Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za kolovoz - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za kolovoz - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za kolovoz – saznajte što Vam donose zvijezde! Čudan je mjesec kolovoz: najvrući dio ljeta, njegova sredina, ali i kraj onoga što nazivamo pravim ljetom. Ne čudi stoga što, posebice ako ste na odmoru, kolovoz donosi posebnost u tome kako se osjećate u vlastitom tijelu i s vlastitim emocijama. Često je barem donekle poremećen uobičajeni sklad. Naravno, malen nesklad nije uvijek negativan: podsjeća na ličenje stana ili selidbu - privremeni poremećaji često nastaju radi željenih pozitivnih ishoda. Od ovog kolovoza ne očekujte da izrodi mnogo pozitivnog. Naime, veoma je aktivna Venera, planet božice ljubavi. Ljetna zaljubljenost u stalnog ili novog partnera gotovo je očekivana. Venerini poticaji u tom su slučaju dobrodošli. No tu se, nažalost, ne zaustavlja njezin utjecaj: u svojoj zavodljivosti ona zna biti i podmukla. Tako će u izvanrednim okolnostima povezanima s kovidom mnogi i zbog dodatnog Venerinog utjecaja teško zauzdavati svoje emocije što može stvoriti niz nepovoljnih situacija - ne samo na ljubavnom planu. 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Ovog mjeseca financijski problem može biti u Vašu korist, ali možda ćete zatražiti pomoć od svoje zajednice. Kada su u pitanju Vaši ciljevi ili planovi za karijeru, jedno imajte na umu: manje je više!

Bit će potrebno strpljenja i puno odmora. Ponovno analizirajte svoje ideje i razgovore. Ovog mjeseca imate moćne saveznike, stoga ćete uspješno savladati gotovi svaki izazov s kojim se susretnete. Imat ćete puno samopouzdanja, gotovo ništa Vas neće moći izbaciti iz takta. Ako Vam zvijezde pruže novu priliku ovog mjeseca, svakako se potrudite da je iskoristite. Samci će ovog mjeseca imati pozitivne događaje u ljubavi. Sunce će Vam dati moćnu dinamičnu energiju koja će u ovom razdoblju biti korisna. A prisutnost Venere će Vam pomoći da u svoj život ne unosite nove probleme i komplikacije. 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam reći sve detalje!

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!


BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Ovog mjeseca ćete možda trebati pregovarati o poslovnom partnerstvu, posebno kada je riječ o Vašem novcu. Osjećate se podcijenjeno? Možda niste zadovoljni plaćom? Pravo je vrijeme da nešto promijenite! Nemojte dopustiti da Vas strah zaustavi. Fokus će biti stavljen na karijeru tijekom prvih nekoliko tjedana, a nakon toga će psihološka pitanja i domaća sreća preuzeti vodstvo.

Naglasak će biti na osobnom interesu i neovisnosti. Venera Vas ovog mjeseca štiti od negativnih utjecaja Saturna, a tu se nalazi i Pluton. Niti jedan planet neće direktno negativno utjecati na Vas, pa će se situacije koje obično smatrate negativnima, moći okarakterizirati kao pozitivne. Kad govorimo o ljubavi, svoju pažnju usmjerite na partnera. Budite iskreni, otvoreni i mirno recite sve što Vam je na umu. Nemojte se upuštati u svađe i rasprave koje nigdje ne vode. Kolovoz će za Vas biti pozitivan i uravnotežen mjesec.

Već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam dati savjet kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Ovaj mjesec traži od Vas da pronađete zdraviju ravnotežu između onoga što radite za druge i onoga što radite za sebe. Također, kad je riječ o napredovanju, budite nježni prema sebi. Možda ćete odbiti projekte koje ste prije smatrali važnima. Ali ako malo bolje razmislite, shvatit ćete da ulažete previše energije u nešto što Vam ne služi. U pogledu reputacije obratite pažnju na to kako se predstavljate. Na području poslovanja sve će se odvijati pozitivno. Vaš vladar Merkur će ostati neutralan, ali sve u svemu će imati pozitivan učinak. Samci će imati obilje mogućnosti ulaska u romantične saveze. Osobni magnetizam je izvrstan. Uistinu jedan zanimljiv mjesec kada Vas očekuje nekoliko intrigantnih situacija. Prema svom partneru budite iskreni, pokažite mu poštovanje i učinite ga sretnim. U protivnom će Vaša veza ispaštati. 

Obratite se savjetniku Bernardu na kodu 888064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje za ljubav! 

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

Astro savjetnica Gordana kod 311

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Kolovoz će za Vas biti jedno komplicirano razdoblje. Mogli biste doživjeti neke vrlo važne važne događaje. Ali Sunce će biti na Vašoj strani, zbog čega ćete osjećati vrlo jaku podršku. Uz to, kako je prisutan i utjecaj Marsa, morat ćete se potruditi da se zaštitite od agresivnih i negativnih osoba. Mjesec će djelovati u kombinaciji sa Saturnom zbog čega će mnogi Rakovi osjetiti pad energije, ali to neće biti toliko intenzivno tako da ćete se uspješno izboriti s tim. Autentičnost je tema ovog mjeseca, jer ste pozvani da se prestanete podcjenjivati. Usredotočite se na svoje stvarne želje i pokažite svoje sposobnosti i vještine. Jer imate priliku zadiviti i utjecati na one osobe koje mogu direktno utjecati na Vaš budući položaj. Ipak, ako Vas poslovna situacija ne zadovoljava i ne podržava u ispunjenu Vaših ciljeva, onda pokušajte raditi na tome da promijenite radno okruženje

Što se privatnog života tiče, nemojte trošiti svoje vrijeme i energiju na osobe koje su Vam nevažne. Usredotočite se na partnera i usmjerite svu svoju energiju kako biste izgradili što stabilniji odnos. 

Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje za karijeru kako ne biste propustili fantastične mogućnosti za napredovanje!

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

 LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Sunce će Vam biti glavni izvor energije. Pluton će Vam također pružiti mnogo pozitivne energije koja će se najviše manifestirati na području fizičke aktivnosti, stanje duše i odnosa s drugima. U karijeri će se sve dobro odvijati i po planu, ali ne i u privatnom životu, a za što će biti zaslužan Uran. Sada neće postojati problem koji nećete moći riješiti. Definirajte svoje ciljeve, donesite odluke i razvijte novi oblik suradnje. Nemate što čekati, sada je vrijeme da djelujete i stvarate. Obitelj ili obiteljska veza će Vas također zaokupiti, a to će Vas potaknuti na rješavanje problema s voljenim osobama ili da redefinirate zajednicu. Možda je potrebno pregovarati o prijateljstvu. Pazite na svoj novac. Samci će se morati malo više potruditi kako bi osvojili osobu koja im se sviđa, a to neće biti lak zadatak. Nemojte misliti da će sve ići jednostavno. Ali to nije razlog da odustanete i da propustite prilike. Naoružajte se strpljenjem jer Vi u sebi posjedujete snagu koja Vam je potrebna da ostvarite svoje želje. Osobe u vezi očekuje miran i intiman mjesec.

U našem Astro Vas čeka savjetnica Lada na kodu 434, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija i odraditi zaštitu kako ovog mjeseca ništa ne bi sprečavalo pozitivne događaje koje ovaj mjesec pokazuje!

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Djevice će u odnosu na ostale znakove zodijaka biti u znatnom boljem položaju. Za Vas će kolovoz biti izuzetno uspješno razdoblje. Sada će se moći fokusirati na ostvarenje svojih ciljeva i ideja. Možda ćete dobiti priznanje za nešto na čemu ste naporno radili. Iako se istovremeno od Vas traži da budete selektivniji u pogledu onoga što radite. Ako nešto možete, ne znači da to i morate učiniti/napraviti. Zadržite svoje kriterije. Krenite i na rješavanje onih problema koji već duže čekaju na rješavanje. Uz to, ako želite pokrenuti vlastito poslovanje, sada je pravo vrijeme. Jer teško da ćete se u budućnosti opet susresti s ovakvom prilikom. Sada nije vrijeme za opuštanje. Jer ako ne radite na tome da napredujete, negativno djelovanje Neptuna će blokirati pozitivne utjecaje Merkura. 

U privatnom životu već početkom mjeseca trebate razmisliti o odnosu s partnerom i konačno poduzeti sve potrebne korake. Nemojte probleme gurati pod tepih jer će ih kasnije biti još teže riješiti. Sada se fokusirajte samo na sebe, a ne na druge i njihove probleme.

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite detaljno predviđanje jer tako možete izbjeći mnoge neugodnosti! 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Ovog mjeseca nećete imati podršku nebeskog vođe, ali unatoč tome kolovoz će biti pozitivan i uravnotežen mjesec. Možete naći rješenje za hitno financijsko pitanje, ali to može uključivati puštanje nečega za što smatrate da je važno, ali zapravo nije. Dakle, znajte da su Vaša vrijednost, Vaš identitet ili put povezani s Vašom produktivnošću. Ispitajte svoja uvjerenja. Potrebno je puno više truda ovog mjeseca kako biste postigli željene rezultate, posebno u financijama i poslu. Bit će sposobni pobijediti svaku situaciju u kojoj se nađete. Kolovoz će od Vas tražiti da uložite dosta energije, ali Vi ste na to spremni. Vage koje vode vlastito poslovanje, trebaju obratiti pažnju na rad svojih suradnika. Saturn je zauzeo dobar položaj, zahvaljujući čemu će Vas štititi od negativnih utjecaja. Samci ne bi trebali žuriti u ljubavnim vezama ovog mjeseca. Ljubav se može naći u Vašoj okolini uz pomoć članova obitelji. Ako ste u kvalitetnoj vezi, u sljedećem biste razdoblju mogli podići svoj odnos na višu razinu. Ako nešto škripi, moglo bi se razviti u nešto dobro, a nije isključeno da nađete novog partnera.

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite Vaš osobni horoskop!

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

najbolja sanjarica

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Kolovoz će biti uistinu energetski zahtjevan mjesec. Najviše zbog negativnog utjecaja Marsa. Upravo zbog toga situacija će ostati nepromijenjena do kraja mjeseca. Međutim, na području poslovanja možete ostvariti uspjeh jer će Saturn u nekoj mjeri blokirati negativne utjecaje Marsa i Mjeseca. Istina je da se područje poslovanja neće razvijati onoliko pozitivno koliko Vi to želite, ali pripremite se da izvršite svoje obaveze na najbolji mogući način. Poduzetnici trebaju pričekati bolje razdoblje za sklapanje novih oblika suradnje. Važno je tijekom ovog mjeseca ne donositi nagle odluke. Ako već imate neke projekte u tijeku, nemojte žuriti. Definirajte svoje granice i djelujte u skladu s tim.

U privatnom životu Vas također očekuju problemi. Upravo na to trebaju ovog kolovoza pripaziti svi Škorpioni. Osobama koje još uvijek traže novu ljubav horoskop poručuje da strpljivo pričekaju pozitivnije razdoblje. Ako su već neki planovi za ljubav u tijeku, razmislite o tome da ih otkažete. Jer ovo nije povoljno razdoblje za ljubav, a posljedice pogrešnih odluka mogle bi Vas dugo pratiti. Škorpioni u vezi mogu odahnuti, horoskop ne pokazuje veće probleme. Ako Vas osoba ili osobe s kojima kanite postići neki važan cilj smatraju donekle hladnom osobom, posebno pripazite na to kako im pristupate. Za pojedine istančane akcije, provjerite dnevne utjecaje zvijezda - ni među zvijezdama nije svaki dan isti.

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali što Vas sada vodi ka boljim rezultatima i kako možete biti sretni!

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!


STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Strijelac će i u kolovozu biti pravi Strijelac. Kolovoz će za Vas biti pozitivan i ispunjen mjesec. Ne trebate strahovati od iznenadnih neugodnih situacija. Merkur je sada Vaš nebeski vođa i štiti Vas od negativnih utjecaja. Mnogi će svoj šarm osvježiti na godišnjem odmoru, ali i oni koji u kolovozu rade neće drugima izgledati ništa više umorni. Povoljne konstelacije slažu se s urođenom energijom Strijelca i njegovim šarmom. Jednostavno, bit ćete puni snage. Veoma je vjerojatno da ćete do kraja kolovoza zaključiti jedan veoma važan osobni projekt. Mogla bi biti riječ o emotivnom ili o poslovnom angažmanu. Iako Vam ideja i snage neće nedostajati, svakako promislite prije nego što konačno odlučite. U privatnom životu horoskop također možete očekivati lijepo razdoblje. Horoskop ne pokazuje ništa zabrinjavajuće. Postojat će manji nesporazumi, ali ne trebate im pridavati pažnju. Možete se mirne duše fokusirati na obitelj i partnera, ali nemojte dopustiti da bilo što remeti Vaš mir. I dalje trebate paziti kojim putem idete, ali to neće od Vas zahtijevati neke velike odluke. Zvijezde Vas podržavaju, ali to ne znači da trebate stajati u mjestu. 

Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi moćnu ljubavnu magiju!

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć od najboljeg stručnjaka!

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Kolovoz će za Vas biti napet mjesec. Horoskop stavlja naglasak na prošlost, neki događaji iz prošlosti mogli bi Vas sustići. Mars obično igra uloga saveznika, ali tijekom ovog mjeseca će postati žestoki neprijatelj. Saturn će se u nekoj mjeri moći oduprijeti ovim negativnim utjecajima Mjeseca, ali i dalje će ostati dovoljno prostora za problematične situacije. Srećom, ovdje imate i Jupitera koji će umanjiti intenzitet i prisutnost problema. Kada govorimo o poslu, sada trebate pokazati strpljivost. Oslonite se samo na sebe jer ovo nije pravo vrijeme za sklapanje novih suradnji. Vjerojatno Vam ništa neće ići od ruke, ali ne paničarite, već budite strpljivi jer ovo razdoblje će proći. Imat ćete dovoljno snage da prebrodite ovo razdoblje. Ne ustručavajte se potražiti pomoć bližnjih. Horoskop za ljubav također pokazuje probleme. Mučit će Vas manjak povjerenja prema voljenim osobama. Ali to je tako zbog utjecaja Mjeseca. Ovdje trebate dobro razmisliti o prošlosti jer je ona uzrok problema, odnosno odluke koje ste donijeli. Krenite na rješavanje manjih problema, one veće ostavite za kasnije. Štedite svoju snagu. Budite mudri. Posvetite se nečemu što jača Vaše samopouzdanje i budite odlučni, jer u protivnom situacija vrlo lako može izmaknuti kontroli.  

Pod hitno nazovite savjetnicu Etiku na kodu 333, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite ritual čišćenja negativnih energija i zaštitu, to Vam je itekako potrebno tijekom ovog mjeseca!

Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE!


VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Ovog mjeseca nećete nebeskog vođu, ali unatoč tome kolovoz će za Vas biti mjesec kada biste mogli ostvariti mnoge svoje ciljeve. Bit ćete u prilici postaviti čvrste temelje za budućnost. Merkur će pozitivno utjecati na Vas, zahvaljujući čemu ćete biti puni energije. Također će Vam donijeti i nove prilike, ali nećete moći svaku iskoristiti na pravi način. Zato trebate odrediti prioritete, što Vam je važnije. Sada je vrlo važno timski surađivati jer možete dobiti odlične savjete koji će pozitivno utjecati na Vaš napredak. Mogli biste izdvojiti financijsku pobjedu ovog mjeseca ako očekujete neki novac, ali pazite na neočekivane troškove. U međuvremenu se od Vas traži da pronađete bolje načine za upravljanje stresom. Ponovno povezivanje s užitkom je moguće. Romantika dolazi do izražaja. Samci su u stanju privući ljubavne partnere svojom karizmom i samopouzdanjem. Svoje partnere mogu upoznati u sportskim okupljalištima i zabavnim centrima. Ako ste već u vezi, bit će prisutno mnogo romantike i strasti.

Ovo je izvrsno razdoblje kada magija ljubavi djeluje, stoga nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će to za Vas odraditi!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA KOLOVOZ


Kolovoz počinje kao izvrsno razdoblje puno novih prilika. Neke od tih prilika će igrati veliku ulogu u Vašoj budućnosti. Venera, božica ljubavi, u Vaš život će donijeti čudesne događaje koji će vjerojatno ostati u lijepom pamćenju za cijeli život. Kad govorimo o poslovnom dijelu horoskopa, Merkur će pokušati negativno utjecati i stvoriti nove probleme. Srećom, energija Jupitera je dovoljno jaka da u potpunosti blokira Merkurove utjecaje. To ne znači da se možete opustiti. I dalje će sve ovisiti o Vašim postupcima i o tome koliko ćete djelovati. Ovaj mjesec je više o ljubavi. Ovo razdoblje će biti jedno od najboljih na području ljubavi. Fokus će biti na obitelji, partneru i prijateljima. Opustite se i iskoristite ovo razdoblje za dublje povezivanje s voljenim osobama.  

Pod hitno nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u ljubavi!

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

 

Pročitajte još:

12 anđela s Atlantide - Koji je Vaš?

Prevara u vezi: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju?

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro