Razgovarajte iz USA
putem bonova
Tarot tri karte - odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot

Tarot tri karte - odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot

tarot-tri-karte

Što je tarot tri karte?

Špil tarot karata se sastoji od sedamdeset i osam karata podjeljenih u tri kategorije. Prva od tri kategorije tarot karata su dvorske karte, pa velika i mala arkana. Velika arkana  sastoji se od 22 karte, počevši od karte lude(0) te završavajući kartom svijeta(21). U svakom od tih brojeva nalazi se simbolika koju naši vrsni tarot majstori  mogu tumačiti ovisno o vašem pitanju ili interesu. Naši stručnaci u Astro Centru bave se tarot čitanjem više od 20 godina i najbolji su na svojim područjima. Ukoliko obavljate neki od rituala kao što su skidanje magije ili provjere uroka kod naših savjetnika, možete također zatražiti da vam otvore besplatni tarot i to sve u jednom pozivu!

TAROT TRI KARTE

 

Tarot 3 karte:

Ponuđene su Vam tri tarot karte. Odaberite jednu i kliknite na nju!

tarot-karta-1tarot-karta-2tarot-karta-3

 

Ukoliko se javite nekom od naših astrologa, povezat će "Vaše" karte s vašim datumom rođenja i događajima u vašem životu ili određenim iskustvima koje ste proživjeli. Besplatni tarot tri karte također može predvidjeti buduće događaje u životu osobe za koju se otvara, te dati suvisli odgovor na životna pitanja ili nedoumice koje su snašle osobu koja zatraži da joj se otvori besplatni tarot. Mala arkana sastoji se od deset karata u četiri boje: štap, zlatik, mač i pehar, odnosno ukupno 40 karata. Svaka od ovih grupa predstavlja po jedan element: vodu, vatru, zemlju i zrak. Također u malu arkanu su pridodane karte kralja, kraljice, viteza i paža. Većina tarot majstora koristi samo karte velike arkane dok naši tarot stručnjaci izvrsno barataju kartama velike i male arkane.

TAROT TRI KARTE

tarot-tri-karte

Tarot 3 karte - Naši savjetnici pomažu velikom broju ljudi diljem svijeta isključivo putem telefonskog poziva. Djelujemo već duže od deset godina te jamčimo točne, iskrene i brze odgovre na Vaša pitanja. Ukoliko se odlučite kontaktirati našeg savjetnika za neki od rituala kao što su ljubavna magija, financijska magija, skidanje uroka, nagaza i slično, zatražite da Vam u sklopu poziva otvori besplatni tarot i saznajte odgovore na pitanja koja su vam ostala neodgovorena.

 

Korisnici čitaju i ovo:

I.E. TEST - Test emocionalne inteligencije

Besplatna magija za bolje plaćen posao

Boris Crveni mag - Vlaška magija za LJUBAV

Mayanski horoskop

Tko su Tarot Majstori?

 

facebook

TAROT TRI KARTE

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro