BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Veliki ljetni horoskop za seks!

Veliki ljetni horoskop za seks!

Ljetni horoskop za seks– Prema seks horoskopu, sada je pravo vrijeme za oslobađanje seksualnih energija. Na Vama je da uravnotežite energije planeta sa Vašim seksualnim životom. Planetarni položaji također utječu na seksualni život. Naravno, najviše ovisi o Vama na koji način ćete probuditi te energije u Vama.

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

Ovan

Horoskop za seks predviđa vruće ljeto za Vas. Iako proljeće završavate raskidom, nakon prekrasne noći sv. Ivana, Vaši snovi se mogu ostvariti. Već neko vrijeme netko čezne za Vama. Uz mnogo vatre i strasti, čak i Vaš vatreni znak se može iznenaditi. Bit ćete oduševljeni što Vas netko mnogo želi i gaji snažne osjećaje prema Vama. Nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali da li Vas je netko pokušao odvesti u krevet pomoću magije za ljubav!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

Bik

Prema horoskopu za seks, morate ponovno otkriti što znače osjećaji. Ovog ljeta bit će riječ o erotskom razvoju i o školi strasti. Dobro je proučavati tantrum, jer ne pruža samo put ka užitku, već daje savjete o mudrosti i mjeri! Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), jer možda upravo Vas čeka tajno i intimno proročanstvo od našeg najboljeg proroka!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte ovdje.

 

saznaj-buducnost

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Ljetni horoskop za seks

 

Blizanci

Erotizam je područje u kojem je ponekad dopušteno malo iluzije. S vremena na vrijeme, trebate Vaše racionalno razmišljanje ostaviti kod kuće i prepustiti se. Ponovo ćete shvatiti, da užitak dolazi iznutra i da je tabu samo društveno očekivanje. Ali Vaš privatni život je tajna, zato možete biti slobodni s Vašim strastvenim osjećajima. Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali da li imate odgovarajućeg partnera, prema analizi astrologa!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte ovdje.

Rak

Horoskop za ljubav i seks gotovo su jednaki kod Vas! Vatra, strast, sveobuhvatne emocije, dominiraju Vašom vezom. Mnogo ovisi i o Vašem partneru, da li je u stanju održati korak s Vama. Horoskopski znakovi se ponašaju drugačije u krevetu! Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali jeste li kompatibilni s partnerom, prema analizi astrologa!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte ovdje.

 

OVDJE doznajte jeste li se susreli već s Vašim sudbinskim partnerom! 

 

Lav

Budite oprezni kada krećete u akciju! Svijest često donosi zadovoljstvo u Vašem životu. Nije uvijek dobro služiti se vatrenom strašću. Povremeno je potrebno malo stagnirati, kako bi kasnije sve bilo intenzivnije. Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite magiju za privlačenje ljubavi, ako još uvijek niste pronašli pravog partnera!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte ovdje.

 

Erotski ljetni horoskop

 

Djevica

Ljetni horoskop za seks - Pokušajte ostati dosljedni sebi, a ne uvijek ugađati partneru! Morate biti svjesni vlastitih potreba, posebice ako želite dorasti ljetnim mjesecima. Ponuda za avanture i veze ćete imati mnogo, samo o Vama ovisi koga ćete odabrati! Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali koji horoskopski znak Vam najviše odgovara u krevetu!

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

 

crna-magija

 

U potrazi ste za avanturom? Ili je to partner s kojim je svaki dan avantura? Nazovite savjetnicu Etiku na kodu 333, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam pomoći privući osobu koju želite u svom životu!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Vaga

Ljetni horoskop za seks ukazuje na ljeto puno događaja.To je prednost za osobe koje su još uvijek slobodne i bez obaveza. U drugom slučaju, Vašeg partnera možete lako učiniti ljubomornim. Vaša priroda će biti intenzivnija nego inače, ponekad će životinjski instinkt upravljati Vašim strastima! Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali da li Vam je partner odan!

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte ovdje.

 

Ljetni horoskop za seks

 

Škorpion

Prema ljetnom horoskopu za seks, Vaše samopouzdanje će biti Vaša glavna snaga. Iskoristite to i uživajte u vodećoj ulozi, ali se ponekad i Vi trebate prepustiti strasti. Očekuju Vas vrele ljetne noći, ali pazite se, jer lako možete zažaliti zbog nekih Vaših odluka! Već danas nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali postoje li odluke zbog kojih ćete zažaliti!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte ovdje.

 

Strijelac

Nađite zlatnu sredinu, nemojte stavljati veliki naglasak na stvari koje nisu važne. Ljetni horoskop za seks - Budite ambiciozni u krevetu, pomalo i divljiji nego inače. Morate doživjeti Vašu strast, jer će Vas sada vatra Marsa ispuniti. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Mariju na kodu 390, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali, što Vam sprema najneobičniji položaj zvijezda u ovoj godini!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte ovdje.

 

 

Koliko seksa Vam je potrebno? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

 

Seks i horoskop

Jarac

Ljetni horoskop za seks - Nepredvidljivost je velika prednost jer, prema horoskopu za seks, gotovo uvijek znate iznenaditi partnera. I horoskop za ljubav predviđa mnogo dobrih stvari za Vas. Vrlo je važno da i emocionalno budete zainteresirani za Vaš odnos, a ne samo seksualno! Obratite se savjetnici Morani na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam otkriti, da li je Vaš partner vezan za Vas samo fizički ili emotivno!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte ovdje.

 

Vodenjak

Iskoristite Vašu maštu, nikako se ne upuštajte u sivilo svakodnevice. Spavaća soba je mjesto gdje je Vaša mašta najbolji začin za zajedništvo. Vi ste strastven ljubavnik koji ulaže mnogo emocija u sve. Vaš partner, međutim, često želi više, ponekad možda možete biti i malo divljiji. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Vera na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste od stručnjaka saznali što je skrivena želja Vašeg partnera!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

 

Ribe

Ljetni horoskop za seks - Ne smijete biti sebični, pogotovo ne ovog ljeta. Sve će Vam biti dano da budete vrlo sretni. Uživajte u životu, jer sada će vatra biti u Vašem srcu. Pazite se, jer lako možete zaglaviti u posljednjem mjesecu sezone! Obavezno nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali koliko je odanost Vašeg partnera čvrsta!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte ovdje.

 

Pročitajte:

Kako koji znak može doživjeti orgazam!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Koliko seksa Vam je potrebno

 

 

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro