Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Tri najbolje mame na osnovu horoskopa!

Tri najbolje mame na osnovu horoskopa!

Mame po horoskopu -  sada ćete konačno saznati i kakva ćete biti majka ili kakva ste majka sada prema horoskopskom znaku. Nemojte se razočarati ako Vaš znak ne pripada u tri najbolje majke. One mogu biti općenito, bazirano prema kvalitetama horoskopskih znakova najbolje mame, ali svaki horoskopski znak nosi nešto posebno u sebi, zbog čega će postati zaista dobra majka. Za Vaše dijete ste Vi najbolja majka, pošto sve pokušavate napraviti kako bi njemu bilo najbolje. Ako želite saznati s čime još možete poboljšati fizički i psihički razvoj Vašeg djeteta, zatražite pomoć od naših savjetnika.  

Rak

Prema horoskopskom znaku Vi ste jedna od najboljih mame, premda Vaše dijete ne osjeća to uvijek. U tom slučaju imate potpunu harmoniju između Vas i Vašeg djeteta ako je on rođen pod horoskopskim znakom Jarca, Raka, Lava, Djevice ili Vage. U tom slučaju ste na istim valnim dužinama, a Vaše dijete će cijeniti sve što mu pružate. Puno kreativnih zanatskih zadataka obavljate, čak i njegovu sobu zajedno ukrašavate. S Vama o bilo čemu može pričati, zato niti u tinejdžerskoj dobi neće se udaljavati od Vas.

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE. 

Mame po horoskopu

Bik

Vi ste mame koje sa obje noge čvrsto stoji na zemlji, međutim u duši može dotaknuti nevjerojatne visine koje ne ograničavaju ni Vašu ni djetetovu maštu, ali uvijek znate kada se trebate vratiti u realnost. Vi ste takav tip bio-majke koja ne pretjeruje sa takozvanom „zdravom“ ishranom, međutim, ako poslužujete za ručak neku salatu pobrinete se o prirodnom porijeklu, čak i jaja volite kupiti od seoskih dobavljača. Vaš odnos s djetetom i kada odraste može biti odličan.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

 

Vodenjak

Vi ste liberalne mame koja nameću vrlo malo ograničenja svojem djetetu, ali one strogo provodi u djelo. S time nema nikakvih problema, pošto dijete u mnogim pogledima uživa u slobodi, zato mu nije teško da Vam u tim nekim određenim stvarima izlazi u susret. Štoviše, dijete osjeća da sa pridržavanjem tih pravila Vama čini lijepo, a ne misli da je to neka vojna komanda koju mora izvršiti. Pošto mu i Vi često udovoljavate, zbog toga i on rado učini sve što ga zamolite. Zajedničke igre i zajedno provedeno vrijeme kasnije će roditi svoje plodove. Vjerojatno Vaše kreativno, nezavisno i bezanksiozno dijete, kao odrasla osoba će postići puno uspjeha.  

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

 

  saznaj-buducnost  

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

Ni pripadnici ostalih horoskopskih znakova nisu loše mame. Ako niste našli Vaš horoskopski znak među tri najbolje majke, onda čitajte dalje kako biste saznali što radite dobro i što biste mogli poboljšati kako biste imali još harmoničniji odnos s djetetom.

Jarac

Ponekad ste previše strogi čak i prema sebi. Opustite se i ne gledajte na odgajanje djeteta kao na neki zadatak, nego kao na neku igru. Igrajte se tate i mame kao kad ste bili dijete i rješavajte Vaše strahove jer to dijete osjeti i ne pomaže njegovom duhovnom svijetu niti u kontaktu s ljudima.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

Ribe

Imajte u vidu činjenicu da Vaše dijete nije od stakla. Nema potrebe da ga stalno čuvate i ako bude bio malo na vjetru, od toga se neće odmah razboljeti. Ako ga previše čuvate to će kasnije ići na njegovu štetu. Budite uvijek pored njega, ali imajte u vidu da on niste Vi, Vaše dijete je drugi čovjek. Ako je Vama hladno to ne mora značiti da je i njemu hladno. Nemojte ga dodatno oblačiti samo zato što je Vama potreban kaput, isključivo ga dodatno oblačite kada on to zatraži.  

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

 

Želite saznati kakva ćete biti majka prema horoskopskom znaku i u kojem smijeru trebate usmjeriti Vaše dijete?! Odgovore na ova pitanja možete dobiti od savjetnika na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Ovan

Vi ste prijatelj Vašem djetetu, zato Vas smatra prijateljem za igranje. Nemate autoritet nad njim, zato otprilike radi što god želi. Ponekad je i to potrebno, ali ako je uvijek tako, onda morate nastojati da stvorite pravila i provedete ih. Ne zaboravljate, Vi ste mame, a on beba, čak i u tom slučaju kada u nekim njegovim igrama ova uloga se pretvara u obratnu situaciju. Odvojite “vrijeme igranja” od “vremena majčinstva”. Kada je vrijeme majčinstva, onda vladaju druga pravila.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Blizanci

Dijete postavlja puno pitanja, pogotovo tijekom prvih šest godina života, ali od Vas ne očekuje gotova rješenja. Ponekad je dovoljno ako ga samo potaknete, a on će već sam dokučiti stvari. Pustite ga da razmišlja sam, a Vi mu u tome pomozite. Tako ga potičete da samostalno razmišlja i razvija logično razmišljanje koje će mu u budućnosti biti od koristi.  

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

 

  mame-po-horoskopu    

Lav

Dijete zna da ste Vi šef, ne trebate mu to stalno stavljati na znanje. Ponekad trebate sjesti pored njega na tepih i pustiti ga da prevladava, bila to neka borbena igra ili društvena. Vi posjedujete veliko znanje o životu i imate dobre psihološke vještine, koristite to dok pričate ili se igrate s njim.

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

 

Znate li da Vaši snovi mogu biti proricateljski? Posjetite našu stranicu - Sanjaricu! Saznajte što znači sanjati TRUDNOĆU.

Djevica

Mame po horoskopu -  Ako poslije napornog dana smatrate da niste u mogućnosti baviti se djecom i najradije bi samo ležali, onda otiđite u dječju sobu i lezite na pod, samo budite prisutni. Dijete osjeća koliko daleko može otići, osjeća kada ste bolesni ili umorni. Njemu puno znači Vaše prisustvo, čak i ako Vi mislite da izgledate kao zombi i neće imati nikakve koristi od Vas.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

Vaga

Teško pronalazite ravnotežu između prijatelja, suigrača i odnosa roditelj - dijete. Vi ste na prvom mjestu majka, osim toga mu možete biti i prijatelj. Ako ste za nešto rekli da ne može, nemojte se predomisliti kasnije, nego pokušajte što manje govoriti ne. Dijete ne može razumijete polovično ne, ne zna razlikovati NE, ali na kraju će postati DA. Radije recite sada ne, možda drugi puta da.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

Škorpion

Vaše dijete može puno naučiti od Vas, ali ne pokušavajte ga naučiti. Jednostavno mu budite samo dobar primjer, pokažite mu samo kako to Vi radite. Dijete ući najviše iz onoga što vidi od Vas, a ne od onoga na što ga naučite. Promijenite didaktičke metode i možete postati najbolja mama na svijetu.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Strijelac

Mame po horoskopu - Moguće je da se Vaše dijete razlikuje od Vas, ne voli žurbu i putovanja kao Vi. Obratite pažnju na njegove potrebe i podesite Vaš ritam života s njegovim. Ako Vi žurite, nemojte i njega požurivati jer on ne razumije zašto trebate žuriti, a kršenje čak i ako se tako čini, vjerojatno nije njegova krivica. Bolje ga budite ranije i obucite ga na vrijeme, nego da mu stresno govorite “ požuri, zakasniti ćemo” rečenicama jer se to u budućnosti može razviti u tjeskobu.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

Želite znati kakva majka ćete postati prema astrološkom znaku ili u kojem pravcu trebate usmjeriti Vaše dijete? Odgovore na Vaša pitanja će dati naši savjetnici.

 

 

 

 

UPRAVO SE ČITA: 

Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

Vaš anđeo čuvar je uvijek pored Vas i pomaže Vam da budete što bolja majka Vašem djetetu.

Kako se možete opustiti prema horoskopskom znaku!

Okružite se predmetima koji Vam mogu donijeti sreću i da Vam se tako želja što prije ostvari!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro