Razgovarajte iz USA
putem bonova
Veliki zimski horoskop za seks!

Veliki zimski horoskop za seks!

Zimski horoskop za seks je nešto što uvijek potiče tračeve. Neki od znakova će se možda naljutiti, a nekima će se možda svidjeti ovo predviđanje. Ali nikome nije naodmet dobar savjet – evo što vam donosi zimski horoskop za seks!

OVAN

Zimski horoskop za seks Ovnovima predviđa: Vaš najbolji period za seks tijekom zime bit će u ožujku. Rano proljeće će donijeti puno koketiranja koja će dovesti do seksualnih susreta.

Imajte na umu da "najbolja vremena seksualno" ne moraju značiti seks s nekim drugim. Vruća masturbacija sa sobom je također seks.

Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, slobodni savjetnici, kako biste saznali koji horoskopski znak Vam najviše odgovara u krevetu!

Sve o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

Pročitajte još: Ovan i seks!

Horoskop za seks

BIK

Horoskop za seks Bikovima sugerira: Ako je Bik poznat po bilo čemu, onda je to njegova izdržljivost i to će stvarno zasjati ove godine.

Vaša sposobnost da izdržite duge periode predigre vratit će Vam se u izobilje ove godine. Kao i uvijek, postojanost i odlučnost reflektirat će se na svim područjima Vašeg života.

No kako će se ove godine zaista odvijati, te će dvije osobine biti najistaknutije u Vašem seksualnom životu. I zapamtite: predigra je ključna za sjajan seks.

Obavezno nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, slobodni savjetnici, kako biste saznali koliko je odanost Vašeg partnera čvrsta!

Sve o horoskopskom znaku Bik saznajte ovdje.

Pročitajte još: Bik i seks!

 

BLIZANCI

Zimski horoskop za seks Blizancima sugerira: Blizanci, Vaše samopouzdanje nije šala i ono se uvijek uspije preliti u Vaš seksualni život - bilo da je riječ o povremenom seksu ili seksu s dugogodišnjim partnerom.

Dakle, možete očekivati isto ove godine, naročito tokom veljače. Bit će parova koji se raspadaju oko Vas i to će Vam donijeti bolji pogled na Vaš vlastiti status.

Ne samo da ćete imati perspektivu u džepu, već i puno mogućnosti za seks s onima koji su u toku raspada veze i spremni su krenuti dalje s ležernijim i zabavnim načinom života.

Obratite se savjetnici Morani na kodu 369, slobodni savjetnici, kako biste saznali jeste li kompatibilni s partnerom, prema analizi astrologa!

Sve o horoskopskom znaku Blizanci saznajte ovdje.

Pročitajte još: Veliki horoskop za seks - Blizanci, Rak i Lav

 

Otkrijte svoj zimski horoskop za seks 

 

RAK

Zimski horoskop za seks Rakovima poručuje: Rakovi, Vi ste osjetljiv cvijet! Možete očekivati malo zbrke u vezi, ali budimo iskreni, to nije baš novo za Vas. Možda se ove zime osjećate zbunjeno kao i Vaš partner i pada Vam raspoloženje.

Ali do ožujka ćete biti na puno boljem mjestu. Iako je to što možete očekivati na frontu veze, na frontu seksa neće se nešto puno promijeniti. Vaš seksualni život ove godine neće biti divlji, ali imat ćete nova iskustva s partnerom.

Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, slobodni savjetnici, kako biste saznali da li imate odgovarajućeg partnera, prema analizi astrologa!

Sve o horoskopskom znaku Rak saznajte ovdje.

LAV

Horoskop za seks Lavovima predviđa: siječanj i veljača, pa čak i rani ožujak, sve je u zaokupljanju i uživanju u Vašem slobodnom vremenu, jer s prvim procvatom cvjetova stvari će se brzo promijeniti.

Čak i ako ste Lav koji se ne brine za dramu (da, takvi postoje), sve će to nahraniti Vaše samopouzdanje još više nego inače. Ali tijekom zime, stvari će se malo ustabiliti i Vi ćete biti raspoloženi za nešto manje dramatično i animalističko.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Stoju na kodu 520, slobodni savjetnici, kako biste saznali da li Vam je partner odan!

Sve o horoskopskom znaku Lav saznajte ovdje.

 

Otkrijte svoj zimski horoskop za seks 

 

DJEVICA

Zimski horoskop za seks Djevicama predviđa: kao djevičanski znak zodijaka, kada je riječ o seksu, skloni ste se baviti stvarima i kontrolirati svoj seksualni život na način na koji to ne čine drugi znakovi. No, iako je to možda tako, tijekom ove zime imate na umu neke druge stvari.

Ono što će za Vas biti drugačije jest to što ćete na početku godine pogoditi težak period koji resetira Vaša očekivanja. S time ćete imati novo poštovanje za intimnost i stabilnog partnera.

Dakle, nemojte na poteškoće gledati kao na nešto loše. Ponekad nam je potrebno “loše” da bismo zaista cijenili sve što imamo u životu.

Nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, slobodni savjetnici, kako biste saznali da li Vas je netko pokušao odvesti u krevet pomoću magije za ljubav!

Sve o horoskopskom znaku Djevica saznajte ovdje.

Pročitajte još: Veliki horoskop za seks - Djevica, Vaga i Škorpion!

uzroci mokrenja u krevet

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Zimski erotski horoskop

VAGA

Zimski horoskop za seks Vagama predviđa: Iako se početak godine možda neće pokrenuti onako kako ste se nadali, dalje možete ići samo gore - zato samo nastavite držati taj um Vaga.

Unatoč velikim tranzitima koji će se dogoditi ove godine, Vage će pasti na noge - a u nekim slučajevima i na sve četiri. To sve ovisi o vrsti seksualnog položaja za koji ste raspoloženi.

To je pravi lijek koji će Vas vratiti u ravnotežu, što zauzvrat čini čuda za Vašu fizičku energiju i Vašu seksualnu vještinu.

Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, slobodni savjetnici, i zatražite magiju za privlačenje ljubavi, ako još uvijek niste pronašli pravog partnera!

Sve o horoskopskom znaku Vaga saznajte ovdje.

 

ŠKORPION

Prema horoskopu za seks, Škorpioni: ako ste mislili da imate lošu reputaciju među ostalim znakovima zodijaka, uskoro će postati još lošija. Spremni ste za to? Seks bez osjećaja - to jest, ako ga možete izvesti.

Sve dok se Škorpion ove zime približi seksu bez osjećaja, ovo će biti nagrada za dobitak. Za one koji su u vezi sa Škorpionom, to je kao kad čuju da njihov partner ima “jackpot” u paklu, ali Škorpion ima moćnu kontrolu nad njihovom voljom. Ovo je probojna seksualna godina za Vas!

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Gordana na kodu 311, slobodni savjetnici, kako biste od stručnjaka saznali što je skrivena želja Vašeg partnera!

Sve o horoskopskom znaku Škorpion saznajte ovdje.

STRIJELAC

Horoskop za seks Strijelcima predviđa: kao jedan od najdugovječnijih znakova zodijaka, ova se osobina u Strijelcu može naći i u njihovom seksualnom životu. Što, naravno, ima savršenog smisla.

Kroz avanturu, ove zime ćete pronaći vrlo jedinstvene seksualne susrete. Kroz žudnju za još avantura, pronaći ćete izlaz iz “čudnih” situacija. Zauzvrat ćete se osjećati još sretnije nego inače, što će Vam iz aure izvući seksualno povjerenje.

Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613, slobodni savjetnici, koja će Vam otkriti, da li je Vaš partner vezan za Vas samo fizički ili emotivno!

Sve o horoskopskom znaku Strijelac saznajte ovdje.

Pročitajte još: Veliki horoskop za seks - Strijelac, Jarac i Vodenjak!

 

besplatni-tarot

 

 

 

 

JARAC

Prema horoskopu za seks, Jarčevi će imati sreće. Iako će mnogi faktori pokazivati da početak ove godine nije bajan, Jarci neće imati taj problem. I kao da Vam je draže, kao da je netko tko je sklon tradicionalnom držanju stvari, držanje svega na tom prostoru.

Stari plamen? Seks s bivšom? Zašto dovraga ne? Bez obzira na to kako se osjećate, zajašite ovaj val tijekom zime. Odmorite se i uživajte.

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, slobodni savjetnici, kako biste saznali, što Vam sprema najneobičniji položaj zvijezda u ovoj godini!

Sve o horoskopskom znaku Jarac saznajte ovdje.

 

Kakav je Vaš zimski horoskop za seks? 

 

VODENJAK

Horoskop za seks Vodenjacima predviđa: možda ste neslužbeni hipi zodijački znak, ali slobodna ljubav i seks baš i neće biti Vaši glavni prioriteti tijekom zime.

Možda ćete imati tendenciju da odgađate svoje zadatke, zbog čega ćete više primjećivati što Vam smeta u seksu. Lijek je jednostavan: odmah se pobrinite za svakodnevne zadatke, a Vaš će se seksualni život drastično poboljšati.

Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, slobodni savjetnici, kako biste saznali postoje li odluke zbog kojih ćete zažaliti!

Sve o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

RIBA

Prema horoskopu za seks, drage Ribe, ove godine ćete imati čitav spektar iskustava! Dio toga je odraz Vašeg partnera. Drugi razlog je taj što će Vas empatija oduzeti ako niste aktivni s duhovnom higijenom. Intuitivno ćete znati kada i kako postići mir i iskusiti taj mir u svojim seksualnim susretima tijekom zime.

Jeste li prešli u doba Vodenjaka, sa svim tim mirom? Zapravo, riječ je o tome da ostanete u igri i uživate u svojim nadolazećim seksualnim iskustvima sa svom tom intuicijom koju ste zaključali u sebi.

Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, slobodni savjetnici, jer možda upravo Vas čeka tajno i intimno proročanstvo od našeg najboljeg proroka!

Sve o horoskopskom znaku Riba saznajte ovdje.

 

Pročitajte još: Ribe i seks!

Donosimo još savjeta o seksu:

 

 

facebook
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro