Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Ponašanje horoskopskih znakova na društvenim mrežama

Ponašanje horoskopskih znakova na društvenim mrežama

Kako se horoskopski znakovi ponašaju na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Twitteru i ostalima?  Tko je vladar društvenih mreža, a tko glavna zvijezda na Instagramu i Facebooku? Neki horoskopski znakovi društvene mreže koriste da pronađu ljubav, a neki samo iz osobne koristi, a manje iz zabave. Danas ćemo Vam otkriti ponašanje horoskopskih znakova na društvenim mrežama.

OVAN NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Voli sve društvene mreže i jednako ih otvara. Ne da mu se trošiti vrijeme na dopisivanje u inboksu i javno komentiranje. Najčešće se logira na Instagram da objavi storije vezane za sport. I usput se pohvali kako je u formi, kako se zdravo hrani i avanturista. Fb komentari većinom sadrže psovke i interni govor.

Nije fan patetike i patetičnih ljubavnih izjava, bez obzira tko objavljuje. Jako često kritizira druge na društvenim mrežama, a kada to radi, tagga osobu imenom i prezimenom.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

BIK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Veliki fan Instagrama. Među ljudima koje prati mogu se vidjeti poznati umjetnici, slikari i grafičari. Uz to, prati skupe restorane, slastičare i luksuzna ljetovališta. Modne dizajnere. Rado objavljuje storije mjesta koje je posjetio, slike hrane, arhitekture. Ne provodi previše na društvenim mrežama.

Više stalka nego što objavljuje. Obožava krolati slike prirode. Druge profile većinom otvara ako vidi neku financijsku korist. Bikovi su duhoviti, ali takav status objave jednom godišnje. Društvene mreže su im izvor koristi i rada, manje ih koriste ih zabave.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE! 

BLIZANCI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Vladar društvenih mreža. Hrpa otvorenih tabova. Objavljuje se svaki korak. Komunicira s više ljudiistovremeno. Voli dijeliti svoje misli, ali ništa što bi druge nagnalo na negativne komentare ili gdje nekoga proziva. Rado će podijeliti duhovite statuse. Ima tisuće prijatelja na facebooku, a podjednako toliko i na Instagramu.

Twitter preplavljen sadržajima svakodnevnih doživljaja. Tako da teško svim prijateljima i pratiocima ako se bavi novinarstvom ili nekim drugim kreativnim pisanjem. Sve u svemu, Blizanci znaju biti zanimljivi na društvenim mrežama. Izbjegavaju teške i mračne priče.  

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

Astro savjetnik - Damir Igor - kos 217

RAK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Rakovi društvene mreže koriste kako bi upoznali novu ljubav ili da lakše dođu u kontakt s familijom u drugoj državi. Veliki domoljubi. U statusima hvale svoju državu, kako nema bolje. Ponosno pokazuju svoju kuću/stan te se naslikavaju pored svih kuhinjskih elemenata.

Pravi su psiholozi u svojim statusima, drugima dijele savjete o ponašanju. Veliki humanitarci. Obožavaju dopisivanje u inboksu. 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

LAV NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Kraljevski vladaju svim mrežama. Njima je super u životu i kad nije, nađu sjaj u nečemu što ne sija. E sad, postoje dvije grupe Lavova: ili će objavljivati sve na svijetu, sve svoje uspjehe i postignuća, ili će potpuno ignorirati društvene mreže smatrajući ih prizemnima i površnima.

Doduše, ova druga grupa sadrži mali broj. Otvoreni su u online komunikaciji i zrače samopouzdanjem. Jake paze što objavljuju, sve mora biti na nivou. 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

DJEVICA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Obožavatelji Twittera i Facebooka gdje su glavni kritičari gotovo svega. Raspisat će kilometarske statuse u kojima zagovaraju zdrav život i sigurnost, osvrćući se i na nemarne vozače u prometu i grešku u infrastrukturi. Inače ne gnjave ljude po društvenim mrežama. No ako se to dogodi, znaju biti uporni, stoga ćete ih trebati blokirati. 

Lažno skromni. Ako pobijede u nekoj nagradnoj igri, ili osvoje medalju na matematičkom natjecanju ili završe neki prestižni studij, vrlo često ćete viđati njihova hvalisanja u obliku statusa. Smatraju se važnim članom internetske zajednice. 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

VAGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Obožavatelji Instagrama. Poznaju sva imena mode u usponu, kao i one s većim kredibilitetom. Njihov profil pršti odjećom i modnim dodacima. Na društvenim mrežama vole ostavljati dojam da je njihov život predivan. Muške i ženske Vage ljubav često pronalaze preko interneta. No pazite kako im ulijećete u inbox. Trebate imati originalan ulet, inače idete na blok. Kada objavljuju slike sa svojim partnerima, u opisu slike obavezno naredaju sve ljubavne emotikone, srca i, naravno, kako svog partnera vole najviše na svijetu. 

Neke Vage se vole malo posvađati u svojim komentarima, ali trude se zadržati granicu dobrog okusa. Moglo bi se reći da će ovaj znak zauvijek ostati vjeran društvenim mrežama.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

ŠKORPION NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Škorpioni rijetko surfaju na društvenim mrežama. Većinom 'svrate' da vide što se događa. Tajnoviti Škorpioni objavljuju sve ono što nema skoro nikakve veze s onim što oni zaista rade u svom životu i za što odvajaju vrijeme. Kriju svoj život. Tek kada nekoga dobro upoznaju, onda će podijeliti nešto iz privatnog života.  

Kada nešto komentiraju javno, svi ostanu iznenađeni. Možda druge njihova iskrenost iznenađuje, a možda zbog toga koliko znaju biti morbidni. Vole provocirati i da nitko nema jasnu sliku što se događa s njima. Upravo zbog takvog pristupa se mogu lako oprostiti od društvenih mreža.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

najbolja sanjarica

STRIJELAC NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Također obožavatelji Instagrama. Veliki putnici. Instagram užaren od svih mjesta koja su posjetili, najviše van Hrvatske. Putuju i sve snimaju. Iz šale znaju napravit lažni profil i zezati prijatelje. Objavljuju zanimljive i humoristične objave, jer kakav je to svijet gdje je sve ozbiljno.

Vole objavljivati i slike svog tijela. Željni pažnje. Ali to rade na jedan duhovit način, da je čak simpatično. Vole dopisivanje u  inboksu, ali nemaju mjeru pa završe blokirani. Ali nađu oni drugi način da se jave.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

JARAC NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Jarci su osobe od karijere. Objavljuje slike sa poslovnih putovanja, iz kancelarije, s posla, s kolegama s posla. Čak i otvaraju profil na društvenim mrežama zbog posla. Njihovi profili su ozbiljni, s mudrim, ali i tužnim stvarima. Ali veoma paze da nešto ne ugrozi njihov ugled i status na društvenim mrežama. 

U principu, žele drugima pokazati koliko su se trudili i nešto postigli. Slika obitelji će također biti objavljenja, ali samo u pauzi između nove povišice i još jednog poslovnog putovanja. Odjednom se samo zasite svih mreža i obrišu svoj korisnički računa, s prethodnim čudnim porukama u inboksu.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

VODENJAK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Žele biti zvijezde na društvenim mrežama. Često objavljuju slike s prijateljima. Žele pokazati drugima da oni vode uzbudljiv i zanimljiv život. Obično oko sebe imaju velike grupe prijatelja, odnosno poznanika i skoro svako njihovo zajedničko druženje mora biti evidentirano na društvenim mrežama. Izbjegavaju objaviti nešto previše osobno. 

Trude se da njihovi postovi sadrže notu inteligencije. Pa tako mogu pisati o povijesti i donositi pretpostavke o budućnosti. Slike s partnerom također sadrže notu zabave. Usklađeni od odjeće do govora tijela. Vodenjaci zapravo žele impresionirati druge na društvenim mrežama, na način da im svi zavide.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

RIBE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Brišu se s društvenim mreža više puta godišnje, pa opet naprave novi profil. Romantične objave i postovi. Ljubitelji umjetnosti i glazbe. Rijetko se raspravljaju na društvenim mrežama, većinom su ljubazni i samozatajni. Mijenjaju šifru nekoliko puta mjesečno jer zaborave koja je. 

Slike posjećenih mjesta van Hrvatske i sve što se pilo na tim mjestima. Duhoviti, ali to uskrate publici na društvenim mrežama jer nikoga ne žele povrijediti. Druželjubivi, šarmantni. Neće Vas maltretirati ako ne pokažete interes za njih u inboksu, mirno se povuku. 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

Pročitajte još:

Prevara u vezi: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju?

Nostradamusovo predviđanje za 2020. godinu!

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro