Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za rujan - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za rujan - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za rujan – saznajte što Vam donose zvijezde. U rujnu, mnogi znakovi će osjećati spremnost za nove izazove i poduhvate. Većina znakova ovog mjeseca će imati dovoljno energije i snage da preuzmu kontrolu u poslovnom životu, što će uključivati obaveze i poslovne sastanke. Prvi dio rujna zračni znakovi mogu biti pod utjecajem negativnih promjena, a koje će se najviše preliti u emotivni život. To se posebno odnosi na Vage. Osjećat ćete pad energije, što može rezultirati nemogućnošću obavljanja obaveza na poslu i kod kuće. To razdoblje neće dugo potrajati. U drugom dijelu mjeseca možete vidjeti kako situacija ide na bolje, stoga budite strpljivi. 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN

Mjesečni horoskop za rujan pokazuje kako će Vaša razina energija biti iznad prosjeka, što bi se moglo nastaviti sve do sredine mjeseca. Tada ćete shvatiti da Vam je potreban odmor i opuštanje. 

Imat ćete super ideja kada je riječ o poslu, a te ideje će biti učinkovite. Ove tjedne prati financijska sreća, bez obzira na to što vidite ili ne vidite. Međutim, u ljubavi neće biti tako sjajna situacija. Ovnovima u vezi probleme može stvoriti želja za kontrolom nad partnerom. Rasprave o tome mogu dovesti do stalne napetosti u kojoj se neprestano razmatra opstanak veze. Horoskop Ovnovima savjetuje da se uvjere kako kontrola nije neizostavni dio veze. Ako su se napetosti već pojavile, ne reagirajte na sporedne stvari. U ljubavi uvijek ima uspona i padova, ali padove nemojte uzrokovati svojom željom da držite sve konce u rukama.

Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje ljubavi!


Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE! 


BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

U rujnu trebate više energije uložiti u ostvarenje svojih ciljeva i želja. Nije dovoljno samo sanjariti o tome, već se trebate pokrenuti i djelovati. Ne vrijedi stajati u mjestu jer horoskop pokazuje da možete vrlo lako savladati sve prepreke i skoro da ne postoji nešto što ne možete uspješno riješiti ili srediti. Stvaranje ili osvježavanje srednjoročnih i dugoročnih ciljeva omogućava da se snaga pozitivnosti prelije u Vaše biće. Dopusti svojoj mašti da pokrene te pozitivne promjene, Bikovi!

Na ljubavnom području se pokazuju problemi, ali i time možete vješto rukovoditi, tako da lakše prebrodite ovaj napetiji period. Veoma je važno da razgovarate s partnerom i iskreno kažete sve što Vas muči. Međutim, financijsko stanje sad nije baš najbolje, jer se tu već duže pokazuju problemi. Te prepreke nikako ne možete zaboraviti i savladati, čak ni sa svim energijama koje ste uložili. Nekada je najbolji izbor ako se ne suočavate s brigama sami.

Stoga već danas nazovite savjetnika Bernarda na kodu 888064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite detaljno proricanje za područje financija i karijere!      


 Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE! 


BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

Ovaj mjesec donosi mnogo lijepih stvari, malo ćete izaći iz monotonije u kojoj se nalazite već duže vrijeme. Stižu do Vas dobre šanse. Emocionalno će sve biti u redu tijekom ovog mjeseca. Sada Vas podržavaju specijalne energije, ali se trebate fokusirati samo na one stvari koje su bitne i nemojte se loše osjećati zbog drugih. Prvenstveno se fokusirajte na obitelj jer je to ispravno. Sad ćete se bolje snalaziti u određenim situacijama, naime slijedi još bolje razdoblje. Sudbina uvijek nagrađuje one koji se zaista trude.

Pruža Vam se idealna prilika da postignete proboj na području karijere ili pronađete dobro plaćen posao. Ovaj period će biti dobar za Vaš horoskopski znak i za rješavanje problema u partnerskim odnosima; detaljan i iskren razgovor pomoći će Vam u napredovanju. Samci, sreća će za Vas ipak biti na sasvim drugom mjestu jer možete upoznati svoju srodnu dušu.

Stoga nazovite savjetnicu Ladu na kodu 434, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE! 

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

Astro savjetnica Gordana kod 311


RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

Sad zaista morate vagati o svemu i napraviti razliku između bitnih i nebitnih stvari. Možda se previše bavite osobama i stvarima koje ste već trebali davno ostaviti iza sebe. Nemate vremena niti energije da započinjete nove stvari ili ih čak niti ne primjećujete.

U početku se čini da Vas sreća zaobilazi, no ipak su tu neki skriveni znakovi koje biste trebali primijetiti. U karijeri možete imati napredak, ali u tom slučaju trebate malo umanjiti svoju želju da svima pomažete. Dobit ćete jako dobru priliku da zaradite više novca, stoga to svakako prihvatite. Ako to znači da morate više raditi ili promijeniti posao, onda o svemu tome jako dobro razmislite. Morat ćete se snalaziti u svim situacijama, a to se posebice odnosi na financije.

U partnerskoj vezi će biti mnogo napetosti, a manje mirnih razdoblja. Najbolje ćete proći ako odmah na početku riješite probleme. Samci, kada je riječ o ljubavi, sada trebate ostaviti vremena za upoznavanje. Konačno možete pronaći ljubav. Već danas nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi!


Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE! 

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

Mjesečni horoskop za rujan pokazuje kako će biti dosta problema na radnom mjestu, ali unatoč svemu tome se trebate fokusirati da najviše vremena ne provodite sa rješavanjem istih, već budite sa svojim najmilijima. Ostavite vremena za odmor u njihovom društvu jer će Vas to maksimalno napuniti energijama. Budite otvoreni za promjene tijekom ovog mjeseca, jer ako se ne plašite ići novim putevima, onda mogu uslijediti velike promjene u Vašem životu. Nemojte se plašiti izgovoriti svoje mišljenje, čak i ako je negativno, jer ćete najviše postići svojom iskrenošću.

Postoje određena područja na kojima želite velike promjene i to trebate što prije srediti jer imate osjećaj da ovako nije dobro. Čak i ako sebe ne smatrate osobito kreativnom osobom, inspiraciju potražite putem umjetnosti, knjiga i pozitivnog načina razmišljanja. Bitno je da se pokrenete.

Ako ste još uvijek sami, ovaj mjesec će biti pogodan da izgradite jedan novi odnos, možete upoznati jednu osobu koja će postati Vaš partner u budućnosti. Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje za karijeru kako ne biste propustili izuzetno dobre prilike za napredovanje! 


Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE! 


DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN

Sve što započnete, pretvorit će se u zlato. Nemate vremena za razmišljanje ako priželjkujete uspjeh na nekom području ili više novca. Jedino što trebate učiniti je ostaviti po strani svoje negativne misli i fokusirati se punom parom samo na svoje ciljeve. Sada zaista možete stvarati i svojim mislima i osloboditi se svih negativnosti koje Vas okružuju. Obratite pažnju imate li osobe u Vašem okruženju koje ste zapostavili ili s kojima imate loše odnose. U rujnu Vam se pruža prilika da to sredite.

Pitanja o životnom stilu mogu postati prioritet od trećeg tjedna rujna, s mogućnošću velikih promjena. Bitno je za Vas da možete iskoristiti svoje sposobnosti jer tako možete izvući maksimum na svim životnim područjima. Kad govorimo o ljubavi, nemojte ograničavati svog partnera, jer će Vam to biti najkorisnije za očuvanje veze. Vjerujte svom partneru.

Samci, horoskop za ljubav pokazuje da će se iz prijateljstva razviti ljubav, ali morate detaljno o svemu razmisliti. Naime, pitanje je da li se isplati riskirati prijateljstvo za vezu koja možda neće niti funkcionirati. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite Vaš osobni horoskop kako biste doznali sve detalje!    


Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!    


VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

U rujnu želje mogu postati izraženije i nagon da se slijede sve uvjerljiviji. Koji su Vaši motivi? Pomno ih analizirajte prije nego što date prednost nekome, Vage. Ako radite nešto u što vjerujete, onda imate sve šanse da u tome budete uspješni. Nemojte ciljati samo na iskustvo, već slušajte i što Vam srce govori, kad je riječ o nekoj odluci. Preživjeli ste teško razdoblje i konačno je sve na svom mjestu. Sada je pravo vrijeme da planirate budućnost.

U ljubavi, prijateljskom okruženju povjerenje će biti veoma važno. Ako nedostaje povjerenja, netko se lako može okrenuti od Vas. Pokušajte otpustiti napetost. Veliki je pritisak na Vama, ali ne vrijedi brinuti o stvarima koje ionako ne možete promijeniti. Karijera će se razvijati u pozitivnom smjeru u rujnu. Također možete računati i na napretke. U odnosu, oboje morate raditi na tome da bi se vaš odnos produbio. Učinite sve što je u Vašoj moći.

Tražite romantiku? Morate češće izlaziti, osim ako ne koristite online stranice za upoznavanje. Mogli biste upoznati osobu koja ima bogato iskustvo u životu, što će Vas jako privući. Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)


Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE! 

najbolja sanjarica

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

U rujnu možete dobiti ponudu koju već duže očekujete. Sada je pravo vrijeme da je iskoristite jer to može biti ključ za otvaranje dugoročnih uspjeha. Vrlo je važno da svaku sumnju stavite sa strane i da ne mislite da nećete uspjeti postići ono što želite. Imajte veće samopouzdanje i put bez prepreka. Ono što Vam se nudi može znatno utjecati i na veće promjene u Vašim financijama.

Kada govorimo o privatnom životu, nemojte biti zadovoljni polovičnim rješenjima. U ljubavi zapamtite da strast nije sve. Uz to, trebate uložiti mnogo energije kako biste naučili vjerovati jedno drugome. Tijekom rujna trebate posvetiti veliku pozornost svemu što dobro ide, onda će Vas sreća pratiti tijekom cijele godine. Spremni ste napraviti promjene kod kuće? Ovog mjeseca to bi moglo biti ostvarivo. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam reći sve detalje!


Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE! 


STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

Ovaj mjesec može biti prilika da se više njegujete i provodite vrijeme s onima koji su Vam najbliži. Postizanje prave ravnoteže posao/život može biti presudno. Dugo se bavite nečim, ali to ne znači da ne možete ostati otvoreni za nova rješenja. Budite oprezni, jer sada možete pronaći priliku koja može riješiti mnoge Vaše stare probleme. Prema horoskopu, može doći do oporavka i u financijama i ne isključuje se mogućnost unaprijeđenja. S druge strane, bit ćete previše i nepotrebno zabrinuti zbog nečega, što zapravo nije velika stvar.

Oslobodite se nepotrebnih tjeskoba i posvetite vremena unutarnjem miru jer se i tamo događaju vrlo važne stvari. Od 15. rujna mogućnosti za slobodno vrijeme mogu Vam se dopasti, a od trećeg tjedna moguća je ozbiljna prilika. Horoskop za ljubav Vas moli da ne zaboravite pokazati partneru koliko Vam znači, da nagomilanu napetost ne istresate na njemu. Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno predviđanje!


Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE! 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN

Ovog mjeseca vodite računa kad kupujete nešto, posebno ako to uključuje veći iznos novca. Također nije najbolje vrijeme za sklapanje novih poslova ili potpisivanje ugovora. Imajte na umu da da je važno zadržati svu papirologiju koja Vam omogućuje povrat novca ili zamjenu kupljenog predmeta. Financije će zauzeti glavno mjesto ovog mjeseca. Dobit ćete nekoliko prilika koje će Vas  ohrabrivati da preuzmete zavidnu kontrolu i planirate neke stvari unaprijed.

Kada je riječ o ljubavi, trebate se dovesti u red kako bi Vas i drugi znali prihvatiti. Ne možete očekivati da Vam drugi pružaju sreću, ako je Vi u sebi ne pronalazite. Udahnite duboko, prije nego što bilo što odlučite, to će biti vrlo važno tijekom ovog mjeseca. Ne želite ni sa čim žuriti. Ako budete iskreni prema sebi, shvatit ćete da već neko vrijeme točno znate što želite. Samo se postavlja pitanje, kako to možete i postići.

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati koje su Vaše mogućnosti i kako možete biti sretni! 


Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE! 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

Najvažniji zadatak ovog mjeseca je da otkrijete što želite postići. Pokušavate svakome ugoditi, ali u isto vrijeme morate i svoj put pratiti. Dok mislite na druge, ne zaboravite na vlastite interese jer i Vi imate pravo na sreću kao i svi drugi. Tijekom mjeseca ćete biti previše rastrojeni. Svatko želi samo mali dio Vas, a to je dovoljno da se osjećate kao da gubite energiju.

Pokušajte se baviti samo s jednom stvari. Netko Vam može ponuditi sjajne stvari u rujnu. Nikako nemojte propustiti ovu mogućnost, budite spremni i iskoristite priliku! U kratkom roku možete krenuti sa realizacijom svojih planova i ciljeva ako se snažno fokusirate na to. U ljubavnom životu, samopouzdanje će biti jako važno, mnogo se osmjehujte jer u sljedećim tjednima možete pronaći pravu ljubav. Može doći do prekida u lošim odnosima, a zauzvrat može uslijediti nešto novo i lijepo, konačno prava ljubav.

Ovo je izvrsno razdoblje kada magija uspjeha djeluje, stoga nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će to za Vas odraditi! 


Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE! 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 

Što se tiče posla, bit ćete uspješni ovog mjeseca, ali imat ćete mnogo izazova tijekom svakog dana. Ako vjerujete u sebe, lako ćete se s njima izboriti. Financije su obećavajuće, posebice sredinom mjeseca. Sve dobre okolnosti su tu, kako biste znali donijeti jednu važnu odluku i napraviti ozbiljan napredak u Vašem životu. Ne dopustite da Vas vlastite sumnje sada uplaše jer ste već na vratima uspjeha. Oslobodite se svih vrsta blokada i strahova koji se kriju u Vama, kako biste bili u stanju uvidjeti mogućnost za napredovanje i sreću. Možda u rujnu neće uvijek biti lako podnijeti napetosti koje Vas okružuju, ali biste trebali razmišljati o tome koje i kakve ciljeve ste postavili za sebe.

Ako konstantno imate na umu zašto radite ono što radite, lakše ćete naći snagu da se suočite sa izazovima. Netko ili nešto Vas može prisiliti da napravite izbor u privatnom životu. Ta situacija Vas ne usrećuje. Imajte na umu da ste slobodni odlučiti o svemu sami, i možete slijediti put koji doista želite. Bit ćete spremni učiniti mnogo toga u rujnu kako biste pokazali svoja osjećanja jednoj određenoj osobi. Razmislite dobro, vrijedi li. Najbolje rješenje je mantra uspjeha, stoga nazovite savjetnicu Mariju na kodu 390, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam je predati! 


Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE! 

Pročitajte još:

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

Poruka Dalaj Lame za svih 12 horoskopskih znakova!

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro