Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za lipanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za lipanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za lipanj 2024. - Mjesečni horoskop pokazuje transformacije i promjene, posebno za 3 horoskopska znaka. 

 

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Za neke Ovnove pomračenje Sunca moglo bi označiti emocionalni poziv na buđenje koji im pruža mogućnost ponovnog rođenja, nove faze emocionalne povezanosti. Stariji i nestabilni odnosi mogu se testirati, a ako temelji nisu čvrsti, mogu se voditi raspadu.

Ako ste sami, stvari se kompliciraju. Možda ćete dobiti priliku upoznati nekoga zanimljivog. Potencijalni se odnosi sporo razvijaju i više se uvlače u područje rasprave, barem zasad. 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Eklipsa Mjeseca aktivira Vašu petu kuću (romantika, ljubavni odnosi), što znači da biste mogli naići na emocionalnu krizu koja dovodi do prestanka nekih odnosa. Posebno ako stvari ne funkcioniraju trenutno.

Neki se Lavovi vraćaju u svoju prošlost i starijim ljubavima. Općenito, ljubavni odnosi - službeni ili ne - testiraju se u lipnju i u mjesecima koji dolaze. Pokušajte otkriti je li Vaš odnos zasnovan na autentičnim osjećajima.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Puno stvari trebate učiniti u svom ljubavnom životu, puno misli i namjera kako bi sve bilo u redu.

Energija ovog Mjesečevog pomračenja može pokrenuti trenutak osobne epifanije kada je u pitanju Vaša životna filozofija i potreba za osobnim redefiniranjem. To može imati izravan utjecaj na odnose, bilo da je to brak ili veza u cjelini. 

Ako ste sami, vjerojatno niste u iskušenju zaroniti u nove odnose. Osim ako Vam to ne pomogne u postizanju emocionalne ravnoteže.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Lunarno pomračenje koje aktivira Vašu 8. kuću intime govori o dubini. Vaš intimni život može proći kroz krizno vrijeme. Budući da Mjesec vlada s Vašom 8. kućom (komunikacija), ohrabrujete Vas da započnete raspravu o dirljivoj temi. Postoji mogućnost prekida toksične veze.

Neki Bikovi su uhvaćeni u nostalgiju za bivšom ljubavlju ili čak pokušaju da ponovno uspostave  neku stariju vezu, možda i na daljinu.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Kad je riječ o Vašem ljubavnom životu znate da tu ima mnogo posla. S toliko retrogradnih planeta predlažemo da se pažnja usmjeri na prošlost, na određene faze koje ste preskočili ili na trenutke koji su obilježili Vaš ljubavni život ili brak, ovisno o slučaju.

Ako se želite pokušati približiti nekome iz svoje prošlosti, vjerojatno ćete se susresti s uspjehom. Neke Djevice mogu primijetiti da privlače pažnju raznih ljudi iz svoje prošlosti i da je teško napraviti izbor.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Mjesec vlada Vašom kućom odnosa i braka, što znači da su pomračenja vrlo važna za Vaša partnerstva svih vrsta. 

Brak ili veza, ovisno o slučaju, mogu se testirati i proći vrhunac ili možda čak i trenutke karmičnog plaćanja/nagrade, ovisno o slučaju.

Jarčevi dobivaju manje romantične ljubavi tijekom lipnja jer je Venera – njihov vladar ljubavi - u retrogradnom kretanju. Ona je u 6. kući i nepovoljna je za romantične susrete. Ako tražite ljubav, naoružajte se strpljenjem!

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Lipanj počinje Mjesečevim pomračenjem i aktivira Vašu 7. kuću veza, partnerstva i braka. Ovaj astrološki događaj mogao bi označiti značajan trenutak u Vašem braku, kada može izaći na vidjelo koliko su čvrsti Vaši odnosi. Pomračenja Vas također potiču da otkrijete koliko je jak Vaš osjećaj odgovornosti za dugoročne obveze. 

Novac bi mogao biti tema svađe i razlog nezadovoljstva bračnih parova. Sigurno znate koristiti riječi, ali sada morate djelovati.

Vrijeme je da pokušate ponovo pregovarati o pravilima po kojima Vaš brak djeluje. Pronađite način kako biste olakšali emocionalno zbližavanje ili ponovno povezivanje. 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Koliko god želite da se neki relacijski ili emocionalni aspekti brže riješe, izgleda da se stvari ipak kreću svojim tempom. Preporučujemo Vam da pokušate izgraditi, popraviti ili ojačati svoj odnos sa svojim partnerom.

Kad je riječ parovima koji imaju duži staž u vezi, potrebno je pokazati pažnju kako bi oživjeli određeni zajednički ideali. Obnovite onaj osjećaj pripadnosti gnijezda čvrstih struktura na kojima možete nastaviti graditi!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Neki Vodenjaci uživaju punu pažnju svoje bolje polovice, koja ih mazi i ima dovoljno vremena za flert i razgovor o neobičnim temama. 

No, budući da je Venera u retrogradnom kretanju u svojoj petoj kući (ljubav, romansa), neki Vodenjaci prolaze kroz razdoblja emocionalnih turbulencija. Postaju više zabrinuti za stabilnost svoje ljubavne veze i temelje na kojima ona raste. Oni čak mogu osjetiti gušenje, ograničene emocionalne potrebe svoje bolje polovice.

Tranziti planeta sugeriraju da bi poslovno partnerstvo moglo izazvati puno nezadovoljstva kada je u pitanju novac, zbog napetosti sa suradnicima kada je u pitanju ulaganje u neki projekt.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Ljubavni odnosi su dirljiva tema u lipnju, bez obzira jeste li u braku ili ste samo u neformalnoj vezi. Trebali biste razumjeti da ste uključeni u spor i težak proces emocionalne transformacije. To ima izravne učinke na Vaš ljubavni život.

Vladari Vaših kućnih odnosa, intimnosti i ljubavi su u očiglednom retrogradnom kretanju nekoliko mjeseci. Također Venera - božica ljubavi - u retrogradnom je pokretu.

Kao rezultat toga, preporučujemo da date sebi vremena za razmišljanje te analizirate i revidirate svoje relacijske strategije. Pronađite rješenja za jačanje ili osvježenje braka!

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Ne biste trebali pokušavati gurati stvari ili inzistirati na bilo čemu na ljubavnom planu. Ako ste kojim slučajem postali opsjednuti nekim, prilično je teško pristupiti toj osobi. Mogli biste zaključiti da nije lako započeti razgovor.

No, možda će biti lakše Škorpionima koji se žele vratiti u stariju vezu, pa romantika i senzualnost neće nedostajati svim Škorpionima.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ 2024.

 

Ljubavni životi i odnosi potaknuti su energijom pomračenja Mjeseca. Energija pomračenja tjera Vas da postanete svjesni činjenice da postoji potreba za promjenom stavova kada je u pitanju komunikacija sa suprugom ili voljenom osobom, ovisno o slučaju.

U ovom razdoblju ne biste trebali donositi značajne novčane odluke, a ako Vam je potrebna podrška obitelji

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro