Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Prevara u vezi: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju?

Prevara u vezi: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju?

Prevara u vezi. Postoje brojna istraživanja na temu prevare. Varanje se često tumači kao trenutak slabosti, no neka istraživanja pokazuju da to ipak nije tako. Sumnjate na svojeg partnera? Kopka Vas - s kim li Vas to vara? S nekim s posla? S nekim od prijatelja? S nekim od zajedničkih ili Vaših prijatelja? 

Mnogi razmišljaju o prevari jer im nešto nedostaje u odnosu, ali to nikada ne naprave, a postoje ljudi koji će prevariti bez razmišljanja i bez grižnje savjesti. Isto tako, postoje i oni koji će osjećati veliku grižnju savjesti i reći Vam istinu. Mi Vam danas donosimo sklonost prevari prema horoskopskim znakovima. 


OVAN – PREVARA U VEZI

Pravi je ovan - ovan predvodnik; tako i Ovnovi vole biti u svemu prvi ili se barem prikazati kao da su prvi. Skloni su svakoj vrsti natjecanja - od sporta i poslovnih uspjeha do vlastitog izgleda i ljubavnih postignuća. Bilo koja vrsta natjecanja i uzbuđenja gotovo je uvijek na umu pravog pravcatog Ovna. Odatle proizlazi i njihova sklonost avanturama: rafting, planinarenje, jedriličarstvo, ali i flert, osvajanje pa i prevara. Kad je o prevari riječ, Ovan se dobro zna i pretvarati: ako uoči da nije u centru pažnje, Ovan je u stanju situaciju interpretirati tako da se drugi moraju boriti za njih.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

BIK – PREVARA U VEZI

Bikovi su poznati po tome što su nevjerojatno tvrdoglavi i nefleksibilni u pristupu, ali su odan znak.  Kad pronađu osobu koja ih usrećuje, to je ljubav za cijeli život. Ako Vas prevare, to je iz razloga što su se osjetili zanemareni u odnosu, nisu dobivali dovoljno pažnje za koju misle da je zaslužuju, neće se ustručavati potražiti je kod druge osobe. Suština je u tome da Bikovi ne ostaju sami. Da bi nešto sa žarom prihvatili, oni jednostavno moraju osjetiti istinsko uzbuđenje u svemu čemu se posvećuju. 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!  

BLIZANCI – PREVARA U VEZI

Blizanci su poznati po tome što su prilično neodlučni, zbog čega je teško zadržati njihovu pažnju na duže vrijeme. S druge strane, ako Vam ne posvećuju dovoljno svog vremena i pažnje, možete naslutiti da švrljaju okolo. Ako im to date do znanja, neće biti voljni dati Vam pravo objašnjenje, tj istinu, nego će krivicu tražiti u Vama. Još jedan pokazatelj prevare može biti kašnjenje na zajedničke dogovore, neodgovaranja na Vaše poruke ili poziv. Blizanci jako žude za pažnjom koju teško samo jedna osoba može pružiti. 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

Astro savjetnica Dada - kod 432


RAK – PREVARA U VEZI

Rakovi vole sigurnost, žude za njom i ne žele je izgubiti, kao ni svog partnera. Kako se ponašaju kad varaju? Ako nisu sretni u odnosu s Vama, neće Vam to iskreno reći. Izgovore će tražiti u umoru, reći Vam kako imaju jako puno obaveza, da nisu raspoloženi i slično. Te promjene raspoloženja upućuju na prevaru. Naime, njima je teško reći istinu iz razloga što se boje povrijediti partnera, što je razlog zašto ostaju u nesretnim vezama. Još jedan pokazatelj nevjere je rastrošnost. Ako odjednom postanu rastrošni, pojačajte oprez. 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

LAV – PREVARA U VEZI

Rođeni lideri, a u ljubavi su pravi osvajači. Vole kada im se laska, uvijek se žele osjećati poželjno i privlačno. Upravo zbog toga, ako im partner ne pruža sve navedeno, vrlo je vjerojatno da će varati, bez imalo razmišljanja i grižnje savjesti. Teško ćete znati kada varaju, jer oni to savršeno skrivaju, jako su dobri glumci. U tim slučajevima, najbolje da slušate vlastitu intuiciju što Vam govori. 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

DJEVICA – PREVARA U VEZI

Djevice su uvijek u pokretu, teže perfekcionizmu. Partner ih treba pratiti u korak ako ne želi da dođe do nevjere. U slučaju da nedostaje nešto u vezi, Djevice mogu pasti u iskušenje da upoznaju druge osobe, da vide može li im netko drugi bolje parirati. Na prevaru možete posumnjati ako postanu kritični prema Vama i ističu Vaše mane, bez nekog osobitog razloga. Nedostatak strasti ili izbjegavanje seksa također može upućivati na prevaru. 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

VAGA – PREVARA U VEZI 

Za Vage se kaže da su izmislile ljubav i da je ljepše profiliraju od ostalih znakova Zodijaka. Vage mrze biti same, stoga im ja partnerstvo urođena potreba. Cijene ljubav, romantiku. Odane su i vjerne. Jedini problem može biti ako im postane dosadno, tada bi se mogle predati flertu. Vrlo je vjerojatno da neće prevariti, barem ne fizički, ali emocionalna prevara je moguća ako im u vezi postane dosadno, da im netko malo podigne ego. Možete primijetiti da je netko drugi osvojio njihovu pažnju po tome što provedu više vremena uljepšavajući se. 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

sanjarica će vam otkriti značenje sna - prevara u vezi

ŠKORPION – PREVARA U VEZI

Veliki zavodnici koji s lakoćom osvajaju. Teško je naslutiti kad varaju, to rade smireno, bez nekih većih promjena u njihovom životnom stilu. Neće odbijati seks s Vama niti Vam posvećivati manje pažnje nego inače, neće ostaviti mjesta za sumnju. Ono što ih može odati je zaljubljeni pogled osobe s kojom su Vas prevarili. No kada pronađu osobu koja ih ispunjava, posebno emocionalno i seksualno, Škorpioni će se potruditi da tu osobu zadrže kraj sebe cijeli život. 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

STRIJELAC – PREVARA U VEZI

U ljubavi su nesputani. Vole slobodu, nadareni filozofi. Mogu biti najveći igrači u Zodijaku ili najposvećeniji partneri. Kada možete posumnjati da Vas vara? Najviše po tome što koriste filozofski pristup u raspravi s Vama, govoreći da je veza postala monotona i da nedostaje uzbuđenja. Zahvaljujući toj brbljavosti, možete očekivati da će sami priznati da su bili nevjerni, prije nego Vi išta posumnjate. 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

JARAC – PREVARA U VEZI

Jarci su u ljubavi izbirljivi. Njima je važno prijateljstvo prije veze, koje će njegovati i u vezi. No ako budu nevjerni, to bi moglo značiti kraj svakog odnosa, ljubavnog i prijateljskog. Nisu osobe koje mogu održavati balans između dvije strane. Međutim, ako se radi o nekoj prolaznoj avanturi, nevjerojatnije Vam to nikad neće priznati.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

VODENJAK – PREVARA U VEZI

Prijateljstvo i ljubav podjednako su važni Vodenjaku. Odgovaraju im intelektualni znakovi koji vole promjene. U vezi su uglavnom vjerni i odani osobi s kojom jesu, tako da bi prevara teško mogla uključivati emocije prema još jednoj osobi. Tu se većinom radi o zabavi i flertu, koji će prekinuti prije nego stvari postanu ozbiljne. Na prevaru možete posumnjati ako predlaže kako biste oboje trebali više slobode i vremena za sebe. 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

RIBE – PREVARA U VEZI

Ribe su poznate po tome što su jako emotivne. Imaju veliku grižnju savjesti nakon prevare.  Ako posumnjate u prevaru, teško ćete izvući istinu od njih, dobro balansiraju u vlastitim lažima. Ali kad malo popiju, postanu brbljave, tako da bi istina u tom slučaju mogla izaći na vidjelo. Prevarit će ako odnos u kojem jesu nije ispunio njihova očekivanja.

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

Imate problema u vezi i braku? Muči Vas da li Vas partner vara?  Ili ste jednostavno usamljeni i teško pronalazite partnera?  S povjerenjem se obratite savjetnici Gordani na kodu 311 i savjetniku Damiru na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji su vrsni astrolozi i koji će Vam odraditi detaljnu astrološku ljubavnu analizu kako biste znali sve detalje koji Vam itekako mogu pomoći u vezi, braku, ali i ako ste sami! 

Pročitajte još: 

Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

Kućni ljubimci i njihov duhovni utjecaj na Vaš život! Imate li kućnog ljubimca?

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro