Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za siječanj 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za siječanj 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za siječanj 2021. Siječanj 2021. vrijeme je za pronalaženje i ponovno otkrivanje sebe. Pustite unutarnje dijete da podivlja, oslobodite se ograničenja koja nameću drugi ili čak i Vi sami. Izrazit ćete svoje talente i postat ćete najbolja verzija sebe.

Pozicioniranje planeta u siječnju 2021. pomoći će nam da usvojimo novi stav prema romantičnim vezama i djeci, pronađemo novi način da se izrazimo u ljubavi, razumijemo i osvijestimo neke talente povezane s umjetnošću i kreativnošću i pronađemo nove hobije.

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

Mjesečni horoskop za siječanj 2021. pokazuje kako postoji savršena prilika za putovanje koja će biti vrlo primamljiva i neodoljiva. Vaši strahovi su Vas do sada kočili u mnogočemu. Riješite to i pokušajte se suočiti s tim fobijama i otkrit ćete da Vam se otvara cijeli Novi svijet. Obrazovna pogodnost također je dio programa. Nažalost, Vaše ambicije uzrokuju zanemarivanje dužnosti kod kuće. Postavite ograničenja tako da imate jednako vrijeme za oboje, a da se ne osjećate kao da su postali samo još jedan teret za Vaše već prekomjerne dane i popis stvari koje trebate učiniti. 

Prvo se pozabavite obvezama i odgovornostima, a zatim se opustite i zabavite. Činiti to u jednakim dijelovima može postati sve teže organizirati, ali to je važno za Vašu psihu. Na poslu može doći do osjetljive situacije koja uključuje profesionalnog suradnika. 

Najbolje je da izbjegnete tu situaciju i držite se podalje od politike zapošljavanja. Izbjegavajte sukobe ili sudjelovanje u slijepoj raspravi. Horoskop pokazuje znakove upozorenja. Drugi Vas žele uvući kao svoje osobne saveznike. To može ugroziti Vaš položaj. Falsificirane informacije ili destruktivno ponašanje suradnika moglo bi Vas sada dovesti u velike probleme, pa pametno birajte svoje saveze. 

Ovo je dobro vrijeme da iznesete pobjednički argument ili zatražite povišicu.

Snovi se sada neobično savijaju donoseći Vam jasan uvid u to kako bi stvari trebate izgledati. Nemojte si uskratiti mogućnosti koje sada postoje za Vas, već ih ostavite po strani za kasniju upotrebu. Vaš je partner sada izuzetno sretan i iznenadna slava i bogatstvo iz prošlih napora mogu doći zajedno čineći ovo prekrasnim radosnim vremenom. 

Još uvijek Vas muče neki zdravstveni problemi i možda ćete morati riješiti potrebu za pretjerivanjem u slatkišima ili alkoholu.

Uz to, već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje novca!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 


BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

10. siječnja kreće povoljno razdoblje kada možete očekivati sretnije okolnosti. Ovo bi mogao biti početak jednog putovanja ili, drugim riječima, potraga za obrazovanjem koja može povećati Vaše šanse za uspjeh. Vaše sposobnosti pisanja i govora dolaze do izražaja. Odnosi će sada zahtijevati malo više posvećenosti. No probleme čete uspješno rješavati jer se nalazite u discipliniranijem pristupu komunikaciji. 18.-19. siječnja Vaši su dani da zablistate i zatražite gotovo sve. Sad ste magnetski privlačni i to Vam može donijeti novi životni polet.

Kad je riječ o odnosima i ljubavi, dajte drugima ono što žele, od srca, jer će Vam se vratiti samo trostruko. Savršeno je vrijeme za svečanu proslavu u Vašem domu. Pozovite druge da sudjeluju na zabavi godine. Naći ćete se potpuno osmišljeni za to i umom, i tijelom i duhom.

S gledišta karijere, otvaraju se nove mogućnosti za posao. Sva obećanja moraju biti u obliku pismenog ugovora. 27.-29. siječnja su dani kada možete pokazati svoje talente. 

Moguće su neke greške u koracima, stoga već danas nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449,064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite je detaljno tarot predviđanje za siječanj 2021.     

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 


BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

Očekujte da ćete uživati u novogodišnjoj odluci kod kuhanja nekih zdravih obroka i držanja odluka kako biste održali zdravije prakse.

U siječnju eksperimentirajte s mnogim novim vrstama poslova ili tehnologije. Posavjetujte se s Vašim knjigovođom ili poreznim odvjetnikom kako biste razgovarali o oporukama, nasljedstvu i drugim važnim pitanjima koja uključuju tuđi novac. Pregledajte svoje mogućnosti ulaganja. Polica osiguranja također može biti spremna za promjenu koja kasnije štedi novac i vrijeme.

20.-21. siječnja dani su koje nećete uskoro zaboraviti. Shvatite novu teoriju ili duhovno prosvjetljenje koje prije niste mogli lako zamisliti. Postoji mogućnost da započnete studij astrologije ili da upišete satove umjetnosti ili glume.

Računalna tehnologija može biti drugi izbor, ali sada ćete pronaći način da se educirate čak i ako to zahtijeva neke neobične načine. 10. siječnja Pun Mjesec poboljšava Vaše komunikacijske vještine, posebno s bratom ili sestrom ili susjedom. Možda ćete se naći u rješavanju problema dugova ako Vam duguju novac te sporazumno izaći iz te situacije. Novac Vam se vraća iz neočekivanog izvora.

Kad govorimo o ljubavi, zanemarite potrebu partnera da Vas kontrolira. Vaša potreba za slobodom ne može se sada potkopati i bilo bi najbolje kada biste učinili sve što je u Vašoj moći da to izrazite. Vaša sloboda i ljubav prema avanturi obilježavaju Vaš odabir profesije. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu - 24astro.tv - Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE.

 

saznaj-buducnost

 


RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

U siječnju bi se mogle pojaviti osobe na vrlo važnoj prekretnici u Vašem životu. Njihova ljubaznost može Vam pomoći i kroz teška i dobra vremena. Zdravstveni i radni uvjeti također prolaze kroz transformaciju. Ovaj mjesec će Vam skrenuti pažnju na pravnu stvar. Dopustite svom suputniku da  Vam prijedlog i poslušajte njegov savjet. 

Možda ćete trebati samo malo prilagoditi svoje vrijednosti kako biste bili dosljedniji drugima. Neka drugi preuzmu vodstvo sada dok Vi izoštrujete svoje vještine. 22.-25. siječnja dani su kada trebate upotrijebiti nove trikove u rješavanju problema. Ovo su Vaši osobni dani koji Vam omogućavaju da blistate i budete primijećeni. 

U ljubavi, Vaša je emocionalna povezanost s vrijednim stvarima sada važna i o tome će se trebati razgovarati tijekom siječnja. To je poruka izravno iz srca koju treba izraziti. Sad se ništa površno ne događa. Financijski problemi partnera sada Vas značajno uključuju. Možda ćete moći vidjeti svjetlo na kraju tunela u ovoj dugoj borbi za stabiliziranje situacije.

Imajte na umu da će sada biti mnogo prilika za povećanje prihoda. Postoji mogućnost iznenadnog putovanja i vrlo je vjerojatno da će ono biti uspješno. Bit će teško ne podijeliti tu radost s prijateljima i obitelji 30.-31. siječnja. Stoga ih obavijestite o svom uspjehu. I ne zaboravite pozvati one iz svoje prošlosti koji Vas podsjećaju na ranija vremena kojima se možete smijati. Prigrlite ih i podijelite svoje oduševljenje za oportunistička vremena.

Pod hitno nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 


LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

Snažne navike mogu Vas gurnuti preko ruba. Vrijeme je da transformirate stvari koje izravno utječu na Vaše zdravlje prije nego što one transformiraju Vas. Ovo razdoblje stavlja naglasak na Vaše zdravlje pružajući još jednu priliku da započnete ispočetka. 

Držite se obećanja u vezi s prehranom i vježbanjem i ne dopustite da Vas nesporazum u prošlosti odvrati od Vaših ciljeva. Postaje vrlo očito kako stres i uvjeti zaposlenja utječu na Vašu psihu i fizičko zdravlje. 

Završite s bilo kojim kreativnim projektima koji su možda bili u procesu zadnjih nekoliko tjedana i prijeđite na veće i bolje stvari. Možda ćete se naći u novom radnom okruženju s novim zanimljivim suradnicima koji nude svoju pomoć. 11.-12. siječnja mogu biti posebno teški dani, stoga radije odmarajte ako je moguće. Mjesec u Vašem suprotnom znaku može smanjiti Vašu izdržljivost, ali to će se promijeniti 25. siječnja kada stvari opet dolaze na svoje mjesto i kada ćete lakše odrediti što je za Vas najbolje. 

Klonite se preuzimanja nepotrebnih rizika. Pogotovo kada koristite tuđe savjete unatoč tome što su dobronamjerni. Iskoristite ovu energiju da napunite svoje baterije i ponovno se predstavite s novim pristupom, što ponekad uključuje naporan put. Svjetlost na kraju tunela sada sjajno svijetli. Neka Vaša vjera ostane netaknuta.

Kad govorimo o ljubavi, samcima predstoji uzbudljivo razdoblje. Možete upoznati zanimljivu osobu preko svojih prijatelja. Ljubav Vas može pronaći kada se najmanje nadate. Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite magiju za privlačenje ljubavi kao pojačanje! 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 


DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP  ZA SIJEČANJ 2021. 

 

2021. započinje sjajno za osobe u znaku Djevice. Osjećate se napunjeno i energično, spremno za pokretanje mnogih novih projekata. Kućne i obiteljske stvari malo će se uzburkati, problemi koji još uvijek čekaju na rješavanje. Promjena prebivališta moguća je do kraja mjeseca.

10. siječnja je početak sretnijih vremena koja dolaze. Djeca sada mogu donijeti ogroman izvor zadovoljstva. Možda ćete sada odlučiti osnovati vlastitu obitelj. Štoviše, Vaš partner će također pokazati svoju neovisnu crtu što će Vas uvelike iznenaditi. Odnosi sada dobivaju novi značaj. 

Svakako iskoristite ovo kreativno razdoblje da napredujete i predstavite svoje ideje drugima. Prilike za ulaganje sada će biti isplative. Ali pripazite kako rukujte svojim financijama, jer se u protivnom neće dogoditi rezultati koje priželjkujete. Vaš osjećaj za vrijednosti i ono što trebate postići u životu odjednom postaje kristalno jasno pružajući Vam novi fokus. Bit ćete malo pod pritiskom i držat ćete zone koja Vam pruža sigurnost, prije nego istražite nove teritorije. 

Zdravlje poprima poseban poticaj kada Sunce posjeti ovaj sektor Vaše karte. Možda ćete na poslu morati izraziti svoj autoritet. To može biti teško s osobama kojima treba više pisanih uputa da bi se aktivirali. Pružite drugima snagu i promišljenost koja im je potrebna da prevladaju prepreke i napreduju sa sigurnošću.

Osobito ćete se dobro osjećati 27.-30. siječnja. Riskirajte i tražite nešto što ste oduvijek željeli. Možda ćete biti ugodno iznenađeni. Vašim šarmom otežavate drugima da Vas odbiju i možete stvarno napredovati u bilo kojem planu koji Vam je na umu. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite Vaš osobni horoskop!  

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

Napokon se događaju transakcije s nekretninama, ali ne bez tuge drugih koje pokušavaju ometati Vaš napredak. To može uključivati braću i sestre ili susjeda. Stvorite ugodno kućno okruženje o kojem ste oduvijek sanjali. Rad iz kućnog ureda može biti bolja alternativa od prošlih izbora.

Odabir između obiteljskog života i profesionalnih ambicija može Vas mučiti cijelog mjeseca. Trudit ćete se uravnotežiti ta dva polja. Ali ubrzo ćete shvatiti da ćete sljedećeg mjeseca moći uzeti malo odmora i odvojiti vrijeme za ljubav i razonodu, tako da u međuvremenu nastavite s dobrim radom.

Mjesec posjećuje Vaš znak dva puta ovog mjeseca pružajući Vam dovoljno prilika da budete primijećeni i ostavite dobar dojam na druge. Osjećate se i izgledate najbolje, a drugi Vas shvaćaju ozbiljno. Neka to bude prilika za druženje i uspostavljanje novih kontakata. Pozovite druge da Vam se pridruže kako biste proslavili vaše nove početke. 

Iznesite izjavu o onome što u životu najviše cijenite. Neka drugi točno znaju kako se osjećate. Ljubavne veze također dobivaju novu kvalitetu u siječnju 2021. Može doći i do susreta srodne duše, kada mračni sumorni dani zime postaju mnogo ugodniji, pogotovo krajem mjeseca. Odnosi mogu biti malo dramatični, ali ako poznajete svoje prijatelje, znat ćete što Vam pokušavaju reći. 

Mogli biste naići na neke prepreke. Pri njihovom uklanjanju valja uzeti u obzir svakog pojedinca, a tu najbolje može pomoći savjetnica Vera na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), obratite joj se s povjerenjem! 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 


ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

2021. godina nije baš dobra za Vaš novčani sektor. Misli su na financijskom planiranju. Budite svestrani i kreativni u primjeni svojih radnih vještina i gledajte kako se sposobnosti zarade poboljšavaju.                                  

5. i 6. siječnja Vaši su osobni dani da zablistate. Iskrivljeni suptilni humor Vaš je najbolji pristup sada. Bit ćete poznati po pametnom repertoaru. Pošaljite originalnu čestitku ili e-poštu prijateljima i neprijateljima. Ako Vam posao ide, rastavite projekte na manje segmente, kako se ne biste premorili. Sudjelovanje u nekoliko projekata odjednom ublažava Vašu dosadu, a um drži oštrim i prijemčivim. Iako to možda nije slučaj 18.-19. siječnja zvijezde inzistiraju da partneri preuzmu vodstvo. 

Sjednite i slijedite njihove smjernice za promjenu. 25. je vrlo važan Astro događaj koji naglašava Vašu karijeru i kućno okruženje. Možete doći do zaključka da se jedno ili drugo mora promijeniti ako želite biti zadovoljni s oboje. Ovaj mjesec osvjetljava Vaše radno okruženje i ono što trebate učiniti da biste dobili priznanje koje zaslužujete. Osjećate da će se otkriti suptilne promjene kojima ste svjedočili i ovo je možda Vaš prvi trag o tome što je to. 

Vaša se prisutnost u radnoj snazi sada jako cijeni i cijeni i možete biti sigurni da će drugi to primijetiti. Nagrada ili priznanje mogu Vam doći, što Vas čini vrlo ponosnim. Povećavaju se putovanja na kratke udaljenosti, a poboljšava se komunikacija s braćom i sestrama.

Samo puštanje stvari može biti odgovor za izbjegavanje nepotrebnih sukoba. Učite na prošloj pogrešci i nastavite poboljšavati buduće veze. Sada neprestano zarađujete na svojim projektima obrazovanja i pisanja, pripremajući se za uzbudljivu novu godinu.

Što je prije moguće, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam reći sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

Astro savjetnica Morana - kod 369

 


STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

U ovom zimskom mjesecu sigurno ćete biti energičniji nego inače. U Vašoj je drugoj kući financija Novi mjesec i nekoliko drugih pomagača koji mogu značajno poboljšati Vaš bankovni račun. Prijatelji će Vam uskočiti u pomoć i usmjeriti Vas u buduće planove.

Kućno okruženje i dalje je podvrgnuto nekim neobičnim uzrujavanjima, ali ništa toliko strašno da se ne može popraviti. Saturn još uvijek ima željeznu šaku za mogućnosti posudbe pa ćete možda morati pribjeći vlastitim izvorima kako biste osigurali pokriće svojih potreba. 

Kontrolirajte raspoloženje i započnite dobar program vježbanja u kojem možete osloboditi dio nagomilane energije ili bijesa. Sada možete postići mnogo, ali nemojte stvarati pritisak sebi i drugima. 7.- 8. siječnja Vaši su osobni dani ovog mjeseca. Upotrijebite energiju koju Vam daju da biste pronašli nove i uzbudljive načine izražavanja bez argumentiranja. Imajte strpljenja i nemojte pokazivati svojevoljnost kad imate posla s drugima, posebno s braćom i sestrama. 

Pokušajte biti smireni i ne budite toliko kruti u svojim mislima i idejama da Vas drugi doživljavaju tvrdoglavima. Desetog u mjesecu ćete poboljšati financije i obaviti dugo očekivanu kupnju. 25. siječnja ćete imati mogućnost posjetiti obitelj ili bližu rodbinu, a odnosi među vama bit će sasvim zadovoljavajući. 

Možda se zateknete kako dovršavate projekt pisanja koji Vam donosi dodatni prihod. Fikcija ili okultna tematika vode glavnu riječ donoseći odgovore na Vaše financijske probleme. Nastavite pisati. Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Tatjanu na kodu 585, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno predviđanje!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP  ZA SIJEČANJ 2021. 

 

10. siječnja Jarcima će biti poput  rođendana. Sve je u interakciji s drugima i o tome kakvu vrijednost mogu pružiti za poboljšanje Vašeg trenutnog statusa. Poboljšajte svoje vještine u odnosu s ljudima i održavajte zdravu ravnotežu između osobnog i profesionalnog života.

Takav način uvelike će poboljšati Vaše napore u postizanju Vaših ciljeva. Pošaljite pozitivne misli drugima manje sretnima i budite prijemčivi za pozitivnu energiju koja se vraća. Ipak, pod prilično varljivom ili nejasnom slikom o financijama, i dalje ostajete nepokolebljivi u svom pristupu. Iznenadni susret s nekim iz Vaše prošlosti može poboljšati Vaše šanse za uspjeh.

Uran donosi povratak starog znanca. Susjed ili braća i sestre će Vam priskočiti u pomoć. Odnosi pružaju stabilno okruženje koje Vam je potrebno za postizanje ciljeva. 

Sada biste mogli dobiti jasne odgovore u vezi Vaših financija, svijetla nova prilika postoji i trebali biste je prihvatiti. Držite se pismenog ugovora jer obećanja mogu iznenada izblijedjeti i biti neuhvatljiva za činjenicu. Kad govorimo o ljubavi, s partnerom možete očekivati pozitivno razdoblje; uvijek će biti uz Vas i podržati Vas u Vašim naporima. 

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali što Vas sada vodi ka boljim rezultatima, kako možete biti sretni!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 


VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021. 

 

Nekoliko tranzita u Vašoj 12. kući usmjerit će Vas da duboko cijenite svoju ulogu u prirodi i zanimanje za divlje životinje. Promatrajte ptice i druge životinje u divljini da biste dobili bolju perspektivu svog mjesta na zemlji. Desetog u mjesecu planeti traže da izgovorite molitvu ili obavite ritual kako biste zaštitili životinje u Vašem susjedstvu i komunicirali sa njima. To može biti vrlo učinkovito ako ste imali problema s nekim od svojih ljubimaca. Iskoristite ovo vrijeme da se prilagodite njihovim mislima i osjećajima.

Kad je riječ o novcu, pojavit će se mnogo neočekivanih prilika za poboljšanje Vaših prihoda. Mjesec obećava obnovu na tom području. Vaše se opće zdravlje i psiha poboljšavaju i morate priznati da se osjećate puno bolje nego ikad prije. Odmah se prilagodite svojim snovima i potražite odgovore. Oni mogu dodati samo iskru koja Vam je potrebna za daljnje projekte. Analizirajte i zapišite misli čim se pojave. 

Partnerstva postaju vrlo važna sada s Punim Mjesecom u Vašem sektoru odnosa. Dopustite im da se da se razvijaju, izbjegavajte prepirke i svađe. Partner zna da ga volite, ali ponekad mu trebate to pokazati i u obliku podrške, jer će u protivnom doći do problem. Ukrasite vaš dom lijepim stvarima ako je potrebno, to će vam olakšati dan i život.

Ovo je izvrsno razdoblje kada magija uspjeha djeluje, stoga nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 515, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će to za Vas odraditi! Spomenutu savjetnicu također možete zatražiti i tumačenje snova. 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2021.

 

S pet planeta u promjenjivim znakovima, stvari bi sada mogle postati malo užurbane. Organizirajte se u pripremi za 2021. otpuštanjem stresa. Pokušajte s plesom ili terapijom vježbanja za olakšanje.

Može se postaviti pitanje vjerodostojnosti. Pokušajte ne biti previše nestrpljivi ili argumentirati kad se to dogodi. Ovaj mjesec može donijeti korisnu podršku timskom radu. Prema Vašem mjesečnom horoskopu, kraj siječnja obećava da će biti izvrsno vrijeme za oblikovanje ciljeva i određivanje onoga što od života želite najviše. Dublje analizirajte situaciju kako biste dobili kristalno jasan uvid.

Obnovljena stabilnost tješi Vas kako se bliži veljača. Analizirajte koja su hrana i način života i programi vježbanja prikladni. Novi prijatelji i kontakti dolaze Vam na put 10.-og. siječnja. Oni Vam mogu pomoći u formuliranju nekih novih ciljeva koje imate za budućnost. Možda ćete odlučiti više o tome razmišljati 25. siječnja. Posjet bolnici ili nekoj drugoj humanitarnoj instituciji može ojačati Vašu predodžbu o tome što je važno u životu. 

Pokušajte ostati optimistični kada ste okruženi inače mračnom situacijom. Početci će Vas podići iznad svega da Vam pomognu da bolje razumijete stvari koje nisu na Vašem nivou duhovnosti.

Poboljšana je sposobnost povezivanja s Vašim unutarnjim bićem i možda ćete se lakše snaći u Vašim snovima i prisjećanjima na te epizode. Pazite na brigu o vlastitom dragom srcu. Poboljšajte cirkulaciju dugim šetnjama. Razgovarajte sa svojim partnerom i poboljšajte odnose koji Vam pružaju sreću. Zdrava veza moćnija je za poboljšanje Vašeg zdravlja od bilo koje druge stvari trenutno.

Najbolje rješenje je mantra uspjeha, stoga nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam je predati!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

UPRAVO SE ČITA: 

Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu

Žena Jarac: horoskopska Žar-ptica

Veliki godišnji horoskop za 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro