Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za srpanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za srpanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za srpanj 2023.  -  Srpanj će zahtijevati mnogo Vaše energije. Mnoge stvari mogu ponovno izaći na površinu. Stvari i teme za koje mislite da ste ih već definirali. No budite strpljivi, ovo razdoblje će proći, nakon čega slijede mjeseci kada je sve moguće.

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Mjesečni horoskop za Ovnove predviđa: ovaj mjesec započinje sjajno, što se uvelike odnosi na socijalnu interakciju. Postoje neka područja na kojima ste možda odlučili odstupiti. 

Pomislite na iskrenost ili bliske saveze. Ako je romantični odnos u tijeku, to može postati veći dio Vašeg razmišljanja. Ako ste bili nesigurni u vezi sa svojim odnosima na neki način, energija ovog mjeseca mogle bi Vam pružiti veću sigurnost. Možda ćete razmišljati o svojim vrijednostima i kako vrijednosti međusobno spajaju ljude. 

Ovo može biti vrijeme novih početaka.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Ovaj mjesec započinje s velikim naglaskom na sektoru Vaše veze. Ovo Vas pita o sljedeća dva tjedna kako biste pronašli ravnotežu između onoga što želite od situacija i onoga što ste spremni dati. 

Ali zanimljivost je uloga planeta, Vaši će se osjećaji približiti površini. Ako postoje neki osjećaji koji Vam nisu od koristi, potrudite se da ih zamijenite sa drugima. 

No, kako započinje i ovaj mjesec, uvelike se odnosi na to kako komunicirate. 

Možete vrlo pažljivo razmisliti o tome koliko ulažete u određene situacije.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Mjesečni horoskop za srpanj ima veze s domom i Vašim okruženjem.

Ako radite neke promjene u tom dijelu svoje situacije, to biste mogli učiniti s odličnim pljeskom i dobrim ukusom s prisutnom kombinacijom energija. Neki od vas možda razmišljaju kako raditi od kuće.

Ako je Vaš ljubavni život malo stopiran, vrijeme je da nešto poduzmete. Uz to, razmislite o tome kako možete obnoviti svoj osobni izgled, svoje interakcije s drugima. Ako ste u postojećoj vezi, može pomoći i veća toplina i naklonost.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Ovaj mjesec započinje u dijelu Vašeg horoskopa koji ima veze sa Vašim suočavanjem sa svijetom općenito. Dakle, govorimo o odgovornostima, obvezama, ambicijama, poslu, karijeri, obukama. 

Ove stvari mogu značajno utjecati na ovo područje. Postajte više druželjubivi i pruža Vam se prilika da podignete svoju vibraciju u smislu povezivanja s drugima. 

To će Vam omogućiti da se družiti s ljudima kroz svoj rad, kroz neki profesionalnu organizaciju. To Vam zapravo može biti dio za sklapanje novih prijateljstva, ali i poboljšati svoj položaj ili mogućnost da napredujete. 

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Srpanj započinje s velikim naglaskom na životnim praktičnostima. Ali Vi ionako imate prirodni talent za. Ovo će Vam biti važno područje većim dijelom mjeseca. 

Prvog tjedna u mjesecu sigurno imate priliku obratiti se drugima na vrlo uspješan način. Pozitivni učinci neće izostati ovog mjeseca, barem što se tiče posla. Horoskop za sreću također naznačuje razdoblja kada biste trebali riskirati. Ta se razdoblja razlikuju ovisno o osobi, rođenju, tako da biste se trebali konzultirati s našim astrologom Ako u Vašoj situaciji postoji nešto što škodi Vašoj intimi, zajedničkim resursima, poslovnim stvarima, bilo bi dobro da pokušate voditi vrlo smislen razgovor.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Puno stvari trebate učiniti u svom ljubavnom životu, puno misli i namjera kako bi sve bilo u redu.

Ako se pokrenete, to će Vam pružiti puno veći osjećaj svrhovitosti i jedinstvenog razmišljanja, posebno oko Vaših pojedinačnih nada i ciljeva. Dakle, inovacije, putovanja i različiti pristupi mogli bi biti nešto što biste mogli učiniti vrlo dobro. 

Ako ste sami, vjerojatno niste u iskušenju zaroniti u nove odnose. Osim ako Vam to ne pomogne u postizanju emocionalne ravnoteže.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Ovaj mjesec u velikoj mjeri je povezana s putovanjima, visokim obrazovanjem i znanjem. 

To se odnosi i na Vaše svjetovne interakcije. 

Sada je prilika za Vas da vrlo pažljivo razmislite o tome kako se približavate svojoj životnoj ulozi, svojim ambicijama i postoji li neka vrsta prekvalifikacije koju biste možda željeli učiniti u tim područjima. 

Srpanj će biti i mjesec o prijateljstvu. To može značiti puno s obzirom na Vaše profesionalne izglede, radi se o tome koliko toga znate.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Mjesec srpanj izvlači iz Vas dosta suosjećanja i inicijativu da pomognete onima koji imaju manje sreće. Dakle, ako radite posao s djecom ili se bavite liječenjem, njegom, brigom, možda ste stvarno radili to vrlo dobro. 

Važna je ravnoteža davanja i primanja. Jer ovo razdoblje može biti prilično iscrpljujuće. Koliko god želite da se neki relacijski ili emocionalni aspekti brže riješe, izgleda da se stvari ipak kreću svojim tempom. Preporučujemo Vam da pokušate izgraditi, popraviti ili ojačati svoj odnos sa svojim partnerom.

Kad je riječ parovima koji imaju duži staž u vezi, potrebno je pokazati pažnju kako bi oživjeli određeni zajednički ideali. Obnovite onaj osjećaj pripadnosti gnijezda čvrstih struktura na kojima možete nastaviti graditi!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Kombinacija planeta može Vas natjerati da zaista razmišljate o tome kako poboljšati svoju sudbinu u životu financijski, ali i cijeniti sebe. Također će Vam pomoći i u pogledu komunikacije. Ako ste imali nesuglasice sa susjedom ili rodbinom, u srpnju Vam se pruža prilika da pokušate poboljšati stvari.

Usredotočite pažnju na sebe i svog partnera, obitelj. Na taj način izbjegavate potencijalne probleme i pomažete pri razvijanju odnosa koje već duže vremena želite ostvariti. 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Mjesečni horoskop za srpanj naglašava komunikaciju i putovanja.

To će Vam dati mnogo veću zahvalnost za širenje vidika. Možda će u srpnju Vaše radno mjesto zahtijevati više Vašeg vremena, zbog čega Vaš ljubavni život stavljate u drugi plan.

Ako postoji profesionalna situacija s kojom se želite baviti i može doći do kontakta koji imate ili u vezi s nekim djetetom ili grupom, to bi mogla biti radna grupa ili poslovno društvo.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

U srpnju, Vaš mjesečni horoskop se odnosi na temelje života, posebice Vaše okruženje, Vašu emocionalnu situaciju. 

Ne želite ništa prepustiti slučaju. Međutim, prema horoskopu, ponekad morate pružiti priliku i slučajnostima. Horoskop za novac se pokazuje najjačim. Kad govorimo o ljubavi, pokazuje kako će promjenjive energije najviše utjecati ako još uvijek niste u vezi. Sada vrlo lako možete sklopiti loše poznanstvo, morate biti oprezni!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA SRPANJ 2023.

 

Srpanj ima toliko potencijala za Vas, posebno kada se radi o komunikaciji s drugima, koja nije baš najbolja. Uzmite malo vremena za sebe, ako možete otiđite na neki odmor ili uzmite slobodne dane, to će Vam pomoći da razbistrite um. 

Kod Vas je tranzit Marsa u Vašem drugom polju koje predstavlja financije pa tu imate naglašenu energiju. Vaši prihodi se mogu povećati, ali i troškovi. Zarada je sigurna, čak i ako niste zaposleni. Ako radite nešto što je kreativno i individualističko, očekujte nagrade. To može značiti i uspostavljanje novih veza s ljudima.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za ožujak 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro