Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za lipanj– saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za lipanj– saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za lipanj– saznajte što Vam donose zvijezde! Lipanj će pojačati poriv za apsorpcijom novih informacija i novih iskustava koja će, između ostalog, biti izazvana utjecajem Sunca. Osjećat ćemo se nemirno i zato nećemo imati jasan uvid u situaciju. Sada je pravo vrijeme da odemo na odmor tijekom kojeg ćemo moći razbistriti svoje misli. To će nam dati novu energiju za svakodnevne situaciju u životu. Naša će strast gorjeti više nego ikad prije, pa će nas zanimati mnoštvo pojmova, od znanosti i matematičkih pitanja do filozofije i religije.

Horoskop za lipanj 2020. pojedincima savjetuje da se ponašaju racionalno. Nemojte biti zaslijepljeni požudom, uvijek realno sagledajte situaciju, zaustavite se na trenutak i procijenite ako je vrijedno rizika. Tek tada ovaj mjesec možete živjeti u miru.

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Tijekom cijelog lipnja Ovnovi bi trebali paziti na pretjeranu razdražljivost. Vrlo je moguće da ćete neke tuđe primjedbe preuzeti previše osobno, a zatim predugo brinuti o njima. U tim situacijama zapamtite da nije stvar u tome što drugi misle o Vama. Ono što mislite o sebi je ono što je važno. Nema smisla izlagati svoj bijes argumentima i sukobima, umjesto toga isprobajte neke vježbe disanja, jogu ili meditaciju. Te će Vam prakse pomoći da obrađujete svoje emocije i krenete dalje mirne duše.

Želja za novim informacijama tjerat će Vas naprijed. Možda izgledate društveno i intelektualno u društvu. Nova znanja i sposobnosti pomoći će Vam u samospoznaji; stoga se ne trebate bojati školovanja, čak ni na štetu odnosa.

Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite tarot proricanje za karijeru!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Ovaj lipanj probudit će želju za posjetom nepoznatom mjestu u Vama. Ako već dugo niste imali dobar odmor shvatite ovo kao izazov. Zaslužili ste to, zahvaljujući odmoru sredit ćete svoje misli. Ne zaboravite povesti svog partnera ili prijatelja sa sobom -  zajedničko vrijeme će vas zbližiti. Sada je pravo vrijeme da se opustite i osjetite vjetar u leđa.

Doživjet ćete predivna nova iskustva. Bik rijetko može odoljeti mogućnosti da doživi nešto novo. Moguće je da nećete ograničiti broj svojih partnera. Uživat ćete u dugoročnoj vezi samo ako Vam partner osigura puno izvanrednih iskustava. 

Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam odati sve detalje!

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!     

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP LIPANJ

Početkom lipnja Blizanci bi mogli osjetiti snažnu unutarnju nelagodu. Možda ste upravo napustili posao ili dugogodišnjeg partnera. Ako ste donijeli odluku koja Vas je odvela u nepoznate vode, sjetite se da su ove emocije potpuno normalne i uskoro će sve biti u redu. Dok se ne vratite na noge, pokušajte, primjerice, s joga vježbama disanja ili meditacijom. Lipanj možda izgleda kao razdoblje osobnih katastrofa, ali ubrzo ćete shvatiti da je upravo suprotno.

Ako očekujete miran lipanj, griješite. Očekujte suprotno! S dolaskom ljeta Blizanci žele nova znanja koja ih vode naprijed. Zahvaljujući proširenim horizontima izgledate komunikativno i inteligentno. Zaustavite se i iskoristite svoju nedavno obnovljenu energiju za ostvarenje svojih ciljeva.

Stoga već danas nazovite savjetnika Eduarda na kodu 777064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite proricanje putem tarota!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Lipanj će u Vama probuditi strast i seksualnu energiju. Vaš će se partner osjećati kao da je u raju jer ćete moći učinkovito slušati njegove potrebe, između vas će biti puno strasti. Horoskop također predviđa da biste mogli učiniti još jedan značajan korak u svojoj vezi. Ako ste razmišljali o vjenčanju ili djetetu, vrijeme je da započnete s realizacijom tih misli. Uz energije ovog mjeseca ne možete pogriješiti.

Lipanj širi emocije na svako područje Vašeg života. Zbog toga neke stvari shvaćate osobno. Pokušat ćete izbjeći stres usredotočivši se na obitelj. To je dobro jer biste mogli obraniti svoje emocije obrambenim stavom, ali biste mogli postati i ogorčeni.

Stoga nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas savjetovati kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje!

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

najbolja sanjarica ce Vam objasniti mjesečni horoskop za lipanj

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Lav je tipičan zbog svoje sposobnosti pretvaranja teorijskih informacija u praksu i lipanj će biti pogodan upravo za to. Privlačit će Vas knjige, dokumenti, predavanja i bilo koji alat koji će Vas pomicati naprijed, uglavnom na osobnoj razini. Čini se da je rast osobnosti za Vas sada apsolutno ključan, što je sjajno. Dobar odnos sa sobom dovodi do dobrih odnosa s drugima. Vaše će Vam stečeno znanje u budućnosti dobro doći.

S lipnjem dolaze dugi dani, a svaki Lav to doživi u punom sjaju. Vaša intuicija djeluje odlično i dopuštate sebi da slušate svoje srce, što Vam može donijeti nezaboravna iskustva, ali i razočaranja. Ponekad je bolje razmišljati unaprijed.

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP

Lipanj će pojačati Vaše emocije - bile one pozitivne ili negativne. U jednom ćete se trenutku osjećati kao da ste na vrhu svijeta, a u drugom kao da ste na najdubljem dnu. Ako Vas obuzme depresija ili anksioznost znajte da će to proći. Emocije se moraju pojaviti prije nego što napuste sustav. Djevica bi također trebala razmisliti o pronalaženju neke ravnoteže kako ne bi bila zaokupljena svojim osjećajima. Mirne aktivnosti poput šetnje prirodom pomoći će Vam u ovom ekstremnom razdoblju.

Ljeto budi duboke osjećaje. Djevica svaki divan trenutak voli doživjeti dvaput, ali s druge strane, također je i ranjivija. Dakle, trebate biti oprezni kome vjerujete. Ostanite uz ljude koje dobro poznajete. 

Najbolje rješenje je mantra uspjeha, stoga nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam istu predati!

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP

Lipanj je pogodan za novac, i to ne samo u okviru posla, nego i u štednji. Sigurno ne želite završiti u dugovima. Stoga uvijek dvaput razmislite možete li živjeti bez stvari koje ćete kupiti. Kad osjećate kao da više ne možete izdržati, opustite se kupkom ili čajem valerijane koji umirujuće djeluje na živčani sustav.

U lipnju trebate ostati budni. Netko s lošim namjerama može Vam stati na put. Ako ne budete oprezni mogli biste završiti u patnji. Ne zaboravite da je to Vaša borba i da isključivo o Vama ovisi sve. Upotrebljavate li situaciju u svoju korist ili ne. 

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali što Vas sada vodi ka boljim rezultatima i kako možete biti sretni!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

24astro.tv - emisija uživo i mjesečni horoskop za lipanj

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP

Obitelj bi trebala biti jedan od glavnih prioriteta svake osobe. Škorpioni će to shvatiti u ovom razdoblju. Neizostavan ste dio obiteljskog kruga, a većina bliskih osoba se oslanja na Vašu mudrost, savjete i objektivan pogled na potencijalne probleme. Sa pruženom ruku pomoći lipanj će postati razdoblje velike harmonije i solidarnosti. Ne zaboravite svoje potrebe, ali njegujte i svoje tijelo. Redovite vježbe i zdrava prehrana mogu učiniti čuda.

Škorpioni će tijekom lipnja uživati u duhu karijere. Položaj planeta daje Vam puno energije koju posebno trebate koristiti za rješavanja problema. To je jedinstvena prilika da pokažete drugima svoj talent, jer ćete na taj način privući pažnju Vaših nadređenih. Ali budite pažljivi. 

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite Vaš osobni horoskop!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA LIPANJ

Lipanj započinje društveno razdoblje koje bi uglavnom moglo biti pozitivno. Ali apsorbiranje svih vrsta energije i raspoloženja drugih ljudi je, s druge strane, vrlo iscrpljujuće. Znajte da je također važno da neko vrijeme provedete sami - na taj način ćete razvrstati svoje misli, a smjer Vašeg životnog puta bit će mnogo jasniji. Ako ste stalno okruženi drugim ljudima razmislite o tome da nabavite kućnog ljubimca. To će Vam pružiti mir i veselje koje Vam je potrebno.

Ljeto je početak vrlo opuštenog razdoblja. Nikakve nevolje ne stoje na putu u karijeri ili u odnosima, tako da možete izvući nevolje iz glave. Strijelac je vrlo aktivan znak, pa ako imate priliku istražiti nova mjesta ili doživjeti nešto novo lipanj će Vam proći u trenu. 

Kako biste saznali sve detalje na vrijeme, nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno predviđanje!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP

Lipanj će pojačati emocije, a s tim postoji i rizik da biste mogli uzeti svaku primjedbu drugih previše osobno i kao rezultat toga biti uvrijeđeni. Trebate imati na umu da ono što drugi kažu nije važno. Tuđe pretpostavke ne znače da je nešto stvarnost. Ključno je kako promatrate sebe. Nadalje, kad se uvrijedite, samo ćete pokazati da postoji istina u njihovim uvredama. Izbjegavajte ponašanje koje bi moglo biti ispod Vašeg standarda.

Lipanj donosi težak test ljubavnim vezama. Proljetna romansa je na testu, Jarac se mora nositi sa strahovitim stereotipom. Pokazuje se je li Vaša ljubav stvarna ili je to bio samo kratkoročni flert. Ali ne brinite, čak i ako se Vaša veza završi, pred Vama je puno novih ljetnih iskustava.

Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam predati Vaš osobni kod za privlačenje ljubavi!

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP

Tijekom ovog razdoblja ljubaznost će biti Vaša svakodnevna stvarnost. Ako ste u dugoročnoj vezi, intenzivno ćete razmišljati o sljedećem koraku. Krenite, jer lipanj i njegove energije idealne su za takve prijedloge. Ako ste sami pokušajte otići u klub u kojem biste mogli upoznati nekoga i dobro se provesti. Bit ćete šarmantni, a drugi će to sigurno brzo primijetiti.

Lipanj donosi želju za istraživanjem, tako da možete očekivati mjesec pun novih iskustava. Sreća Vam dolazi, uglavnom u ljubavi. Mnogo je prilika za nova poznanstva, pa se možete veseliti ljetnom flertu ili čak početku nove veze.

Ovo je izvrsno razdoblje kada magija ljubavi djeluje, stoga nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će to za Vas odraditi!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

        

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP

Fokus je oko provođenja vremena sa najbližima - obiteljski izlet ili posjet kinu apsolutno je idealna ideja. Bit ćete uzbuđeni zbog jačanja odnosa, što će Vam se isplatiti u budućnosti. Kad je riječ o samoobrazovanju, horoskop predviđa da će biti bolje da to ostavite za neko buduće vrijeme. Nećete apsorbirati informacije vrlo učinkovito jer Vas to sada jednostavno ne zanima. Odmorite od svakodnevne rutine. 

Lipanj nije vrijeme za velike promjene, posebno u karijeri. Stoga je najbolje za Vas da održavate stalan tempo. Trebate obratiti pažnju na partnera, prijatelje i obitelj. Osjećaji su duboki ovog mjeseca.

Pod hitno nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati što Vas očekuje u ljubav!


Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte:

Kakva ćete supruga biti prema horoskopu?

Anđeoska poruka!

facebook_24astro

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro