Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Ovaj poklon kupite Vašim voljenima, u skladu s njihovim astrološkim znakom

Ovaj poklon kupite Vašim voljenima, u skladu s njihovim astrološkim znakom

Poklon što kupiti za Božić djetetu, svojem partneru, svojim roditeljima, svekrvi, djedovima, tetama, kolegama ... ovoj listi nema kraja, ali se slobodno opustite jer ako još niste kupili darove za Božić ili niste bili u shoppingu, a vi ne znate koji je najprikladniji Božićni dar, onda ste na najboljem mjestu i astrologija Vam sada može pomoći u tome. Sada ćemo vam pokazati koji je najbolji božićni dar, prema horoskopu, a za svaki horoskopski znak ćemo istaknuti najbolje ideje kao dar za Božić.

Ako je muškarac Ovan:

Ako ste nedavno osvojili na lutriji, najbolja ideja za dar je sportski motor. Ako niste te sreće, imate druge dvije opcije, razmislite što voli najviše, sport ili posao? Ako je sportski fan, onda će ulaznica za utakmicu njega skinuti s nogu, no ako je za njega važnija karijera, onda potražite ono što se može koristiti na radnome mjestu: aktovka, laptop torba, kalkulator, olovka.

Ako je žena Ovan:

Ovan žena uvijek ide za svojom glavom. U izboru božićnog dara, imajte to na umu. Ako nemate puno novca, češalj ili vrlo neobičan ukras za kosu će joj se svidjeti. Ako imate više novca, onda obavezno uplatite rezervaciju kod kozmetičara ili u frizerskom salonu. Učinite sve da se cijeli svijet vrti oko nje jer ona to jako voli. Ako je to dar za Vašu djevojku, trebate dotaknuti dno svoga džepa i iznenaditi ju s letom za razgledavanje. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radosti darivanja! Pitajte Danijelu, kod 408, na broju telefona: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) , za magiju privlačenja novca prije blagdana!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Bik:

sauna, masaža i čokoladne jagode ... maksimalno ga razmazite jer je to ono što Bik najviše voli, ali budite sigurni da sve to organizirate u najvećoj tajnosti. Dobar izbor je i udobna fotelja, ali takva koja ima držač za daljinski upravljač, čašu i tanjur kako bi sve lijepo stalo oko njega. Ako razmišljate o malome daru, Vi znate da on voli biljke, vrtlarstvo i bio bi sretan zbog svega što tamo može koristiti.

Ako je žena Bik:

One se mogu obradovati i toplom džemperu. Njima se sviđaju svijetle boje, bijela i bež boja, i elegantni komadi. Dobar izbor su i kožne rukavice ili kaput od baršuna. Ako želite izazvati zadovoljstvo ženi Biku, s njom imate posebno iznimnu sreću, ona ne voli skupe stvari. Parfem, losion, puder, ili kombinacija ovih ju također čini vrlo sretnom. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radost darivanja!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Blizanac: 

Knjiga je izvrstan izbor, ali knjigu kupite samo ako ste sigurni da ju nije pročitao do sada. Blizanci vole avanture, putovanja. Kofer, torba ili neseser ga čini sretnim. U njegovom slučaju, što god da odlučite, jedno ne zaboravite, Božićnu čestitku također pošaljete u e-mailu. To ne košta ništa, samo ne zaboravite. Budući da Blizanci vole prirodu i vrt, barometar ili termometar je jako dobar izbor.

Ako je žena Blizanac:

Ona voli cvijeće i biljke. Možete ju iznenaditi bilo kojom biljkom i ona će biti zadovoljna. Trebate znati da je njoj planiranje važno, tako da je lijep poklon lijepa olovka, dnevnik ili kalendar. Ona voli raditi sto stvari istodobno, tako da dobar dar može biti stvar koja joj pomaže u tome, primjerice, slušalice za mobitel da može telefonirati za vrijeme vožnje. Razmislite o tome ako to još nema. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radosti darivanja! Pitajte Karlu, kod 997, na broju telefona: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) , za magiju privlačenja novca prije blagdana!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Rak:

On voli ljepotu, osobno. Ako napravite crno-bijeli portret sa srebrnim okvirom i taj dar ga dočeka pod borom, onda ga možete skinuti s nogu. Morate znati o Raku da voli kuhati, pa knjiga za kuhanje za muškarce je vrlo dobra ideja. Naravno, ne voli prati suđe, pa novi kuhinjski pribor također je dobra ideja. Voli sjediti kod kuće, pretplata na filmove ili kućni kino mu se mogu svidjeti.

Ako je žena Rak:

Možete napraviti kolekciju njezine omiljene glazbe ili zajedničkih pjesama. Budite sigurni da je srebrni nakit dobra ideja, ili srcoliki privjesak, broš ili sve tri stvari zajedno. Ona voli prirodno cvijeće, tulipane i ruže. Možete ju iznenaditi samo šalom, ali pazite na odabir boje. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radost darivanja!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE. 

Ovaj poklon kupite Vašim voljenima, u skladu s njihovim astrološkim znakom

Ako je muškarac Lav: 

Za njega je najbolji dar koji može podijeliti s Vama, ili drugima. Novčana kazna, Francusko vino, čaše, karte za koncert ili kazalište za dvije osobe. Luksuz je važan za njega pa možete odabrati i neki luksuzni restoran za večeru. Vn voli jedinstvene i antičke predmete, kao i srebrne i zlatne stvari. Ako puši, svakako je dobar izbor za njega upaljač tih boja.

Ako je žena Lav:

To će biti vrlo težak zadatak jer ih je najteže oboriti s nogu. Ne smijete štedjeti novac koji želite potrošiti na dar. Ako je u pitanju Vaš partner, trebali biste tretirati situaciju kao da nekoj slavnoj osobi kupujete božićne darove. 20 crvenih ruža, najskuplja čokolada, lijepa haljina, ili skupo donje rublje. Najbolja odluka ide s Vama i tako može odabrati za sebe poklone koje želi. Ako ne uspijete prikupiti puno novac, onda potražite stvar koja je jeftina, ali velika, ili napravite nešto vlastitim rukama. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radosti darivanja! Pitajte Evu, kod 431, na broju telefona: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) , za magiju privlačenja novca prije blagdana!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Djevica: 

On voli svoj posao, dobra ideja je novi laptop ili pribor za radni stol. Voli puno čitati, zgodan poklon je podna lampa ili udobna fotelja. Također voli biti koristan i popravljati stvari po domu pa je dobra ideja nova kutija za alat ili ručna bušilica. Tako će tijekom cijele godine imati izazove za poslove.

Ako je žena Djevica:

Baš kao i muškarac Djevica, one također vole napraviti nešto i stvoriti svojim rukama. Set za manikuru - pedikuru će biti izazov za cijelu godinu. Voli glazbu, tečaj u glazbenoj-školi će ju jako obradovati ako bi mogla naučiti svirati na nekom glazbenom instrumentu. Najam sportske opreme za fitness je dobar izbor. Ako želite kupiti nešto za stan, mislite o stvarima koje su korisne i ukrašavaju dom. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radost darivanja!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Vaga:

On voli glazbu, pa je stoga dobra ideja karta za koncerte, ali voli samo dobru glazbu, pa nije svejedno koji koncert je u pitanju. Voli jake mirise, dobra ideja za dar je parfem. Nisu mu važni moderni tehnološki uređaji, ali jednostavniju suvremenu opremu želi koristiti za grupu.

Ako je žena Vaga:

Ona voli nakit, ali je vrlo izbirljiva, samo trebate izabrati nakit za koji znate da bi ga i ona sama sebi izabrala. Voli se družiti s ljudima, tako da često nije doma, a ako već voli izaći, dobar poklon može biti i zgodna mala torbica. Voli seksi donji veš, losione i parfeme koristi na tonu. Voli urediti svoj stan novim predmetima. Ima istančan ukusa. Pazite što kupujete na poklon jer može promijeniti mišljenje o Vama samo na osnovu dara koji ste kupili. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radosti darivanja! Pitajte Ziju, kod 523, na broju telefona: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) , za magiju privlačenja novca prije blagdana!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Škorpion:

On je tajni agent. Strastveni je ljubitelj sigurnosnih sustava, kamera, špijunaža i sigurnost su njegova strast. Ako mu kupite sigurnosni sustav, svakako će biti sretan, ali ako mislite kupiti jeftiniji dar, može se obradovati i jednoj knjizi samo da je riječ o tajnim agentima, špijunima i da bude puno akcije. Voli imati stvari izrađene od kože. Ako razmišljate o piću, budite sigurni da odaberete viski. Ako je Vaš dečko Škorpion, sexi donji veš također mora biti u božićnom paketu.

Ako je žena Škorpion:

Ona voli retro stvari, bilo da je to stolni ukras ili neki drugi ukras za uređenje doma, ona će biti sretna zbog svega što je staromodno i bezvremenski modno. Škorpion je hrabra žena, misli da je nepobjediva pa ide sama kroz grad usred noći misleči da je sama sposobna za to. Možda joj treba pokolon koji može koristi u svrhu samoobrane, pa ju s time možete iznenaditi. Ako razmišljate o parfemu, možete izabrati neki divlji (opojni, zavodljiv) miris. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radost darivanja!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Ovaj poklon kupite Vašim voljenima, u skladu s njihovim astrološkim znakom

Ako je muškarac Strijelac:

On ni na trenutak ne staje, stalno je u pokretu. Kao dar za njega kupite sve što je u vezi putovanja ili posla: sat, kofer, nova aktovka. Istodobno aktivni i pasivni sportaš. Ulaznica za utakmicu ili nove tenisice na isti način ga fasciniraju. Voli prirodu, skitati, kampiranje. Sve će ga obradovati, od džepnog nožića do šatora.

Ako je žena Strijelac:

Fitness zakup ili stroj za vježbanje će biti hit kod nje, ali ako si to možete dopustiti, ako ne, onda trebate izabrati prilično neobičan sportski obrazovni program i biti njena pratnja. Budući da se stano kreće, putuje, voli to zabilježiti. Video kamera, fotoaparat, memorijska kartica će joj svakako trebati. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radosti darivanja! Pitajte Bijelu Damu, kod 795 na broju telefona: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) , za magiju privlačenja novca prije blagdana!

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Jarac:

Najdraže mu je kada dobije novac, naravno, što je više moguće, ali prihvaća i vaučere. Ako želite ipak dati poklon, onda on mora biti vrijedni antički komad ili neka rijetka stvar. Veliki je fan znanstvene fantastike, ako želite darovati knjigu. Voli zagonetke, mozgalice, ali budite spremni da će i Vas zamoliti da se igarate zajedno.

Ako je žena Jarac:

Za nju je vrlo vrijedno slobodno vrijeme i njen hobi. Slobodno joj izaberite poklon s kojim može stvarati, neka ispolji svoju kreativnost. Ako ste dovoljno pametni i kreativni, i želite nešto pokloniti što ste Vi napravili, možete ju slobodno iznenaditi svojom kreacijom, nešto što je samo pripremljeno njoj. Obožavati će ga. Napravite joj hranilicu za ptice i ne zaboravite urezati Vaše ime. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radost darivanja!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Vodenjak:

Sve što radi na struju, voli elektroničke uređaje. Vi ga također možete iznenaditi novim mobitelom, ako znate točno koji model želi. Većina Vodenjaka gleda svijet kroz duhovnu perspektivu i voli mistične priče, te skupljati predmete koji donose sreću.

Ako je žena Vodenjak:

I ona obožava elektroničku opremu, najnovije i najmodernije, a Vi joj kupite za poklon ono što još nema. Ona je istinski duhovna osoba, pa astrološka analiza, novogodišnje proricanje kartama ili specijalni dragi kamen može biti jako dobar izbor. Nemate dovoljno novca za božićne darove? Nemojte odustati od radosti darivanja! Pitajte Dadu, kod 432, na broju telefona: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) , za magiju privlačenja novca prije blagdana!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

Ako je muškarac Riba:

Voli video igre, želi puno novih igara ili uređaja kojima ga možete iznenaditi. Karaoke večer ga može iznenaditi, vrlo tajno bi on rado pjevao pred publikom, ali mu je potrebna mala motivacija. Želju za time možete ispuniti satima u plesnoj školi. Dobar izbor za poklon je kamera ili digitalni foto pisač.

Ako je žena Riba:

Puno sanjari i veliki je obožavatelj poezije i knjiga. Dobrodošle su neke stvari vezane za likovnu umjetnost kojom može iskazati svoju kreativnost. Ako planirate izraženiji poklon, kupite donje rublje svijetih boja ili odaberite babydoll. Riba žena je duhovna osoba, iznenađenje može biti dar koji je vezan za horoskop, npr. sretno kamenje ili kristali. Nemate dovoljno novca za božićni poklon? Nemojte odustati od radost darivanja!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

Ako još uvijek niste sigurni što darivati za Božić određenoj osobi, slobodno nazovite naše savjetnike i posavjetujte se s njima na broj telefona: 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

Pročitajte još: 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro