Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Ljubavni horoskop za mjesec kolovoz!

Ljubavni horoskop za mjesec kolovoz!

Ljubavni horoskop za mjesec kolovoz će Vam sve otkriti! Kojih se znakova trebate klonit a koje prihvatiti.

Ovan

Uz Vaš mjesečni horoskop, obratite pozornost i ljubavni horoskop . Ovog mjeseca trebate odabrati, ljubav ili uspjeh? Na Vama je gdje ćete se osjećati sretnije. U postojećem odnosu, Vaš partner će imati poseban zahtjev od Vas! Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite predviđanje, ako niste sigurni u namjere Vašeg partnera! 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Bik

Horoskop za ljubav pokazuje kako može doći do velikih promjena tijekom kolovoza. Ljubav Vas vrlo lako može iznenaditi, čak i ako je ne tražite! Bit će mnogo iznenađenja u postojećem odnosu. Naučite radovati se svemu. Obratite se savjetnici Morani na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), zatražite analizu negativnih energija, posebice ako osjećate da je Vaš ljubavni život pod blokadom!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

Blizanci

Preuzmite inicijativu. Mjesečni ljubavni horoskop Vam poručuje da budete aktivniji. Vi morate napraviti prvi korak, ako želite osvojiti osobu koja Vam se sviđa. U postojećem odnosu, vrijeme je da se malo više usredotočite na obitelj partnera. Moguće je da su se u zadnje vrijeme dosta promijenili, pa je vrijeme da i Vi promijenite mišljenje o njima. Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali što Vaša svekrva misli o Vama!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

Rak

Rođeni ste pod znakom vode, a ipak pronalazite osobu rođenu pod znakom vatre. Ljubavni horoskop predviđa vatrenu ljubav! Ljubav će Vas dotaknuti nečim novim, predivnim i potpunim. Kod postojećeg odnosa ne postoje sumnje, nekako sve glatko teče. Kolovoz je mjesec novih početaka i nade! Nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite predviđanje, kako biste saznali nalazi li se pored Vas prava osoba!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE. 

Lav

Ljubav ćete pronaći u osobi koja je usporednog horoskopskog znaka s Vašim. Inače je moguća samo manja, ali vatrena avantura. Postojeći odnos će biti olujan ovog mjeseca. Obratite se savjetniku Damiru na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će pogledati, koliko se slaže Vaš horoskopski znak s partnerovim! 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

Djevica

Druga polovica mjeseca je Vaša! Imate sve šanse da se zaljubite. Mjesečni horoskop predviđa ozbiljan napredak u postojećem odnosu. Samo budite oprezni, ne treba na sve Vaš odgovor biti 'da'. Obratite se savjetnici Veri na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će odraditi detaljnu analizu Vašeg odnosa s partnerom, jer je moguće da mu ne dajete dovoljno slobodnog prostora!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Ljubavni horoskop za mjesec kolovoz!

Vaga

Trebate napustiti zonu udobnosti ako želite pronaći ljubav! Jedno staro proročanstvo se može ostvariti u kolovozu. Astrologija pokazuje puno čudnih znakova u postojećem odnosu. Možda možete očekivati i prinovu u obitelji. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam pogledati koliko djece ćete imati!  

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

Škorpion

Ne smijete zaboraviti, ljubav nije samo u vanjskom izgledu. Ako zaista želite biti sretni, morate sagledati i drugu stranu. U postojećem odnosu osjećate da partner previše očekuje od Vas. Možda je doista tako. Stoga nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će putem detaljne analize otkriti ispunjavate li očekivanja partnera! 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Strijelac

Prema astrologiji, komunikacija je Vaša jača strana. Sada Vašim intelektualnim moćima osvajate suprotan spol. Komunikacija također dolazi u prvi plan i u postojećem odnosu. Trebate mnogo razgovarati s partnerom o sretnim planovima za budućnost! Obratite se savjetnici Mirtu na kodu 613, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali, koji sretni događaji Vam predstoje u budućnosti! 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

Jarac

Uspjeh Vas lako može zavarati na putu ljubavi. Trebate ponovo odlučiti, uspjeh ili ljubav? Što god odlučili, horoskop predviđa napredak. U postojećem odnosu se želite ponovo dokazati. Sumnje postoje samo kod Vas! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali, dvoumi li se partner oko vašeg odnosa!  

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

Vodenjak

Kolovoz je mjesec vatre i može Vam donijeti velika uzbuđenja. Trebate promijeniti neke stvari ako želite pravu ljubav. Sada se otvaraju nova vrata! Kad govorimo postojećem odnosu, nemojte se bojati krenuti novim, boljim smjerom. Uz to, Vaš partner će imati jedno šokantno pitanje krajem mjeseca! Stoga bi bilo najbolje da nazovete savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam otkriti o čemu Vaš partner razmišlja kada je riječ o vašoj budućnosti! 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

Ribe

Srast, kao energetski jaka emocija, dominira ovog mjeseca. Vrijeme je da sada osvojite osobu koju želite u svom životu. Na Vama je da napravite prvi korak, to je poruka zvijezda! U postojećem odnosu horoskop predviđa ugodan mjesec. Trebate se usredotočiti samo na dobre stvari! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Ognjena na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija kako ništa ne bi blokiralo pozitivne događaje ovog mjeseca!

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

Pročitajte još: 

Koliko seksa Vam je potrebno?

Jeste li se već susreli s Vašim sudbinskim partnerom! 

Kako osvojiti muškarca u znaku Škorpiona! 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Ljubavni horoskop za mjesec kolovoz!

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro