Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Mjesečni horoskop za listopad 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!

Mjesečni horoskop za listopad 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!

Mjesečni horoskop za listopad 2021. Listopad 2021. bit će jedno od najplodnijih jesenskih razdoblja. To je zbog činjenice što će veći dio mjeseca proći za vrijeme rastućeg Mjeseca. U ovom trenutku Mjesečev utjecaj jača i možete računati na opskrbu energijom nebeskog zaštitnika.


Unatoč sklonosti promjenama, nagle promjene posla mogu negativno utjecati na Vaše radno raspoloženje. No, uz marljivost, stvorit će se povoljno okruženje za napredovanje u karijeri.

 

OVDJE pročitajte mjesečni horoskop za veljaču 2022. 

 

ljubavni-sat


Provedite više vremena na otvorenom i uživajte u plodovima svog rada. Horoskop upozorava na malu vjerojatnost trovanja hranom, pa pažljivo provjerite rok trajanja proizvoda. Uz to, nemojte se zanositi alkoholom.

 

Klikom OVDJE pročitajte mjesečni horoskop za siječanj 2022. 

 

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

 

 

horoskop-24-sata

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD 2021.

 

Dragi Ovnovi, što se tiče privatnog života, niste imuni na impresivan razvoj događaja. Neka zvijezde učine svoje, nema potrebe za naporom. Međutim, nije trenutak za pokretanje novih projekata, trenutak je loše odabran. Od 19. listopada imate dobre planetarne aspekte, prije ovog razdoblja budite oprezni. Oko 23. listopada zahvaljujući malom neočekivanom novčanom toku, Vaše financije su bolje. Što se tiče Vašeg ljubavnog života, situacija mora biti jasna, još postoje neke stvari koje morate riješiti. Ne čekajte predugo na akciju, iskoristite to razdoblje maksimalno!

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Ako ste sami, zvijezde ne olakšavaju zadatak jer se ne možete odlučiti, još uvijek oklijevate između dvoje ljudi. Podršku ćete pronaći u obitelji. Savjetujemo Vam da odvojite vrijeme za razmišljanje. Dajemo Vam inteligentne preporuke bez osuđivanja Vaših postupaka. Ne žurite sa svojim odabirom, to je najbolje što možete učiniti, donosite sve odluke mirne glave, prihvatite razočaranja. Primjena savjeta koji ste dobili prva je pobjeda.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Viktorija na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za područje ljubavi i karijere!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160

Pošalji

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD

 

Ako tražite rješenja za svoje probleme, naći ćete ih od 13. listopada, ali ne prije. Utjecaji planeta sugeriraju kratkotrajni zastoj. Iskorištavanjem svake male prilike koja Vam se ukaže idealno je rješenje. Oko 19. listopada profesionalna atmosfera mogla bi postati teška. Kolege iz ureda Vam otežavaju rad, ali nećete im dopustiti da Vas gaze. Ne skrivate svoje ambicije. Krajem mjeseca neki od naših dragih planeta šalju Vam dobre vibracije, dovoljne da Vam omoguće malo disanja, posebno ako bude više stresnih situacija.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Horoskop za ljubav poručuje da morate uložiti neke napore. Ako ste maštoviti i pronađete čvrste argumente, možete promijeniti svoju situaciju. Ako niste na istoj valnoj duljini kao Vaš partner, to nije jako ozbiljno, od drugog tjedna listopada naći ćete obostrani dogovor. Ako ste nedavno počeli izlaziti, situacija napreduje sporo, ali nemojte se obeshrabriti, stvari se kreću svojim tempom. Drugima se otvaraju prilike i sklapate nove susrete.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Horoskop Vam svakako savjetuje da je došlo vrijeme za ustupke, samo se morate odreći dvije ili tri sitnice da biste se smirenije napredovali.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Stoja na kodu 520, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi magiju uspjeha za mjesec listopad!

 


Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

 

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD 2021.

 

Dragi Strijelci, zvijezde vas maze, početak mjeseca je prilično miran, od drugog tjedna sve se ubrzava pod djelovanjem planeta. Vaši odnosi uzimaju zamah, polje rada pojačano je zahvaljujući novim projektima. Male poteškoće neće potpuno nestati osim što ste pod visokom nebeskom zaštitom, a to je lijepa prednost.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Sastanci koje održavate su korisni, vaša očekivanja su nagrađena, a komunikacija se i dalje lijepo odvija. Na poslu je atmosfera prozračna, kolege su vam podrška. Očekuju se neke promjene u vašem osobnom životu (selidba, promjena regije ili zemlje), pa govorimo o pozitivnim preokretima. Ako vam je potrebna financijska potpora za potvrđivanje projekta, ovo je razdoblje povoljno.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

U vašem ljubavnom životu sve ide dobro, okruženi ste dobrim ljudima. Spremni ste ispuniti svaku želju voljene osobe, pod djelovanjem planeta jačaju se romantični odnosi. Dok kočite s obje noge, Venera vas tjera da otkrijete svoje osjećaje. Mogu postojati manje napetosti, umjesto da forsirate svoje gledište stvari, priznajte krivnju, bit će mnogo jednostavnije. Treći tjedan je važno vrijeme za one koji su slobodni, situacija koju niste predvidjeli mogla bi vam osujetiti planove. Posljednjih dana listopada možda ćete imati neka dobra iznenađenja.

Obratite se savjetnici Dijani na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobni horoskop za mjesec listopad!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD

 

Listopad počinje glatko, tijekom ovog mjeseca osjeća se lijepa evolucija. Ako Vam trebaju stvari za napredak i razvoj, to će se dogoditi, ali s vremenom nećete imati kontrolu. Bilo da je to domena Vaše ljubavi ili domena obitelji, zvijezde Vam savjetuju da igrate na kartu razboritosti. Tek od 22. listopada novi vjetar briše loša sjećanja. Govorit ćemo o ponovnom rođenju. Prije toga Vam nedostaje strpljenja, preispitujete sve stvari koje biste mogli reći ili učiniti. Malo pogleda unatrag donosi Vam dobrobit. Nema potrebe ulaziti u sukob ili tražiti ultimatume.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Što se tiče ljubavi, neslaganja su u središtu rasprava, oscilirate između razočaranja i zle namjere. Gdje su Vam dobre namjere? Morat ćete smiriti stvari, pogotovo jer Vam kretanje planeta ne pomaže da se krećete u pravom smjeru. Ako se pokažete razumnima, pronaći ćete kompromis.

Možda mislite da se u ovom mjesecu listopadu ne događa ništa ugodno, razmislite ponovo, pogledajte oko sebe, možda ćete se iznenaditi nevjerojatnim stavom nekih ljudi. Širom otvorite oči.

Najbolje je da nazovete savjetnicu Zrinku na kodu 515, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi detaljno tarot proricanje za mjesec listopad!

 


Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

 

proročanstvo za 2022

 

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD 2021.

 

Ovog mjeseca ste mudri, Djevice. Dolazak jeseni smiruje žar Djevice, ali Venera lebdi nad vašom glavom ostavljajući otvorena vrata mogućnostima i sreći. Ne bojite se ničega, vi preuzimate vodstvo. Od početka mjeseca možete se početi opuštati, imate manje stresa čak i ako vas savjest tjera da uložite napore u posao ili emocionalni život. Obiteljski krug je u središtu vaših prioriteta, djeca su temelj vaše sreće. Atmosfera je općenito prozračna i zdrava. Ako razmišljate o velikim projektima, utjecaj planeta je povoljan.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Nema vremena za razmišljanje o lošim danima, slatka atmosfera vlada u vašem svakodnevnom životu. Izbjegavajući moguće probleme, zvijezde vam nude mogućnost izgradnje novih projekata.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Drugi tjedan u mjesecu povoljan je za ljubav. Od početka mjeseca veze sve više napreduju, bliskiji ste s partnerom nego ikad. Ako ste sami, ne odvajate vrijeme da poslušate dobre savjete svojih najmilijih, radije donosite impulzivne odluke, možda ćete kasnije požaliti. Razmislite o dobrim odlukama koje ste nedavno donijeli. Ako ste ponekad pomalo zbunjeni, pronađite utjehu u svom okruženju. Od trenutka kada se osjećate samouvjereno, ništa vas ne može natjerati da posumnjate. Bezbrižan je mjesec.

Već danas nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite detaljnu analizu za područje ljubavi i karijere za mjesec listopad!

 


Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD 2021.

 

Ovo je razdoblje povoljno, emocije su intenzivne i snažne, intuicija je dobra, ne dopuštate da išta prođe pored Vas. Od 12. listopada jedna za drugom dolaze prilike. Stoga, ako želite istaknuti svoju kreativnost, bit će mnogo prilika za to. Još uvijek oklijevate s postavljanjem projekta? Samo naprijed, oslobodite se sumnji! Ako na osobnoj razini razmišljate o promjeni nekih stvari, učinite to bez preispitivanja svojih prošlih postupaka.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Da biste prevladali svoje emocionalne strahove, planete Vam šalju potreban poticaj, idete naprijed, učite vjerovati. Obiteljski krug je stabilan, ne očekuju se smetnje tijekom mjeseca listopada. Profesionalno je ovo razdoblje mirno, spremno očekujte pozitivnu situaciju.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Ako ste u vezi, čini se da Vaš partner nerado izrađuje dugoročne planove, uvjeravate ga da je to za dobrobit vaše veze i da funkcionira. Pokazujete snažnu snagu uvjeravanja, što jača vaš odnos, posebno od 17. listopada. Ako ste slobodni, Vaše ambicije Vas vode do spoznaje, spremni ste učiniti sve za osobu koju volite. Listopad nudi lijepa iznenađenja. Zamislite lagan život, bez ograničenja. Uživajte u trenutku. Ostanite prijemčivi za mogućnosti. Uživajte u slatkoj atmosferi oko sebe.

Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno predviđanje za područje karijere i ljubavi kako ne biste propustili mogućnosti koje Vam se nude!

 


Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

 

horoskop-24-sata

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD


Dragi Blizanci, vi ste obzirni, ali odjednom odlučite biti manje pažljivi sa svojim voljenima. To šokira neke ljude oko vas, dok su drugi shvatili značenje vaše male igre. Pokušavate sve da od njih dobijete reakciju. Ako namjerno dopustite da se situacija zakomplicira, vaši će koraci biti neuspješni, prije nego što nespretno djelujete, dvaput razmislite.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Početkom mjeseca vaši ljubavni odnosi nisu stabilni, ali oko 15. listopada stvari se značajno poboljšavaju. Zašto ne biste iskoristili obiteljsku atmosferu pogodnu za razmjenu oko 22. listopada, za komunikaciju o projektima svih vrsta. Ne budite tvrdoglavi, riskirate da padnete na one tvrdoglavije od vas.

Ako u vašoj vezi postoje stvari koje se ne govore, pokušajte shvatiti u čemu je problem. Prilično brzo nađete zajednički jezik. Vaša veza doživljava uspone i padove. Skrivate se iza izgovora, Vaš partner to zna i to ne odobrava. Bliska osoba služi kao posrednik, njihovi savjeti su dragocjeni. Ako ih prihvatite, atmosfera postaje manje teška.

Odugovlačenje samo troši vaše vrijeme, a vrijeme je novac. Ne propustite prilike jer vaše sumnje nadmašuju sve ostalo. Potreban je oprez, ali nemojte biti skloni dramatizirati.

Obratite se savjetnici Ognjeni na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), te zatražite ritual provjere negativnih energija i zaštitu za mjesec listopad!

 


Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

sudbina

 

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD 2021.

 

Egocentrični ste umjesto da pogledate oko sebe, vrijeme provodite zamišljajući život bez problema, osim što on postoji samo u Vašim snovima. Tražite se, bilo na poslu, kod kuće ili u ljubavi. Na poslu neke male poteškoće mogu se riješiti u suradnji s kolegama, stoga pokažite malo diplomacije da se stvari smire.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Planeti Vas upozoravaju na Vaše neobično ponašanje koje ponekad imate s određenim ljudima, pa su prisutna različita mišljenja. Usvojite drugu strategiju i sve će biti puno bolje. Ako ste u vezi, Vaš partner očekuje da pokažete malo ljubavi, jer ovog mjeseca vaš odnos obilježava neravnoteža. Da biste pronašli zajednički jezik, potrebno je malo vremena. Na Vama će biti da učinite neke napore. Ali sa pozitivne strane, reagirat ćete u pravo vrijeme.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Ako ste sami, drugi tjedan je povoljan za nova poznanstva, atmosfera je bolja i osjećate se sigurno. Nemojte biti mrzovoljni zbog svega i ni zbog čega, nemojte zapinjati za nevažne detalje. Budite nježni, pokažite svoju diplomaciju, dogovorite se, uklonite loše raspoloženje. Vaša ljubaznost veliko je bogatstvo u Vašim odnosima s drugima.

U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam predati Vaš osobni kod za poboljšanje karijere!

 


Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD 2021.

 

Hoće li jesen pojačati vašu odlučnost, Vodenjaci? Čini se tako. Kad su u pitanju vaši osjećaji, lakoća i fantazija ključne su riječi dnevne rutine bogate emocijama. Varaju se ako vam kažu da vam nedostaje romantike. Bez buke nastavljate svojim putem i stižete do cilja. Ako pitanja ostanu neriješena, konačno ćete dobiti odgovore.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Iskoristite ovo jesensko razdoblje za poduzimanje novih projekata ili razvoj karijere. U uredu vas malo muči veliko radno vrijeme. Ako ste već niste suočili s tim, uzmite nekoliko dana odmora. Kod kuće imate puno posla, između djece i njihovih aktivnosti vam ne dosadi.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Između 13. i 17. listopada bit ćete rastrgani zbog izbora obitelji, partner vam pokušava pomoći i podržati vas, zahvaljujući čemu zajedno pronalazite rješenja. Stabilnije razdoblje očekuje se oko 25. listopada, tada možete malo udahnuti i početi se opuštati. Početkom jeseni samcima je potrebna nježnost, ovo razdoblje najavljuje lijepe sastanke. Imate mogućnost konkretizirati ljubavnu priču dopuštajući sebi da vas nose dobre vibracije zvijezda. 20. listopad označava početak lijepog razdoblja. Vaš trud će se isplatiti.

Stoga se obratite savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi ritual provjere negativnih energija i zaštitu kako ništa ne bi spriječilo lijepe događaje!

 


Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD 2021.

 

Početkom mjeseca pravite lijepe poteze. U početku pomalo sumnjičavo, ali se vrlo brzo uspijevate opustiti, komunicirate o svojim očekivanjima i osjećajima. Uspostavljate nove kontakte isticanjem toplih strana ljudskih odnosa, pa brzo pronalazite samopouzdanje.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Što se tiče obiteljskih projekata, prisutne su neizvjesnosti. Ako ste odlučili zatvoriti oči, a ne se suočiti sa stvarnošću, stvari će se vjerojatno pogoršati. Potaknite raspravu, tražite zajedničko stajalište i riskirajte. Oko 15. listopada sreća se vraća. Prilike se spremaju, financijski ćete pronaći stabilnost. Planeti se kreću oko Vašeg znaka, jesen najavljuje nove mogućnosti.

Ako tražite ljubav, očito je jesen savršeno vrijeme za to. Ovo razdoblje najavljuje ravnotežu u ljubavi. Potražite pomoć onih oko sebe ako Vam nedostaje motivacije za dovršetak poslovnih projekata, kako biste se mogli fokusirati na romantiku. Od 18. listopada emocionalna domena pronalazi lijepu dinamiku, uživajte u njoj, ne zaboravljajući svoje osobne ciljeve.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Unatoč nekim neravnotežama, zvijezde Vam daju priliku za izvođenje Vaših projekata. Ako naiđete na neka razočaranja, postoji dobar razlog. Odvojite vrijeme da razmislite o tome uzimajući u obzir savjete svojih najmilijih.

Listopad je prepun mogućnosti, kako ih ne propustili, obratite se savjetnici Veri na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi detaljno predviđanje!

 


Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD 2021.

 

Za Škorpione mjesec listopad najavljuje novu otvorenost. Istaknuto je područje odnosa, a vi se osjećate sigurnije. Kontakt s prirodom koristan je za najveće sanjare među vama, iskoristite ga za duge šetnje šumom ili za korak unatrag i smirite se.

Oko 14. listopada vaš je emocionalni život bogat. Neočekivani preokreti promijenit će tijek stvari; ako ste planirali putovanje, moglo bi se odgoditi. Situacija je također povoljna ako ste na čelu profesionalnog ili osobnog projekta. S financijske strane, svi administrativni postupci (zahtjev za bankovni kredit ili drugi) dobivaju pozitivan odgovor.

U ljubavi, kako biste izbjegli probleme u vašem odnosu, odvojite privatnu sferu od profesionalne. Pazite, profesionalne brige mogle bi preuzeti emocionalne odnose. Kritizirani ste zbog nedostatka sudjelovanja, reagirajte sada. Između izlazaka, hobija i posla, čim imate slobodan trenutak, uživat ćete u tome da provedete vrijeme u ljubavi. Velika snaga u vašoj vezi daje vam povjerenje u budućnost.

Samci, mogli biste pasti pod nečiju čaroliju brže nego što se očekivalo. Ovog mjeseca više ne kontrolirate svoje emocije, ali slijedi bolje razdoblje oko 17. listopada. Čini se da je jesen najbolje vrijeme za ostvarenje ljubavne priče. Ako sumnjate, naučite vjerovati sebi, prestanite tražiti i najmanju sitnicu da nešto pokvarite. Budite prirodni i otvoreni.

Svakako nazovite savjetnicu Afroditu na kodu 108, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja već očekuje Vaš poziv i zatražite detaljnu analizu za područje ljubavi!

 


Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

mjesečni horoskop za listopad 2021

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA LISTOPAD

 

Početkom mjeseca pojam lakoće odražava Vašu osobnost. Oko 10. listopada osjećaju se transformacije. Raščistit će se maglovite ljubavne situacije, više ne plivate u nemirnim vodama. Oko 21. listopada obiteljske brige preuzimaju Vaš svakodnevni život, ali dobro kontrolirate emocije, ne idete glavom kroz zid, tražite najpametnije rješenja. Prilika za poboljšanje karijere je prisutna. Oko 15. listopada mogli biste donijeti radikalnu odluku.

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

U vezi uspijevate se osloboditi određenih ograničenja. Vaš partner cijeni Vaš novi način razmišljanja čak i ako se ne slaže baš s Vašim izborima. Da biste prevladali neslaganje, pronaći ćete zajednički jezik. Od 17. listopada vraća se mir, Vaša veza pronalazi mir. Atmosfera je slatka. Donosite odluku da odvojite vrijeme ako tražite srodnu dušu. Moguće je da će Vam nepredviđena situacija poremetiti planove. Ljubav je odlučila posjetiti Vas. Ovo razdoblje je pozitivno, s lakoćom ćete uspostavljati nova poznanstva.

Odluke koje donosite odvode Vas u nove situacije. Ne gubite iz vida ciljeve koje ste sami postavili, krećite se svojim tempom. Razmaziti ljude koje volite je dobro, ne zaboravite na to.

Već danas nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite veliku ljubavnu magiju za mjesec listopad!

 

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI:

 

Broj životnog puta - Numerolozi otkrivaju kakva budućnost vas čeka

 

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

 

Vještice u SAD-u bacale urok na D. Trumpa

 

 

facebook

 

Mjesečni horoskop za listopad 2021. 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro