Razgovarajte iz USA
putem bonova
Sanovnik - zašto su snovi važni?

Sanovnik - zašto su snovi važni?

Predstavljamo vam bogati sanovnik ili popularnu sanjaricu kojim možete pročitati i istumačiti značenje vaših snova. Najbolje je da nabavite svoj vlastiti sanovnik/sanjarica u koji ćete upisati svoje snove odmah nakon buđenja kako bi kasnije mogli provjeriti značenje svojih snova u našem sanovniku.

SANOVNIK - TUMAČENJE SNOVA

Sanovnik: Objašnjenje snova

Znanstveno je dokazano da apsolutno svi sanjamo. Nekad se sjećamo svojih snova, a nekad ih odmah po buđenju zaboravimo. Neki snovi nam se iz noći u noć ponavljaju, neki su živopisni, ali nažalost postoje i noćne more kojih se nerado sjećamo. Snovi nam mogu nagovijestiti neki događaj. Također mogu vam pomoći da bolje razumijete svoje emocije, probleme, nedoumice ili pak neke najdublje želje.

Postoje neki snovi koji se ne smiju ignorirati. To su snovi koji doslovno viču neku poruku osobi koja ih sanja. Donosimo Vam niz snova koje možete pronaći u našem sanovniku koje nikako ne biste smjeli ignorirati.

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

 

Sanjati PSA:

Sanjati da te pas napada ili grize - Pas koji grize u snu ukazuje na nepravdu, prijevaru i netrpeljivost. Sanjati ugriz psa znači da će vam netko prijetiti ili da ćete od nekoga biti verbalno napadnuti. On najavljuje sukob, razilaženje u mislima, stavovima ili planovima.

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Sanjati psa koji grize ukazuje na neku vrstu ovisnosti, ali i nesigurnosti i neodlučnosti za odlučno djelovanje. Postoje li sumnje da vas partner vara, ugriz psa u snu najvjerojatnije je potvrda vaših sumnji. Ako vas je pas u snu ugrizao, pripazite na odnos s ljudima iz vašeg okruženja jer postoji mogućnost da se lažno predstavljaju i da su neprijateljski nastrojeni prema vama.

sanovnik-sanjati-psa

Intuitivni snovi:

Veoma intuitivan je san o seksu. Ako često sanjate o seksu obavezno pročitajte naš sanovnik/sanjarica.

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Sanjati SEKS:

Sanjati seks - Seks označava sjedinjavanje suprotnih aspekata vaše ličnosti. Sanjati seks na javnom mjestu ukazuje na to da je vaš ljubavni život predmet razgovora drugih ljudi. Ako tražite mjesto na kojem ćete imati seks, potrebna vam je bliskost. Seks sa bivšim partnerom ili partnericom ukazuje na to da još niste spremni upustiti se u novu vezu. Seks sa strancem predstavlja nesigurnost u vezi onoga što dolazi.

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Alternativno značenje je da se pred strancima ne suzdržavate te da možete slobodno izraziti svoje želje, strasti i emocije. Ako ste u snu imali seks sa više različitih partnera, u stvarnosti osjećate da ste se počeli razilaziti s partnerom. Seks vidite samo kao akt, lišen emocija i strasti. 

sanovnik-sanjati-seks

Što sanovnik govori o zubima i novcu?

Bilo koji san o zubima se posebno ozbiljno uzima kod tumačenja snova. Izrazito je bitno da se san tumači točno od A do Ž kako je i sanjan.

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Sanjati ZUBE:

Što sanjarica govori o zubima?

Imati bijele i lijepe zube u snu - San ukazuje na zdravlje i dobar ugled.

Imati loše i pokvarene zube u snu - Pripazite, mogla bi vas snaći bolest i neuspjeh.

Imati zatne zube u snu - San predstavlja bogatstvo.

Dobiti nove zube u snu - San nagoviješta veliku korist, dobro zdravlje.

Imati umjetne zube u snu - Budite na oprezu, netko će vas prevariti.

Sanjati da slomite zub - Takav san često nagoviješta ljutnju i bolest.

Sanjati da vam ispadaju zubi - San ukazuje na moguću smrt u obitelji, nesreću.

Sanjati da popravljate zube - Takav san govori da će vam krenuti na bolje.

Izvaditi zub u snu - Prekinut ćete veze s nepoželjnom osobom.

Sanjati da perete zube - Podsvjesno znate da se mučite za drugoga, šteta.

sanovnik-sanjati-zube

San o novcu je jedan od najčešćih snova, bez obzira da li je davanje ili primanje novca.

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Sanjati NOVAC:

Sanjati novac - Novac u snanjarici je prije svega simbol slobode, bogatstva, financija, sigurnosti i udobnosti. Novac u snovima vezuje se i za simboliku kontrole, seksualnosti, dominacije, strasti i libida. Može označavati i samopouzdanje, osjećaj osobne vrijednosti, vjere u sebe i svoje sposobnosti.

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Može značiti i financijske dobitke, ali može biti i znak drugog obilja, i to obilja duhovnosti, ljubavi ili mudrosti. Novac se može povezivati i s kompletnim stanjem vašeg zdravlja, psihe ili intelekta. Ukoliko ste sanjali davanje ili trošenje novca, obavezno pročitajte značenje u našem sanovniku!

Sanovnik i noćne more

Ukoliko ste sanjali zmiju sanovnik kaže da ne mora nužno značiti da ste imali noćnu moru ili da vas noćna mora očekuje u stvarnom životu. Sanjarica daje odgovor!

 

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Sanjati ZMIJU(sanjarica):

Sanjati bijelu zmiju - Bijela zmija znači da je vrijeme da otvorite novu stranicu u svom životu i krenete dalje. Ako se bijela zmija nalazila u travi ili u pijesku, pripazite jer vas san upozorava na neku osobu ili situaciju u vašem životu koja bi vam mogla naštetiti.

Ukoliko ste sanjali zmiju obavezno nazovite naše vrhunske savjetnike u Astro Centru koji će vam dati prave smjernice kako se nositi s novonastalom situacijom!

SANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Sanjati da vas je zmija napala - To može biti poziv za istraživanjem izazovne situacije s kojom ćete se uskoro morati suočiti.
Sanjati zmiju u vodi - San u kojem vidite zmiju ili zmije u vodi je san koji predstavlja dobitak.
sanovnik-sanjati-zmijuSANOVNIK - TUMAČ SNOVA
Snovi su podsvjesne poruke našeg organizma, našeg duhovnog bića koje ne valja ignorirati. Kombinacijom tumačenja snova i uporabom neke od ezoterijskih vještina naših savjetnika kao što su tarot ili numerologija jamčite si odgovor na svako pitanje i uspjeh na svim životnim poljima! Javite im se bez okljevanja još danas!
 
 
 
 

Uz sanovnik/sanjaricu pročitajte još i ovo:

 

Olimpijske igre 2021 - Astro prognoza

 

Tarot TRI KARTE - Besplatni početak Vašeg TAROTA

 

Albert Einstein - Osobna astrološka strana

 

 

 

facebookSANOVNIK - TUMAČ SNOVA

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro