Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Ožujak je mjesec promjene. Mnoge stvari mogu ponovno izaći na površinu. Stvari i teme za koje mislite da ste ih već definirali. Nema razloga za pretjeranu brigu, jer će naredni mjeseci donijeti stabilizaciju za mnoge horoskopske znakove.

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Spremni ste pronaći rješenje o ključnim pitanjima? Ovaj je mjesec savršen za vezanje labavih krajeva i otpuštanje svega što Vam više ne služi. Jednom kada Sunce uđe u Vaš znak 19. ožujka, bit ćete istinski u Vašem elementu s više vitalnosti i samopouzdanja. 

Od 23. ožujka, društveni život možete shvatiti ozbiljnije, ali kako Mars 28. ožujka ulazi u Vodenjaka, također ćete biti željni zabave.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Kako slatka Venera ulazi u najviši sektor od 4. ožujka, naredni tjedni mogu biti savršeni za povezivanje s onima koji Vam mogu pomoći u postizanju Vaših ciljeva. Iskoristite svoj šarm koji će Vas pronaći. 

Izbjegavajte iskušenja oko 9. ožujka, jer Super Mjesec sugerira da Vam novac može proći kroz prste. Od 21. ožujka možda ćete voljeti procijeniti važne odnose u Vašem životu.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Sa Suncem u zaštićenom sektoru do 19. ožujka, ovo može biti prilika da se više njegujete i provodite vrijeme s onima koji su Vam najbliži. Ali dežurni pozivi oko Super Mjeseca, 9. ožujka i postizanje prave ravnoteže rad/život može biti presudno. 

Od 19. ožujka, mogućnosti za slobodno vrijeme mogu Vam se dopasti, a od trećeg tjedna moguća je ozbiljna prilika.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Venera ulazi u Vaš znak 4. ožujka, što Vam daje ohrabrenje da se njegujete i možda si možete priuštiti preobrazbu. To je dobro ako Vam treba pojačanje samopouzdanja. A s moćnim Super Mjesecom u Vašem romantičnom sektoru 9. ožujka, susret bi mogao staviti snažne osjećaje u prvi plan.

Nemojte žuriti ni sa čim. Od trećeg tjedna ožujka, vrijeme je da prigrlite reflektore i pokažete svoje sposobnosti.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Uz radoznali Merkur koji se vraća u Vodenjaka, prije nego što krene naprijed 9. ožujka, pripreme na poslu i svakodnevni zadaci mogu spriječiti kašnjenja. 

A sa Super Mjesecom u Vašem znaku, emocionalni problemi mogli bi se pojaviti u ključnoj vezi koja Vas nadahnjuje na pročišćavanje zraka. Pitanja o životnom stilu mogu postati prioritet od trećeg tjedna ožujka, s mogućnošću velikih promjena.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Dok Merkur ponovno ulazi u Vašu zonu novca, nekoliko dana prije nego što se usmjeri u direktan pravac 9. ožujka, vodite računa o kupnji predmeta s velikim ciframa ili potpisivanju ugovora. Pokušajte zadržati bilo kakvu papirologiju kako biste mogli vratiti novac. 

Financije će se preseliti na vrh Vašeg dnevnog reda od 21. ožujka. Tada Saturn ulazi u Vašu zonu novca na nekoliko mjeseci, ohrabrujući Vas da preuzmete čvrstu kontrolu i planirate neke stvari unaprijed.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Živahan Merkur ponovno ulazi u Vodenjaka, prije nego što krene direktno 9. ožujka. Zato krenite s lakoćom ako imate uređene putničke mogućnosti jer bi zamućeno razmišljanje moglo biti uzrok kašnjenja. 

A uz veliku konjukciju Sunca i Mjeseca u Vašoj matičnoj zoni, obiteljske drame su također moguće. Od 19. ožujka, živahniji izgled može poboljšati Vaš društveni život i pronaći Vas kako tražite nove mogućnosti.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Kako Venera ulazi u intenzivnu zonu, želje mogu postati izraženije i nagon da se slijede sve uvjerljiviji. Razmislite o motivima prije nego što date prednost nekome, Vage. 

Netko iz prošlosti mogao bi se vratiti u Vaš život, a to bi moglo pružiti priliku za suočavanje i rješavanje postojećih problema. Tražite romantiku? Osoba sa svjetovnim iskustvom mogla bi Vam se svidjeti.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Sa ulaskom ljupke Venere u Vašu matičnu zonu, njezino prisustvo Vas može nadahnuti da svom mjestu pružite ljubavnu njegu i možda promijenite boju zidova. A Super Mjesec u intenzivnoj zoni može biti prilika da se riješite nečega što Vam više ne služi. 

Vaš znak postaje prioritet, s obzirom da Saturn i Mars kreću kod Vas od trećeg tjedna ožujka, što može Vam donijeti ozbiljne planove.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Ako se Vaši osjećaji čine nestabilnijima nego obično 9. ožujka, to bi moglo biti zbog Super Mjeseca  u Vašem sektoru razgovora i razmišljanja. To pomaže u razmišljanju prije nego što progovorite kako biste izbjegli bilo kakve napetosti i donošenje odluka kada ste staloženiji. Prilike za zablistati pojavljuju se od 19. ožujka, kada Vas Sunce na istaknutoj zoni potiče da promovirate svoje vještine i pokrenete ključne planove.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Želite poboljšati svoje odnose? Prelazak lijepe Venere u Vaš sektor povezivanja može Vam pomoći prevladati poteškoće i donijeti sklad. Krenite s lakoćom u vrijeme Super Mjeseca 9. ožujka jer osjećaji mogu postati intenzivniji, zbog čega vrlo lako možete pretjerati. 

Spremni ste napraviti promjene kod kuće? Sa Saturnom i Marsom, to bi moglo biti ostvarljivo. 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA OŽUJAK 2024.

 

Sa Suncem u Vašem znaku do 19. ožujka, vrijeme je da se usredotočite na one stvari koje Vam pružaju najviše sreće. Ipak, sa Super Mjesecom u Djevici 9. ožujka, problemi u odnosu mogu doći do izražaja. To donosi priliku da se zrak očisti na što osjetljiviji način. 

A Mladi mjesec u Vašoj zoni novca sugerira da nove financijske navike mogu smanjiti potrošnju i dovesti Vas u bolji položaj.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro