Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za studeni 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za studeni 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za studeni 2023. – saznajte što Vam donose zvijezde! Početkom studenog Merkur je krenuo direktno. Sredinom mjeseca će se ublažiti njegov utjecaj. To je zadnji retrogradni Merkur u ovoj godini. A mladi Mjesec u Škorpionu daje priliku za regeneracijom i transformacijom.

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Na radnom mjestu imate velike šanse za uspjehe tijekom studenog, ali za to morate i Vi nešto uraditi, ne možete sjediti prekriženih ruku. Ako postoje neki zadaci na koje se možete samovoljno prijaviti, onda to zgrabite, ne prepuštajte takvu mogućnost drugima. Imate na što trošiti novac, samo nažalost nemate prihode koji to pokrivaju. Trebat će Vam sreća jer Vas očekuje puno izdataka u posljednjem tjednu ovog mjeseca. Imat ćete mogućnost da to promijenite, prema mjesečnom horoskopu, dobri planetarni utjecaji će Vas okruživati oko drugog tjedna. Međutim ako ne činite ništa, sve ostaje po starom. Prema horoskopu za ljubav, trebate se suočiti s problemima i ne bježati od rasprava. Trebate braniti Vaše stavove. Jako je bitno što Vi želite, jer ćete biti više opterećeniji od partnera.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

S posebnim idejama u poslu ulijećete u ovaj mjesec, koje ćete osjetit još u prvom tjednu. Nažalost, s malo vremena ćete biti u mogućnosti ostvariti samo mali dio vizije. Zbog toga nemojte biti nervozni, nego se pokušajte držati što bliži uspjehu. Horoskop za ljubav predviđa pozitivne događaje ako još niste u vezi. Posljednji tjedan studenog poželjno je izaći van i zabaviti se. Mogli biste dobiti priliku upoznati Vašega budućeg životnog suputnika. Što se tiče odnosa s prijateljima, dobro je znati da ne posuđujete nikome novac. Posuđeni iznos ovoga mjeseca nije sigurno da će Vam se vratiti. Sreću možete imati trećeg tjedna ovog mjeseca. Postoji velika šansa za uspjeh, važno je znati da iza Vas stoji magija uspjeha!

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Već neko vrijeme planirate otići na produženi vikend kako biste odradili sav posao kod kuće koji već duže odgađate. Ovog mjeseca ćete za to imati priliku, premda Vam je bolje da te slobodne dane provedete odmarajući se jer je to ono što Vam često nedostaje u Vašem životu. U financijama neće biti bitnih promjena u ovom razdoblju, iako lako možete doći do malo dodatnog novca, ali ništa značajno. U ljubavnom životu horoskop predviđa rasprave. Možda se u slobodno vrijeme ne trebate brinuti samo o obavezama kod kuće, nego i o partneru jer ste vrlo malo zajedničkog iskustva imali u zadnje vrijeme. Sreću možete imati sredinom mjeseca jer tada vladaju energije sreće. Možete imati napredak u karijeri ili financijama, ali nemojte samo računati na sreću, već i Vi učinite nešto po tom pitanju!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Sve počinjete rano, ali ipak kasno završavate. Nema svrhe žuriti, ali nemate niti malo strpljenja. No, ipak ćete biti sretni na svim područjima, ali ništa neće biti u potpunosti savršeno. Ako ne bude tako, onda je u pozadini nešto drugo. Prema horoskopu, trebate pripaziti na Vaše zdravlje. Mišići su Vam ukrućeni, kao da ste malo ukočeni. Sportom se možete malo razdrmati i dovesti u formu što ne treba biti problem za osobu rođenu u znaku Bika, premda je nedostatak vremena najveći problem. U obitelji Vas očekuje puno izdataka, najbolje je da budete umjereni. Na početku mjeseca ćete biti najsretniji, posebice na području ljubavi.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

astro-bonovi

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Previše vremena posvećujete nevažnim detaljima, dok na realne stvari gledate preko ramena. Vrijeme je da se to promijeni, ali nekako se ne osjećate trenutno sposobno za to. No, postoji u Vama ta sposobnost koja je potrebna za učinkovitost u ovom mjesecu. Nemojte se sramiti, slobodno odbacite visak, čak i ako bi to za Vas značio teži posao. Financije se počinju dobro razvijati, ali čak niti to nije dovoljno da biste to mogli nazvati financijskim uspjehom. U ljubavnom životu, partner se sve više udaljava od Vas nego inače, što Vas vrlo uznemirava. Svaki put kad osjetite da ne možete ići dalje, razgovarajte s njim jer je moguće da i partner ima slične osjećaje prema Vama. Do kraja mjeseca se mogu razjasniti ljubavni problemi. Sreću možete imati drugog tjedna u mjesecu kada će energije uspjeha biti jače.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

JARAC - MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Prema mjesečnom horoskopu možete imati uspjeha ako primijetite mogućnosti koje Vam se pružaju, naravno, ako iste iskoristite. Na radnom mjestu možete napredovati, a to će se naviše vidjeti u povećanju plaće. Trebate se čuvati ljubomornih osoba i tuđih negativnih energija! U prva dva tjedna ćete samo odgađati svoje obaveze, dok konačno ne shvatite da tako ne možete dalje. Za Vas je vrlo bitno da iskoristite svoje sposobnosti te da iz svega izvučete materijalnu korist. Horoskop pokazuje novi početak. Ako ste još uvijek sami, onda možete opet stresti osobu za koju ste mislili da je više nećete vidjeti. Oni koji žive u postojećoj vezi, sada može uslijediti neka pozitivna promjena. Horoskop za zdravlje pokazuje da se ovog mjeseca možete osloboditi svih štetnih navika.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Početkom mjeseca bit ćete puni negativnih energija koje će Vas ometati u obavljanju posla. Srećom, samo prvog tjedna ćete biti tako napeti i nervozni, a u kasnijem razdoblju mjeseca imat ćete prilično dobar balans sa sobom. Ne samo da možete postići rezultate na poslu i financijama, nego može doći i do duhovnog napredovanja. Horoskop za ljubav pokazuje raznolikost s puno sumnje, a ujedno i sa ne malo sreće. Sumnje nastaju uglavnom zbog financijskih problema. Sreću Vam može donijeti jedna takva glasina koju će Vam partner prenijeti, a radi se o budućnosti Vaše veze. Posljednji tjedan u mjesecu će biti sretan, u tom periodu će energije obilja biti dosta jake.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Vaša stara želja je jedan produženi vikend, i da se vratite odmorni na posao. Nažalost, ni ovog mjeseca neće biti tako, ali ne odustajte od svojih snova! Sudbinu ovoga mjeseca će određivati izmjene u obilju i neočekivani troškovi. Naravno da ne želite gubitke, ali ovaj će mjesec nažalost biti takav. Neće samo posao i financije biti raznoliki, nego i ljubav donosi neočekivane preokrete. Poklonite više pažnje Vašem partneru jer ako to ne činite, lako može doći do ljubomore. Zdravlje u studenom može biti raznoliko, budite oprezni jer lako možete navući prehladu! Sreću možete imati prvog tjedna u mjesecu. U tom slučaju, ako tražite pojačanje, možete čak osvojiti i veću količinu novca!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Prema mjesečnom horoskopu, istovremeno započinjete više stvari, ali nije sigurno da ćete imati mogućnosti sve dovršiti do kraja. Sredinom mjeseca će se Vaše raspoloženje jako mijenjati i nećete biti zadovoljni ničim oko Vas. Previše se nadate i imate prevelika očekivanja, baš zato se može dogoditi da se ništa neće odvijati prema planu i onako kako Vi to želite. Ako osjećate da Vam je teško odraditi neke zadatke, onda slobodno zamolite pomoć od drugih tijekom ovog mjeseca. Ako nepromišljeno samo idete naprijed, imat ćete veliki neuspjeh. Može se pojaviti i neki zdravstveni problemi koji ne smijete gurati pod tepih ako ne želite da se stanje pogorša! Horoskop za ljubav je jako dobar u oba slučaja; krajem mjeseca osobe rođene u znaku Vodenjaka mogu pronaći ljubav, a postojeće veze mogu dosegnuti viši nivo.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Dobro započinjete mjesec studeni, tako Vi mislite. Ako sve bude teklo tim tokom, neće biti razloga za sumnju u budućnosti. Neće biti neočekivanih troškova, ali jako puno neočekivanih situacija može nastati na poslu. Planete ne donose uvijek sreću za Vaš znak, često Vas manifestiraju ka aktivnom poniranju. Međutim, ovog mjeseca vrijedi raditi na uspjehu. U drugoj polovici mjeseca više vremena ćete provoditi s prijateljima kojima će trebati Vaša podrška. U ovom slučaju, ako možete, uključite i Vašeg partnera u ove događaje jer ako sudjelujete bez njega u određenim događajima, lako se može uvrijediti. Može se dogoditi da u posljednjem tjednu mjeseca budete umorniji, ali ozbiljnijih problema neće biti, samo možete osjećati učinke planeta. Sreću možete imati u drugom tjednu ovog mjeseca, kada će energije sreće biti najjače.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

mjesecni-horoskop

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Već odavno imate osjećaj da nešto nije u redu na poslu, da nešto ne štima s radnom atmosferom. Ne znate što nije u redu, ali uvijek imate loš predosjećaj. Nažalost, stvarno se može dogoditi da doživite manji pad u radu ovog mjeseca. Trebate se stvarno više potruditi ako živite od te plaće ili ste poduzetnik. Niti u poslu, a niti u financijama nećete imati sreće, međutim u ljubavi možete. Ne trebate ništa učiniti, samo budite iskreni prema partneru koji će zasigurno učiniti sve kako biste se Vi osjećali nezaboravno u vremenu koje provodite zajedno. Ne smijete pustiti ostale članove obitelji da Vam se popnu na glavu jer primjećujete da svo svoje slobodno vrijeme provodite pomažući njima. Sreću ćete imati prvog tjedna u mjesecu kada su energije sreće najjače.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

poruka-univerzuma

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA STUDENI 2023.

 

Ako budete vrijedni, onda postoji mogućnost da ispunite svoje snove u studenom! Na radnom mjestu ćete dobiti važnu ulogu, ali ipak nećete postići izvanredne rezultate. Za ostvarenje planova potrebna Vam je bolja organizacija. Prema mjesečnom horoskopu, može se skupiti dosta problema na radnom mjestu, ali Vi se ipak trebate fokusirati na svoju obitelj. Ostavite nekoliko dana koje ćete provesti s njima, jer će Vas to maksimalno napuniti energijama. Horoskop za ljubav također pokazuje kako postoji mogućnost da se malo udaljite od svog partnera. Bitno je da uvidite potrebe i želje svog partnera. Obratite više pažnje na njega i provodite više vremena zajedno. Ako nemate partnera, ovaj mjesec neće biti pogodan za stvaranje partnerskih odnosa, ali sada možete upoznati osobu koja u budućnosti može postati Vaš partner.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro