Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za rujan 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za rujan 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za rujan 2021. U rujnu će na sve horoskopske znakove utjecati Jupiter. Moćna energija ovog planeta omogućit će Vam da vidite svoj skriveni potencijal i dopustite promjene u svom životu. Za kreativne ljude ovaj će mjesec donijeti novi val inspiracije. Međutim, trebate biti oprezni s riječima i djelima. U rujnu 2021. trebali biste biti pažljivi prema svom zdravlju, a ne podleći aktivnom utjecaju Saturna. 

Krajem mjeseca, s hladnim vremenom, može doći jesenska depresija, željet ćete biti sami sa sobom. Ne suzdržavajte ovaj impuls, ali ne dopustite da Vas jesenski blues sruši: čitajte knjige, radite ono što volite, pozovite starog prijatelja u posjet i sve će se riješiti samo od sebe. Zračni znakovi trebali bi biti mekši i popustljiviji prema svojim najmilijima: da, mogu se pojaviti smiješne situacije, ali ne biste trebali donositi preuranjene zaključke.

 

Klikom OVDJE pročitajte mjesečni horoskop za kolovoz 2022.

tarot

Bolje je da zemljani znakovi odbiju velike kupnje ili, barem, o tome unaprijed razgovaraju s pripadnikom vatrenog znaka: u jesen 2021. samo će oni moći ostati mirni i praktični. Vodeni znakovi će biti zaokupljeni poslom, što će im se, međutim, kasnije isplatiti s novim radnim mjestom ili dobrim bonusom.

 

 

Mjesečni horoskop za rujan 2021. 

 

 

horoskop-24-sata

 

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2021.


Horoskop za rujan ne predviđa dobre stvari na polju karijere. Aspekti zvijezda nisu povoljni i to čini okruženje na radnom mjestu vrlo nestabilnim. Imat ćete loše odnose i sa starijima s i nadređenima. To će otežati postizanje Vaših ciljeva i nagrada. U tim okolnostima ima smisla baviti se dobrotvornim i duhovnim aktivnostima. Možda ćete razmišljati i o nadogradnji svojih profesionalnih sposobnosti.


Ovog mjeseca u fokusu će biti društvene funkcije i odmor s Vašim partnerom. Ako ste u braku, sada postoje dobre šanse za planiranje trudnoće. Bit ćete zauzeti u pronalaženju načina da zadivite svog partnera i učinite njegov život veselijim. Vaš suprug će Vam pružati veliku podršku i uživat će u Vašim nastojanjima. Samcima stoji novi odnos tijekom posljednjeg tjedna u mjesecu. Potrudit ćete se pronaći ljubav. Naći ćete svog suputnika koji će biti kompatibilan s Vama.

horoskop-prednosti-nedostaci


Horoskop za rujan 2021. nevjerojatan je kad je riječ o zdravlju. Imat ćete podršku zvijezda i budite sigurni da neće doći do ozbiljnijih zdravstvenih tegoba. Manje tegobe mogu se riješiti rutinskom posjetom liječniku. Treba naglasiti očuvanje dobrog zdravlja. Ne biste se trebali previše opustiti, i dalje održavajte redovitu tjelovježbu i plan zdrave prehrane. Izbjegavajte prekomjerno naprezanje i vježbajte redovite tehnike opuštanja ili se bavite sportskim aktivnostima.


U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Mirta na kodu 613, slobodni savjetnici, koja će Vam odraditi detaljno predviđanje za mjesec rujan!

 


Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

Mjesečni horoskop za rujan 2021. 

 

mjesecni-horoskop

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN

 

Horoskop za rujan 2021. predviđa izvrsne izglede za rast Vaše karijere. Planetarni položaji pružaju veliku podršku i čine okruženje na radnom mjestu skladnim. Uz podršku kolega i starijih osoba, moći ćete bez napora ostvariti svoje ciljeve. Također se možete veseliti financijskim nagradama.

Imat ćete vremena za uključivanje u dobrotvorne aktivnosti za boljitak društva. Svoju profesionalnu stručnost možete poboljšati uz pomoć bliskih starijih osoba.


U ljubavi ovog mjeseca pomaže Vaša magnetska osobnost. Međutim, skloni ste biti previše iskreni i to bi moglo povrijediti neke ljude. Budite obazriviji! Postojeće veze će biti obilježene predanošću i vjernošću. Bračni odnosi bit će skladni, a Vaš će partner će se potruditi da budete sretni. U braku će postojati potpuna harmonija i imat ćete podršku supružnika u svemu što radite, uključujući i planiranje rođenja djeteta. Ako ste sami, ovog mjeseca ćete biti entuzijastični u ostvarivanju ljubavnih odnosa. Svojom magnetskom osobnošću možete privući potencijalnog partnera. Instinkti će Vas odvesti do prave osobe.

skolski-horoskop


Horoskop za zdravlje je blažen i za to imate podršku zvijezda. Neće biti ozbiljnih zdravstvenih problema, dok se mali zdravstveni problemi mogu riješiti posjetom svom liječniku. Metode opuštanja, poput sporta i meditacije, smanjit će razinu stresa i pomoći Vam da zadržite mentalno blagostanje.


U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Viktorija na kodu 921, slobodni savjetnici, koja će Vam odraditi detaljno proricanje!

 


Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160

Pošalji

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2021.

 

Mjesečni horoskop za rujan 2021. obećava sjajne izglede za razvoj karijere. Astralne su konfiguracije korisne i to će održati skladnu atmosferu u uredu. Imat ćete podršku svojih kolega, kao i nadređenih. To će osigurati da ćete bez napora postići svoje ciljeve. Možete očekivati da ćete za svoj trud ubrati plodove. Bit će vremena za bavljenje filantropskim aktivnostima za dobrobit društva. Izvrstan mjesec da pokušate učiniti nešto zaista izvanredno.


U odnosima će vladati mir, ali s mnogo neočekivanih događaja. Mjesec je povoljan za romantiku i obećava novi početak. Bračni život bit će pun svađa i trebali biste preuzeti vodstvo u rješavanju problema. Stvari će postati ugodne nakon 14. rujna. Zato dobro razmislite ako planirate dijete. Samci mogu obnoviti svoja nastojanja da uđu u vezu ovog mjeseca. Trebali biste učiti iz svojih iskustava iz prošlosti i učiniti sve kako biste krenuli dalje. Možete računati na podršku zvijezda.


Horoskop za zdravlje poručuje da ćete imati podršku zvijezda i neće biti većih zdravstvenih problema. Izvrsno zdravlje učinit će Vaš temperament veselim i pozitivnim. Ne biste trebali zaboraviti vježbanje i pravilnu prehranu kako biste ostali u formi. Stres treba minimizirati pravilnim rasporedom aktivnosti. Meditacija i sport pomoći će Vam u blagostanju tijekom retrogradnog Merkura.


Stoga već danas nazovite savjetnicu Afroditu na kodu 108, slobodni savjetnici, i zatražite savjet stručnjaka!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

24-horoskop

 

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN

 

Horoskop za karijeru predviđa izvrstan mjesec. Planeti su povoljni i to će pomoći u održavanju skladnog okruženja na radnom mjestu. Odnos sa suradnicima i starijim osobama bit će srdačan i moći ćete prije vremena ostvariti svoje ciljeve. Naravno, za svoj trud možete očekivati dobre nagrade. Dobit ćete mnoge mogućnosti za nadogradnju svojih vještina u karijeri. Filantropske aktivnosti pojačat će Vašu mentalnu sreću.


Mjesec će biti pun romantike, uzbuđenja i svježine tijekom druge polovice mjeseca. U ljubavnim odnosima bit će mnogo dugoročnih planova. Ljubav će privlačiti Vaša karizma. Bikovi će uživati u tome da svoj bračni život učine inovativnijim i uzbudljivijim. U Vašem će bračnom životu biti radosti i zadovoljstva uz dobre šanse za trudnoću. Samci mogu stupiti u ljubavne saveze tijekom drugog tjedna u mjesecu. Na Vama je da odlučite stupiti u vezu. Ako se ne možete odlučiti, zašto ne tražiti savjet od svojih prijatelja.


Rujan predviđa sjajne izglede za zdravlje. Astralni položaji su korisni i to će osigurati da niti jedan kronični poremećaj neće uznemiravati Bikove. Potrebno je usredotočiti se na očuvanje zdravlja putem redovitog rasporeda fitnesa i dobrog plana prehrane. Treba izbjegavati stresne situacije, a tehnike opuštanja bit će od velike pomoći.

Najbolje je da nazovete savjetnicu Dadu na kodu 432, slobodni savjetnici, koja će Vam odati sve detalje!

 


Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

24-sata-horoskop

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2021.

 

Horoskop za karijeru za rujan ne predviđa dobre stvari za profesionalce i njihov razvoj karijere. Zvjezdane pozicije nisu povoljne i to će rezultirati neskladom na radnom mjestu. Niste u mogućnosti zatražiti podršku svojih kolega ili nadređenih. Stoga se unatoč svom trudu nećete pridržavati rasporeda. Unatoč Vašoj marljivosti, neće biti nikakvih financijskih nagrada. U tim okolnostima trebali biste se baviti društvenim i duhovnim aktivnostima. To će Vam pomoći da sačuvate zdrav razum.


Od sada će Vam odnosi s drugima biti presudni. Ako ste u braku, neće nedostajati uzbuđenja i mašte. Neće biti mjesta za nezadovoljstvo Vašeg supružnika. Samci traže partnere koji će moći povećati vaše samopouzdanje. Želite pouzdanog partnera. Ljubavne prilike pojavit će se tijekom drugog tjedna u mjesecu. Međutim, ne vidi se jasno želite li vezu sada, trebali biste pričati s prijateljima o tome jer ćete dobiti korisne smjernice.


Horoskop za zdravlje predviđa dobar mjesec. Budući da su planetarni aspekti povoljni, neće se ponoviti kronični simptomi. Mogu postojati manji problemi, ali to nije ništa što posjeta Vašem liječniku ne može riješiti.

Obratite se savjetnici Dijani na kodu 449, slobodni savjetnici, i zatražite detaljnu analizu za područje ljubavi i karijere za mjesec rujan!

 


Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

besplatni-tarot

 

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN

 

Horoskop za karijeru predviđa prilično depresivne uvjete za profesionalno napredovanje. Zvjezdane pozicije stvorit će nesklad u radnom okruženju. Ne uspijevate dobiti podršku svojih kolega, ali ni starijih osoba. To će, prema horoskopu, otežati postizanje Vaših ciljeva. Bit ćete marljivi, ali nećete ubrati plodove. Bez ikakve sreće iz svoje profesije, svoju pažnju možete preusmjeriti na humanitarne aktivnosti. Također možete poboljšati svoju stručnost kroz napredne tečajeve i obuku.


Nova poznanstva ometat će negativna iskustva iz prošlosti i bit ćete vrlo oprezni pri sklapanju novih odnosa, posebno onih romantične prirode. Sredina mjeseca pružit će Vam mogućnosti za druženje, ali morate biti oprezni prije nego što napravite bilo kakav potez. Osobe u braku suočit će se s problemima koji se mogu riješiti dobrom komunikacijom sa supružnikom. Nakon 17. možete očekivati harmoniju u vezi i atmosfera će biti romantična s mogućnošću trudnoće. Samci će morati čekati pravu priliku za sklapanje nove veze. Možete očekivati da će treći tjedan biti povoljan. Budite optimistični i naći ćete pravu ljubav.


Horoskop za zdravlje je vrlo dobar. Zvijezde Vam pružaju podršku, zbog čega će Vaše zdravlje biti stabilno. Mogu postojati manji problemi o kojima možete razgovarati sa svojim liječnikom.

Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, slobodni savjetnici, i zatražite osobno predviđanje za područje ljubavi i karijere!

 


Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

horoskop-24-sata

 

 

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2021.

 

Horoskop za karijeru ukazuje na nepovoljne planetarne aspekte za napredak u karijeri. Okruženje na radnom mjestu neće biti pogodno za postizanje Vaših ciljeva. Bit će sukoba s Vašim kolegama i starijim osobama. Nakon uloženog truda, rezultati neće biti onakvi kakvima ste se nadali. Određenu mentalnu udobnost možete postići pribjegavanjem humanitarnim aktivnostima i duhovnim angažmanima. Profesionalna se stručnost također može poboljšati naprednim tečajem i osposobljavanjem.


Ovog mjeseca na ljubavni odnos ne bi trebali utjecati obiteljski problemi. Trebali biste pokušati održati sklad u svom odnosu izbjegavajući sve sukobe. Bračni odnosi pretrpjet će neke promjene i kad god dođe do zastoja u braku, Vaš će partner to promijeniti. Veza s Vašim supružnikom postaje jača rođenjem djeteta. Samci možda neće ostvariti novi odnos ovog mjeseca. Trebali biste se usredotočiti na druge stvari u svom životu i odlučiti o koracima koje ćete poduzeti.


Horoskop predviđa nepovoljne uvjete za zdravlje. Podložni ste povratnim bolestima i može Vam trebati stalna pomoć Vašeg liječnika. Zdravstveni problemi povezani sa stresom dovest će do opće slabosti. Loše zdravlje može dovesti do depresivnog stanja uma. Stoga obratite pažnju na to!

Stoga se obratite savjetniku Damiru na kodu 217, slobodni savjetnici, koji će Vam odraditi ritual provjere negativnih energija i zaštitu!

 


Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

horoskop-bik

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN

 

Mjesečni horoskop za rujan predviđa da ćete se suočiti s teškoćama u karijeri. Astralni položaji poput retrogradnog Merkura nisu od koristi i to će rezultirati lošim odnosima s kolegama i starijima. Pridržavanje rasporeda dovršetka projekata postaje teško. Možda ćete moći ostvariti određeni napredak uz pomoć svojih društvenih kontakata. Sav Vaš naporan rad rezultirat će zanemarivim dobicima. Kako biste sačuvali mentalno zdravlje u ovakvim situacijama, okrenite se stvarima duhovne prirode.


Kad govorimo o ljubavi, dominirat će romantika tijekom rujna. Tražite uzbuđenje u odnosima i isprobat ćete nove stvari. U bračnim odnosima će početkom mjeseca dominirati nepovjerenje. Međutim, bit će romantike i strasti zbog utjecaja Venere. Ovo je dobro vrijeme za planiranje djeteta. Samci će imati brojne mogućnosti za ulazak u ljubavni odnos. Svojom duhovitošću možete očarati budućeg partnera.


Horoskop predviđa izuzetno dobar mjesec kad je riječ o zdravlju. Također, budući Vaše zdravlje u velikoj mjeri određuje priroda Vašeg općeg okruženja, morate izbjegavati neugodna mjesta i ljude. To ćete moći učiniti prilično lako u povoljnom mjesecu. Osim toga, pred Vama je odličan mjesec.

Već danas nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 515, slobodni savjetnici, i zatražite magiju uspjeha za mjesec rujan!

 


Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

astro-centar-njemacka

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2021.


Horoskop za rujan predviđa sjajne izglede za profesionalni rast. Imat ćete skladan odnos s kolegama i starijima na poslu. Dakle, nećete biti problema pridržavati se rasporeda. Osim toga, imat ćete podršku svojih društvenih kontakata i starijih osoba. Izvrstan mjesec za Vaše napredovanje u karijeri, tijekom kojeg su zvijezde prilično raspoložene. Postoji izrazita mogućnost da Vam starija osoba ili kolega pomogne oko projekta što će se pokazati izuzetno korisnim.


Horoskop za ljubav predviđa da će novim odnosima trebati vremena da se ostvare. Možete samo čekati i očekivati da će se stvari popraviti. Bračni odnosi bit će skladni i dugotrajni. Možete računati na podršku supružnika u svemu što učinite za vaš odnos. Oboje ste usklađeni i bračni će život biti blažen. Ovo je dobro vrijeme za planiranje bebe. Ako ste sami, sada biste se trebali više družiti jer u krugu prijatelja možete upoznati partnera.


Ovog mjeseca zvijezde su prilično povoljne za područje zdravlja i ne biste trebali imati ozbiljnih zdravstvenih problema. Postoji napomena opreza protiv prekomjernog napora. Napravite raspored aktivnosti koji ne opterećuju Vaš organizam pretjerano i pridržavajte ga se. To bi riješilo veliki dio mogućih problema.

Već danas nazovite savjetnicu Lucu na kodu 545, slobodni savjetnici, i zatražite magiju ljubavi za mjesec rujan!

 


Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2021.


Mjesečni horoskop za rujan vrlo je depresivan za profesionalni razvoj. Planetarni aspekti nisu od pomoći i to će rezultirati lošom atmosferom na radnom mjestu. Odnos sa suradnicima i starijim osobama bit će problematičan i to neće pomoći u postizanju Vaših ciljeva. Mučit ćete se jako, ali nećete dobiti nikakvu financijsku nagradu. Mentalno zdravlje može se održati ako se okrenete aktivnostima duhovne i humanitarne prirode.


Novi odnosi koje uspostavite će biti skladni i cvjetati. Bračni život bit će pun predanosti i senzualnosti. Parovi će se pobrinuti da njihov bračni život nesmetano napreduje. Imat ćete podršku supružnika u svemu što radite. Samci će ovog mjeseca imati vrlo dobre mogućnosti za ulazak u ljubavnu vezu. Trebali biste pratiti planetarne utjecaje i pokušati u potpunosti razumjeti svog partnera prije nego što uđete u novu vezu.


Zdravlje će biti dobro ovog mjeseca. Dugotrajne bolesti bit će suzbijene, a sve manje bolesti mogu se izliječiti putem rutinske pomoći Vašeg liječnika. Mjesec dana tijekom kojeg Vas zvijezde žele blagosloviti zdravljem i zaista se nemate oko čega brinuti.

Kako biste bili detaljno upućeni kako najbolje iskoristiti ovo razdoblje, obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, slobodni savjetnici!

 


Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2021.

 

Sada imate vrlo dobre izglede za profesionalni rast. Zvjezdani aspekti također su korisni i to će održati skladno okruženje na radnom mjestu. Odnosi s kolegama i starijim osobama bit će srdačni i to će Vam pomoći da lako postignete svoje ciljeve. Izvrstan mjesec tijekom kojeg ćete imati puno prilika za napredovanje u karijeri. Odnosi s kolegama će biti ugodni. I u takvoj atmosferi možete računati na povišicu ili unaprijeđenje.

sudbina


Na odnose ovog mjeseca mogu utjecati vaši emocionalni ispadi. Važno je kontrolirati se jer Vaš partner nije Vaš neprijatelj. Kako je Vaša osnovna priroda puna ljubavi, u odnosima ne bi trebalo biti većih problema. Bračno blaženstvo može se postići zanemarivanjem manjih grešaka Vašeg supružnika. Samci se mogu opustiti tijekom prva tri tjedna u mjesecu. Zvjezdani aspekti Vam ne pomažu puno. Nakon što to prođe, možete se nadati novim ljubavnim prilikama.

 

Horoskop za zdravlje je čudesan. Položaj zvijezda ohrabruje i to će spriječiti ponavljanje kroničnih bolesti. Uz izvrsno zdravlje, Vaš će stav biti prilično pozitivan i optimističan. Obratite pozornost da boravite u ugodnom okruženju i društvu. Zapravo, odlučno se trudite kloniti se neugodnog okruženja. To će također osigurati dobro zdravlje, jer će Vaše okruženje imati važnu ulogu u određivanju Vašeg zdravstvenog stanja.

Preuzmite Vaš osobni horoskop od savjetnice Zije na kodu 523, slobodni savjetnici, koja već očekuje Vaš poziv!

 


Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2021.

 

Horoskop za rujan 2021. predviđa vrhunski profesionalni rast. Zvjezdani aspekti su korisni i bit će ugodno okruženje na radnom mjestu. Imat ćete dobar odnos sa svim svojim kolegama. To će Vam pomoći da bez napora postignete svoje ciljeve. Mjesec tijekom kojeg biste trebali prilično glatko ploviti do svojih ciljeva što se Vaše karijere tiče. Neka starija osoba će Vam pružiti ruku pomoći, što će značajno povećati Vaše izglede za karijeru.


Kad je riječ o odnosima, horoskop predviđa neke sukobe sredinom mjeseca. Pravilnom komunikacijom situacija se može staviti pod kontrolu. Problem nije ozbiljan i zahtijeva neki kompromis. Početak mjeseca povoljan je za započinjanje novih veza i planiranje djeteta. Osobe u braku imaju podršku zvijezda zbog čega možete računati na sretan mjesec. Cijenjenje postupaka Vašeg supružnika pojačat će ljubav u braku. Izbjegavajte sve sukobe, dobra komunikacija s partnerom riješit će sve probleme. Ako tražite partnera, planeti mogu izazvati neke zapanjujuće stvari u Vašem životu. Budite spremni prihvatiti ih.

S gledišta zdravlja, veoma je važno da obratite pažnju na to da se zdravo hranite, jer u protivnom možete imati problema s probavom. Osim toga, nema razloga za zabrinutost jer je iznimno mala vjerojatnost da ćete se suočiti s ozbiljnim zdravstvenim problemom.

Obratite se savjetnici Katji na kodu 421, slobodni savjetnici, i zatražite detaljnu analizu za područje karijere te osobni kod za privlačenje uspjeha!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Veliki Školski Horoskop

 

Misterij sudbinskih brojeva.

 

Eterična ulja za svaki horoskopski znak

 

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

Paraliza sna - Sile Crne Magije!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro