Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Prekid, razvod, osveta – Prema horoskopskom znaku!

Ovan

Mnogo osoba u znaku Ovna uđu u brak vrlo mladi, a zato ih i očekuje mnogo poteškoća u partnerskom odnosu. Vrlo naglo izgube zanimanje za partnera i odustaju od veze. Teško ih je iznervirati, ali ako ipak nekome to uspije ili netko prekine vezu, onda je spreman na osvetu. Prekinuli ste, ali ne možete prijeći preko toga? Obratite se savjetnici Dadi na kodu 432, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), za dodatne savjete, jer je ona najbolji stručnjak za partnerske odnose!

Bik

Bik je generalno strpljiv i ima razumijevanja za sve. Ako je ascendent vatren, onda često zna biti bijesan. Tada jasno i glasno izgovara sve što misli i što mu se ne dopada. Unatoč tome, spreman je čekati godinama, a ako ne uslijede pozitivne promjene, onda napušta vezu. Ako partner prekine vezu s njim,  osjeća da je to nepravedno ili ponižavajuće, ali ipak neće tražiti osvetu. Završi i nastavlja dalje bez ijedne riječi. Imate dodatna pitanja kada je riječ o Vašem ljubavnom životu? Obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite ljubavno proricanje.

Nebeske poruke za iscjeljenje Vaše duše, detaljnije OVDJE

Blizanci

Blizanci često mnogo očekuju od braka, osnivanje obitelji, ali unatoč svemu tome, nije sigurno da će pronaći odgovarajućeg partnera za to. Osobe rođene u tom znaku često su nesigurne u braku ili u vezi i zato ubrzo dolazi i do prekida. Razvod je obično miran. Provodi osvetu samo riječima i tako vrijeđa partnera. Već ste prebrodili vezu koja nije funkcionirala, ili želite pronaći pravu osobu za sebe? Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koji će pogledati kada i gdje ćete je pronaći!

Rak

Osobe u znaku Raka su strpljive i u braku i u vezi i teško ih je iznervirati. Ako to partner ipak uspije, onda će sve sravniti sa zemljom, ali ni onda neće reći glasno što ih zaista muči u dubini duše. Ako Rak ima osjećaj da je prevaren, provodi osvetu na profinjen način, ali je isto toliko bolna. Ne znate procijeniti Vašeg partnera koji je Rak u horoskopu? Ili ste Vi Rak u horoskopu? U oba slučaja, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite osobnu astrološku analizu!

Važna poruka anđela zaštitnika, brzo kliknite OVDJE

Lav

Veze kod osoba u znaku Lava često propadaju zbog tvrdoglavosti i ega. Nažalost, Lav je sklon i prevari. Najčešće se osvećuje kada ga prevare ili nasamare. Generalno je tip koji voli zadržati sve samo za sebe ,stoga ako netko želi od njega nešto preuzeti, možete biti spremni na njegov bijes. Još uvijek niste pronašli pravu osobu? Obratite se savjetnici Dijani na kodu 449, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam pomoći u privlačenju prave osobe za Vas!

 

Djevica

Ako ste u vezi s osobom u znaku Djevice, odmah na početku možete imati osjećaj da je sve savršeno, a u sljedećem trenutku da ništa ne ide kako treba. Jako je nestabilan horoskopski znak i često se ne možete na vrijeme pripremiti kada i što će mu dosaditi. Ako osjeća da želite prekid, onda u potpunosti poludi i izgubi kontrolu. Ili možda sistematski isplanira osvetu koja je prelijepa i savršeno je odradi do kraja. Želite da Vaša veza perfektno funkcionira? Već danas nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite ljubavno proricanje i savjete!

Već ste prekinuli vezu i želite znati što Vam budućnost donosi? Zatražite pomoć naših stručnjaka koji će Vam putem karata otkriti sve detalje! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Nives na kodu 226 i savjetnica Zara na kodu 353, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje će Vam rado pomoći!  

Vaga

Osobe u znaku Vage obično prekidaju zbog nesigurnosti. Postoji mnogo razloga da neki odnos ne funkcionira, ali nije greška samo u jednoj osobi. Ako se osjete povrijeđeno, onda je osveta umjetnička, baš kao i osobe u znaku Vage. Dobro zna sve slabe točke druge osobe, stoga mogu uništiti drugu osobu. Izgubili ste se u ljubavnom vrtlogu? Nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam pomoći da jasno vidite situaciju!

nazovite

 

Škorpion

Najokrutniji znak u zodijaku, stoga postupajte vrlo oprezno. Osobe u ovom znaku pamte svaku uvredu. Osveta je za njih temelj svega. Tko ih prevari ili laže, odmah dobiva reakciju osvete. Vrlo dobro zna kada treba u napad. Jedna povrijeđena osoba u znaku Škorpiona može biti Vaš najveći neprijatelj, čak ne možete ni zamisliti kako će se osvetiti osobi koja ga je povrijedila. Ne slažete se s osobom rođenom u znaku Škorpiona? Nazovite savjetnicu Medinu na kodu 654, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), jer ona zna kako možete omekšati srce Škorpiona! 

Anđeo koji ispunjava želje koje se čine nemogućima, brzo kliknite OVDJE i saznajte sve detalje! 

Strijelac

U vezi je u potpunosti predan, ali partner mora biti jako oprezan što misli ili što govori o njegovim najmilijima. Prekida vezu samo ako osjeća da je potrebna promjena, odnosno kada je prevaren. Jako je strastven, zbog čega često radi nešto bez razmišljanja. Ne osvećuje se, već samo sve lomi oko sebe sve dok se ne smiri. Niste još ostvarili onu vezu u kojoj ste sretni? Obratite se savjetnici Mariji na kodu 390, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam pomoći u privlačenju prave osobe!

Jarac

Jarac kad osjeća da veza ne funkcionira ili je u opasnosti, ne razmišlja puno. Brzo odlazi i prekida vezu. Ipak, ako ga uvrijedite, pokušat će sve to vratiti. No ako dobije iskrenu ispriku, onda  smanjuje intenzitet osvete. Ne znate kako nastaviti alje nakon prekida? S povjerenjem nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite ljubavno proricanje! 

Vodenjak

S Vodenjacima uopće nije lako biti u vezi ili u braku, ali nije nemoguće pronaći sklad. Ideje su na prvom mjestu i ne možete to promijeniti. Nikako nije dobro ukazivati im na pogreške ili tražiti da se promjene. Ako probudite bijes u Vodenjaku, onda će pokušati uništiti Vašu dušu, čak i ako je stekao pogrešan dojam o Vama. U Vodenjaku je vrlo teško pronaći idealnog partnera, ali nemojte tražiti savršenu osobu, već nekoga tko će Vas bezuvjetno voljeti. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite ljubavnu magiju!

Ribe

Jedan od najmirnijih znakova s kojim možete živjeti u harmoniji ako se potrudite i prihvatite partnera takvog kakav je. Čini se kao nevinašce, ali zbog njihove preosjetljive naravi morate biti oprezni. Ako prevarite ili uvrijedite osobe u znaku Ribe, onda šalje riječi kletve i uroka, ali to nije prvenstveno osveta, jer to čini samo iz vlastite nepromišljenosti. Već ste dugo sami ili ste razočarani u svoje veze? Obratite se savjetnici Ognjeni na kodu 411, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), čiji će Vam savjeti pomoći u pronalaženju prave osobe!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook