Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za svibanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za svibanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za svibanj 2023. - u periodu smo godine kada je retrogradni Merkur. Ovaj put retrogradni Merkur je opasniji nego ikad i mnogi stručnjaci predviđaju da će donijeti velike gubitke, posebno po pitanju novca. U nastavku saznajte kako će retrogradni Merkur utjecati na Vaš znak u 5. mjesecu.

 

Mjesečni horoskop za svibanj 2023. 

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Što se tiče posla, trenutno nemate razloga da se požalite, jer će se baš sve odvijati prema planovima. Vi ste vrijedni i volite sve odraditi na vrijeme, čak možete sebi dopustiti i opuštanje svaki dan. Ovog mjeseca će i financije biti u redu. No horoskop za ljubav pokazuje promjene. Obratite mnogo pažnje na svoje zdravlje. Vi ste često neozbiljni, a postoje zaista veliki problemi koje trebate riješiti.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Svibanj, za Vaš horoskopski znak, donosi mnogo razočarenja. Ipak, trebate imati na umu da, ako nešto ne ide kako ste to planirali, ne znači da ne možete izvući pouku iz toga. Morat ćete se snalaziti u svim situacijama, a to se posebice odnosi na financije. Ne trebate odgađati sređivanje financijskih problema, jer osobama u znaku Lava položaj zvijezda sada donosi izlječenje! Kada je riječ o ljubavi, sada trebate ostaviti vremena za upoznavanje. Samce će konačno pronaći ljubav.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Opet će osobe u znaku Strijelca biti najsretnije tijekom ovoga mjeseca. Sve što započnete, pretvorit će se u zlato. Nemate vremena za razmišljanje ako priželjkujete uspjeh na nekom području ili više novca. Jedino što trebate učiniti je da ostavite po strani svoje negativne misli i fokusirate se punom parom samo na svoje ciljeve. Sada zaista možete stvarati i svojim mislima i osloboditi se svih negativnosti koje Vas okružuju! Na ljubavnom području nemojte ograničavati svog partnera, jer će Vam to biti najkorisnije za očuvanje veze. Vjerujte svom partneru.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Karijera Vam lijepo napreduje, a tako će se i nastaviti ako Vam ne promaknu bitni detalji.  Nemojte se plašiti i zatražiti pomoć u rješavanju zadataka jer i Vi drugima pomažete kada je to potrebno. Uz to, bitno je da znate koji su dani kada ne smijete trošiti novac, jer ako određenim danima trošite novac, možete imati financijskih problema! U ljubavi generalno slijedi harmonično razdoblje. Čak se u novim vezama pokazuje šansa za osnivanje obitelji.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

tarot-majstori

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Bit će dosta problema na radnom mjestu, ali unatoč svemu tome se trebate fokusirati da najviše vremena ne provodite sa rješavanjem istih, već budite sa svojim najmilijima. Ostavite vremena za odmor u njihovom društvu jer će Vas to maksimalno napuniti energijama. U ovom mjesecu postoje dva dana kada se vidi ogromna sreća! Ako ste još uvijek sami, ovaj mjesec će biti pogodan da izgradite jedan novi odnos, možete upoznati jednu osobu koja će postati Vaš partner u budućnosti.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Horoskop za novac zahtijeva rješavanje problema na tom području jer se pokazuje više problema. Ovo će se još pojačati jer se ovome dodaju problemi i na radnom mjestu. Nemojte željeti sve sami sređivati, već ostavite i drugima posla. Međutim, sada vrlo lako možete promijeniti svoju sudbinu, jer mladi Mjesec donosi nove stvari u Vaš život tijekom ovog mjeseca, a time i efikasnije privlačenje novca za osobe u Vašem horoskopskom znaku! U partnerskoj vezi se pokazuje promjenjivo stanje, jedna rasprava čak može prijeći u svađu, ako se ne znate obuzdati.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Kreću pozitivne promjene u Vašem životu. Sve dobro se pokazuje i za područje karijere u svibnju. Pokazuje se prilika za pronalaženje posla, a to će Vam pomoći za poboljšanje financija. Čak se i na području novca pokazuje neočekivano iznenađenje. Ljubavni život međutim pokazuje negativnu promjenu, a to odmah trebate srediti. Ako želite saznati sve detalje, slobodno se obratite spomenutom savjetniku.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Budite otvoreni za promjene tijekom ovog mjeseca, jer ako se ne plašite ići novim putevima, onda mogu uslijediti velike promjene u Vašem životu! Nemojte se plašiti izgovoriti svoje mišljenje, čak i ako je negativno, jer ćete najviše postići svojom iskrenošću. Pokazuje se loš položaj zvijezda tijekom prvog dijela mjeseca kada je riječ o ljubavi. Ovaj mjesec nikako nije dobar za Vage što se tiče partnerskih odnosa.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Mnogo toga ćete započeti, ali nije sigurno da ćete sve uspješno i završiti. Sredinom mjeseca ćete biti neraspoloženi i nećete ničime oko Vas biti zadovoljni. Nezaposlenost ili problemi na radnom mjestu, zastoj u financijama, neriješeni problemi u međuljudskim odnosima – sve je istodobno prisutno i za to postoji i razlog. To su sve nebeski utjecaji kako biste shvatili da ne idete u ispravnom smjeru. Obratite pažnju imate li osobe u Vašem okruženju koje ste zapostavili ili s kojima imate loše odnose. Sada ih možete srediti.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

U početku se čini da Vas sreća zaobilazi, no ipak su tu neki skriveni znakovi koje biste trebali primijetiti. U karijeri možete imati napredak, ali u tom slučaju trebate malo smanjiti svoju želju da svima pomažete. Sreća će dobro djelovati ovog mjeseca. U partnerskoj vezi će biti mnogo napetosti, a malo mirnog razdoblja; najbolje ćete proći ako odmah na početku riješite probleme.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Postoje određena područja na kojima želite velike promjene i to trebate što prije srediti jer imate osjećaj da ovako nije dobro. Kakvo je trenutno stanje u financijama i u poslu, sada ne može biti gore, već samo može uslijediti poboljšanje. Usprkos svemu ovome imamo dobru vijest, jer svibanjski pun Mjesec na Vaš horoskopski znak ima vrlo dobar utjecaj! Kada je riječ o zdravlju, obratite pažnju na pravilan način prehrane, jer ako nastavite kao do sada, imat ćete dodatnih problema! 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SVIBANJ 2023.

 

Teško kreće ovaj mjesec, ne možete pronaći svoje mjesto niti na radnom mjestu. U prva dva tjedna ovog mjeseca samo odgađate obaveze sve dok ne shvatite da ovako ne možete nastaviti. Bitno je za Vas da možete iskoristiti svoje sposobnosti jer tako možete izvući maksimum u financijama. Jedini problem je da sada ne vidite za to prilike. Ipak, postoji način i za to. Horoskop za ljubav pokazuje da će se iz prijateljstva razviti ljubav, ali morate detaljno o svemu razmisliti. Naime, pitanje je da li se isplati riskirati prijateljstvo za vezu koja možda neće niti funkcionirati.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro