Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za travanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za travanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za travanj 2023. - Novo godišnje doba donosi sasvim nove energije i novo raspoloženje. Tako će većina horoskopskih znakova ovaj mjesec u svoj život unijeti velike promjene. Neki će to napraviti svjesno, dok će drugi biti pod utjecajem zvijezda i planeta. Saznajte što vas očekuje za vaš horoskopski znak u nastavku.

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Ako radite nešto u što vjerujete, onda imate sve šanse da u tome budete uspješni. Nemojte ciljati samo na iskustvo, već slušajte i što Vam srce govori, kada je riječ o nekoj odluci. Preživjeli ste teško razdoblje i konačno je sve na svom mjestu. Sada je pravo vrijeme da planirate budućnost. U ljubavi, prijateljskom okruženju povjerenje će biti veoma važno. Ako nedostaje povjerenja, netko se lako može okrenuti od Vas.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Bit ćete previše i nepotrebno zabrinuti zbog nečega, što zapravo nije velika stvar. Oslobodite se nepotrebnih tjeskoba i posvetite vremena unutarnjem miru jer se i tamo događaju vrlo važne stvari. Ovog mjeseca dobivate puno nebeskih potpora, Lavovi ne mogu ostati bez uspjeha na poslu i materijalne sreće! Horoskop za ljubav Vas moli da ne zaboravite pokazati partneru koliko Vam znači, da nagomilanu napetost ne istresate na njemu!

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Tijekom mjeseca ćete biti previše rastrojeni. Svatko želi samo mali dio Vas, a to je dovoljno da se osjećate kao da gubite energiju. Pokušajte se baviti samo s jednom stvari. Netko Vam može ponuditi sjajne stvari u travnju. Nikako nemojte propustiti ovu mogućnost, budite spremni i iskoristite priliku! U ljubavnom životu, samopouzdanje će biti jako važno, mnogo se osmjehujte jer u sljedećim tjednima možete pronaći pravu ljubav!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Pokušajte otpustiti napetost. Veliki je pritisak na Vama, ali ne vrijedi brinuti o stvarima koje ionako ne možete promijeniti. Učinite sve što je u Vašoj moći, a ostalo prepustite sreći, jer će sreća u travnju odlično funkcionirati! Prema horoskopu, moguć je čak i veliki dobitak, ako odigrate odgovarajuće brojeve! Horoskop za ljubav pokazuje da ste spremni na veliki korak, čak i ako Vam se u početku čini pomalo zastrašujućim. Vjerujte Vašem instinktu i slijedite ga!

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Sve ima svoje vrijeme. Bez obzira koliko primamljiva bila neka prilika, Vi osjećate da sada nije pravo vrijeme za to. Razmislite o tome, da li to doista Vaš instinkt govori, ili se samo plašite prigrabiti nove mogućnosti? Prema horoskopu, jedna nova stvar Vam može donijeti obilje, stoga su pravi odgovori vrlo važni. Kada je riječ o ljubavi, trebate se dovesti u red kako bi Vas i drugi znali prihvatiti. Ne možete očekivati da Vam drugi pružaju sreću, ako je Vi u sebi ne pronalazite!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Sve dobre okolnosti su tu, kako biste znali donijeti jednu važnu odluku i napraviti ozbiljan napredak u Vašem životu. Ne dopustite da Vas vlastite sumnje sada uplaše jer ste već na vratima uspjeha! Oslobodite se svih vrsta blokada koje se kriju u Vama, kako bi sreća stigla i u Vaš život! Netko ili nešto Vas prisiljava da napravite izbor u privatnom životu. Ta situacija Vas ne usrećuje. Imajte na umu da ste slobodni odlučiti o svemu sami, i možete slijediti put koji doista želite.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

U travnju možete dobiti ponudu koju već duže očekujete. Sada je pravo vrijeme da je iskoristite jer to može biti ključ za otvaranje dugoročnih uspjeha. Vrlo je važno da svaku sumnju stavite sa strane i da ne mislite da nećete uspjeti postići ono što želite. Imajte veće samopouzdanje i put bez prepreka! Kada govorimo o ljubavi, nemojte biti zadovoljni polovičnim rješenjima! Tijekom ovog mjeseca trebate posvetiti veliku pozornost svemu što dobro ide, onda će Vas sreća pratiti tijekom cijele godine!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Teško pronalazite pravi put. Udahnite duboko, prije nego što bilo što odlučite, to će biti vrlo važno tijekom ovog mjeseca. Ne želite ni sa čim žuriti. Ako budete iskreni prema sebi, shvatit ćete da već neko vrijeme točno znate što želite, samo se postavlja pitanje, kako to možete i postići. U ljubavi će Vam možda biti potrebno malo slobodnog vremena kako biste razmislili o Vašim osjećajima, prije nego što možete razgovarati o svojim mislima. Ako je osobi koja je pored Vas stalo, imat će puno razumijevanja i poštovanja.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Možda u travnju neće uvijek biti lako podnijeti napetosti koje Vas okružuju, ali biste trebali razmišljate o tome koje i kakve ciljeve ste postavili za sebe. Ako konstantno imate na umu zašto radite ono što radite, lakše ćete naći snagu da se suočite sa izazovima. Mjesečni horoskop također pokazuje veće dobitke oko Uskrsa. U ljubavi pokušajte malo više pažnje posvetiti sebi, usredotočiti se na vlastite unutarnje potrebe. Nebesa će Vam biti od pomoći, sve se može razvijati u smjeru kojem se nadate.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Dugo se bavite nečim, ali to ne znači da ne možete ostati otvoreni za nova rješenja. Budite oprezni, jer sada možete pronaći priliku koja može riješiti mnoge Vaše stare probleme. Prema horoskopu, može doći do oporavka i u financijama i ne isključuje se mogućnost iznenadnog bogatstva. U ljubavi zapamtite da strast nije sve! Uz to, trebate uložiti mnogo energije kako biste naučili vjerovati jedno drugome.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Pokušavate svakome ugoditi, ali u isto vrijeme morate i svoj put pratiti. Dok mislite na druge, ne zaboravite na vlastite interese jer i Vi imate pravo na sreću kao i svi drugi! Mjesečni horoskop pokazuje da ćete u kratkom roku postići sve Vaše ciljeve, tako je Vaš najvažniji zadatak u travnju otkriti što želite postići. Kada govorimo o ljubavi, travanj je odlučujući mjesec. Može doći do prekida u lošim odnosima, a zauzvrat može uslijediti nešto novo i lijepo, konačno prava ljubav.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA TRAVANJ 2023.

 

Sada će se sve kockice posložiti, ako pravovremeno postupite, ali za to morate što prije djelovati. Nemojte mirno stajati u mjestu, sada je vrijeme djelovanja! Mjesečni horoskop obećava značajna poboljšanja u financijama, karijeri, i bit će vrlo važno djelovati. Bit ćete spremni učiniti mnogo toga u travnju kako biste pokazali svoja osjećanja jednoj određenoj osobi. Razmislite dobro, vrijedi li?!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro