Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za siječanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za siječanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za siječanj 2024. pokazuje kako postoji savršena prilika za putovanje koja će biti vrlo primamljiva i neodoljiva. Vaši strahovi su Vas do sada kočili u mnogočemu. Riješite to i pokušajte se suočiti s tim fobijama i otkrit ćete da Vam se otvara cijeli Novi svijet. Obrazovna pogodnost također je dio programa. Nažalost, Vaše ambicije uzrokuju zanemarivanje dužnosti kod kuće. Postavite ograničenja tako da imate jednako vrijeme za oboje, a da se ne osjećate kao da su postali samo još jedan teret za Vaše već prekomjerne dane i popis stvari koje trebate učiniti.

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

Prvo se pozabavite obvezama i odgovornostima, a zatim se opustite i zabavite. Činiti to u jednakim dijelovima može postati sve teže organizirati, ali to je važno za Vašu psihu. Na poslu može doći do osjetljive situacije koja uključuje profesionalnog suradnika. 

 

Najbolje je da izbjegnete tu situaciju i držite se podalje od politike zapošljavanja. Izbjegavajte sukobe ili sudjelovanje u slijepoj raspravi. Horoskop pokazuje znakove upozorenja. Drugi Vas žele uvući kao svoje osobne saveznike. To može ugroziti Vaš položaj. Falsificirane informacije ili destruktivno ponašanje suradnika moglo bi Vas sada dovesti u velike probleme, pa pametno birajte svoje saveze. 

 

Ovo je dobro vrijeme da iznesete pobjednički argument ili zatražite povišicu.

 

Snovi se sada neobično savijaju donoseći Vam jasan uvid u to kako bi stvari trebate izgledati. Nemojte si uskratiti mogućnosti koje sada postoje za Vas, već ih ostavite po strani za kasniju upotrebu. Vaš je partner sada izuzetno sretan i iznenadna slava i bogatstvo iz prošlih napora mogu doći zajedno čineći ovo prekrasnim radosnim vremenom. 

 

Još uvijek Vas muče neki zdravstveni problemi i možda ćete morati riješiti potrebu za pretjerivanjem u slatkišima ili alkoholu.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

Snažne navike mogu Vas gurnuti preko ruba. Vrijeme je da transformirate stvari koje izravno utječu na Vaše zdravlje prije nego što one transformiraju Vas. Ovo razdoblje stavlja naglasak na Vaše zdravlje pružajući još jednu priliku da započnete ispočetka. 

 

Držite se obećanja u vezi s prehranom i vježbanjem i ne dopustite da Vas nesporazum u prošlosti odvrati od Vaših ciljeva. Postaje vrlo očito kako stres i uvjeti zaposlenja utječu na Vašu psihu i fizičko zdravlje. 

 

Završite s bilo kojim kreativnim projektima koji su možda bili u procesu zadnjih nekoliko tjedana i prijeđite na veće i bolje stvari. Možda ćete se naći u novom radnom okruženju s novim zanimljivim suradnicima koji nude svoju pomoć. 11.-12. siječnja mogu biti posebno teški dani, stoga radije odmarajte ako je moguće. Mjesec u Vašem suprotnom znaku može smanjiti Vašu izdržljivost, ali to će se promijeniti 25. siječnja kada stvari opet dolaze na svoje mjesto i kada ćete lakše odrediti što je za Vas najbolje. 

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

U ovom zimskom mjesecu sigurno ćete biti energičniji nego inače. U Vašoj je drugoj kući financija Novi mjesec i nekoliko drugih pomagača koji mogu značajno poboljšati Vaš bankovni račun. Prijatelji će Vam uskočiti u pomoć i usmjeriti Vas u buduće planove.

 

Kućno okruženje i dalje je podvrgnuto nekim neobičnim uzrujavanjima, ali ništa toliko strašno da se ne može popraviti. Saturn još uvijek ima željeznu šaku za mogućnosti posudbe pa ćete možda morati pribjeći vlastitim izvorima kako biste osigurali pokriće svojih potreba. 

 

Kontrolirajte raspoloženje i započnite dobar program vježbanja u kojem možete osloboditi dio nagomilane energije ili bijesa. Sada možete postići mnogo, ali nemojte stvarati pritisak sebi i drugima. 7.- 8. siječnja Vaši su osobni dani ovog mjeseca. Upotrijebite energiju koju Vam daju da biste pronašli nove i uzbudljive načine izražavanja bez argumentiranja. Imajte strpljenja i nemojte pokazivati svojevoljnost kad imate posla s drugima, posebno s braćom i sestrama. 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

10. siječnja kreće povoljno razdoblje kada možete očekivati sretnije okolnosti. Ovo bi mogao biti početak jednog putovanja ili, drugim riječima, potraga za obrazovanjem koja može povećati Vaše šanse za uspjeh. Vaše sposobnosti pisanja i govora dolaze do izražaja. Odnosi će sada zahtijevati malo više posvećenosti. No probleme ćete uspješno rješavati jer se nalazite u discipliniranijem pristupu komunikaciji. 18.-19. siječnja Vaši su dani da zablistate i zatražite gotovo sve. Sad ste magnetski privlačni i to Vam može donijeti novi životni polet.

 

Kad je riječ o odnosima i ljubavi, dajte drugima ono što žele, od srca, jer će Vam se vratiti samo trostruko. Savršeno je vrijeme za svečanu proslavu u Vašem domu. Pozovite druge da sudjeluju na zabavi godine. Naći ćete se potpuno osmišljeni za to i umom, i tijelom i duhom.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

2024. započinje sjajno za osobe u znaku Djevice. Osjećate se napunjeno i energično, spremno za pokretanje mnogih novih projekata. Kućne i obiteljske stvari malo će se uzburkati, problemi koji još uvijek čekaju na rješavanje. Promjena prebivališta moguća je do kraja mjeseca.

 

10. siječnja je početak sretnijih vremena koja dolaze. Djeca sada mogu donijeti ogroman izvor zadovoljstva. Možda ćete sada odlučiti osnovati vlastitu obitelj. Štoviše, Vaš partner će također pokazati svoju neovisnu crtu što će Vas uvelike iznenaditi. Odnosi sada dobivaju novi značaj. 

 

Svakako iskoristite ovo kreativno razdoblje da napredujete i predstavite svoje ideje drugima. Prilike za ulaganje sada će biti isplative. Ali pripazite kako rukujte svojim financijama, jer se u protivnom neće dogoditi rezultati koje priželjkujete. Vaš osjećaj za vrijednosti i ono što trebate postići u životu odjednom postaje kristalno jasno pružajući Vam novi fokus. Bit ćete malo pod pritiskom i držat ćete zone koja Vam pruža sigurnost, prije nego istražite nove teritorije. 

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

10. siječnja Jarcima će biti poput  rođendana. Sve je u interakciji s drugima i o tome kakvu vrijednost mogu pružiti za poboljšanje Vašeg trenutnog statusa. Poboljšajte svoje vještine u odnosu s ljudima i održavajte zdravu ravnotežu između osobnog i profesionalnog života.

 

Takav način uvelike će poboljšati Vaše napore u postizanju Vaših ciljeva. Pošaljite pozitivne misli drugima manje sretnima i budite prijemčivi za pozitivnu energiju koja se vraća. Ipak, pod prilično varljivom ili nejasnom slikom o financijama, i dalje ostajete nepokolebljivi u svom pristupu. Iznenadni susret s nekim iz Vaše prošlosti može poboljšati Vaše šanse za uspjeh. Uran donosi povratak starog znanca. Susjed ili braća i sestre će Vam priskočiti u pomoć. Odnosi pružaju stabilno okruženje koje Vam je potrebno za postizanje ciljeva. 

 

Sada biste mogli dobiti jasne odgovore u vezi Vaših financija, svijetla nova prilika postoji i trebali biste je prihvatiti. Držite se pismenog ugovora jer obećanja mogu iznenada izblijedjeti i biti neuhvatljiva za činjenicu.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

Očekujte da ćete uživati u novogodišnjoj odluci kod kuhanja nekih zdravih obroka i držanja odluka kako biste održali zdravije prakse.

 

U siječnju eksperimentirajte s mnogim novim vrstama poslova ili tehnologije. Posavjetujte se s Vašim knjigovođom ili poreznim odvjetnikom kako biste razgovarali o oporukama, nasljedstvu i drugim važnim pitanjima koja uključuju tuđi novac. Pregledajte svoje mogućnosti ulaganja. Polica osiguranja također može biti spremna za promjenu koja kasnije štedi novac i vrijeme. 20.-21. siječnja dani su koje nećete uskoro zaboraviti. Shvatite novu teoriju ili duhovno prosvjetljenje koje prije niste mogli lako zamisliti. Postoji mogućnost da započnete studij astrologije ili da upišete satove umjetnosti ili glume.

 

Računalna tehnologija može biti drugi izbor, ali sada ćete pronaći način da se educirate čak i ako to zahtijeva neke neobične načine. 10. siječnja Pun Mjesec poboljšava Vaše komunikacijske vještine, posebno s bratom ili sestrom ili susjedom. Možda ćete se naći u rješavanju problema dugova ako Vam duguju novac te sporazumno izaći iz te situacije. Novac Vam se vraća iz neočekivanog izvora.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

Napokon se događaju transakcije s nekretninama, ali ne bez tuge drugih koje pokušavaju ometati Vaš napredak. To može uključivati braću i sestre ili susjeda. Stvorite ugodno kućno okruženje o kojem ste oduvijek sanjali. Rad iz kućnog ureda može biti bolja alternativa od prošlih izbora.

 

Odabir između obiteljskog života i profesionalnih ambicija može Vas mučiti cijelog mjeseca. Trudit ćete se uravnotežiti ta dva polja. Ali ubrzo ćete shvatiti da ćete sljedećeg mjeseca moći uzeti malo odmora i odvojiti vrijeme za ljubav i razonodu, tako da u međuvremenu nastavite s dobrim radom.

 

Mjesec posjećuje Vaš znak dva puta ovog mjeseca pružajući Vam dovoljno prilika da budete primijećeni i ostavite dobar dojam na druge. Osjećate se i izgledate najbolje, a drugi Vas shvaćaju ozbiljno. Neka to bude prilika za druženje i uspostavljanje novih kontakata. Pozovite druge da Vam se pridruže kako biste proslavili vaše nove početke. 

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

Nekoliko tranzita u Vašoj 12. kući usmjerit će Vas da duboko cijenite svoju ulogu u prirodi i zanimanje za divlje životinje. Promatrajte ptice i druge životinje u divljini da biste dobili bolju perspektivu svog mjesta na zemlji. Desetog u mjesecu planeti traže da izgovorite molitvu ili obavite ritual kako biste zaštitili životinje u Vašem susjedstvu i komunicirali sa njima. To može biti vrlo učinkovito ako ste imali problema s nekim od svojih ljubimaca. Iskoristite ovo vrijeme da se prilagodite njihovim mislima i osjećajima.

 

Kad je riječ o novcu, pojavit će se mnogo neočekivanih prilika za poboljšanje Vaših prihoda. Mjesec obećava obnovu na tom području. Vaše se opće zdravlje i psiha poboljšavaju i morate priznati da se osjećate puno bolje nego ikad prije. Odmah se prilagodite svojim snovima i potražite odgovore. Oni mogu dodati samo iskru koja Vam je potrebna za daljnje projekte. Analizirajte i zapišite misli čim se pojave. 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

U siječnju bi se mogle pojaviti osobe na vrlo važnoj prekretnici u Vašem životu. Njihova ljubaznost može Vam pomoći i kroz teška i dobra vremena. Zdravstveni i radni uvjeti također prolaze kroz transformaciju. Ovaj mjesec će Vam skrenuti pažnju na pravnu stvar. Dopustite svom suputniku da  Vam prijedlog i poslušajte njegov savjet. 

 

Možda ćete trebati samo malo prilagoditi svoje vrijednosti kako biste bili dosljedniji drugima. Neka drugi preuzmu vodstvo sada dok Vi izoštrite svoje vještine. 22.-25. siječnja dani su kada trebate upotrijebiti nove trikove u rješavanju problema. Ovo su Vaši osobni dani koji Vam omogućavaju da blistate i budete primijećeni. 

 

U ljubavi, Vaša je emocionalna povezanost s vrijednim stvarima sada važna i o tome će se trebati razgovarati tijekom siječnja. To je poruka izravno iz srca koju treba izraziti. Sad se ništa površno ne događa. Financijski problemi partnera sada Vas značajno uključuju.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

2024. godina nije baš dobra za Vaš novčani sektor. Misli su na financijskom planiranju. Budite svestrani i kreativni u primjeni svojih radnih vještina i gledajte kako se sposobnosti zarade poboljšavaju.                                  

 

5. i 6. siječnja Vaši su osobni dani da zablistate. Iskrivljeni suptilni humor Vaš je najbolji pristup sada. Bit ćete poznati po pametnom repertoaru. Pošaljite originalnu čestitku ili e-poštu prijateljima i neprijateljima. Ako Vam posao ide, rastavite projekte na manje segmente, kako se ne biste premorili. Sudjelovanje u nekoliko projekata odjednom ublažava Vašu dosadu, a um drži oštrim i prijemčivim. Iako to možda nije slučaj 18.-19. siječnja zvijezde inzistiraju da partneri preuzmu vodstvo. 

 

Sjednite i slijedite njihove smjernice za promjenu. 25. je vrlo važan Astro događaj koji naglašava Vašu karijeru i kućno okruženje. Možete doći do zaključka da se jedno ili drugo mora promijeniti ako želite biti zadovoljni s oboje. Ovaj mjesec osvjetljava Vaše radno okruženje i ono što trebate učiniti da biste dobili priznanje koje zaslužujete. Osjećate da će se otkriti suptilne promjene kojima ste svjedočili i ovo je možda Vaš prvi trag o tome što je to. 

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SIJEČANJ 2024.

 

S pet planeta u promjenjivim znakovima, stvari bi sada mogle postati malo užurbane. Organizirajte se u pripremi za 2024. otpuštanjem stresa. Pokušajte s plesom ili terapijom vježbanja za olakšanje.

 

Može se postaviti pitanje vjerodostojnosti. Pokušajte ne biti previše nestrpljivi ili argumentirati kad se to dogodi. Ovaj mjesec može donijeti korisnu podršku timskom radu. Prema Vašem mjesečnom horoskopu, kraj siječnja obećava da će biti izvrsno vrijeme za oblikovanje ciljeva i određivanje onoga što od života želite najviše. Dublje analizirajte situaciju kako biste dobili kristalno jasan uvid.

 

Obnovljena stabilnost tješi Vas kako se bliži veljača. Analizirajte koja su hrana i način života i programi vježbanja prikladni. Novi prijatelji i kontakti dolaze Vam na put 10.-og. siječnja. Oni Vam mogu pomoći u formuliranju nekih novih ciljeva koje imate za budućnost. Možda ćete odlučiti više o tome razmišljati 25. siječnja. Posjet bolnici ili nekoj drugoj humanitarnoj instituciji može ojačati Vašu predodžbu o tome što je važno u životu. 

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro