O tome ću razmišljati sutra"! Bit ćete vrlo opušteni i ugodno raspoloženi i bez sumnje želite pokrenuti stvari, ali ako dopustite da letargija preuzme kontrolu nad Vašim životom, bit ćete vraćeni na zemlju sa značajnim udarcem. 

To bi bila šteta, jer ćete otprilike 24. lipnja biti u posebno jakom položaju da oblikujete život kakav želite živjeti.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Čini se da su stvari u Vašem svijetu trenutno u redu. Zabavit ćete se i doživjeti puno zaista sjajnih i zanimljivih događaja. Doživjet ćete pobjedu - bez obzira na to jeste li okušali svoju sreću u kasinu  ili ste ušli u novu vezu. 

Postoji dobra šansa za neočekivano iznenađenje 16. ili 24. - 25. lipnja!

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

S Vašim uobičajenim izrazom simpatične ljubaznosti, nekome ćete biti moralna podrška. Pružite svoje rame za plakanje! Ovo će Vam oduzeti puno vremena tijekom prva dva tjedna lipnja. 

Kasnije će Vam djelovati kao da ste nagrađeni. Živahni i veseli utjecaji uselit će se u Vaš život. Ako to iskoristite, možete se opustiti i nastaviti planirati budućnost.

Nakon 22. lipnja novi će projekt početi na zadovoljavajući način kao rezultat nedavnih koncentriranih napora.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

zla-kob-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Vaša lukavost pokazat će se posebno vrijednom za vrijeme sastanaka ili dok ste na poslovnim putovanjima. Imat ćete razloga da se osjećate vrlo zadovoljni sobom i svojim postupcima, i to ne samo pri konačnom ishodu, već i na načinu na koji su svi prevrtljivi pregovori bili prevladani uz sigurnost.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2023.

 

Prirodno ste intuitivni i trenutno je taj kvalitet posebno podešen. Slušajte što Vam govori instinkt; vjerujte, ali istovremeno budite malo skeptični i ne žurite s poduzimanjem akcija prije nego što dopustite mjeru logičnih misli da uravnotežite Vaše snažne osjećaje.

Dodatno vrijeme provedeno na Vaše omiljene sportske ili plesne aktivnosti bit će vrlo korisno. Napredovat ćete i bit ćete jako inspirativni za nove pokrete.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

 

 

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za rujan 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za rujan 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za kolovoz 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za kolovoz 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za srpanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro